Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• megema

őstag

Sziasztok!

Jövőhéten lejár a hűségem a mobil előfizetésre. Pár hete gondoltam, hogy online meghosszabbítom és nézek egy olcsó készüléket. Találtam is megfelelőt, viszont egyéni ajánlatként 10.000-rel drágábban jelenik meg bármilyen készülék, mintha új előfizető lennék. A telefonos ügyfélszolgálat azt javasolta, hogy emailben jelezzem a hibát. Kemény egy hét alatt képesek voltak reagálni (közben ismét írtam nekik), miszerint hiba van a rendszerben, Aranytárskártyás csomagoknál magasabb készülékárat jelez a webshop, próbáljam meg személyesen. T-Pontban viszont azt mondták, hogy csak webshopon rendelhető ez a készülék.

Ilyenkor mit lehet tenni? Az eredményt jeleztem emailben, hozzátéve, hogy egy vicc, hogy nem képesek normálisan megoldani egy hosszabbítást. 2 éve is háromszoros készülékárat akartak beszedni valami bénázásuk miatt.

Ezzel párhuzamosan gondoltam érdemes lenne Magenta 1-be rendezni az előfizetéseket. T-Pontban részben el is lett intézve. Az otthoni részre maximális kedvezménnyel 9.450-re jött ki a legnagyobb csomag (XXL net). A Next S Aranytárskártya csomagot viszont nem akarta bevenni hozzá a rendszer. Next M-et is csak magasabb árral. Lóg a levegőben a dolog, elvileg a hűség lejáratakor meghosszabbítja a Next S-t az ügyintéző...

Szerintetek mit lehetne tenni? Kéne valami 10-15 ezer forintos készülék (- aranykártya pontok) Next S Aranytárskártya csomag mellé. Amit konkrétan kinéztem (Panasonic KX-PRX 150) azért tetszett meg, mert vezetékes és mobil egyben, hátha jó valamire... Olvastam a topicban, hogy áprilisban valakinek a csomagból is adtak 1.500 forint kedvezményt, plusz a készüléket is kb. harmadáron kapta. Ezt hogy tudom elérni jelen helyzetben?

Új hozzászólás Aktív témák