Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
odorgg #27984 üzenetére
Visszaolvastam kicsit, hogy milyen beállításokat próbálgattok.
Szerintem először próbáld meg kikapcsolni az EPU-t, illetve a spread spectrumot (ha több van mindegyiket).
Illetve ekkora órajelhez, a PLL overvoltage biztosan nem kell, és a CPU PLL-t szerintem inkább csökkentsd, mint emeld. 1,7 V alá is mehetsz, ha úgy lesz jó.
Úgy is tesztelhetnéd, hogy a ramokat visszaveszed 1333MHz-re, CL10, 1,5V, XMP OFF. Így kisebb a terhelés a RAM vezérlőnek és talán kiderül, hogy azzal van -e baj.
Grave444:
BIOS/UEFI reset. Kikapcsolt, és áramtalanított állapotban az alapértelmezett beállítások alkalmazása, szépen fogalmazva. Nálad gép kikapcs, tápkábel kihúz, SATA portok és az ATX csatlakozó között található Jumper megkeres (CLRMOS 1), átrak a másik állapotba (2-3), kicsit vár, jumper visszarak, gép indít.
Csökkentett módban sem indul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest