Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Allien

veterán

válasz #41133696 #27607 üzenetére

Majdnem lógikusan gondolkodol. Csak ugye még sem. ;) Beszéld meg a TV gyártókkal, mért nem raknak bele kábelt. El fogják mondani, hogy minek? Hiszen más-más az igény. Van, akinek van pl HD-s műsor forrása, van, akinek NINCSEN! Ugyanis, NEM azért vesznek az emberek full HD-s TV-t, mert van is mit rá kötni, hanem azért, mert vagy nem kapni mást, vagy nem annyival olcsóbb. Pl a HD readys TV-k ára nem fele annyi, mint a full HD-s. Amikor én vettem a TV-m, akkor a sima 100E volt, a full 110E. Akkor minek vettem volna a simát? Régen se raktak a CRT TV-k mellé max használati utasítást. Teljesen jogosan ezt a Vevőre hárítják. Főleg, mert van/volt olyan TV, amivel hiába kötöd össze pl az STB-t HDMI kábellel, az finnyás dög, és csak aranyozott drága HDMI-vel hajlandó üzemelni. :K A VGA amúgyis más piac. Illetve, BIZTOS van olyan gyártó, és/vagy típus, amely mellé grátisz raknak minden földi jót. Csak, olyannal kevés ember találkozik, mert a többség csak a kommersz márkákat ismeri. SONY, LG, SAMSUNG, a legismertebbek. De, EU-ban is gyártanak TV-t, csak azt NEM tudod megfizetni, valszeg. ;]

Új hozzászólás Aktív témák