Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
megema
őstag
Sziasztok!
Jövőhéten lejár a hűségem a mobil előfizetésre. Pár hete gondoltam, hogy online meghosszabbítom és nézek egy olcsó készüléket. Találtam is megfelelőt, viszont egyéni ajánlatként 10.000-rel drágábban jelenik meg bármilyen készülék, mintha új előfizető lennék. A telefonos ügyfélszolgálat azt javasolta, hogy emailben jelezzem a hibát. Kemény egy hét alatt képesek voltak reagálni (közben ismét írtam nekik), miszerint hiba van a rendszerben, Aranytárskártyás csomagoknál magasabb készülékárat jelez a webshop, próbáljam meg személyesen. T-Pontban viszont azt mondták, hogy csak webshopon rendelhető ez a készülék.
Ilyenkor mit lehet tenni? Az eredményt jeleztem emailben, hozzátéve, hogy egy vicc, hogy nem képesek normálisan megoldani egy hosszabbítást. 2 éve is háromszoros készülékárat akartak beszedni valami bénázásuk miatt.
Ezzel párhuzamosan gondoltam érdemes lenne Magenta 1-be rendezni az előfizetéseket. T-Pontban részben el is lett intézve. Az otthoni részre maximális kedvezménnyel 9.450-re jött ki a legnagyobb csomag (XXL net). A Next S Aranytárskártya csomagot viszont nem akarta bevenni hozzá a rendszer. Next M-et is csak magasabb árral. Lóg a levegőben a dolog, elvileg a hűség lejáratakor meghosszabbítja a Next S-t az ügyintéző...
Szerintetek mit lehetne tenni? Kéne valami 10-15 ezer forintos készülék (- aranykártya pontok) Next S Aranytárskártya csomag mellé. Amit konkrétan kinéztem (Panasonic KX-PRX 150) azért tetszett meg, mert vezetékes és mobil egyben, hátha jó valamire... Olvastam a topicban, hogy áprilisban valakinek a csomagból is adtak 1.500 forint kedvezményt, plusz a készüléket is kb. harmadáron kapta. Ezt hogy tudom elérni jelen helyzetben?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- EAFC 25
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lexus, Toyota topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest