-
PROHARDVER!
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubi8
csendes tag
szia, én most estem át a tűzkeresztségen (Fsp Raider 550-ben kezdett rosszalkodni a venti, csere lett belőle).
amit tudok ajánlani, hogy
1. járj utána, hogy milyen venti van most a tápodban (milyen típus, úgy rá tudsz keresni, hogy mennyi a fordulata percenként és a fontos adat, hogy mennyi levegőt forgat meg)
2. ezek alapján az adatok alapján válassz ventit, mert igazából nem feltétlen a halkság számít, hanem a teljesítmény.nekem egy 12 centis ventit kellett keresnem és tényleg nem a pénz számított nálam, mert vehettem volna csúcskategóriás Noctua-t is, de elég volt egy Artic Cooling. egy olyan típust választottam, ami hőszenzoros (saját magának állítja a fordulatot hőmérséklet alapján). 1 év gar van rá, eddig szépen muzsikál és kemény 1300 Ft volt.
régen mintha ezek sokkal drágábbak lettek volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest