akciók:
Illetve Euronicsben van a UE40D6100 179-ért +4 szemüveggel, wifivel
Genesis Montana - újra kétkeréken

Szia! Két hete vettem 189990-ért 4 szemüveggel meg persze skype kamerával(amit a SAMSUNG ad hozzá) Szerintem vedd meg minél előbb!

Köszönöm az infókat. Ez alapján már könnyű lesz választani.
Bálint

Már csak a családot kell meggyőzni
Köszönöm a gyors választ! 
Minden lehetséges, de semmi se biztos!

Sziasztok!
Monitornak szeretnék tv-t venni. Pc-ről Full HD filmek, játékok lennének futtatva rajta. Fontos tehát a válaszidő.
Igazából tv-nek nem nagyon használnám de azért jó lenne ha lenne benne PIP.
3D-s filmeket kipróbálnom azért nem tagadom de nem létfontosságú.
Amiket kinéztem:
Lg 42LW5500 netán 47-es.
Samsung 46D6100
Samsung 46D6500
Ezek közül melyiket ajánlatok a legjobban?

Sziasztok!
Még nagyon új vagyok. Csak lenne egy kérdésem. Szerintetek ez [link] igaz?
Ezt meg lehet csinálni mondjuk egy D6100 is fel lehet okosítani D6500re?ű
előre is köszi a válaszokat.

mi ez a second tv a 7 ill. 8-as sorozatnál?
visszatudja streamelni wifin keresztül a TV adás képét a telefonodra.

Sziasztok!
Szeretnék venni egy Samsung UE46D8000 típusú TV-t. A kérdésem az lenne, hogy ha ezt a TV-t külföldről szerzem be (szlovák vagy cseh eredetű) akkor azok SmartTV funkciója miben tér el az itthon kapható modellekétől? A TV menüje tud magyarul azokban a modellekben is?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Na oszt! Vótál fenn szombaton?

Szia!
Én egy hónapja használom az UE406500 LED TV-met és teljesen elégedett vagyok vele. Szerintem megéri ennyiért. Ami a szemüveget illeti nem tudom, hogy meddig adják hozzá, de a Samsung a 2-t szerintem mostmár biztosítani fogja hozzá a +2 MM-os nem tudom, hogy meddig jár. Skype kamera akció dec. 31.-ig érvényes.
Nokia 5800 és iPod touch 3.gen. 8GB ELADÓ! -----> http://href.hu/x/gco6

Igen, tud magyarul a menüje és funkciókban sem kapsz kevesebbet.
www.av-online.hu Tesztek, tippek, hírek, mindenről ami hifi és házimozi.

Szia!
Köszi a gyors választ. Még annyit szeretnék, hogy a Smart funkció ha jól tudom akkor freemail, origo meg ilyesmiket takar. Gondolom ez a külföldi verzióban más.
Na oszt! Vótál fenn szombaton?

Köszönöm Neked is! 

Próbaképp vettem egy 200 Ft-os F csatlakozós átkapcsolót. Bekötöttem és működik!
Ha a kábel tv-t nézem a tv-n kiválasztom az antennának a kábelt, ha a Mindig tv-t akkor átteszem légire és a kapcsolót áttolom antenna állásba. Persze ez a megoldás csak arra jó ne kelljen cserélgetni a két kábelt a TV tunerébe nehogy idő előtt meghibásodjon...Általában kábelen tévézek, főleg mióta jön a Digisport!!
De a HD csatornákról se akartam lemondani..

A böngészőjével azt a weboldalt tekinted meg, amelyiket akarod. Valamint az AppStore-ból letölthetsz alkalmazásokat.

Miért csak a MindigTv? Az a lényeg hogy a tévé a saját tunerén kersztűl tudja fogni a digitális adást. Egy kábeltévénél is lehet rögzíteni az adást ha nincs valamilyen box beiktatva. Ilyen pl a digikábel.

Viszont CSAK olyan adást tudsz felvenni, ami keresztül megy a DVB-T tuneren. (Pl MindigTV) A Digi, UPC stb. felvétele felejtős. A T-home-t nem ismerem, itt csak az a kérdés, hogy a TV tunerjén átmegy-e a kép. (Szerintem nem, de javítsatok ki ha nem így lenne)
Hm. Most készülünk tv-t venni Karácsonyra, s az egyik dolog, aminek nagyon megörültünk, hogy egyes tévéknél külső vinyóra lehet rögzíteni az adásokat. Pl. ilyen az akciós Samsung 6500-as is. Visszaolvasva viszont többeknél olvasom ezt a dolgot, hogy digitális upc előfizetés ide vagy oda, azzal nem fog menni az USB HDD rögzítés. Ez totális szívás.
Javítsatok ki, ha tévedek: ez az összes létező tv márkánál így van akkor? Vagyis ha pl. Sonyt vagy Panasonic-ot vennék, akkor szintén felejtős upc előfizetésnél a vinyóra felvétel? Nyilván igen.
Mert akkor fülösleges ennyi pénzt költenem. 
T-home-nál mi a helyzet, tudja valaki? 
www.eladomakonyvem.hu

és ezt hol tudom beállítani?
nem létkérdés, de játéknak jó
[ Szerkesztve ]

A debreceni MM-ban láttam 55.000Ft ért 
danger

nekem t-home digitális előfizetésem van és stb nélkül használom így tudok felvenni és megy a timeshift is
Telepíted a Samsung Galaxy S2 telefonodra, vagy a 10.1 tabletedre ezt a programot: [link]
Más készülékkel nem fog működni. (elméletileg, sajnos nincs ilyen TV-m a kipróbáláshoz)

Sziasztok!
Tukrozodes teren mik a tapasztalatok az UE40D6500-al? Nagyon vilagos szobaba mehet? Nappal lehet latni a kepet, ha rasut a nap?
Koszi a valaszt.

Óóó, nagyon köszi!!
A UPC-nél úgyis lejár hamarosan a szerződésünk, akkor még egy indok, hogy váltsunk. 
Még egy láma kérdés:
IPTV vagy Digitális kábel tv előfizetésed van? Az IPTV esetén is megkerülhető a Set Top Box használata? 
www.eladomakonyvem.hu

IPTV esetén nem lehet kidobni a boxot.
(#16022) cudarz
Semelyik tévén nem jó a kép, ha rásüt a nap.
[ Szerkesztve ]

"A Digi, UPC stb. felvétele felejtős."
Ezzel vitatkoznék! Már a megmokkolt C650 is képes a Digi DVB-C adását rögzíteni. A lényeg, hogy a digitális jelet a tv alakítsa át, ne egy set-top-box. Ez a mindigTv-vel, T-Home-nál CI-kártyás megoldással, Digikábelen meg alapból működik

csak samsung telefonnal megy? Nekem 'csak' iphone-om van 

sajnos korán örülsz 
T-home- nál vezetékes digi tv-re már nem vesznek fel megrendelést csak iptv-re, viszont itt kérhetsz merevlemezes stb-t amivel tudsz felvenni, igaz ekkor a tv-d nem lesz több mint egy monitor.

Ok, de vannak olyan panelek amik mattabbak pl. Philips, Sharp. A Samuk nem matt uvegbol vannak. Magasabb szeria kevesbe tukrozodik? Mondjuk a 7-es?

Ez szívás akkor.
Igazából azt szerettem volna megoldani, ha néha-néha szükség van a rögzítésre, akkor azt ne plusz havi díjért tegyem. De valahogy nincs kedvem DVD felvevőre se beruházni néhány rögzítendő adás kedvéért.
No mindegy, erről a PVR funkcióról akkor lemondok. 37"-osban melyik Samsung tv-t ajánlanátok, ha csak a lehető legjobb képminőség a fontos, semmi egyéb nem kell (nem kell 3D, net, csiricsáré)?
BBéci: Neked is köszi a választ!
www.eladomakonyvem.hu

Iptv esetén a stb ingyen van csak a felvevősért kell plusz 1000,- Ft-ot fizetni havonta.

megvan iphonra is 

Éppen a csúcsmodellek azok, amik fényesek, de van rajtuk antireflex bevonat, ami a közvetlen napfénnyel szemben semmit nem ér.

Igen, tudom, ez a UPC-nél is így van, de nem éltünk vele, mert nem használnánk ki.
Nos, akkor milyen tévét vegyek? 
www.eladomakonyvem.hu

Sziasztok.
Miért van az hogy a T-home beltérimen 16..9-re van állítva,és mégis van pár csatorna aminél nem csak oldalt van fekete csík,hanem alul felül.Miért van ez??Baromira idegesítő.
Ismerősöm Upc-l van és nála szinte minden 16.9-ben van.

Szia !
Sikerült beállítani ?
Üdv

T-Home IPTV-d van? Mert ha igen akkor a Set Top Box távirányítóján a sárga gomb alatti gombot nyomd meg és a képaránynál válaszd a széthúzottat. Így a 4:3-as képet is ki fogja tölteni és nem lesz sem alul-felül sem kétoldalt fekete csík.
Nokia 5800 és iPod touch 3.gen. 8GB ELADÓ! -----> http://href.hu/x/gco6

Üdv a topiklakóknak!
Másik fórumba már írtam, azért ide is beírom, kizárva a saját esetleges hülyeségem, szóval Samsung 40D6100SW-m ma jött meg elkezdtem a kezdő beállításokat, második menünél még a csatornakeresés előtt a kép a közepétől mintha lefolyt volna, azóta sincs semmi, háttérvilágítás változik ha a power gombbal játszok, de se menü, se semmilyen piktogramm nem jön elő 
Samsung ügyfélszolgálatot, illetve a boltot hívtam, ők is mondták hogy akkor csere lesz.....
Történt-e ilyen valakivel? Vannak ilyen gyártási hibák, esetleg próbáljak meg valamit?
...még a menü ablak se, meg semmi sem jön be.
Az életben az a szép, hogy bármi megtörténhet és az a szar, hogy meg is történik...

UPC-t is tudsz rögzíteni, ha a tv saját tunerjébe dugod az antennakábelt és kiiktatod a beltérit (ami csak egy kártyaadapter kérdése + cryptoworks kell hogy legyen a upc kártyád) A 6500 ráadásul rendelkezik műholdas tunerrel is, így a műholdas felvétel is megy, én is ezzel használom (Upcdirect)
Aki sokat keveri a sz*rt, azt előbb-utóbb berántja a kanál...

Sziasztok
Holnap vásárolom meg ezt a készüléket.:
Samsung 32" LED Full-HD UE32D5000PWXXH
Kérdésem az lenne hogy T-Home Sat tv-m van,és nem nagyon szeretném használni a STB-t,van valami megoldás ennek a kiiktatására?
Köszönöm
Mészi - UE32D6100SWXXH

Ne terjessz valótlanságot!
Az UPC összepárosítja a boxot és a kártyát. Egy másik fórumon évek óta ezen anyázunk, vitázunk az UPC online nicken írogató ügyfélszolgával. Ezt megerősíti a PH! egyik házigazdája, KTTech, aki UPC dolgozó.
Nem műholdasról, hanem kábelesről beszélek.
[ Szerkesztve ]

Köszi a választ!
Szerk: Még akkor is, ha nem feltétlenül működőképes. 
[ Szerkesztve ]
www.eladomakonyvem.hu

nincs
Ha nem tudom, hogy lehetetlen, akkor megcsinálom!

Szerintem mindenképpen a 46C750, nem egy kategória a kettő.
;)

rossz ablak, sorry.
[ Szerkesztve ]

Megcsináltam,de alul felül fekete csík megmaradt.Ráadásul elég torz a kép.
Meg egy kérdésem van....Amikor megnyomom a távkapcsolon a source gombot,bejön az ablak,és látom hogy megtalálta s tv a számitogépemet.Megoldható hogy átnyomja a számitogép a filmeket a tv-re??Éa ha igen hogyan? 

Üdv!
Megvettük az UE40D6500-ast! Hát ez valami, valami eszméletlen 
A 3D-t még nem próbáltam, de már az installálása a tv-nek is egy élmény volt, most épp youtube-ozom rajta wifin keresztül, egyszerűen nem találok szavakat!
Köszi még1x a megerősítést, eddig nem bántam meg a vásárlást! 
Felhősödése van, de ezzel szerintem nincs egyedül a világban, engem nem zavar, a tízmillió másik kiváló fícsörének örülök inkább 
Aki eddig gondolkozott, szerintem ne tegye, vegye meg!

vane rajta PIP vagy pap.
felezei az ablakot rendesen?
Elado Lakast keresek budapesten,ajanlatokat megköszonom.(BOCSNAT KEREK A ROSZ MAGYAR IRASOMERT, KULFOLDI VAGYOK )

Pip van kérem, a web-böngészés közben is lehet tévézni!
Az ablakfelezés nekem nem mond semmit, mire gondolsz?
MInden kérdésre szívesen válaszolok, azért vagyunk, hogy segítsünk! 

Nyugi működik az a Upcdirect-tel. Digitális szerződést írtál, ettől lehetne műholdas is akár, sőt én konkrétan arra gondoltam: nem láttam kábelre utalást 
BBéci: amit írtam nem valótlan. Akár hiszed, akár nem: nálam ez működik 
Nem kábelesről, hanem műholdasról beszélek.
Aki sokat keveri a sz*rt, azt előbb-utóbb berántja a kanál...

Sziasztok,
32D5000 és 40D5000-ről valami vélemény? Monitornak használnám. Nem kell a 3d és a Wifi se. Kép a Képben (PIP) van mindkettőn vagy csak a 6xxx szériától van benne?
Előre is köszi, üdv 
PDA: HTC HD2 > Dorimanx-ROM-HIGH-END 3.1.7 / Gép: P5Q Deluxe|C2D E6600@3.6Ghz|Gainward GTX460GS@"Goes Like Hell"|4GbGEILUltra|Samsung40D5000