Legalábbis, jó eséllyel nem..
vintage eredeti focimezek eladók - http://tinyurl.com/vintagemezek
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Milyen cserélhető objektíves gépet (DSLR, MILC, SLT)? Olvasd el az első hsz.-t !
Fotós táskák: minden, ami ide tartozik. Milyet? Miért? Minek?
[Re:] OCZ Agility 4 SSD-k akár 1 dollár/GB fajlagos költség alatt is
Laptopba, Intel® Core™2 Duo Processor T7200 (4M Cache, 2.00 GHz, 667 MHz FSB, 64-bit)
CPU-t keresek notiba, lista: T2300, T2400, T2500, T2600, T2700
Új! Ventilátor fordulatszám szabályzó panel, fdd helyére 4 csatornás fekete, kék háttér világítás
Előlapi hang (sound) + USB kimenet, 1,44 ( floppy, 3,5" meghajtó helyére )
Tintapatron, tonerkazetta (lézernyomtató kazetta) Jó áron! áfás-számlával ha kell!
Legalábbis, jó eséllyel nem..

A CLK GTR is nagyon tapad, 98 a handlingje, tuninggal 100 lesz.
A teljesítménye kb a Murci és az Enzo között van.
Szvsz kezdő kocsinak legjobb a Murci, mert a többihez képest a legolcsóbb (tuninggal együtt kb 400k) és jól kezelhető.
[ Szerkesztve ]
u.i: Szerintem. Üdv, Mosquito
Azért nem látod, mert nagy valószínűséggel "bad connect" van, azaz # van a neve mellett.
Ilyenkor lockolni sem tudod, meg laggol is keményen. Azoknak látod az üzeneteit, akik mellett nincs #, s ilyenkor gyorsan lockolni is érdemes, mert később elromolhat a kapcsolat.
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

Hát mondjuk igen, van benne vmi. Főleg amikor megyek szépen, és bumm... eltünt mindenki. Pedig mindenki lockolva volt. Na mind1, hiba nélkül uncsi lenne 
Én nem próbálok úgy tenni, mintha az emberiség barátja volnék.

A név mellett a korona azt jelenti, hogy erős jel van attól a játékostól? Láttam már szellemfigurát is, és az a fószer meg erősen laggolt. Vagy teljesen mást jelentenének a figurák?
"Szamárháton érkeztem a városba. Na nebasszamár..."

Te leolcsózod a kedvenc kocsimat??? 

A korona Champion rangot jelent, a teli korona pedig Ace-t. (Nem észt, ace-t....)
A szellemfigura, aki ide-oda tünöget, laggol, nem tudsz neki mit csinálni. Ilyenkor rákérdezel az aktuális krúzpajtásaidra, hogy te laggolsz-e nálunk, ha nem, akkor a villogó gyerek a rossz.

Hello!
valaki ismeri vorosnorbi-t? ma mentem vele, én enzoval voltam (tök jo verda
) ő meg Ford GT-vel xD , felse váltottam 6osba, 5ösbe eldöcögtem
1 kis képecske
Egész normális volt a srác

[ Szerkesztve ]
Ezt leírva látni is iszonyat - szóban 60-80 éves nagymamák szoktak így beszélni.
"máma????" 
[ Szerkesztve ]
AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

hééj hol látsz te itt "mámát"?
amugy győri tájszólás

Látom téged is kiakaszt, ha valaki nem tud helyesen írni 

ez nem ér ! mindenki összefog ellenem

Én nem 
Lol kvázi lettem 
[ Szerkesztve ]

este 8 felé nem csinálunk valami talit hölgyem és uraim?? 

B - C kat? 
Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

szia Mindenki !
tán C 20.30 körül ? 
"Taníts minket úgy számlálni napjainkat , hogy bölcs szívhez jussunk."

Én nem leszek otthon 

Nekem jó a 20:30, legyen a találkozó a ferrari challenge-es parkolónál! Mit szóltok?
Asszem valahol feljebb be is van linkelve a kép, hogy hol is van ez! 
Orsi: káár.. 
[ Szerkesztve ]
Mivel ez fórum és nem chat, ezért talán ellenőrizhető, hogy mit ír az ember. Legalábbis én így látom.
Itt Orsyka
Enjoy: Tudom, de remélem majd legközelebb tudok menni!
TomBoy: Tudom engem is megőrjít, én sem szeretem ha valaki nem ír helyesen, de inkább a helyesírása legyen ramaty, minthogy beszélni ne tudjon 
"Most akkor dobjak hatost golyóval vazzeg?"

srry, sztem én se fogok itthon ülni. majd holnap gurulunk egyet.
üdv.
Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gt9y || Ha privátban érdeklődsz valamelyik eladó termékem iránt, először is köszönj, másodszor pedig jelöld meg, hogy mi érdekel. Köszönöm!

semmi gond, majd máskor!
akkor alyra, ketten vagyunk
de aki akar, nyugodtan jöjjön! 

Én mennék
Ha nem baj. 
TDU: hunocsi

Miért lenne baj?
Várunk titeket! 

Kiestem az időlimitből, bocsánat! Akkor itt lessz a mai tali: [link] 

Ááááááá, ott álltok és nem tudok mégsem csatlakozni hozzátok...
Még próbálkozom!

szia mindenki!
látom a brigádot de nem férek oda 
proba 
"Taníts minket úgy számlálni napjainkat , hogy bölcs szívhez jussunk."

én se tudtam normálisan csatlakozni, aki látott, annak köszönöm!
talán majd legközelebb

Köszönöm a cruiset jó volt 
TDU:ferrarifan01

Szasztok nem tudja vki h hol lehet megnézni azt h DDR hányas a ramom?előre is thx!
upsz ezt nem ide akartam 
[ Szerkesztve ]

De meg lehet... a gépben... vagy everest
TDU:ferrarifan01

Tibiajax hova lettetek vonyeg 
[ Szerkesztve ]
Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........

Mi meg voltunk, Te tűntél el sajnos.
Siarttunk is egy ideig de aztán rájöttünk, az élet megy tovább
Legközelebb vegyél fel friendnek és akkor láthatsz a mapon.
Jó Éjt! 
"Mindent megcsinálunk, csak sokáig tart, meg sz.r lesz."

Good Morning Hölgyek, Urak!
Hát ez nem volt rossz, azt hiszem rövid cruise-nek egyáltalán nem volt mondható.
Szalonból hoztam ki a Gallardot és asszem 238 km-errel döntöttem úgy, hogy megnézem a hálószobát. 
A legjobban az tetszett, hogy az elején utól kellett érni titeket mert én oda raktam a gépet, ahol láttalak titeket, de Ti addigra már majdnem 10 km-re voltatok, toltam neki mint a meszes. Kicsit paráztam, hogy nem jó úton megyek, de itt megintcsak a térkép hülyeségének tartom azt, hogy olyan qrva pici és még csak bele sem nézhetek mert szétdob mindent. A keleti parton történő visszaautózás is jó volt, de már nem láttam a forgalmat (amiből sztem rohadt sok volt) a fáradtság miatt és a legkirályabb az volt, amikor pont berakott (berepült oldalról) elém egyszercsak egy teherautó, hát annyira nem voltam elszállva a rohadt sok csattanástól, le is maradtam rendesen. Arra rájöttem, hogy érdemes a csapattal menni, mert amikor 8 játékos nyomja, akkor elég kevés traffic-ot rak be a gép. Jól vettem észre?
Délután dobok fel képeket, a világítótornyos, szalagkorlátos "közösülés" jól néz ki a fotókon! 
Apropó, tegnap egyszer olyat egykerekeztem, hogy kilépett a programból egy pillanat alatt!
Aztán a világítótoronynál is kidobott egyszer, de akkor csak a főmenübe. Hajrá TDU! 

Én csak bementem a szalonba venni egy kocsit.Aztán kijöttem és hiába köröztem össze-vissza sehol nem láttalak benneteket.
Tibiajax fel van véve, de Őt sem láttam.
Amúgy meg olyan gyorsan pörögtek az események, hogy hírtelen azt sem tudtam melyik gombot kell, nyomnom, hogy felvegyelek friendsbe bárkit is.
Én még kezdő vagyok.
2 hete sem játszom
Na majd MA

Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........

Igazából lehet semmi gyógyír nincs arra, hogy ha a szerver nem akarja megtalálni a többieket, akkor mit tegyen az ember fia, de én este is jártam így egy párszor. Azt szoktam csinálni, hogy click a fószerra és ha semmi, akkor még 1-2 próba után teljesen elmegyek onnan (pl. be a városba) és ott keresek tök idegen embereket ha ezek megvannak, akkor térkép és már klikkelek is rá arra, akit valóban keresek, vagy egyszerűen simán odaugrom térképen arra a helyre, ahol az eredetileg keresett személy volt.
Kicsit olyan érzésem van, hogy a gép "elfelejt" körbenézni a környéken és ezért írja ki azt, hogy csak egyedül vagyok ott, ezért szoktam bemenni a városba, majd vissza a talihelyre.

Valaki ráér most furikázni? mert kb fél ora múlva megyünk fel 1 haverral és 2en nemjó 

De rohadtul unatkozom itt bent, mennék inkább vezetni meg felderíteni.
Amúgy vannak jó hülye versenyek halljátok. Tegnap is olyanokat találtam, hogy csak azért mentem többször végig rajta, hogy ne legyek kész 3 perc alatt vele. El kellene kezdenem megint vinni a csomagokat, stopposokat, mucikat mert azzal eléggé leálltam.
Apropó, minden kocsi és motor tuningolható? Merthogy nekem eddig csak 4 tuningszalonom van és van olyan kocsim, amit egyikbe sem tudok bemenni a kocsi típusa miatt.

Én megyek szívesen 
Nem mindegyik(pl. nyereményautók, Nismo stb.), de a legtöbb igen. Összesen 7 tuningműhely van a szigeten(1 európai, 1 olasz, 2 amcsi, 2 angol, meg 1 japán járműveknek).
TDU: hunocsi

Hahó Hunöcsi! Jól nyomtad tegnap az Astonnal!
Szép autó is az!
Akkor ezek szerint még sok minden nincs felfedezve, mert nekem nincs annyi tuningműhelyem. Na erre is jó ám a cruise, mert tegnap is sikerült új utakon haladnunk, főleg 22.00 után, mert akkor már egy kicsit össze-vissza mentünk.

Nem, lesz több szalon is, térképen megtalálod (1.hsz)
de ennek ellenére van olyan amit nem lehet tudningolni pl: Cien.
Lessz ma krúz?? 
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.
Szeva!
Orsykával hamarosan feljövünk. Max. csatlakozhattok... Olyan 19-20:00 fele valahogy...
Üdv... 
"Most akkor dobjak hatost golyóval vazzeg?"
Lehet, hogy élek a lehetőséggel... 
sz: Feltéve, ha megtalállak titeket...
[ Szerkesztve ]
Aquatuning.de-ről rendelés hamarosan! Akit érdekel -> PÜ nekem! (Elhalasztva 1 hónappal!) 06.10-ig.

Akkor beszéljük meg, hogy hol és mikor legyen a találka! 
[ Szerkesztve ]
Én most szabadultam.
Megyek föl és próbállak keresni...

Húú akkor gózok fel, mert még nem vagyok/unk fent
Merrefele vagy?
Már megvannak danesz-ék, memphis, Moszkitó, Mozgékony, de titeket sehol se látlak...
SZ: Megyek a DK-i toronyhoz.
[ Szerkesztve ]