Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myers
senior tag
A skype legutóbbi frissítése óta nem tudok bejelentkezni.
Beírom a @hotmail.com-os címemet. Ekkor szól, hogy hoppá, a skype név nem a mélcímet jelenti. Majd microsoft fiókot választok, be akarok lépni és ez fogad:
"Sajnos valami hiba történt. Próbálja meg újra."Egyébként fogalmam sincs, hogy mi a skype nevem.
Mindig mélcímmel jelentkeztem be.
A jelszó jó, mert ha direkt elírom, akkor szól a jelszó miatt. Csináltam már jelszócserét is.
-
zoltan6
addikt
válasz
Neil Watts #4977 üzenetére
nekem is asus xonar van.és igen tudom hogy nem kedvelik egymást a skype-al,mert végigbogarásztam a külföldi fórumokat,és írták ezt a megoldást,eddig az előző verzióknál működött is a dolog,de most már a 7.2-esnél nem működik,kikapcsoltam már az összes hangot a skype-be,de még mindig dobja az ablakot gép leállításnál.
visszaraktam az előző verziót,de akkor meg állandóan a frissítés ablakot dobálja az ember képébe minden indításnál. -
törölt tag
válasz
#41133696 #4963 üzenetére
Egyébként azért is érdekes, hogy a WU felajánlotta mindenkinek, mert ezentúl minden bizonnyal azon keresztül fog frissülni valamennyi támogatott Windows verzión az asztali verzió. Ami azért eléggé kényelmes, pláne ha figyelembe vesszük, hogy jó ideje már, hogy amikor megjelenik egy új verzió a beépített frissítés kereső rendre nem találja meg, és manuálisan kell elvégezni az Update-et.
-
zoltan6
addikt
továbbra sem sikerült megoldanom a skype problémámat az új 7.2-es skype-al,leállításnál még mindíg dobálja a skype.exe hibát:
windows 8-as topicban már írtam hogy megoldódott a régebbi 7.1.105-ös verzió visszarakásával,de addig cseszegetett minden indításnál a frissítéssel,hogy végül is frissítettem,és így megint rossz minden leállításnál.
többen írtak megoldásnak ram hibát,memtest lement,ramot is cseréltem,nem az a gond,teljesen le lett gyalulva revo unistalerrel,ujra lett telepítve,úgy sem lett jó,már nincs több ötletem,hogy mi lehet a gond,régen valamit mókoltam benne a reklámok letiltása miatt,de már nem emlékszem hogy mit,nincsenek is reklámok,még arra tudok tippelni.
ötlet esetleg valakinek? -
spiritex
veterán
válasz
macilacus #4917 üzenetére
Nem portable, de hátha ezek is jók.
Sok megoldás létezik a frissítési reklamálás kiiktatására, de a legprofibb, ha a c:\Users\Felhasználó\AppData\Local\Temp\ könyvtárban létrehozol egy SkypeSetup.exe nevű 0 bytes-os file-t (ha már letöltötte a legfrissebb Skype verziót ugyanezzel a névvel, azt előtte töröld le), majd a Tulajdonságainál felveszel egy Everyone nevű felhasználót, és minden hozzáférést letiltasz benne (Deny). Emellett a Szolgáltatások között (Services) tiltsd le a Skype Updater-t is!
-
macilacus
senior tag
Sziasztok!
Nincs valakinek egy 6.valahányas portable verziója, ami jól működik és nem reklamál állandóan és kikapcsolhatatlanul a frissítésért
Előre is köszi a segítséget -
-Zerg-
tag
Sziasztok! Igen érdekes dolgot tapasztalok egy frissítés óta. Sem küldeni sem fogadni nem hajlandó kép fájlokat. Csak egy kék négyzetet látok bélyegkép helyett, egy idő után melléírja hogy a "kép nem érhető el"
Gugliban nem találtam működő megoldást. Az érdekes, hogy ha átnevezem a kép kiterjesztését (pl. txt-re) akkor símán átmegy és a címzett visszanevezi, akkor meg is tudja nézni. Visszafele ugyanez: ha ő átnevezve küldi, megkapom.
Tud ez ellen valaki valamit? -
liksoft
nagyúr
Szép napot mindenkinek!
A Skype 7.0.0.102 a SkypeMate programnak nem adja át a beszélgetés vége jelet (frissítés előtt a régi igen), így ha vége a beszélgetésnek, az USB eszköz elkezd kicsengetni. Van rá megoldás, de macerás. Ugyanis a programból ki kell lépni, majd megint be.
Csak a kérdés maradt le. A SkypeMate programot használja valaki? Hogyan vehetném rá a rendszert a korrekt működésre?
-
-
erik54
újonc
Sziasztok! Szóval az van, hogy már sokadjára csináltam új skype fiókot magamnak, mivel az aktuális accountjaim egy napnál többet nem bírnak ki, pedig nem is csinálok semmit, csupán betöltöm a korábbiakban már gondosan lementett ismerőslistámat (max elkedzek chatelni valakivel, de volt már olyan, hogy az első belépésen kívül nem történt semmi más tevékenység, és mégis letiltott a rendszer). Van, hogy csak úgy a semmiből kiléptet a rendszer, és a jelszót beírva ezt az üzenetet kapom "Sajnos nem sikerült azonosítanunk a bejelentkezési adatait. Ellenőrizze Skype nevét és jelszavát, majd próbálja meg újra". A probléma nálam nem verziófüggő, ugyanis a legújabb frissítést megelőző időszakban is ugyanezt csinálta, és pont emiatt kellett újabbnál újabb fiókokat nyitnom. Már mindent próbáltam jelszó megújítástól kezdve, ügyfélkapcsolatos kérdőíven át, egészen a virtuális IP címig, de nincs megoldás. Valakinek lenne valamiféle tippje a probléma orvoslására? A válaszokat előre is köszönöm!
-
Frissítettem a skype-ot, mert folyton lefagyott (mondjuk nem értem, hogy miért nem a legfrissebb volt fenn, mert be volt kapcsolva az automatikus frissítés, na mindegy...).
Viszont most olyat csinál, hogy ha hívni akarok valakit és rákattintok a hívás ikonra, akkor nem a hívás indul el, hanem kijön egy buborék, hogy "Skype hívás" vagy "Mobil hívása". Nem akarok mobilt hívni soha, úgy szeretném, hogy egyszerűen indítsa el a skype hívást, ne kelljen még külön kiválasztani.
-
válasz
Gyurka6 #4605 üzenetére
Szia!
Hát nem tudom, mert az a verzió amiről beszélek az a hivatalos legújabbnál is újabb verziószámmal van.
Viszont a beállításokban ki lehet kapcsolni az auto frissítést, tölts le egy régi verziót majd vett ki a pipát az auto frissítésből.rolcsie: én win7 alatt próbáltam csak
-
Gyurka6
őstag
Szevasz!
Nekem valamelyik régebbi változattal ment a philips valamilyen webkamerám.
Azután frissítette magát és most már "nincs webkamera csatlakoztatva" üzenettel
közli, hogy ideje lenne vennem egy újabbat. Ezt amennyire lehet elodáznám. Esetleg
erre jó a verziód? Hogyan lehet lebeszélni a minden ároni frissítésről?
Köszönöm. -
liksoft
nagyúr
A Microsoft a Skype esetében a működőképességet csak a legújabb verzió használata esetén biztosítja. A felhasználót az elavult Skype felületén sehol nem értesíti erről. Ráadásul az átállás nem azonnali, hanem felhasználónként történik a régi tiltása, így nem lehet egyből erre gondolni. Az XP esetében az OS frissítésekor NEM a legújabb Skype verzió kerül letöltésre, így ha valaki hisz a frissítésben, az tovább szenved. Vagy a Skype oldaláról kell a legújabbat letölteni, vagy a programon belüli frissítést célszerű használni. Az SP3 kötelező használatát nem tudom sem megerősíteni, sem cáfolni, de nagyon valószínű, hogy kötött hozzá. Újabb OS esetén is csak a legújabb Skype fog idővel működni, így célszerű beállítani az automatikus frissítést.
A fentieket onnan tudom, hogy két napom ment rá. A családban a gyerekek gépén mindenütt máskor szűnt meg a Skype támogatottsága. Mi a 3.xx verziót használtuk, mert ebben volt utoljára a partnerhez rendelhető gyors tárcsázási szám utoljára (4-ben lett megszüntetve), így illesztő segítségével akármilyen telefont tudtunk használni. Sajnos mind az illesztő támogatása kérdéses a későbbiekben, mind a tárcsázás lehetősége elveszett, így az egyéb kötöttségek miatt is, keresem a Skype kiváltását másik kommunikációs programra.
-
Zsotiabeka
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég újratettem a gépet (WinXp Sp3) és a Skype-ot is feltettem természetesen. Az a gondom, hogy a Skype-ba belépve 10-15perc után elkezd bedilizni a program, és állandóan ki-be jelentkezget...a bal felső részen az a frissítés vagy milyen kis kék izé jelenik meg az állapotnál...és így nyilván se üzenetet küldeni,fogadni, hívni nem lehet értelmesen.
Van valakinek valamilyen ötlete? Elvileg a legújabb Skype van fent. -
Gyurka6
őstag
Szevasztok!
Egy régi gépen (xp), azt írja, hogy nem talál kamerát, pedig amikor csatlakoztatom kiírja az xp, hogy van.
A saját programjával meg is jeleníti a képet, ráadásul több kamerát sem is mer föl, ezek sem mai gyerekek.
Mind ez egy frissítés után történt.
Mit tehetek (azon kívül,hogy javasolja új beszerzését)?
Köszönöm. -
McSico
senior tag
Sziasztok!
Erre van már valami megoldás? Már az agyam eldobom az egészen. Rákényszerítik a felhasználót a frissítésre, azzal hogy nem lehet belépni. Felfrissítem és a linkelt kép fogad. És így hogy a túróba lépjek be? Az oprendszer win 8.1. Teljesen mindegy hány bites. Kíváncsiságból felraktam a másik gépemre, azon 64bites a rendszer. Soha nem látott még Skype-ot. És ugyan az fogad. Gyakorlatilag kössz a nagy semmit MS.
Szóval ha van valakinek ötlete szívesen fogadom. -
tonyrulez
őstag
Hátha valakit érdekel:
Ingyenesen letölthető a SuperTintin fizetős változata (az ingyenessel csak 5 percet lehet rögzíteni).
Beszerezni itt lehet, előre regisztrált telepítő így nem kell kódot megadni. Lifetime license, viszont frissítések nem járnak hozzá. -
Krystal_s
addikt
Ez a Skype mekkora egy szemét lett.
Pár hete csak úgy rájött és elkezdte enni a memóriát, de annyira, hogy minden leütött karakter után emelkedett. 700 MB-ot használt, amikor észrevettem, majd tesztelgettem és szerintem a végtelenségig ette volna...Megoldottam ment vissza egy régebbi verzió.
A mai nap fénypontja. Skype-ban tiltva van a Frissítés. Tűzfalban tiltva van a skype Updater.exe + még a port is, amin keresztül kommunikálna. Feljövök és mi virít a képernyő közepén ? Új frissítések várnak telepítésre, a Skype legfrissebb verziója telepítésre készen áll.Ez azért nem semmi.
-
opeter70
senior tag
válasz
dethroner #4276 üzenetére
Igen, van. Én például minden nap, amikor belépek, megírom az ismerőseimnek, hogy "itt vagyok".
Ez tökéletesen bevált.
Most ide valami nagyon csúnya káromkodást és szitkozódást akartam írni a a Skype-ra és a Microsoftra vonatkozóan, csak a jólneveltségem és a fórumszabályzat tart vissza....
Egyébként kb másfél hónapja "online" vagyok.
Kipróbáltam már minden trükköt, amit itt javasoltak, de sajnos egyik sem vált be.
Nevezetesen szabályosan kijelentkeztem minden eszközön, jelszót változtattam, uninstalláltam a telefonról és a pc-ről is, szétválasztottam az MS és FB fiókot a Skype fióktól, felraktam régebbi verziót pc-re (a telefonon azóta sincs), letiltva a frissítést de semmi sem segített.
Egyébként minden akkor kezdődött, amikor androidos telefonra gyanútlanul felraktam a legújabb verziót.
A fentieket azért próbáld meg te is (illetve az ismerősöd), hátha valamelyik beválik. -
spiritex
veterán
Szerintem a Skype túl új a kamerádhoz. Mert volt egy pont, amikor a Skype elkezdett válogatni és letiltogatni az addig évek óta jól működő kamerákat azzal a dumával, hogy nem kompatibilis vele. Talán nálad is ez lehet. Én ezt apósnál úgy tudtam csak megoldani, hogy letelepítettem a túl új Skype-ot és felraktam egy régit neki, majd tiltottam a frissítést. Azóta nincs gondja vele.
Ha a video beállításokhoz mész a Skype-ban, akkor a saját tesztképed megjelenik? -
thiclyoon
aktív tag
sziasztok,
a gépemen fent van a 6.14(?)-es skype
az automatikus frissítések ki vannak kapcsolva, ha be lenne kapcsolva, akkor minden indításnál frissítene..
így, hogy ki van kapcsolva (az auto update), amikor elindítom a skype-ot, akkor megkérdez hogy frissítem-e, majd belépés után percekig áll, lefagy, ha épp hívnak (mert bejelentkezettnek jelez engem) akkor annyira nem működik, hogy feladatkezelőből kell kilőnöm
ezenkívül amikor felveszem a hívást (vagy a másik fél veszi fel az enyémet), akkor vagy lefagy, vagy nem (50-50% kb.), majd ha a képernyőt is megosztom, akkor ez a arány még rosszabb
a gépemmel semmi baj (i7, 8gb ram stb.), úgyhogy nem tudom, hogy mi a hiba forrása.. valakinek van ötlete? -
Agyasima
őstag
Ez a dolog engem is bosszant. Pláne, hogy a dolog jól működött még az 5-ös verzióban. Aztán ez a szemét kérdés nélkül frissítette magát, nem is akárhogy, hanem a Windows frissítésekkel együtt. És most lehet naponta kézzel törlni az előzményeket...
Lehet, vadászok egy 5-ös verziót, és visszateszem azt.
-
Laci1962
újonc
Sziasztok!
Sokadik szowtver frissítésen vagyok túl a Vodafon Smart II-ön,most már nem fagy le a gép annyira,de a skypét hiába telepítem fel,még belépni se enged. A Viber tökéletesen működik.Van valami ötletetek? -
olivera88
veterán
Jelzett a Messenger Plus for Skype h van elérhető új frissítés. Ezek szerint továbbra is kompatibilis marad a Skype-val. Pedig azt írta a Skype h December elejétől nem fogja támogatni a kiegészítőket
Most akkor mi van? De nálam működik azóta is. -
Llew
senior tag
Szüleimnek van egy régi gépe (P4, XP SP3), amin olyan gond van a Skyppal, hogy hang kapcsolatot nem lehet vele teremteni. Valamiért féloldalasan jön csak létre. Tárcsáznak, a másik oldalon lévő szintén asztali gép, illetve gépek részéről létre is jön a kapcsolat, szüleim hallják a másik felet, sőt ha van webkamera akkor mindkét félnek van képe, de szüleimtől a hang nem jut el a másik félhez. Sőt, ők már hallják a másik felet, de náluk még mindig csak a tárcsázó hang szól, aztán a skype lefagyasztja az egész gépet.
A mikrofon működik, a skpyon kívül nézve, és a programon belül a teszthívás esetében is, a program szerint minden rendben van, de amint valakit hívni kell már nem működik. Próbáltam program frissítést, régebbi verziót is, semmi.
-
spiritex
veterán
válasz
BullZeye #3877 üzenetére
Jaja, jól tetted, a frissítést meg úgy vertem át, hogy a Temp könyvtárba bemásoltam a 6.7.0.102-es verziót SkypeSetup.exe-re átnevezve és Read Only-ra tettem, így nem tud frissülni, és nem is zaklat, hogy frissítsek. Mert hiába kapcsolja ki az ember a frissítést, csak zaklatja, hogy frissítsen...
-
spiritex
veterán
Nálatok is teljesen figyelmen kívül hagyja a skype, hogy a beállításokban letiltjátok az automatikus frissítést? Simán telepíteni akarja mindig az új verziót, és addig kínoz a lassú indulással a pop-up miatt, hogy jobb a békesség alapon frissítem.
-
timke.1
csendes tag
Sziasztok! Az én férjecskémnek időközönként annyi esze van, mint egy zsák molylepkének
Ugyanis van neki ez a bánat telefonja (iphone4) és skype-olni akart, csak hogy mielőtt csörögni kezdett volna a hívás előtte megkérdezte a skype hogy engedélyezi e a hang átvitelt, naná hogy a NEM gombra nyomott rá
Most ott tart hogy senki nem hallja őt
Tudtok valamit tanácsolni? Annyit csináltam hogy töröltem aztán újra letöltöttem, de semmi
Gyári visszaállítást nem szeretnék, lehet vele valamit kezdeni vagy ezt már elqrta, és várhatom a verzió frissítést hátha attól meggyógyul?
Köszi -
BullZeye
veterán
válasz
Bal0924 #3758 üzenetére
Nekem laptopon kiírta, hogy van új verzió, és csak azzal működik a Facebook még nem updateltem, majd egyszer.
szerk1.: asztalin legújabb van, és itt se megy facebook, szóóval nem nálad van a hiba.
szerk2.: mégis volt újabb, házikóra kattintva írta felül, hogy nem a legújabb, pedig a súgó-frissítésnél azt írta. Mind1, netről leszedtem, felraktam, és újra látom facebook contactokat.
-
Lapajbacsi
aktív tag
A megoldást itt találtam meg: http://skypec.lithium.com/t5/Live-Messenger/Sorry-something-went-wrong-Please-try-again-when-attempting-to/td-p/1350501/page/4
(gugliztam a hibaüzenetet angolul)
Egy frissítés kell, ami az MSN/MsIE- valami szirszarát uppolja és máris megy..
Itt a file: [link] -
www.oldversion.com + kapcsold ki az automatikus frissítést.
-
Luissimo
veterán
Üdv,
ha az eszközök , beállítások, automatikus frissítések nincs engedélyezve és mégis frissíteni akar a 6.1.0.129 verzió, azt holtudom még máshol is megtiltani neki, hogy ne kérdezgesse folyton ?? -
rushty
őstag
-
tigipuf
senior tag
válasz
RaPiDsHaRe #3521 üzenetére
De van gondom, az összes ismerősöm messengeresnek titulálja senkivel nem tudok írni,mindenkit offline-nak mutat,pedig be vannak jelentkezve,és ők sem látnak engem.,Pedig feldobta a frissítést is és éltem vele.
Érdekes módon külföldi skype ismerősöket jelzi ha bekapcsolva vannak -
spiritex
veterán
Ha a 6.3.0.107-es verzióban kikapcsoltam az Eszközök / Beállítások / Speciális / Automatikus frissítések alatt kikapcsoltam az Automatikus frissítéseket akkor miért ajánlgatja nekem minden egyes indításkor a frissítést???
-
draff
aktív tag
válasz
spiritex #3398 üzenetére
Áááá, nem.
Illetve - báár sikerült, de nem frissül igazán, holott felajánlotta azonnal,
továbbá a mikrofon - teljesen érthetetlen módon - továbbra sem megy. Pedig a webkamera skype-ban jól működik, és a hangkártya is a windows szerint jó. Csak a mikrofon ...Azt írja ki a frissítések után, hogy:
"A skype-frissítés letöltése sikertelen",
aztán meg
"kattintson ide és töltse le a frissítést manuálisan honlapunkról!".Aztán azokkal ismét ugyanaz ...
Beteg itt nagyon valami, de nem a gép - az biztos. Minden más netes progi megy rajta.
-
myke01
senior tag
Remélem ,hogy megfelelő topikba írok
Adott egy XP SP3-as asztali gép,melynek Microsoft típusú webkamerája a 'Sajátgép-ben' látszik az "USB eszközöknél" ,dupla klikkre működésbe is lép. Az eszközkezelőben is ott van a képeszközöknél problémamentesen, viszont a Skype nem észleli a kamerát valami ok folytán. Bárhol nézem a beállításokban ,mindenhol azt írja ,hogy nem érzékel kamerát.
Próbáltam frissíteni a kamera driverét ,de az eszközkezelőből indított webes driver-frissítés frissebbet nem talál a mostaninál. Neten sem találni hozzá frissebbet a Microsoft oldalán, driver CD sem járt a kamerához.Mi lehet a probléma oka? (Skype a legfrissebb)
-
Luissimo
veterán
válasz
stvrbll #3354 üzenetére
No, ugyanez a helyzet nálam is, csak te legalább most képpel is dokumentáltad.
Szerintem valami frissítés futott le a win7-en és azóta halt be, az eddig használt minialkalmazásaim is eltűntek ezzel a jelenséggel egyidőben.
megoldottam egy huszárvágással , legyalultam a sz@r Skype-ot és felmásoltam az asztalra egy portable változatot, onnan futtatom minden alkalommal és azóta ujra rendesen működik.
Nemkeresem tovább az okát, nekem jó ígyis, lényeg hogy menjenJavaslom neked is ezt a megoldást,
-
mazza
tag
Egy kisebb frissítés: Update to Skype 6.3 for Windows
-
takjoe
tag
Én is próbáltam mindent ( három különböző webkamerát,driver frissítéseket). A kamerát minden program felismerte, csak a Skype nem. Végül letöltöttem egy régebbi , azt hiszem 5.1-es Skype-ot, ami szintén nem volt egyszerű, mivel minden bekapcsoláskor automatikusan frissülni akart...
De most működik.
Nem tudom mitől lehet,hogy ez csak egy pár embernek a problémája, a többieknek viszont nem. -
vzsryl
nagyúr
A jóbüdöskuuuutyamindenit, és jó.
Ott vannak a partnerek is.
Na most gyorsan írjátok meg, hogyan lehet kiiktatni örökre a program frissítőt benne? Meg se merjen nyikkanni nekem. Mert előtte én egy régebbi skype-ot raktam fel, ahol még microsoft-fiókos bejelentkezési lehetőség sem volt, sé azt automatikusan frissítette a 6.3-asra.(#3131) fradi81: Google-ban utánanéztem, és azzal sem mentem volna sokra.... Töröltem az Appdata-nál is a Skype mappán belül mindent, és ugyanúgy kifagyott...
szerk.: Huh, gyorsan megtaláltam az auto frissítés kikapcsolását... már kezdtem fosni, hogy nem lesz meg...
Köszi csako, megtaláltam magam is, csak először máshol kerestem.
-
xrvman
őstag
válasz
- = Zk = - #3052 üzenetére
Friss, hozzávaló driverek rendben fent vannak?
(Eset) Antivírus nélkül próbáld meg.
Ha friss szűz wint teszel fel akkor még semmit se tegyél fel. Mindenképp a Skype-val kezd, esetleg windows update-t csináld végig, ha nem települne fel a Skype, az összes kötelezőt tedd fel. Nézd meg akadozik e. Ha nem, akkor ezután drivereket egyenként tedd fel és utána nézd meg hogy hogy viselkedik minden egyes driver után.
Feladatkezelőben mi az ami megakasztja? Nézet - frissítés: gyakran állítsd be és CPU legyen fentről lefele, s lesd meg melyik program hajtja meg.
Milyen procid van? -
Killermik
csendes tag
Skype frissítés letiltása egyszerűen (régebbi verziókhoz, ahol nincs olyan opció beépítve):
Start -> Futtatás... -> %temp%
Keresd meg ott a SkypeSetup.exe-t. Ha van ilyen töröld le, ha nincs akkor nincs.
Csinálsz egy új szöveges dokumentumot (.txt) oda SkypeSetup.exe néven.
Jobb klikk, Tulajdonságok -> Biztonság -> Speciális -> Engedélyek módosítása...
Szülőobjektum örökölhető engedélyeinek hozzávétele, pipád szedd ki belőle. Ezután felugrik egy ablak, klikk arra, hogy Elvátolítás. Alkalmaz. Ok. Kilépsz. Kész.
Hogy leellenőrizd, próbáld megnyitni a fájlt, ha jól csináltad nem fogja tudni megnyitni.
-
Írok
csendes tag
Az iOS-os skype-ra hol lehet nézni mikor fog jönni a következő frissítés?
-
viraga
tag
Sziasztok!
Szokásos msn-ről skype-ra váltás probléma. Messenger indulás után bejött a skype-ra frissítés lehetőség, gondoltam meglépem amit előbb-utóbb úgyis meg kell, letöltöttem, telepítettem mindent ahogy felkínált. Messengerben letiltott ismerősökre, akiket szeretnék feloldani, azt írja: "xy fiókja le van tiltva így nem tud válaszolni. A letiltást feloldhatja a Messengerben". A messengert automatikusan eltávolította a telepítés után, a parancsikonja nem talál célt. Most ezért telepítsem újra? El fog indulni egyáltalán ezek után? A partnerlistám is érdekes, olyan kontaktok jelentek meg, akiket messengerben már évek óta nem látok, gondolom töröltek vagy letiltottak régebben. És egész friss képek is vannak náluk.
Sőt olyan ember is megjelent, akit bár ismerek, sosem vettük fel egymást msn-en. Hozzá is azt írja: Messenger, vagyis h onnan partnerem.
Ilyen hányaveti munkát a Microsofttól... Persze az egész felület okádék, telenyomva reklámmal, de ezt már a Messengerben is megszokhattuk. Nincs valami letisztult, egyszerű program ami kiváltaná ezt a ****-t? Mirandát próbáltam régebben, de annyira fapad volt, és annyi plugint kellett hozzá feltenni csak az alap funkciókhoz is, hogy nem volt türelmem mindent beállítgatni és kipróbálni. Ráadásul sokszor nem jelentkezett be, szakadt a kapcsolat, stb.
-
Apollyon
Korrektor
Újra kellett raknom a win7-et, és többé már nem tudok bejelentkezni a 4.2-es skype-pal.
Kipróbáltam több verziót is, nem enged be, hogy rohadjon meg.Fel kellett raknom a legújabbat, hát jó nagy szar lett, tiszta fehér az egész, kifolyik tőle a szemem. Gratulálok, megvették többmilliárd dollárért, és szépen elcseszték. Köszönjük.
A frissítés kikapcsolása volt az első amit bejelentkezés után beállítottam. Bár ennél rosszabb már nem lehet.
-
Sziasztok!
Amióta W8-re feltettem a 6-os Skype-ot, lassan megőszülök. Ha windows indítással együtt tölt be, legtöbbször kifagy, ezért manuálisan indítom. Most pedig jött egy frissítés, de 1603-as hibakóddal leáll a telepítés... Tele van már a hócipőm ezzel...
Előfordultak ezek a parajelenségek már másnál is?
-
Palafi
aktív tag
Szétkapcsolásról nem tudok, de ha továbbra is a Skype azonosítóddal lépsz be, akkor nem lesznek egyesítve a felhasználók. Messengert meg használod a régi módon. Illetve visszarakhatod az előző verziót, de nem látom sok értelmét. Előbb-utóbb javítják a hibákat, és akkor gondolom a Win frissítései között is meg fog jelenni (értelemszerűen most a hibák miatt nincs benne az automatikus frissítési rendszerben).
-
Csabee.
nagyúr
Érdekes hogy néztem, 5.8as skypom volt feltelepítve.Skypon belül rámentem hogy frissítés keresése, és nem hozott ki frissítést, azt írta ez a legfrissebb. Skype honlapjáról letöltöttem a telepítőt, elindítottam és felfrissítette 5.9-re... mitől van ez?
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Frissítene a Skype-om 5.5-ről 5.9-re. Valaki frissített-e már?Kapásból nem merem ráengedni a frissítést mert nemegyszer volt már rá példa, hogy az új verzió nemigazán volt sikeres.
-
mrsjeges
csendes tag
Sziasztok!
Egy frissítés során a skype újabb verziót telepített és az összes partnerem eltűnt! Tud valaki segíteni, hogyan tudom visszahozni őket??? Fontos adatok voltak... nagyon kéne! Köszönöm előre is! -
válasz
lucky07 #2271 üzenetére
Ennyiből nehéz...
- Melyik verzió van fent?
- Hangkártya drájverrel nincs gondod?
- Skype-ban mi van beállítva hangeszköznek?
- Frissítés, vagy újra telepítés sem segít?
- Próbáltad már törölni az accountodat és újra belépve hívni?
(előtte lépj ki a Skype-ból, mentsd le és ha nem ez a hiba, akkor csak visszamásolod C:\Users\%username%\AppData\Roaming\Skype\ saját Skype nevednek megfelelő mappa) -
Luissimo
veterán
válasz
Sharkweb #2260 üzenetére
ez oké, de mivan, ha én nemvagyok rá kíváncsi ?
hol tudom letiltani a skype-ban, hogy nem figyelmeztessen állandóan a frissebb verziokra és neakarja velem letöltetni és felrakatni.
Végre találtam egy kvázi stabilan működő verziot, annál maradnék, a SkypeHome állandó felugrálását és elnemtűnését már meghekkeltem, nemszeretnék ennél nagyobbtudású verziot, mint az 5.5.0.114hogytudom letiltani a frissítésfigyelmeztetést.??????
-
aag
őstag
válasz
TigerCat #2189 üzenetére
Sajnos nemjó. Ezt tölteti le velem a hibaüzenet is. És ugyanazt írja ki. Most kerestem régieket. Ez például csont nélkül működik: skypesetup-beta4.0.0.155B.exe Csak ez már nagyon régi és még kompakt nézete sincsen. A megszokotthoz képest szinte használhatatlan. De a frissítéskor ugyanezt a hibaüzenetet produkálja. Tudsz valami okosságot még?
-
kraftxld
félisten
válasz
Picturemaker #2177 üzenetére
Ahogy írtam korábban, a tűzfalból le kell lőni a frissítő szervereket. TCPview-el, vagy wireshark-al meg lehet lesni, hogy mivel próbál kommunikálni a frissítéskor.
-
Apollyon
Korrektor
Köcsög skynet, már egy ideje a 4-est használom, frissítést kikapcsolva, erre mai indításkor rámforceolta a frissítést, és a belegyezésem nélkül felrakta az 5-öst.
De beletérdelnék a szemüregébe annak a féregnek aki jóváhagyta hogy ezt meg merjék csinálni.. Ha nem akarom felrakni az újat, akkor nem akarom felrakni, és nem is fogom.
Bekaphatják -
Gondolom a localhostra gondolsz. Na de mindegy, szerintem zúzd le, töröld a fent említett könyvtárat is és tedd fel megint. A regisztrációs adatbázist sosem bántom, nem használok külső programot "tisztogatásra", előfordulhat, hogy azzal vágtad haza.
Ha van egy jó rendszered feltelepítve, használd ezt és mentsd le a rendszerpartíciódat a kiírt boot CD-vel. Bármi van, csak visszaállítod, lefuttatod a frissítéseket és nem kell újra vesződni mindennel. Csinálj a "tiszta" rendszerről is mentést, ahol még nincs semmi feltelepítve, csak a drájverek, és Windows frissítések. Nagyon hasznos eszköz... -
Rison77
senior tag
Üdv,
Ma a Skype fogta magát, és nem volt hajlandó elindulni, semmi frissítés nem volt, csak kivette az automatikus indítást és elfelejtette a felhasználó/illetve a jelszavam, és a bejelentkező képernyőn akármit nyomok meg bejön a skype mappaszerkezete böngészőben mint egy FTP kapcsolat. Újratelepítés megvolt, semmit nem segített.
Valakinek valami ötlet? -
TIT
veterán
Szasztok!
Frissítésnél mindig lefagy és ha le akarom tölteni akkor az 5.3 jön le 5.5 helyett -
kraftxld
félisten
válasz
Apollyon #1912 üzenetére
A régi 4.2-t raktam vissza, sokkal jobb mint a mostani hulladék. Rendes lista van a neveknél, gyors, nincs popup.
Kilőttem a menüben a frissítést, ha meg rámerőlteti az újat akkor leszedem, wireshark-al kinyomozom, hogy honnan akar frissíteni, és letiltom a tűzfalon a fenébe. -
kraftxld
félisten
Na, 4.2 visszarakva, frissítés letiltva
-
Apollyon
Korrektor
Igen az, de én attól a rohadt felugró ablaktól vagyok még ki. Amúgy tényleg nem értem miért kell forceolni a frissítést.. Kipróbálnám az ip blokkolást, de ennyit nem ér az egész.
A hivatalos skype fórumban is lázadás van, hogy mi ez a sok baromság a programban de kb leszarják.
Ezek a dolgok most vajon összefüggésben vannak azzal hogy a Microsofté lett a Skype? Nagyon megy lefelé az egész a lejtőn. Pedig ha ennyi pénzt beleöltek nem kéne megutáltatni az emberekkel.. -
Gabás
addikt
válasz
Dictator^ #1899 üzenetére
beszélgetés közben a sávokra kattintva lehet állítani a hangerőt
havri1: sajnos a régebbi verzióknál is elindult ez a felbukkanó cucc, megszívtam én is, remélem, minél előbb javítják (elég sokan kérik)
csferke: ezt jelenleg csak úgy lehet, hogy blokkolod a frissítési kiszolgáló IP címét: 204.9.163.158
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Én is visszaraktam a Skype 5.3-at de sajnos félek, hogy ismét frissíti majd magát 5.5-re amit NAGYON NEM SZERETNÉK.Hol lehet kikapcsolni az automatikus frissítést??
-
Franklin
addikt
Sziasztok!
Mióta megvan ez a konfigom, a skype nem működik valami jól. Amint elkezdek valakivel csetelni vagy hívni, videózni, elkezdi enni a memóriát és meg sem áll amíg fel nem falja az egészet :-)
Közben azt írja ki, hogy hiba van a kapcsolatban, megpróbálja helyreállítani. De a kapcsolattal semmi baj, szépen megy a hívás, videó, ahogy kell.
Először a legújabb verziót tettem fel, aztán megpróbáltam a 4.2-essel, de semmi eredmény.
Eredeti Win7 home premium 32bit, összes frissítéssel. Konfig többi része adatlapomon.
Ötlet valakinek?
-
Pheadar
tag
hát bocsi a kérdésért, biztos én vagyok a láma
én még a bővítménykezelőt sem szoktam engedélyezni, nemhogy eszköztárakat, ezen kívül meg a főprogramban nem tudom milyen módon lehet összetevőt kihagyni
asszem inkább kihagyom ezt a frissítést, megvárom a következőt
köszi a segítséget -
CptMisi
őstag
Helló!
Mióta feltettem az utolsó frissítést, állandóan összeomlott. Most ez megoldódott (gyárilag xp sp2 kompatibilitással akarja futtatni->win7/komp. nélkül), de most olyan, mint az MSN-nel volt, hogy mindig ott van a tálcán az ablak, nem csak a minimalizált ikon. MSN-nél ezt Vista SP2-vel tudtam megoldani, de itt azzal összeomlik a Skype.Nem tudtok valami megoldást?
-
-
Pheadar
tag
Sziasztok!
Nem tudom másnak akadt-e ilyen gondja, de ma amikor elindítottam a skype-ot, automatikusan elindult egy frissítés (ami nálam le volt tiltva, tehát erőltethették vagymi...), minek utána nem tudott elindulni, folyamatosan összeomlott betöltés közben.
Uninstall, letölt, újratelepít, indít, összeomlik.
Uninstall, régi verzió előkapar, felrak, működik.Szóval távol álljon tőlem mindenféle flémelés, de most komolyan az történt, hogy a Microsoft megvette, gyorsan kidobott egy frissítést és teljesen használhatatlanná vált?
Vagy ha valakinek van megoldása, akkor örülnék neki, én szeretek frissített programokkal dolgozni.(amúgy win 7 prof, frissített verzió)
Üdv,
Pheadar -
Sziasztok,
Az megoldható a legújabb Skype-al, hogy ha új üzenet jön, akkor jelenjen meg a taskbaron és villogjon, ne csak a tray iconján legyen egy felkiáltójel?
Régen így működött, de pár frissítéssel ezelőtt megváltozott és egyre idegesítőbb. -
eszgé100
őstag
sziasztok!
a skype leszedte a legújabb frissítését (5.1.0.104), de azóta a barátnőm webcamerájának a képe nálam nem jelenik meg. ő látja a saját képét, de nálam nem töltődik be. mitől lehet ez?
-
dízelracer
őstag
Ki lehet valahogy lőni a 4.2 skype automatikus frissítését? Bejelentkezéskor nekiállt nekem frissítgetni 5.0-ra
A régit már tök megszoktam erre rám erőszakolnak egy zavaros, átláthatatlan felületű izét... Ráadásul én csak hanghívásokra használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Íme, a One UI 8
- Apple MacBook
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Politika
- Synology NAS
- További aktív témák...
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest