Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#15001) bazso29 válasza Tibiajax (#14998) üzenetére

bazso29
(senior tag)

"A Test Drive mindig is aszfaltzabálás volt, szuperkocsikkal." Létezik Test Drive Off-Road, nem véletlen akarják beletenni ezt a részt. Hogy mennyire lesz rallys... Emlékezz csak mennyit mentünk le az útról annó TDU-ban. Ugráltunk köveken, hegyeket másztunk, bejutottunk a legelérhetetlenebb helyekre is. És ezt ma is megtesszük, innentől kezdve nem nehéz ezt elképzelni, csak az Aston vagy Ferrari helyére egy Range Rovert kell képzelni. :) Na meg mekkora fíling lesz kihúzni a másikat a sárból aztán elvinni lemosatni a kocsikat.. Hazagurulni, lecserélni a jeep-eket valami könnyed kis kábrióra és az esti szürkületben, az eső után felszáradó, gőzölgő, csillogó úton begurulni a városba bulizni. ;)
mod: link cserélve, mert nem ment.

[ Szerkesztve ]

(#15002) MZsoltee

MZsoltee
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tehetségtelen vagyok mert nem találom a PH! - 03at a versenyek között, ha valaki tudna segíteni azt megköszönném!

A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.

(#15003) blazsey2 válasza MZsoltee (#15002) üzenetére

blazsey2
(őstag)

Azért nem találod mert már lejárt az idő amire Tesco föltette!

GO KIMI!THE BEST!!!

(#15004) A-l-i-e-N

A-l-i-e-N
(fanatikus tag)

Hali!

Ma este 19:00 --- RUF szalonnál találka!

Szabályok:
-táblák és lámpák figyelembe vétele
-balról előzés
-kanyar előtt fék
-HC mod kötelező (Aki nem HC, ne is jöjjön, volt már ebből gubanc, h. aki nem azzal jött, "versenytempo" stbts...)
-sávba maradj
-előzés legyen komoly
-max 220-250 lakott helyen max 120-180 (De ez nem azt jelenti, hogy ennyi, kényelmes tempóban lazán)
-ha lekanyarodunk akkor szép lassan fordulni le, hogy ne menj át ideiglenesen a szembe forgalomhoz.
Krúzvezető:AlieN911[HUN] TILOS MEGELŐZNI :U

Autó, azzal jösz, amivel akarsz, csak a fentieket tartsd be!
Parkolóban, képek készítése!
Uticél nincs, erre arra :))

Jelentkezők lennének? Én ott leszek, 15-20 percet várunk! :C

[ Szerkesztve ]

(#15005) Kloss válasza A-l-i-e-N (#15004) üzenetére

Kloss
(őstag)

Hali!

Ha addig nem jön közbe semmi, akkor ott leszek! 15-20 perc várakozás elég sok, nem? Most jó a szerver, akár később is lehet csatlakozni.

PI 166MMX(!) - S3 Virge DX/GX

(#15006) meszicrx válasza A-l-i-e-N (#15004) üzenetére

meszicrx
(lelkes újonc)

A RUF-okat a Weismann szalonban lehet venni(nincs már rég óta carpackom és elfeledtem)???
Lehet én is csatlakoznék a krúzhoz ha időm engedi!Kocsi az milyen osztályú legyen?

[ Szerkesztve ]

HONDA 4EVER (L)

(#15007) Tibiajax válasza A-l-i-e-N (#15004) üzenetére

Tibiajax
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szabályok:
...
-kanyar előtt fék
...

:DDD ez tetszett.

vintage eredeti focimezek eladók - http://tinyurl.com/vintagemezek

(#15008) A-l-i-e-N válasza meszicrx (#15006) üzenetére

A-l-i-e-N
(fanatikus tag)

"Autó, azzal jösz, amivel akarsz, csak a fentieket tartsd be!" <-- :DD

A RUF-ban lehet venni Weismannt 1-et igen, German boltban, térkép bal-közép!

szerk.:

:B
Hát de miért? :)) Nem szeretném, ha roncsderbi lenne :W

[ Szerkesztve ]

(#15009) Kleroo válasza A-l-i-e-N (#15008) üzenetére

Kleroo
(PH! addikt)

ez a tilos megelőzni téged azért túl szigorú.
inkább módosítsuk arra , hogy eléd lehet menni, de az utat te diktálod. mindenki magára vessen aki másfelé fordul.

Focus Ghia 1.8 <3

(#15010) Kloss válasza Kleroo (#15009) üzenetére

Kloss
(őstag)

Minek előzöd meg, ha ő mutatja az utat?

(#15011) Kleroo válasza Kloss (#15010) üzenetére

Kleroo
(PH! addikt)

mert miért ne? nem szeretek nonstop libasorban haladni. kileőzöm, megyek előtte, majd belassulok, hogy visszaelőzzön. vagy kiállok szélre.

Focus Ghia 1.8 <3

(#15012) A-l-i-e-N válasza Kleroo (#15011) üzenetére

A-l-i-e-N
(fanatikus tag)

Pont ezért....Múltkor is te neked nem tetszett a sebesség ( és nem is voltál HC), akkor ne gyere, ha nem tetszik a feltétel! Ha annyira előzgetni akarsz, akkor állj be utoljára, előzz végig mindekit, és kezd előről! :DD Lehet előzgetni, de miért pont engem?

Amúgy annyiban változott a program, hogy van egy útvonal, majd belövöm a GPS-t :)) Röviden annyi, hogy a város köré lesz a menetel, onnan meg szabadon amerre akarunk, itt akár lehet váltani "vezetőt" is, a szabályokat megtartva, ha gondoljátok!

A szabályok meg szerintem kellenek, mert múltkor voltam egy krúzon, és az iszonyat volt, mindenki mindekit előzőtt, ment össze vissza, fű stbstb, padlógáz... sokat kellett várni azokra akik elmentek, és nem arra kellett volna, ezért gondoltam én ezeket a szabályokat leírni!
Persze nem lesz gond, miért is lenne, ha valaki épp átmegy a szembe sávba kanyarodáskor, én is átfogok szerintem 1-2x (de nem tervezem, remélem nem, ügyelek rá) de gyors vissza a helyére!

[ Szerkesztve ]

(#15013) ALYRA

ALYRA
(fanatikus tag)

Szia Mindenki!

HC. nélkül is lehet kulturáltan vezetni a "szigeten" is :C

"Taníts minket úgy számlálni napjainkat , hogy bölcs szívhez jussunk."

(#15014) Kleroo válasza A-l-i-e-N (#15012) üzenetére

Kleroo
(PH! addikt)

nincs nekem gondom ezzel a lassúsággal, csak ez azért mégis játék, és szuper sportkocsikkal megy az ember akkor néha nem árt odalépni neki. én pedig végig a seggedben nyomultam, majd néha beelőztelek, majd visszaengedtelek. sztem ez jó móka..
De felőlem vonatozhatunk is 100al :D majd benyomom a tempomatot :)
de akkor ma kultúrált leszek, öreg nénike mód.
ja és végre megnyílt a hc.módom .D

Focus Ghia 1.8 <3

(#15015) hoffman_ válasza Tibiajax (#14998) üzenetére

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Üdv Tibi :) Rég jártál erre :K (akárcsak én...)

Köszi a gyors krúzt, amibe belemásztam, Tescozsöminek és Nathan-nak :R

Imádom a Ferrari GTO-t

mod:

Nem lesz olyan rossz ez a TDU2, még az off-roaddal sem. Megígérem Tibi, hogy esténként be megyek veled a városba :D Egész jó ötletek vannak benne, bár tény, hogy te szemszögedből sok minden kimaradt, ami jó lenne. Persze, majd minden eldől, ha itt lesz...

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

(#15016) Kloss válasza Kleroo (#15011) üzenetére

Kloss
(őstag)

Veletek voltam 1x krúzolni, a hátam közepére sem kívánom :D
:R

(#15017) A-l-i-e-N válasza Kleroo (#15014) üzenetére

A-l-i-e-N
(fanatikus tag)

Így vagyok vele én is, de próbálok a Földön maradni, mikor láttál az utakon 350+ menni kocsikat? Meg 300al bevenni egy kanyart stb:D
Odalépni neki néha kell is, ezért van benne a max 250, de ennek épp az a lényege, hogy nem kell mindig eszetlenül padlógázzal menni a szigeten, a vezetés örömét élvezni, és valamilyen szinten reálisan menni!

Jah persze, a driftelés az nem maradhat el, de csak okosan :)) HC erről (is) szól :C

Gúnyolodhatsz a 100-as tempomatoddal, meg az öreg nénike moddal, de nekem nem jön be nagyon az eszeveszett száguldozás, és vannak még így páran, és ez a krúz azoknak szól, akik ide tartoznak! Élvezetes kocsikázást szeretnék lebonyolítani. Ennyi, se több se kevesebb!

Igen, lehet "simán" HC-nélkül is menni normálisan! De a HC megnehezíti ezt, és ezért jó!
(eltekintve, hogy néha a madarakkal krúzolunk...)

1 szónak is 100 a vége, 1 óra múlva találka, a RUF-nál:D

(#15018) A-l-i-e-N válasza Kloss (#15016) üzenetére

A-l-i-e-N
(fanatikus tag)

:Y :W

:C :DD :DDD
Porsche-val megyek :))

[ Szerkesztve ]

(#15019) Tibiajax válasza hoffman_ (#15015) üzenetére

Tibiajax
(PH! addikt)
LOGOUT blog

:D :R

vintage eredeti focimezek eladók - http://tinyurl.com/vintagemezek

(#15020) TESCO-Zsömle válasza A-l-i-e-N (#15017) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egyrészt igazad van, másrészt nem.
Nem, mert a vezetés élvezetére ott a közút. Bepattansz a kocsiba, és máris élvezheted a szabályos vezetés minden örömét.
Az ilyen TDU-féle játékokat azért találták ki, hogy az ember nyomhassa neki padlóval, úgy, ahogy közúton soha, olyan verdáknak, amikre egy életnyi spórolás után se fusa a szegényebbeknek.

Sztem csak azok utálnak padlóval menni, akiknek túl nagy kihívás 400 fölött a forgalom, meg a sok oszlop, tábla meg fa. Ez nem lenézés, tudom milyn nehéz. Anno, mikor Tibiékkel először mentem iramot, szinte minden kocsit megfogtam, és ha fáradtan ülök ide, akkor ugyanaz a helyzet.

HC-ban a pedálok hiánya akkora érvágás, amit nagyon nehéz lenyelni.

Am köszönöm a krúzt mindenkinek.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#15021) A-l-i-e-N válasza TESCO-Zsömle (#15020) üzenetére

A-l-i-e-N
(fanatikus tag)

Igen, ebben igazad is van, én is szoktam így menni, 300 fölött, de engem mégis vlahogy ez a lazább vezetés vonz! Kivéve, ha olyan az ut, ahol lehet menni rendesen, ott nem fogok 150el menni, simán nyomom a 250 körülit :))

A közút, meg más tészta, válság miatt az ember meggondolja, hogy mikor és minek ül a kocsiba! (nekem nincs, szüleimét használom, néha,19 vagyok tanulósorba...:)) Majd suli után lesz remélem) Itt nem rendezünk "krúzokat" haverokkal:D

Nah én megyek a találkahelyre!

(#15022) meszicrx

meszicrx
(lelkes újonc)

Kifagytam skacok... :((
Ez a laggolós téma meg olyan hogy nálam én nem laggolok hanem más, másnál meg fordítva szal ezen összeveszni kár..
Azt meg nem értem miért kell kilöködni a másikat meg megelőzni mikor 10m van az előtte lévő és közte....
De jó krúz volt addig amíg veletek tartottam.THX!

HONDA 4EVER (L)

(#15023) Kleroo válasza meszicrx (#15022) üzenetére

Kleroo
(PH! addikt)

Én ezt is lagg számlájára írnám.
te pl 3-4 szer jöttél nekem zavaróan, és mindig bennem parkoltál. gondoltam én ialloglodtam így beléd :D
Amugy meg úgy élvezetes hogy valaire rátapadasz. sztem

Focus Ghia 1.8 <3

(#15024) meszicrx válasza Kleroo (#15023) üzenetére

meszicrx
(lelkes újonc)

'ialloglodtam'????magyarul pls ezt nem értem ;]
Sztem ha egy kocsi sem fér be közém és az előttem haladó közé akkor eléggé rátapadtam sztem.És ilyenkor jön a 'lagg' és valaki kilök.(bár volt hogy hallottam hogy mögöttem nyélen jött mögöttem valaki és ugye a lagg miatt kilökött!....)Meg ha pl én beáltam 2. nak akkor te miért előzgetsz meg folyton és mész mellettem és Alien mellett???

HONDA 4EVER (L)

(#15025) TESCO-Zsömle

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hát srácok ledobott, mint ács a kisbaltát.

Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

(#15026) ALYRA

ALYRA
(fanatikus tag)

Szia Mindenki!

kora este indultunk
[link]

találkoztunk páran még s elmentünk kajálni

[link]

köszi :C

[ Szerkesztve ]

"Taníts minket úgy számlálni napjainkat , hogy bölcs szívhez jussunk."

(#15027) bazso29

bazso29
(senior tag)

Aki megmondja mi ez annak.. annak gratulálok.

(#15028) TESCO-Zsömle válasza bazso29 (#15027) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem egy kép. Amolyan ScreenShot-féle... :U

Amúgy egy épület belsejére tippelek.

(#15029) Kleroo válasza meszicrx (#15024) üzenetére

Kleroo
(PH! addikt)

hoppá :D
laggolódtam/laggoltam :)
Hát akkor mentem mellettetek, amikor többsávos volt az út. ha ez zavar, akkor sztem térj át offline profilba, és tömegközlekedj :D :P

Focus Ghia 1.8 <3

(#15030) aszkeeta

aszkeeta
(kvázi-tag)

Ez valami garázs medencével meg 1 méteres beton köszübbel xD

ASUS A636N PDA Eladó Érd. Priviben<>Gamertag : Szkubi<>Tdunick: RohamDroid

(#15031) StormLine

StormLine
(fanatikus tag)

nem lagg hanem lag, és nem laggolni hanem lagolni. nem összekeverendő a lagginggel mert az teljesen angol szó. a lag szó jelentése késés és a kapcsolat rossz minősége miatt van. ha kevés fpsed van (mert gyenge a géped) az nem lag, hanem akadás vagy szaggatás.

bazso29: szerintem egy drivein belseje. a formájából gondolom

(#15032) Kloss válasza meszicrx (#15024) üzenetére

Kloss
(őstag)

Az én szemszögemből te baromira laggoltál, Kleroo kevésbé.
Az, hogy te rátapadtál az előtted lévőre, az csak a te szemszögedből igaz, mert mentem én is mögötted egy darabig, de jobbra-balra, előre-hátra csúszott, repült mindent csinált az autód. Plusz élvezetként amikor jobbra balra csúszott a kocsid (persze gondolom a te szemszögedből egyenesen mentél, csak a hülye lag) baromira füstölt, nekimentem mindennek. Ami viszont már többször előfordult velem, ha valaki laggol ilyen módon, egyszer csak "eltalál" engem és teleportálódok egy közeli helyre, ahol leállítva üres fokozatban áll az autó. :F
Ezzel nem bántani akarlak, nem a te hibád, csak a tapasztalataimat írtam le :)
De az tetszett, még a legelején Kleroo is csinált egy jobbra csúszást, Tesco volt mellette aki rögtön beszállt a házak közé :D
Kár, hogy nem mehettem veletek tovább.

(#15033) Kleroo válasza Kloss (#15032) üzenetére

Kleroo
(PH! addikt)

:D
:R

Focus Ghia 1.8 <3

(#15034) hoffman_

hoffman_
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Srácook! Help :B

Már gugliztam is sokat, a topicban is néztem, de nem találtam...

Tudna valaki mutatni R8-at, és hozzá tartozó hangot? És mire teszik rá? Mert egy Z06 azért minimum az R8...

Nagyon szerelmes vagyok, és szeretném a játékba :K

pls help :U

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting, is not wasted time."

(#15035) bazso29 válasza StormLine (#15031) üzenetére

bazso29
(senior tag)

Grat. Stormline, az Alyránál látható Lisa's diner belseje. :)

(#15036) StormLine válasza bazso29 (#15035) üzenetére

StormLine
(fanatikus tag)

köszi :))
mien 2 monitorral játszani? nincs útban pont a kép közepén a káva? és nem zavar hogy felfele és lefele nem látni?

[ Szerkesztve ]

(#15037) DigitXT válasza StormLine (#15031) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Te inkább ne tarts kiselőadást helyesírásból.;]

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#15038) bazso29 válasza StormLine (#15036) üzenetére

bazso29
(senior tag)

Egérrel ugye lehet nézelődni.. Eltolom a kamerát, hogy a 2 monitor váltásánál legyen az A oszlop töve, így nem zavar. Hülyén hangzik meg eleinte kicsit furcsa, de meg lehet szokni, nem egy síkban van a 2 kijelző. Múltkor megpróbáltam megint egy monitoron játszani (1024*768) és csak bénáztam. Két monitornak hála 2048*768 a kép(ami elég wide), így jóval könnyebb betalálni 2 civil közé, óriási a látószög. Általában csak 1 monitort nézek, azon vezetek, a másikon csak a chat, minimap, oldaltükör van (zondán pl. semmit nem ér :D), plusz a fél oldalablak ami hatalmas élményt ad. :) Egyetlen bajom, hogy nem nézhetek bármikor hátra, mert akkor megint piszkálni kellene a kamerát egérrel. Igazából 3 monitor kéne, de hát az nagy luxus.. vagy egy legalább 24-es tft. :D

(#15039) ArtMooney válasza hoffman_ (#15034) üzenetére

ArtMooney
(újonc)

Aston Martin Vanquish helyére megy az R8.. [link]
Hang hozzá még nincs letölthető.. [link]

Aki meg sokat jár Ferrari F430(spyder) géppel, annak ajánlom hozzá ezt a hangot --> [link] , sztem jobb mint az a nagyon brutál hangos :D Ja, csak át kell nevezni értelemszerüen F430_Cpe_audio vagy/és F430_Rst_audio-ra..

MooneyR

(#15040) Davetim válasza StormLine (#15031) üzenetére

Davetim
(fanatikus tag)

Szerintem ha már magyar toldalékokat pakolgatunk egy angol szó után, akkor a helyesírásán nem kéne problémázni. Ha nagyon ragaszkodnánk az eredeti szóhoz, akkor eleve nem lagol lenne, hanem lagel, mivel az eredeti kiejtéshez így passzol. Szóval szerintem simán lehet írni fonetikusan is.

(#15041) DigitXT válasza bazso29 (#15038) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Wide monitoron (vagy LCD TV-n) is nagyobb a látószög.:R
Mármint a 4:3-as hagyományosnál (CRT, ill. egyes TFT-k) is,
de az 5:4-es "keskeny"-nél (tipikus, kommersz TFT-k) pláne.

2048*768 a kép(ami elég wide) ... óriási a látószög
Mondjuk ez a 8:3 az valóban... elég wide.:D (24:9 vs 16:9)
Szóval ehhez nem hasonlítható, de nincs is megtörve a kép.

Szerk: egyébként szerencse, hogy a játék ilyen jól kezeli
a wide monitorokat, meg ezek szerint több monitort is.:K
(Nem mindegyikről mondható ez el, és van olyan is, ahol ugyanolyan a látószög,
ergo függőlegesen látsz kevesebbet, nem nyersz, hanem veszítesz vele: gáz.:N)

[ Szerkesztve ]

***** Ha személyi edzőt keresel, tudok ajánlani egy jót: http://rigokati.eu :-) *****

(#15042) Davetim válasza bazso29 (#15038) üzenetére

Davetim
(fanatikus tag)

Azt hiszem ez lenne a tökéletes céleszköz :D
Amúgy grat :C marha jó ötlet így széthúzni. Zsír lehet a sebesség érzet így, hogy oldalra is kilátni.

(#15043) DigitXT válasza Davetim (#15042) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

Az igen.:D Mondjuk ha épp nem filmet nézel (ill. ultrawide-ban játszol:K) rajta,
akkor kicsit problémás használhatóság szempontjából. Bár, ha forgatható...;]

(#15044) bazso29 válasza DigitXT (#15041) üzenetére

bazso29
(senior tag)

Igen, a magasság maradt, szélesség pedig dupla. Nem veszítek semmit a látásból, csak nyerek rajta. Nekem bejött, jobban vezetek így, csak előnyömre vált, ráadásul ingyen volt a másik monitor, hely van neki, áram van neki szóval nem hagytam ki a lehetőséget. :) Majd ha bátrabb leszek még tolok a felbontáson, csak akkor már csökken a képfrissítés.
Davetim: Ez kemény! :D Gondolom az ára is megvan.. Akkor már elgondolkodnék egy projektoron. :D

Pár kép: [link], [link], [link]

[ Szerkesztve ]

(#15045) TESCO-Zsömle válasza Davetim (#15042) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Egy ilyet ide is küldhatnének...

(#15046) blazsey2

blazsey2
(őstag)

Az új Lambóm![link]

GO KIMI!THE BEST!!!

(#15047) StormLine válasza DigitXT (#15037) üzenetére

StormLine
(fanatikus tag)

megint emelted a fórum színvonalát, grat -.-

Davetim: nem kéne problémázni mert angol szót ragozni akkora hiba hogy már tökmindegy hogy még hány hibát teszünk a szóba? újat mondok ha azt mondom hogy egyre több angol szót vesz át a magyar? a laget is lagnak ejtjük. a fonetikus írással elég szépeket lehet alkotni xd itt például legel lenne, ami félreérthető

nem csak a vízszintes látószög fontos hanem a függőleges is de arról sosincs szó, pedig 3 dimenzióban élünk, nem 2...

(#15048) meszicrx válasza Kloss (#15032) üzenetére

meszicrx
(lelkes újonc)

Igazad lehet.Akkor szte hagyjuk is ezt a témát és könyveljük el ezt a lag számlájára.Nálam én nem lagoltam, hanem más, de ez mindenkinél így lehet hogy ő nem hanem vki más lagolt.
Peace!

HONDA 4EVER (L)

(#15049) djbazsa

djbazsa
(újonc)

szasztok srácok köszi az esti egerészést:D

[HUN]bigboi8814

(#15050) DigitXT válasza StormLine (#15047) üzenetére

DigitXT
(PH! kedvence)

megint emelted a fórum színvonalát
Hát ha a te hejesírásod a mérce, akkor ez igazán nem nehéz.:DDD

nem kéne problémázni
Akkor ne tedd.:K És szerintem először tanulj meg rendesen magyarul,
csak utána "kacsintgass" az idegen nyelvek elsajátítása felé...:))
Például a vesszőt és a nagybetűt sem véletlen találták ki az "okosok".:U
Shiftből pedig kettő is van a billentyűzeteden/klaviatúrádon/tasztatúrádon.
(Keyboardodon.:DDD) Tudod, az a két bazi széles gomb a kisujjaidnál...:D

nem csak a vízszintes látószög fontos hanem a függőleges is de arról sosincs szó
Hát már hogyne lenne?:F A szélesvásznú megjelenítőket normálisan támogató játékok megnövelik a vízszintes látószöget, míg a függőlegeset változatlanul hagyják. Ez teljesen rendben van... Vannak viszont, amik úgy működnek, hogy a vízszintes marad változatlan, és a függőleges csökken: ez pont hátrányos tulajdonság.:K Ha érdekel a téma, minimum ezt javaslom elolvasni. Azt amúgy hadd ne említsem, hogy az ember felépítéséből adódóan nagyobb vízszintes látószöggel rendelkezik, mint függőlegessel.:DDD

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.