Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BonFire

    veterán

    válasz bgabi1 #5581 üzenetére

    :F DÖGÖLJEK MEG, HA ITT NEM HAGYOM EZT AZ EGÉSZ FÓRUMOT, DE MOST MÁR TÉNYLEG!!! :W Mit csináltam, szerinted, ha nem segítettem? Kigugliztam helyetted az angol nyelvű fórumokból. Aztán kipróbáltam helyetted. Nem sikerült elsőre, próbálkoztam még egyszer. ÉN próbálkoztam, miközben neked kellett. HELYETTED! Aztán képernyőfotókat fotosoppoltam NEKED, aztán még én kapom az ívet! Méghogy nekem vannak előítéleteim! Nem inkább fordítva, kedvesem? Én semmit sem tudtam rólad egész mostanáig, amíg el nem zokogtad itt a fél életedet, és nem is érdekel a korábbi munkásságod, amennyiben nem tartozik a tárgyhoz. Én – veled ellentétben – nem az embert minősítem, hanem a problémára próbálok választ találni. (Helyetted.) Te viszont rólam találsz ki mindenfélét, a saját előítéletességedet rám projektálod.

    Lehet, hogy 150 embernek dirigálsz a való életben, de én nem leszek a 151.! Amíg nem tőled kapom a fizetésemet, legfeljebb egy szimpla köszönömmel fejezheted ki a háládat, amiért neked és helyetted dolgozom ellenszolgáltatás nélkül! Nekem nem vagy a főnököm, és velem így ne beszélj! A feleségeddel vagy a beosztottjaiddal annyit flémelhetsz, amennyi jólesik. Ha jól számolom, 151-en vannak.

    Te 49 vagy, én meg 39. Ennek mi köze ahhoz, hogy nem vagy képes egy keresést lefuttatni és két percig nézelődni a program menüjében?

    A lényegre térve: Nekem működik, neked nem. Innentől kezdve, ha segítségre van szükséged, akkor nyugodtan keress valaki mást, mert ezek után azt már tényleg ne várd el, hogy érdekel egy pillanatig is a problémád! Kerestesd meg magadnak a megoldást a 150 alkalmazottad egyikével, vagy akár minddel. Hirdesd ki napiparancsba! :(((

    [ Szerkesztve ]

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák