Hirdetés

Aktív témák

  • aag

    őstag

    válasz Kendek #39726 üzenetére

    "Szerintem egy kezdőnek nem kell ilyesmivel foglalkoznia, nem a rendszer átépítésével kell kezdeni az ismerkedést."

    Nézd, egy windowsnál még érhető lenne ez a mondatod, de linuxnál kissé gyanús. Ugyanis a windows direkt rossz beállításokkal indul install után. Erre való a szagember, aki majd beállítgatja, pénzt keresve ezzel és emiatt dicserévé a windowszt. Ügyes, de kissé átlátszó stratégia és már elég régen tart ahhoz, hogy az értelmesebb felhasználók átlássanak ezen a bilgeci "Élni és élni hagyni!" stratégián.
    Nost ezt a linux nem tudja másolni. Mivel egy windowszér pénzt adnak, a javíttatására is költenek. A linux javíttatására nem fognak pénzt költeni. Ergo: értelmetlen ugyanezt megjátszania egy linux disztribúciónak. De akkor miért szar a ugyanúgy, mint ahogy a windowsz? Első felálláskor szinte semmi sem jó. Be lehet állítani, de ahhoz bizony szakértelem kell. És itt ütközik a valóság a te véleményeddel.

    Elmondtam mi a hasonlatosság. Most elmondom mi a különbség. Hát az, hogy az Ubuntu nem stratégiából szar, hanem azért mert a.s. módszerrel készül. "Ahogy Sikerül." És a 11.10 most nagyon szarul sikerült. Annyira, hogy nem beállítgatni kell, hanem azt tanácsolni, hogy senki se telepítse! Senki amatőr. Erről cikkeznek szerte a bolygón, de itt mégis folyamatos mellébeszélés folyik. Miért nem lehet megmondani magyarul, hogy szar? Miért nem lehet magyarul megmondani, hogy zsákutca ez a fajta fejlesztői hozzáállás?

    Egyébként pedig hála a Rendszerment progidnak, könnyedén elő lehet állítani vele saját összeállítást (live-DVD-t), ami már be van állítgatva, ki vannak cserélve a használhatatlan, vagy félig használható gyári programok, le van szedve a sok hülyeség és fel vannak téve a valódi használathoz szükséges dolgok, stb. Például itt is van egy ilyen saját vacakolás. Használjátok egészséggel! Ez legalább valóban működik! :K

    Csak azt nem értem, hogy az itteni nagyokosokat, amatőr-kioktatókat miért nem látok soha ilyen anyagot közzétenni? Erre már nem futja a szakértelmükből? :F

Aktív témák