- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNPalika
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Az a 414 km-es verseny meddig él még? Kíváncsi vagyok rá. De nem csak én, hanem az sg-n is néhányan. Előre is köszönöm. -
Tibiajax
nagyúr
Sziasztok!
Csak annyit szeretnék kérdezni, nincs-e véletlen valakinek 34milliója, alacsony kamatra/60év lejáratra nekem? még a héten kellene... köszi
[link] -
Sirpi
senior tag
válasz Speed limit #5606 üzenetére
Örülök neki Lehet visszafelé is, de én egyszerre csak 1 versenyt tudok feltenni, szóval vagy megvárjátok, míg ez lejár, vagy valaki megkreálja addig a visszafelé pályát is. Láttam, páran sérelmezték, hogy pack kell hozzá, szóval visszafelé lehet akár csak annyi megszorítás is, hogy Lambo.
Tibi: én a dettó ilyen Astont láttam az Oktogonon, még a szín is teljesen stimmelt. 34 millám sajna nincs, max a játékban.
[ Szerkesztve ]
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
bazso29
aktív tag
válasz Tibiajax #5607 üzenetére
Nézzed már, kilopták belőle a váltót. Amúgy persze hogy van, még ma elugrok vele, megkapod kamatmentesen, visszafizetni meg ráérsz. 34 biztos elég lesz? Ja és csak kp.-ben adom.
Hát Speed, elég beteg pályát csináltál a kikötőben, az a két "fordulj vissza ahol lehet" eléggé bezavart.
[ Szerkesztve ]
- A kedvenc szuperhősöm: Ultrium -
-
Speed limit
tag
Sirpi eredményt be kell küldeni?
Nem gond az de sikerült meg döntened még is
[ Szerkesztve ]
-
-
bazso29
aktív tag
válasz Speed limit #5611 üzenetére
Nem bírom a beteg versenyeket, annyire tudnak idegesíteni, hogy valamit már ütni szeretnék, de benne van, hogy csinálni kell, mert nem igaz hogy nem megy. Azért megnézzük azt is.
Este én is felrakok egy versenyt, (Chapel figyelj) megint csak 1 napig lesz.- A kedvenc szuperhősöm: Ultrium -
-
KisCobiii
aktív tag
Na remélem ma jó formámba leszek, nem ugy mint tegnap este "Pecc"-el.. Az rémes volt mind2-nek...
"nincs olyan hogy lehetetlen, csak tehetetlen.."
-
Sirpi
senior tag
válasz Speed limit #5610 üzenetére
Mivel semmi nyereményt nem ígértem, ezért nekem annyira nem fontos, hogy legyen kép a dologról Mondjuk ha megcsítelnék, azért jó lenne tudni, hogy ki is lett a legjobb és milyen idővel.
Amúgy regeltem a "túloldalra", írtam hsz-t is, hogy ne kelljen üzengetni, erre közli a fórum, hogy az első 24 órában pihi van. Marha felhasználóbarát De a ph-ra úgyis szívesebben írkálok.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
HUNPalika
csendes tag
válasz Speed limit #5611 üzenetére
Mi a neve ennek a "beteg" versenynek? Had próbálkozzak én is.
-
HUNPalika
csendes tag
válasz Speed limit #5620 üzenetére
Köszi!
-
Sirpi
senior tag
Hú, föncsi bácsi elővette nyári bundáját Grat neki!
Vasárnap hánytól lehet a talira számítani? Nekem inkább délután lenne jó, miután letudtam a kötelező köreimet, de ha muszáj, jó végül is a nap folyamán bármikor.
-
Tibiajax
nagyúr
Fiatalok!
Vasárnap délután tehát szeretnék tartani egy kellemes, kiadós májusi találkozót a klub részére. A társaság jelen pillanatban így fest, emlékeztetőül:
Fel
br4dz0rk4
Laczfi
Mohosenator
Opelos_HUN
Shep75(HUN)
Sirlaci
Sirpi77
SmisaHUN
szacseee
TESCOZsomle
(HUN)Reaper5684
(hun)Bendeguz
és én.Opelossal, Sirpivel, Smisával, Mohoval, hosszú idö után Reaperrel, és term. Bendével rendszeresen szoktam találkozni, többiekkel már kevésbé.
Kérnék minden kedves tagtársat, aki tud, jöjjön el, mert tagfelvételt tervezek a klubba egyúttal, tehát aki most sem jelentkezik, az esetleg kihullhat. Ez persze nem jelent ban-t vagy ilyesmit, késöbb, ha ujra aktiv lesz, és szeretne is visszatérni, elsődlegességet fog élvezni
Akit tehát érdekelne egy esetleges tagfelvétel, tartson velünk a hétvégén, a pontos időpont vagy szombat vagy vasárnap 18.00 magassága lesz, természetesen az Klubház parkolójában.
Program természetesen egy kellemes felvezető krúz lesz, majd verseny.
Csak kocsit hozzatok, party étkeztetésről a szomszédos település hostesslányai gondoskadnak majd, a klubház aulájában.
Várok mindenkit!
ps. kérek minden érdeklődőt, aki most jelent még meg először a fórumon, az ha lehet, még ne erőltesse a jelentkezést (egyenlőre) -
Tibiajax
nagyúr
válasz bendeguz 76 #5628 üzenetére
hehe. ..Érdemes amugy megfigyelni a képeken azokat a hihetetlen giccs cserepes pálmácskákat örület.. Hát nna, érezzük már vásárlás közben magunkat májámin..
KisCobiii. Nem, az 1-2 hsz-es, soha nem látott friss emberekre gondoltam..[ Szerkesztve ]
-
Sirpi
senior tag
Tényleg, valaki meg tudja mondani, hogy van fent trade-en pár Skyline? (jó drágán persze). A sajátomat nem engedi feltenni. Bocs, ha már volt téma.
És tök jó, hogy lesz végre klubtali
-
törölt tag
Áhh, nekem még mindig nincs Megapack... nem is lesz, ha tesóm ezt csinálja. '-.- Mindegy, én ilyen RUF találkozókra sajnos nem tudok menni.. Lehet, hogy felesleges a klubban is maradnom, úgy sem TDU-zok annyit
-
Stexx92
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy miért kapom 100-szor ezt a hiba üzenetet??
www.kefiweb.extra.hu\miafaszez.png
Régóta nem játszottam és ezt a Mega Packet haverom adta oda mert neki már nem kellet ennek lehet köze ehhez?[ Szerkesztve ]
-
Mosquitoo
senior tag
A TDU-ban lehet gyorsszövegeket beállítani?
-
-
Xirtam
veterán
Srácok pofátlanságnak fogjátok tartani ! Mindegy , azt szeretném kérdezni hogy valakinek egy 100% save mentése nincs??? lehetőleg olyan érdekelne ahol az első carakterrel vitétek végig, neten nem nyomnám csak offline! nagyon megköszöném xirtam@citromail.hu címre küldjétek THX
-
TESCO-Zsömle
félisten
Tudom neked szentségtörés, de ebből a pézből inkább ilyet.
Mostanában kissé szét vagyok csúszva. "Este" 5-6-ra már teljesen KO vagyok. Elfásultság, szemleragadás és növekvő reakcióidő párosul mozgáskoordinációs proglémákkal. (Egyszóval fáradtság )
Pedig biz isten 9-ig alszok!
Most megyek és keresek vkit, akivel elgurulhatok egy fél órácskát, és egyuttal kipróbálom, miképp dorombol ST3-as XP.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Mosquitoo
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #5649 üzenetére
ha fönt vagy még, akkor megyek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Projektor topic
- Külpolitika
- Milyen videókártyát?
- World of Warships
- További aktív témák...
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest