Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PHenis

    senior tag

    válasz Pancsermeste #80859 üzenetére

    Igen, a ledes képtisztaság nagyon durván vibrál, viszont úgy a gyorsabb stáblista is tiszta nekem, meg pl forma1 is. Pont olyan mint egy régi TV, csak a vibrálás ilyen nagyban már nagyon zavaró.

    A csúszkák tekergetése valóban nem hoz olyan látványos változást, de ha kétszer végignézed a videót, akkor fel lehet fedezni ezt-azt. Azt figyeld pl, hogy a függőleges vonalak meddig különülnek el, hol mosódnak, illetve valamikor nekem "táncolnak" is, ha pont olyat sikerült beállítani.

    Ilyen szintetikus ábrán nem sok különbség van a normál/tiszta között, de pl tv adás közben a normál nekem néha csinál a mozgó dolgok után egy kis zizit.

    Ahogy olvastam a fórumot, először én sem értettettem, hogy mi a tökömtől kellene élesnek lennie, mikor pause közben is kaka. Aztán rájöttem, hogy a belső lejátszóval ok. :D

    PuMbA: Szeretek magam meggyőződni a dolgokról, mert "vezetődtem már félre" úgy hogy a végén derült ki, hogy a segítségnyújtó minden jószándéka ellenére kimaradt egy apró, de lényeges infó. "jaaaaa neked nem ez vagy az van? Akkor nem is úgy kell...". (nem itt történt)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák