Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sityupityu

    veterán

    válasz Flashget #93426 üzenetére

    "a 3D kapcsán konkrétan leírták, hogy a lényegében felezett felbontású mkv meg az 50GB-os iso gyári 3D között semmi különbség sőt jobb."

    Te most mi a bánatról beszélsz? Ki írt itt ilyeneket? Én nem és más sem!
    Egy szóval nem mondtam soha hogy jobb lenne a felezett mkv! Annyit írtam, hogy a várva várt nagy "látványorgia" a felbontás terén baromira elmaradt amit többek között pont Te emlegetsz egyfolytában. Csak most már legalább nem tudod hozzátenni azt, hogy olyan alkot véleményt aki az életben nem próbált még külső 3D lejátszót 50GB-os ISO-val kombinálva. ;)
    Csak azt írtam le amit a párom, én, a nővérem és a sógorom együtt tapasztaltunk. De lehet, hogy nagyon benéztünk valamit mind a négyen. :) De érdekes módon amikor ezt leírtam legelőször, már akkor is itt többen alátámasztották mindezt.
    És Te kedvedért én biztos, hogy nem fogom megváltoztatni azt a véleményemet, amit használati tapasztalat támaszt alá csak azért, mert Te nem értesz vele egyet. ;)

    Tehát akkor még egyszer leírom a kedvedért:
    Igen, jobb nézni egy külső 3D lejátszóról 50GB-os 3D anyagot mint felezett 3D mkv-t a tévé saját lejátszójáról! Eddig érthető! :) De FELBONTÁSBAN a 3D-nél valamiért igen elenyésző a különbség egy jó minőségű felezett mkv anyag kontra 50GB-os ISO között mint amit várna az ember az itt beharangozottak alapján.
    Ennél érthetőbben sajnos nem tudom leírni. :)

    --albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

Új hozzászólás Aktív témák