Igen tényleg nehéz verseny, sajnos néhány kanyarhoz mák is kell nem csak tudás...
A pálya sem igazán tetszik, a kocsi se nagyon, bár nemtudom mi lesz a vége 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Fotós táskák: minden, ami ide tartozik. Milyet? Miért? Minek?
[Re:] OCZ Agility 4 SSD-k akár 1 dollár/GB fajlagos költség alatt is
Plazma TV - hozzászólás előtt olvasd el az #1. hozzászólást!
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » PC játékok » Test Drive Unlimited [FAQ, Ph! Játékosok listája és térkép az első hszben] (kiemelt téma)Hozzászólások

gpower
(kvázi-tag)
Nem tudom, ezt láttátok-e már: TDU Game Guide
Átfutottam, a single része van csak leírva a játéknak, és ír benne pár jó nagy ökörséget is. Pl. minden xxx mph in heavy traffic versenynél leírja, hogy forduljunk meg, mert úgy sokkal egyszerűbb, de a kedvenc 70k-s farmolós pályánkon ezt elfelejti megemlíteni, és külön ki is hangsúlyozza, hogy nem ajánlja pénzgyűjtésre. A Maserati dayhez megveteti az MC12-t (tuningolva, ami $1.250.000), mert szerinte gyengébb kocsival nem lehet megcsinálni (GranSporttal nekem elég könnyen meglett anno).
Amúgy azt mondjátok meg, hogy a Daytona coupe hogy maradhatott G-s, amikor 350-et lehet vele menni? (a 288 GTO, az Esprit és az XJ220 is be lett rendesen sorolva, pedig régiségek) Kipróbáltam a Tour of the Island-on és egy darabig sikerült is tartani a lépést a többiekkel, csak fékezni meg kanyarodni elég nehéz vele, de el tudom képzelni, hogy ha valaki begyakorolja, akkor meg lehet nyerni vele a versenyt (Bronco Gullwingos képe adta az ötletet).
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

vagamo
(őstag)
A versenyhez kapcsolódva, de csak info miatt, ki milyen nézetben versenyzik?
Én az úttest nézetet 6 használom
A keveredés elkerülése érdekében:
1.- Távoli
2.- Közelebbi
3.- Változó
4.- Műszerfal
5.- Motorháztető
6.- Úttest
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S

gpower
(kvázi-tag)
Nah a verseny után a TDU-tól is elment a kedvem a pályát nem akarom leszólni, de nekem nagyon nem jön be 
4.
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

bazso29
(senior tag)
Azt hiszem több pályát nem csinálok versenyre.
Az első versenyt ha jól emlékszem több mint 1500-szor próbálták, mint ahogy Bronco is mondta ezen a pályán viszont nem lehet kétszer úgyanúgy menni.
Bocsánat, hogy ilyen kemény lett, csak én úgy gondoltam, hogy valakinek ne azért legyen jó ideje, mert századjára megcsinálja a tökéleteset, hanem azért, mert úgy tud vezetni ahogyan. 
[ Szerkesztve ]
6
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

gpower
(kvázi-tag)
Vagy az 1es de onkább 4 vagy 6!

Pecc
(őstag)
1.
Mindig is, minden autós játékkal a külső nézetet használtam.
[ Szerkesztve ]
"Mindent megcsinálunk, csak sokáig tart, meg sz.r lesz."
Jobbára az 5-öst, viszont sokszor használom a 4-est is..
.a többi kilőve.. 

Mosquitoo
(senior tag)
én kizárólag az NFS-eknél használtam külső nézetet, a TDU-ban csak akkor, ha szemlélem a verdát.
amúgy a 6. nézetet szoktam használni, ha olyan kedvem van, akkor a 4.-et 
Sirpi: a G-kategóriába nem a teljesítményük alapján kerülnek be az autók, hanem a koruk alapján- az összes G-s veterán. Lehet, h a Daytona erős, de több, mint 40 éves. Az Espirit, az XJ220 és a 288GTO... egyik sem idősebb 25 évnél, de már nem új darabok, ezért árulják őket klasszikus szalonban, de nem G-sek 
[ Szerkesztve ]
u.i: Szerintem. Üdv, Mosquito
Honnan lehet megszermányolni ezt a pályát és mi a neve? Most estem be, világosítsatok fel. 
Szertnék már menni egyen, amin van szuper időd, időtök.
Ezek online pályák? Sok a kérdés tudom, de más cuccokban van tapasztalatom, ebben nincs. 
--R.I.P JuanG--
belső nézet, de az melyik itt?
Ja, hogy műszerfal, akkor 4.
--R.I.P JuanG--

Mosquitoo
(senior tag)
be kell menned egy Drive-In -be, a térképpel együtt fedezed fel őket, kis narancssárga négyzetek. Ott belemész, hogy Single Player, vársz egy kicsit, amíg betölti a cuccost, majd keress egy olyat, hogy PH -- Race #2, Aston Martin Vanquish S-el kell menni, erre katt rá és indulhat a verseny 
Bemész egy Drive-IN-ba és a Singleplayer-nél levő versenyeknél van a PH--Race#3.
A másik ideje lejárt, mivel meg kell adni, hogy meddig szól a verseny..
Sok sikert, az eredmény jöhet, bár egy ilyen szopatós pálya nemtom mennyire fekszik egy simesnek..
Jah és online pályáról van szó.
Jó lenne ha csatlakoznál a vörsönysorozathoz..
Infó Laczfi fórumán, vagy a honlapomon (már ha lehet annak nevezni ezt a kezdetleges valamit) 
Kösz, kipróbáljuk. 
Mennyi a csúcsidő?
--R.I.P JuanG--
Hát jó lenne, de újabban megint kifekszik a játék.
Néha, majd megpróbájuk orvosolni..
--R.I.P JuanG--

Mosquitoo
(senior tag)
ha minden igaz, : 1"58'80, <CTDD>Bronco által 
ű
bocs, már 1"57'41, szintén <CTDD>Bronco által 
[ Szerkesztve ]
Na akkor én valahol 2:25 körül végzem szerintem... 

Mosquitoo
(senior tag)
2"00'63

hogyha nem lett volna az a qrva büntetés....
csak 3 ment le, de 4 mp büntetést katam...
Bonco azt tudod-e, hogy a cél előtti kanyarban bennhagytál vagy másfél máodpercet?

gpower
(kvázi-tag)
Az elején is kb fél mp-t de a hajtűkanyar (nem a cél előtti) előtti 'sikánban' valami eszméletlen íven mentél!
De nem adom fel olyan könnyen 

Tattix
(tag)
Srácok köszi a segítőkész hozzáállást!Csak egyesével libasorban!Ennyire ne tolongjatok a válasszal! 
[ Szerkesztve ]

Bronco80
(senior tag)
Vagamo: 2-es nálam, gyakran krúzra 4.
Opelos: Nekem tetszik a pálya, csak hosszú a nehézségéhez/átlagsebességéhez képest. Legalább 7-8 olyan lassú kanyar van, ahol ha nem tökéletesen fordulok el, elvesztettem 1 másodpercet.
Mosquito: az könnyen lehet, mikor az 1:57-et futottam, akkor bennem volt, az azelötti kör, amikor elvesztettem egy másik 1:57-est az utolsó kanyar miatt.
TDU2: Bronco -- Youtube channel: http://www.youtube.com/user/BroncoCTDD

Bronco80
(senior tag)
Játékon belül "T" betű és chatelhetsz (bár a manualban le van írva).

Mosquitoo
(senior tag)
csináltam a replayomról egy videót, de 500 mega.Hogy/mivel tudnám összetömöríteni?

gpower
(kvázi-tag)
Windows Movie Maker 
Srácok,
A mai klubbtali elmarad a részemről, mert más dolog jött közben. Ha esetleg valaki tudja/szeretné szervezni a bulit mára, ám legyen, karmesteri pálca átadva, bár természetesen az elsőség Fel-t illeti.
Jó csatangolás és versenyt mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
vintage eredeti focimezek eladók - http://tinyurl.com/vintagemezek

Mosquitoo
(senior tag)
hehe
köszi, most már csak 10 mega 

vagamo
(őstag)
Remélem ezzel elárultad a titkodat
!

Mosquitoo
(senior tag)
Bronco, küdjük a bizottságot, hogy vizgáltassák be a kocsidat, mert abbanst4 van!

6.
Ha egy építész hibázik, eltakarja borostyánnal. Ha egy orvos hibázik, eltakarja a föld. Ha egy szakács hibázik, eltakarja egy kanál szósszal és új receptnek hívja.
Éles: 6.
Krúz: 1; 4; 5; 6;
Motor: 1
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Bronco80
(senior tag)
Nah, 1:56:04-nél járok, volt egy 1:55:98 is, de csodás szerverünk nem regisztrálta (képem mondjuk van róla). Elég dühítő volt, 4db 1:56-os időmet nem jegyezte meg az 1:56:04 elött.

Bronco80
(senior tag)
Megdöntötték a Tamburinis időm, szóval muszály volt Kawával is mennem rajta: [link]
edit: oopsz ez nem az, hanem amit nem jegyzett meg, igazából 1:08 eleje van regiszrálva.
[ Szerkesztve ]
A single challenge-eknél a Global rankings-nél csak a PC-s időket látjuk, vagy pl. az xBox-osokét is? Csak mert ezt sikerült lőnöm az előbb, és ezt a kocsit ugye csak az új carpack-ben ígérik.

Mosquitoo
(senior tag)
Azta nemsemmi!!!

lehet, hogy az Atari egyik kockája volt, és neki már megvan a Cadillac Cien is (avagy a Carpackot teszteli. jupppííííí
)

azt nem hinném, hogy az xBoxosokkal lehetne együtt játszani... guglizd be, aztán hátha találsz valamit (én mostmár lusta vok hozzá
) jó8 mindenkinek...

Pecc
(őstag)
PH -- Race #2
Az elözö pálya sem volt piskóta gyerekek, de ez viszi a pálmát.
Örültem ha végig tudtam rajta menni

"Mindent megcsinálunk, csak sokáig tart, meg sz.r lesz."

Cucori
(tag)
Nekem elsőre sikerült végigmenni, nemtom mi ebben a nehéz
(Csak nem saját kocsival/profillal, ehhehe
)
Azért próbálkozok még, de úgyis kicsúszok a 8ból... (mondjuk ez nem is volt kérdés...
)
A jó lányok a mennybe jutnak. A rosszak bárhová.
Miért mi a 8. idő? 
Bazso: Mit kell törölni, ha lefagy a gamma?
A radialt töröltem, írtad, hogy valamit még lehet törölni...
10 percenként lefagy, de nemtom miért.
Most még kitesztelem megint a memót hátha...de nemhiszem hogy az lesz a gáz, utána prime 95-el 8 órás blend test 4-es priorral..
Nektek amikor kifagy, akkor csontra (num-lock-ra sem reagál a bili (led sem villan ki), vagy arra reagál és a win gombot megnyomva csinál valamit, de nem tud visszalépni a win-be.
Nekem ezt csinálja, igaz tegnap kezdte, elötte meg minden jó volt...
Néha nagyon ritkán a win-be ki tudok lépni, utána nincs semmi bibi a winben, de a TDU kifagy...kép megmerevedik és a hang is. 
Amit írtál, a win reagál, csak nem (mindíg) lehet visszalépni, az klasszikus radial-os fagyás. Erre az a megoldás, hogy Ctrl+Alt+Del, majd (ha nem látszik a kis ablak) vakon kilépni felhasználó-váltó képernyőre. Mikor visszalápsz, csak a feladatkezelőt látod, ahol folyamat leállítása. Voi'la!
A tiednek nem tom mi lehet a baja, de radial-tól jóval komolyabb!
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Most néztem a kukába figyelt a cuccos, de elvileg törölve volt, ígaz a kukából vissza tud mászni a gané... ![;]](/dl/s/v1.gif)

vagamo
(őstag)
Ha véletlenül kiléptem a club-ból, csak új meghívóval léphetek vissza?
Asszem join-olhatsz is...én is így léptem be, de jóvá kell hagyni a főnöknek..
Nem tetszik a közösség mi? 
Jah ha nektek jó, akkor nap közben dobok fel egy Időmérőt (csak összedobtam semmi extra és nem oan jól sikerült), este pedig PH--Race#3.. 
Tibi, Bronco, Laczfi, Fel ha jóváhagyja.. 
De egyszerre csak egy aktív versenyed lehet, azt ugye tudod?
Már igen..
Akkor este 21:00-kor PH--Race#3
Autó Ferrari 430
Táv: Majdem 5km..
Kanyargós út elágazokkal, Opelos szerint jó pálya lesz ...neki mutittam az útvonalat. 

vagamo
(őstag)
Egy kis lazítás végett én is tettem fel, kis könnyed versenyt!
Lótusz virága PH

Bronco80
(senior tag)
Tőlem mehet, akkor este 9 felé töltsd fel.
Majd a sajátom átnevezem Race #4-re. 

bazso29
(senior tag)
Ha fagyogat a játék, akkor a save könyvtárnál törölni kell ezt a fájlt: "TDU_MC_1_66_A.dmp" Ez sem segít minden esetben, néha nekem is folytatta törlés után, de egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]

Bronco80
(senior tag)
Kellemes kis hegyi pálya!