Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
Kevin's
senior tag
válasz
laccaa85 #49726 üzenetére
Hát képet mindjárt készítek róla nekem úgy java részt 2 napig bírja de azért mert sokat pofázok bnőmmel aki pesti én meg jó messze onnan
úgy kb 3 óra telefonálás bele kalkulálva meg 1-2 óra wifi és kb félóra gamelés zene .. így 2 nap a második nap már olyan este 8 óra magasságában már tölteni kell GPS én Igo my way androidot használom jelet 2 percen belül talál de erre egy kis buhera kellett ef managerel kellett egy fájlt ki keresni és át írni Hu ra azóta nekem nagyon hamar talál jelet Accu drain ra meg nem tudok nyilatkozni szerintem így is agyon használom örülök hogy bírja 2 napig de normál használat mellett nem tudom meddig bírná
-
zolmesz
aktív tag
válasz
lefkosia #49704 üzenetére
Én eddig bármilyen android verziót tettem fel, nekem bármilyen buherálás és segédprogram nélkül, bármelyik programmal (ndrive, igo, sygic, copilot, Google Maps) 10 másodperc alatt műholdat fogott és mutatta hol vagyok.
Na, persze nem lakásban, a panel falak között, mert ott minek a GPS, a konyhát anélkül is megtalálom
Egyébként mire jók ezek a fura beállítások (europe.pool.ntp.org)? -
törölt tag
válasz
lefkosia #49706 üzenetére
Dehogynem működik. Én az utobbi 2-öt használom 2.2.1-en. Valami a modemeddel lesz. Én főzött Doc ROM-ot használok (9.9.5) JQ1 modemmel. Nem tettem fel semmi segédprogramot, mert nem kell. Belefőztem az SGS Tools nevű alkalmazást, amivel többek közt az európai holdakra rá lehet állítani. Aztán letöltöttem a GPS Status & Toolbox alkalmazást. Azzal frankón le lehet követni milyen holdakat talált meg. Továbbá leszedi 3mp alatt az AGPS-hez a netről a holdak pályaadatait. Ezután kb. 5-20mp és mindig talál holdat az ablakból.
-
lefkosia
őstag
A segítségeteket kérném, mert a gps-el már a faxom is tele van...
2.2.1 van fent sygic navi van a kicsikére telepítve. Wifi-n tökéletesen megy, a europe.pool.ntp.org beállítva műholdat jobb esetben 20-30 perc alatt talál.
fasterfix telepítve...
Mi lehet a baj?
Ha valakinek van biztos beállítása, ne tartsa magábaSegítségeteket előre is köszönöm
-
papi99
aktív tag
Skacok..
Valami GPS szerű iGo valamit honnan tudok rápakolni a cuccra ami persze ingyenes? -
lefkosia
őstag
A segítségeteket kérném, mert a gps-el már a faxom is tele van...
2.2.1 van fent sygic navi van a kicsikére telepítve. Wifi-n tökéletesen megy, a europe.pool.ntp.org beállítva műholdat jobb esetben 20-30 perc alatt talál.
fasterfix telepítve...
Mi lehet a baj?Segítségeteket előre is köszönöm
-
user137
őstag
Egy kis visszajelzés JS8 => JVB migrációról.
Amit használok:
- otthon Wifi, munkahelyen 3G (szar itt a lefedettség, úgyhogy általában 2G-re esik vissza)
- kocsiban napi 2x30 percre BT kihangosító
- Gmail, GContacts, Gcalendar, Picasa Sync folyamatos
- Exchange push email + contacts + calendar 9-17h
- Facebook sync - napi 1x
- Programok: kocsiban napi 10-15p (átlag) GPS Sygic Aura, Angry birds valamelyil, Live Poker kliens napi 30-60 perc, dropbox sync
- Launcher: Go Launcher EX (ha ez számít)
- zene, rádió off, néha 1-2 fotó jártamban-keltemben
- minimális telefon, napi 10-15percnél általában nem több.
- minden este ~8 óra repülő módDoc 9.5.5(?) JS8 nowipe volt fenn, mielőtt elkezdtem bohóckodni. Volt középen egy Darky v9.5 2.2.1 verzióm is, az borzasztóan merítette az akksit (<1nap) úgyhogy mennie kellett.
A JVB-t ODIN-nal tettem fel Multi JV1 CSC-vel, reparttal (mivel ugyanaz a pit fájl, ezért nem partícionálta újra, így megmaradt a belső SD tartalma
).
Egyetlen módosítás a CF-Root kernel volt, szintén ODIN-nal.Tapasztalatok:
- Akkuidő 3G-vel nagyon kevés, úgy reggeltől estig eltart, de este (20.00) tölteni kell már a telót. Lekapcsoltam a 3G-t és most EDGE/GSM módban van, így olyan szűk 2 napot kibír (2x8 óra alvással), ez nekem már elég. Még lehetne a SetCPU-val játszani, vagy a CF-root konzervatív kernelével, de így nem áldoztam fel semmit a sebességből egyelőre
- nem dobálja el a BT kihangot, mint a korábbi JS8-ak, egyelőre betonstabil a kapcsolat (kopp-kopp)
- Wifivel korábban sem volt gondom, most sincs
- a GUI folyamatos, nem akad, de nagyjából ez az ami legkevésbé érdekel (volt nekem Nokiám is régen!). A programjaim folderekben vannak, minden 3 kattintás, nem kell szuperszmúúúúsz görgetés, mert nincs mit görgetni.
- Sygic Aura néha leakasztja az egész telót betöltés után. Reboot megoldja, de egy picit idegesítő. Ugyanitt néha (50-ből egyszer) be-befigyel egy két force close teljesképernyős programoknál induláskor, ezeket újraindítom és béke van. Nem jó, de túl lehet élni.
- GPS szinte azonnali (szabad térben <10mp) lock és nem is nagyon dobálja el. Igaz az autóban a JS8-al sem voltak ilyen irányú gondjaim.Végig aktív 3G-vel:
Végig aktív 2G-vel (GSM/EDGE)
-
zorromoto
senior tag
Az a baj ezekkel csodálatos üzemidőkkel hogy a képernyő használata"gyakorlatilag" nulla úgy látom itt a wifi se ment egy percet se.Nem kötekedni akarok ,de nálam majd akkor lesz űberfasza ha zúzós használat mellett elmegy mondjuk 2 napot úgy hogy ne kelljen kikapcsolnom a wifit , nem kell repcsimódba tenni stb.
Tudom lehet ezt soha nem érjük el de ez lenne a faxa.Más : A modemhez hozzászólva annyit mondanék ,hogy ilyen hamar soha nem fogott fixet mit ezzel a jvk-val ,és semmi de semmi gps buhera nem kell hozzá, viszont a wifi és a gsm térerő is gyengébb sajna.
-
Onix
csendes tag
Kipróbáltam a DebusROM-ot,
eddig nagyon tetszik! Szerintem nagyon jól válogatták a tweak-eket.
Eddig nagyon gyors, GPS jó, üzemidőről még nem tudok mit mondani.Hibaként talán annyit, hogy az automata fényerő állítás kicsit megbolondult valamiért, illetve az energiagazdálkodás widgeten nem látszanak az ikonok :S
Ez másnál is így van? kérdezem a DebusRom-osokatSpecifikációra elég hasonló az új Hamsterbread Rom hoz, szimpatikus az is.
Katt -
CHIPman
nagyúr
[link]
Érdekes...Mondjuk nekem csak 2 GPS-es és 1 WiFi-s helyett rögzített, viszont az egyik GPS-es helyen nem ezzel a ROM-mal jártam, a másikon pedig egyáltalán nem(egy szántás közepe). A WiFi-s pedig itthon van.
-
tariattila
veterán
ilyet komolyan még nem láttam...
reboot után eltűnik a smooth calendar és a gps test app... hűlt helyük...
problem loading widget a másik meg egy hülye ikon...tippetek van erre?
újratelepítettem őket és jók is voltak... de jött a reboot és husss
-
nggabi
félisten
válasz
hülyegyerek #48924 üzenetére
1 nap doc után elmondom: rc5b2 olyan mint mindig... zsír
ez a doc inkább a stockra hajaz, darky legalább belerak ezt azt...
jah csináltam gps tracket. még az is látszik h mikor melyik oldalon megyek az üllői úton... sirály
nem dobált sehol, végig az úton van a nyom.
atesz: doc is jó de egy stock rom megrootolva kb ugyanaz... én is csak a no wipe miatt választottam tegnap (meg persze mert megint nem tudtam várni 1 napot
)
-
nggabi
félisten
válasz
masterful87 #48908 üzenetére
gps aidshez root kell... gingert meg még nem raknak sztem szervízben...
nem egy almás telót kéne inkább venned?
-
nggabi
félisten
válasz
masterful87 #48823 üzenetére
gps aids vagy 2.3.3 ginger rom segít...
-
masterful87
senior tag
Sziasztok!
Tudom, tudom hogy a telefon gyengéje a GPS, de azért kompromisszumokkal csak használható... gondoltam én!
Amióta február körül frissítettem Froyora KIESen keresztül, azóta még be se kapcsoltam a GPS-t. Mind a mai napig...
Rádugtam töltőre, és magára hagytam, hogy cserkéssze be a műholdakat, hagytam rá majdnem fél órát!
És ott ahol régebben simán felcsatlakozott több műholdra, ott most csak egyet lát, de azzal se hajlandó kommunikálni!!!Várjam meg a KIES-es 2.3-at, vagy menjek be a szervízbe, aztán kérjek egy új telefont?
(a GPS Test nevű appot használtam, képernyőt ébren tartva, 1.2.1-es verzió, Maps se hajlandó meghatározni a helyzetemet!)
-
mexel
veterán
Vajon gariba kicseréltethetem a telefont ha fél óráig nem hajlandó sehol gps jelet találni? Most feldühített, mert olyan helyen vagyok ahol nagy szükség lenne a gps-re, de egyszerűen megint nem talál semmi jelet. Amióta megvan még egyszer sem sikerült beüzemelni.
-
Beep78
csendes tag
válasz
bossvico #48681 üzenetére
Én elég sokáig keresgéltem, hogy mivel működik legjobban a GPS, mivel futáshoz is használom és ott nem mindegy, hogy mennyire gyors és pontos. Véleményem szerint Doc JS8 9.9.5, SpeedMod K13D, JPX Modem a legjobb combo! Így ha bekapcsolom az Igo-t mire elindul máris pozíciót fogott ez kb 15 mp és utána sem dobálja el! Annyi csak, hogy erre ráteszem a JPA Wifi driver-t a fogyasztás miatt! Illetve beállítom az SGS Tools- ban europe.pool.ntp.org! Szerintem nincs ennél jobb GPS szempontból!
-
bossvico
senior tag
Most tök jó ez a rom amit használok, ismét, doc 995, de a gps nem az igazi, van tippetek?
Van fasterfix, gpsbooster, sgstoolsból fix gps, mit állítsak még, hogy ne csak lássa a műhódat, hanem használja is. Borzasztó lassan lockolja, vagy nem is.
Nemvolt ez ilyen. -
CHIPman
nagyúr
Hogy lehet kikapcsolni azt, hogy mindig kikapcsoljon a cucc akksin? GPS trackinget akarok, de a maximum beállítható időtartam 10 perc, és motoron nem tudom birizgálni.
-
nggabi
félisten
válasz
kutkut #48568 üzenetére
eddig kb ugyanaz mint a jvk. deodexed aosp ráment root explorerrel.
fc nem volt, gps sárkányos
majd kiderül... remélem nem fogja szívni az akksit
a jvk már kezdett kicsit laggolni így pár hét után. wipe dalvik segített rajta de így se lett az igazi ezért gondoltam docra hátha... szerecsen meg már nem dolgozik nekünk
-
B.Ricsike
őstag
Aki használ Criskelo V34-es ROM-ot pl, annak amikor bekapcsolja a GPS-t, akkor megjelenik az ikonja a notification bar-on?? Mert nekem bevan kapcsolva, de az ikon nem jelenik meg.
-
B.Ricsike
őstag
válasz
lefkosia #48475 üzenetére
Igen, javult, legalább is a GPS test szerint. Élesben nem próbáltam még, de hamarabb talál müholdat, csatlakozik is rá, és többet is lát mint eddig bármely másik 2.2.1es ROM-mal.
Igaz, erősségre nekem max 39ig ment itt Eger környékén.
De majd tesztelik élesben is hogy mit tud. Azt hiszem éppen ma fogja ezt megtenni Oppenheimer kolléga.
-
lefkosia
őstag
a 2.3.3 javult valamelyest a gps?
Most 2.2.1 van, és egy kis sufni tuning által megy rendesen, már mint 1-2 perc alatt. -
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #48449 üzenetére
Leragasztottam aztán rosszabb lett és most ha nyomom, ha nem nyomom, mindenhogy szar.
Milyen appal lehet a GPS útvonalat rögzíteni?
-
KL555
csendes tag
válasz
CHIPman #48427 üzenetére
Egyébként is gondolkodtam már a váltáson Gingerbreadre, bár a mostanival sincs igazán gondom (a gps-t leszámítva), de azért mégis ki kellene próbálni.
Viszont a gondom az, hogy nem tudom, hogy lehetséges-e, hogy a Froyo miatt ne találjon műholdat, és a váltás megoldaná a problémát, vagy esetleg valami hardweres hiba állhat a dolog mögött?
fo_di: ezt olvastam, ki is próbáltam (bár csak kézzel nyomtam meg az antenna azon részét, amit a hozzászólásban írtak), de nekem sajnos nem segített. -
fo_di
őstag
[link]
ez volt már? állítólag egy kis celluxcsíkot kell a telefon belsejébe belenyomni és hasítani fog a gps. a népek szerint ráadásul működik is -
CHIPman
nagyúr
válasz
JJ hunter #48425 üzenetére
Ez csak egy szimpla hosszabbító kábel, valamiért USB véggel. Elvileg ebbe egy jack fülest lehetne még dugni. Ilyet használok a HPM-70emhez(még az Omnia2-höz kaptam, csak eltörtem a csíptetőt, és így a vevőnek már nem kellett), csak jack véggel.
KL555: Tegyél fel valami finom kis Gingerbread romot, agyoncsap bármit GPS-ben. -
KL555
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek. A problémám az, hogy a gps gyakorlatilag nem talál műholdakat. Navigációs programot ugyan még nem tudtam kipróbálni, de beléptem a gps tesztbe, és a gyári rommal még hosszú idő alatt (1-1,5 perc alatt) talált általában 2-3 műholdat, de most semmi (Darky's 9.5 került fel azóta).
Fasterfixben beállítottam szervernek a hu.pool.ntp.org-ot, letöltöttem gps aidset is.
Az esetleg okozhat gondot, hogy az SGS toolsban north-america.pool.ntp.org van alapértékként megadva (itt még europe lenne választható), és esetleg ütközik azzal, ami fasterfixben és a gps aidsben be van állítva? Vagy valaki tudna valami tippet adni, hogy mit lehetne tenni?A válaszokat előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz
user137 #48394 üzenetére
Minden nap kb. 40 perc zene, 3-4 fotó, 20perc telefonálás, kb. 10 perc játék. Ez az egy napi adag. Most ezt szorozd fel 3-al. 3G nálam kikapcs, GPS viszont általában be van nyomva. Más nincs ebben. Legalábbis most. Igazából naponta szoktam tölteni, de Wipe Battery volt és most lemerítem teljesen. Ma tölteném már, de egyszerűen még nem adja fel. Már folyamatosan megy rajta egy video, hogy merüljön. Intenzív használat mellett is többet megy 1 napnál valamivel.
-
laca71
aktív tag
Sziasztok !
Eddig minden főzött romot kipróbálgattam...
Szeretném most a lehető legjobbat használni, de már elvesztettem a fonalat...Mit ajánlotok mi lenne a legjobb:
jó üzemidő
jó gps
hangrögzitésLaca
-
CyraX
csendes tag
Hi,
A problémáidra nagy részére megoldást nyújtó program a Tasker.
1. Amikor a kijelző Off kapcsoljon 2G hálózati módra, mikor a kijelző ON kapcsoljon 3G módra, hogy gyorsan menjen a böngésző!
MEGOLDÁS: Nincs rá, ugyanis a 2G módot ha jól tudom, csak kézzel tudod beállítani, de alternatíva lehet, hogy kikapcsolod a mobilnetet Taskerrel, ha kikapcsol a képernyő és pl beállítasz egy pár időintervallumot, pl óránként 5 percet,amikor visszakapcsolja, frissíteni a dolgokat.
2. Ha WIFI aktív csak 2G hálózati mód menjen alatta, 3G-t tiltsa le. xnace szerint "Ha WI-Fi van, akkor magától tiltja a 3G-t." Ezt sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom...ti?
MEGOLDÁS: Ez így van, ha a wifi aktív, nem használja a mobilnetet.
3. Átfogalmazva: Ha WIFI-n nem csatlakozik akkor 5 percen belül kapcsolja ki a WIFI-t
MEGOLDÁS: Egyszerűbb megoldani, ha csinálsz Taskerben egy profilt, amiben az van, hogy hakikapcsolod a képernyőt, lőjje le a wifit. Másik lehetőség, szintén Taskerben, be lehet állítani hely alapú ki- és bekapcsolást, ergo ha beállítod, hogy X helyen kapcsolja be a wifit, amugy meg kapcsolja ki, akkor felesleges az 5 perc is.
4. Ha a képernyő OFF WIFI is legyen OFF és csak 2G hálózaton kommunikáljon.
Lásd 1.Többet között, az ezekhez hasonló problémákra használom én is a Taskert, a következők beállításokkal:
Ha hazaérek/munkában vagyok/asszonyéknál, a Wifit bekapcsolja.
Ha a képernyő kikapcsol, vár 5 másodpercet, és ha még mindig ki van kapcsolva, lelövi a 3Gt/wifit, függetlenül attól, hogy melyiket használtam elötte.
Ha bekapcsolom a képernyőt, bekapcsolja a mobilnetet (3G/HSDPA/EDGE, ami épp van)Ezekhez hozzátartozik még, hogy a helymegállapítást GPS nélkül végzi a Tasker, adótorony információkból, mely pontatlan ugyan, de egy wifi ki-be kapcsoláshoz kellően pontos.
A csokit meg edd meg, fogyózok épp
-
eM'82
addikt
A Gingerbread-del (igaz még nem a véglegessel, hanem Darky v10 RC3-mal) nekem is volt egy igen érdekes merülős esetem. Hajnali negyed 1kor 25%-kal tettem le a telefont a tv elé (airplane mode on automatikusan setting profiles segítségével + a feleslegesen futó programokat előtte kilőttem manuálisan (nem használok task killert)).
Reggel 6:35-kor kellett volna ébresztenie, de addigra már nem volt benne szufla... Tehát kevesebb mint 6,5 óra alatt simán lemerült. Az érdekes az, hogy ez nem az első GB frissítés (vagy akku-feltöltés) után sikerült, hanem emlékeim szerint a negyedik feltöltés után. Máig nem értem mi okozhatta.Mindenesetre az RC4-es frissítést ezek után még inkább szükségesnek tartottam. Fel is tettem release után pár perccel.
Első akku-feltöltés után a szokásos 1 napos akku-időt produkálta (10 óra 2G, 5-6 óra WiFi, + némi játék, pár óra zenehallgatás, + RSS és Gmail szinkronziálás amikor csak eszembe jutott, pár perc telefonálás).Szombaton reggel töltőre raktam, majd du 1 körül levettem. Egy 12-3 perces Wifis Skype-os beszélgetéssel indítottam a napot, majd késő délután egy 15 perc körüli Cardio Traineres GPS volt még ami nagyobb igénybevételt jelenthetett, mellette pár perc telefonálás. Vasárnap egy 30 perces GPS Cardio-val bővült a terhelés.
Azóta ezt produkálta (teszem hozzá, hogy most baromira nincs nyúzva egy hétköznapi naphoz képest):
A fenti eredménynek még gyér használat mellett is azért örülök, mert ennyire jól nekem még nem fogyasztott az Android OS-em. Sőt, mióta megvan, ennyi ideig még sosem tartott ki
.
Egyéb infó (ezek futnak a háttérben, illetve ezek vannak használatban): Setting Profiles, Widgetlocker, Widgetsoid, SiMi Folder widgets, Snowstorms widget, System Panel, Cardio Trainer, Zeam Launcher, 3G Watchdog, ADW Notifier, Call Meter 3G.
Fényerő minimumon (néha normál fénynél feljebb húzom).
+ a lagfix-et kikapcsoltam (még az RC3-nál)... állítólag ezzel kevésbé merül az akku. Fene tudja. -
laccaa85
tag
válasz
csabám #47569 üzenetére
Na jó, leírom egy kicsit összeszedettebben, hogy mi a problémám:
Isszonyat dúrván merül a telóm, úgyis ha nem nyúlok hozzá. JS8-al kiváló volt, XXJVK után meg ez van. Mi lehet a baj?
Wifi elég csekély mennyiségben megy, GPS semmit, képernyő-fényerő a legalacsonyabban, minden le van állítva rajt kb (ilyesmik is h szoftverfrissítás, stb) Amikor felrakom töltőre akkor sem tölti fel 100%-osra, stb, stbNem tudom van-e erre megodás, ha tudsz / tudtok valamit pls szóljatok!
Előre is köszi!
-
nggabi
félisten
ez a taptap4 már csak ilyen... uninstallt neki azt szereti
szerk: a másik ilyen app a sokak által kedvelt poweramp. azzal csinálhatsz bármit mindig fut
pedig az eq-ja tényleg jó, ha hallgatnék zenét a telóról meggondolnám a használatát.
szerecsen rc4 átment a gps teszten
nem tévedtem el a szerbeknél... mondjuk ájgóéknál át kéne gondolni a főútvonal fogalmát. bevitt olyan utcákba amit utoljára szabolcsban láttam
nem baj bocsi bocsi h kocsival átmentem a frissen mosott szőnyegeden
(ez halál komoly!)
-
törölt tag
válasz
fuximaxi #47275 üzenetére
Jobb az akkuidő? Mennyivel? Froyo-n volt nagyon rossz, vagy itt lett jobb? Azért kérdem mert folyton akku gondokról olvasok itt a fórumban. A GPS jó hír!
B.Ricsike: Azért gondolom, hogy 3D-ben gyengébb lehet, mert amíg a Quadrant fut rendre kevesebb FPS-t ír a 3D részeknél, mint a Froyo. De ne legyen igazad! Csak örülnék neki. Mi annak a 3D programnak a neve amiben egy robot lépked? Azzal megnézném a Froyo-Ginger eredményeket kiderül mi a tényleges igazság.
-
B.Ricsike
őstag
válasz
#68216320 #47274 üzenetére
Miért lenne gyengébb 3D-s teljesítményben?? Ez nem hiszem hogy igaz lenne! De amugy ahogy a forumosok tapasztalataiból leszűrtem, sokkal gyorsabb, sokkal simább, nem akad meg, a böngészö is bitang gyors.
Állítólag a GPS is jobb benne.Ami tuti, jobb mint a 2.2.1. Ez 100%! Elvégre ez szerintem logikus is. Jobbnak kell lennie!
-
laccaa85
tag
Sziasztok!
Valami piszkosul szívja az aksim :S Lehetséges hogy a 2.3.3.-as oprendszer pörgeti ennyire?
Criskelo-ROM Ver.29 -- Kernel: 2.6.35.7-I9000XXJVK-CL75655.
Köszi a segítséget!
U.i: TaskKillerrel kinyomva az összes app, wifi le, GPS, le, stb, és még így is! -
laccaa85
tag
Sziasztok!
Valami piszkosul szívja az aksim :S Lehetséges hogy a 2.3.3.-as oprendszer pörgeti ennyire?
Criskelo-ROM Ver.29 -- Kernel: 2.6.35.7-I9000XXJVK-CL75655.
Köszi a segítséget!
U.i: TaskKillerrel kinyomva az összes app, wifi le, GPS, le, stb, és még így is!
-
dancsuri
veterán
válasz
leslien #46827 üzenetére
+kernel nem kell ,mert ez a rom mindent tartalmaz
V28
* Disable the increasing ring thanks to XDA xarr Link Aqui
* themed Phone.apk
* When answering a call has been modified to match the theme of unlocking
And all the mod V26/V27V27
* Rotate with two fingers Googlemap
* Thanks to MOD Overscroll dhiru1602 See More [URL = "http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1027935"] here [/ URL]
* now transparent with the background image Notifications
* Workaround for entry pass that appeared to the rightV25 FullRom
* Now fully compatible with CWM3
* All configurations aimed at saving battery
* CF-Root Kernel 2.9 (Testing shows low battery drain)
* Support System and Keyboard Arabic
CF-Root 2.9 * Support for animated boot
Read more at http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108
* CF-Root 2.9 tweacks Several more in appV24
* Animations back
* Back vibration to unlock
* Solution for R YOIGO
* Transparent Background for notifications
* Optimized some PNG to save spaceV22
ADD Camera Hack
Version G1: 'Low Battery' Hack + 'Shutter' Hack
· Known battery hack
· Camera: Just with one click, camera focuses and then shoots!
· Camcorder: One click STARTs, next click STOPs recording
By: rafalense
Post HereV21
* Workaround for error indicator Battery
* Kernel Abregado Voodo to end the issue of CWM (working properly)
* LagFix default set off (for those using lagfix
For those who already have it installed)
Inside the V20 zip open with Winrar or Winzip and delete the folder SDCARDV20
* Added Menu Extended Power (thanks to Intronauta) Edited and modified to stick with my theme colors and removed the dialog that says (your options) to suit and be more verbose
* Added kernel 2.5 Chainfire CF-root
* Added Aids GPS system / app (by @ ondoteam, if useful please donate http://bitl.in/b5n)
* updated some applications
* Add Widgets Calendar, Memo and weather forecast Relog With Optimus X2V19
* Fixed Power menu
* Build.prop back to v17 because the true and false changes actually improve performance not only deceive the quadrant and ruin divx playbackV17
* Rooted
* Deodexed
* Zipaligned
* Applications / system / app updated
* Percentage of the battery mod new
* AOSP Lockscreen
* AOSP SDCARD pitcher Addons
* Gingerbread AOSP Original keyboard and green
* Widgets grouped in the same program better organization
* Working wifi
* Working Swype
* Working Samsung 4x3 keypad
* Working GPS
* Off-screen animation
* Edit build.prop
* Modem XXJVK
* Kernel of Stock XXJVK
* Multi CSC (FOP by default)
* Backup of EFS in / sdcard / automatic EFS_BACKUP
* Google search Widgat Changed to stick to the topic
* Including My theme
* Added some interesting wallpapers (Wallpaper / wallpaper gallery)
* More Stock Item with All Mods download here
* Last Green Calendar
* Dial Pad Mod
* Added Animations
* Some other things I can not rememberAdded applications / data / app
Barcote Scanner
EsExplorador
Facebook
SGSTools -
lefkosia
őstag
2.2.1-es droidom van. Az lenne a kérdésem, hogy gps problémára van e valami megoldás?
-
lefkosia
őstag
válasz
keIdor #45820 üzenetére
Hozzáfűznék egy két dolgot. Nekem is volt hd2-m, nem rég cseréltem le dezsőre, majd galaxy s-re. A hd2 max 1 napot ment, néha fagyott android 2.3.3-an, a kijelzője sima lcd, és számomra elég nehéz is volt. Eddig a galaxy s viszi a pálmát gyors, stabil, akku idő jobb, és a kijelző brutális, igaz az anyag minőség gyengusz, és a gps sem a legjobb.
-
JJ hunter
aktív tag
válasz
Kevin's #45681 üzenetére
szia!
én pont az előbb csináltam meg Öcsém t-s sgsén az update-et 2.1ről 2.2.1re.
letöltöttem innen a hivatalos kies-es 2.2.1es tmobilos romot és odinnal repart nélkül tettem fel, és simán műxik, imei, product code maradt. root, efs mappa mentés az elején, aztán unlock/unfreeze code generálás aztán mehet odinnal fel a cucc. ez is még lassú, uh megy fel Darky 9.3jaMÁS: most tettem fel magamnak a Darky 9.5öt, ami elég fura, már a boot animációnál 9.4et ír ki, ráadásul, amikor rebootolom, akkor a samu gt i9000 fekete képernyőnél a képernyő tetején beszaggat vmi fehér pár sor, ami elég zavaró. a gps is megbolondult, először látott 1 holdat hidegen, amikor hidegen a t-s 2.2.1 8at, aztán utána is csak 5-6ot lát és abból 3at használ talán, azokat is elég gyenge jelekkel. darky új kernele van most fent nálam... nekem ez így nem jön be, uh megy vissza a Darky 9.3 és a legújabb voodoo lagfix az 5.5.3. am a 9.5 vagy 4, nemtudom most akkor tényleg ez az új ez melyik, gyorsnak nagyon gyors, csak ez a bootanimnál lévő fehér cucc, meg a gps megbolondulása nem kompenzálja ezt a gyorsulást
szerk: ha kijön a GB-hez a call record forráskód, és Darky beleépíti, akkor arra frissítek legközelebb
addig marad a 9.3, ez a legújabb froyos elég bizonytalan nekem
-
törölt tag
válasz
HUTCHDB #45482 üzenetére
Nem értem miért elégedtek meg egy olyan ROM-al, amiben még az sem működik, amit a telefon tud. Ennyiből egy olcsóbb telefon is lehetne a kezetekben. Próbáltam már a JVK-t én is, az akku botrányosan viselkedik vele. Azt hiszem amíg nem lesz ténylegesen használható hibamentes ROM maradok a JS8-nál. Reggel 8 óta megy és az eltelt 8 órában 10%-ot merült 2 telefonálással, folyamatos Wifi és GPS bekapcsolással, kb 30 perc mp3-al.
Van már hardveres gyorsítású videólejátszás a MIUI-ban? Mert nemrég még azt olvastam, hogy nem megy. Ha rendbeteszik a lejátszást és a 720p felvételt akkor talán kipróbálom én is majd.
Van benne lehetőség a régi fekete alapon, fehér szöveges menüre? Vagy vannak rá témák? -
Zin
őstag
alapbol megy a gps gyari fuggetlen telon?
-
törölt tag
Nem tudom a DOC ROMekkora f*s vagy mi a fene csinálja, de kiakaszt ez a telefon. Vagy huszadszorra csinálom meg az mp3 könyvtárak M3U lejátszólistáit az SD kártyára, de a médiakeresés egy laza mozdulattal eltávolítja őket.
Nem lehet ezzel valamit kezdeni? Mert ez így elég gáz. Ezt a telefont a zene és a gps miatt vettem meg, de igazából ahogy most kinéz a dolog az LG Optimus-om is jobban teljesített. Gondolom valami szoftveres lehet a dolog. HELP!
-
papi99
aktív tag
Jajj köszi aranyos vagy
de ezt én is megkaptam..
dancsuri: A GPS-el nem inkább ezzel az APN alkalmazással meg azzal hogy miért szedi az egyenleget a telefon mikor senki nem kérte meg rá ha pedig nem akarom hogy szedje ugye van ez az APN offolom de így csomó mindent is offoltam így nemtudok csinálni egysmást.. és ahhj
-
papi99
aktív tag
válasz
Kakumix #44849 üzenetére
Vágom fent van a Droidwall és be van kapcsolva hogy minden wifiről menjen de az internetet kipipátam hogy mobilneten is tudjam. Így benéztem az internetre ugy hogy az APN off volt de nem egedett be csak hogyha ON-ra kapcsoltam cááh nem vágom.
Ja a GPS meg wifin keresztül faszán működik, bekapcsoltam az APN-t - már nincs semmi lóvém - és kikapcsoltam a wifit hogy mobilon megy-e, hát nekem nem akart működni
-
znagy69
őstag
válasz
hargimalac #44828 üzenetére
Próbáld meg újra rakni hátha. Nekem is megy a GPS és minden klappol. Elsőre rossz volt az egész, 2. király
-
válasz
papi99 #44844 üzenetére
a gps alapban nem szed le lóvét, ellenben ha bekapcsolod/engedélyzed az a-gps funkciót, akkor az a hálózati információk alapján rásegít a pozicionálásra, ellenben bonyolít némi mobilnetes adatforgalmat, az információs csomag lekérése miatt! mondjuk az a-gps esetén nem nagy adatmennyiségről van szó, lehet, hogy a mobilnet engedélyezésével az a-gps mellett, valamilyen más adatfolyam is elindult - szinkronizáció...stb - és az generált nagyobb forgalmat!
-
papi99
aktív tag
1. A GPS az szed valami lóvét vagy ingyen nyomja magát?
Bekapcsoltam a GPS vevőt de az APN az offon volt, semmi.. aztán benyomtam on-ra - közbe jól leszedett pénzzel bár nemtudom mi a francért szed pénzt le ilyenkor - és így se történt semmi..2. Nincs valami olyan program ami olyan mint ez az APN de ha pl felakarok menni netre akkor nem kell bekapcsolni és pl tudok inygenes facebookolni
és nem szed le sehonnan semmit...
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
hargimalac #44823 üzenetére
igen első pillanattól jó volt.
tegnap válaszoltam neked, hogy hol lehet bekapcsolni a segítőt.
íme ismét:
settings, personal, my location és itt a GPS configuration-on belül át kell írni a helyi adatokra! -
hargimalac
tag
válasz
HUTCHDB #44815 üzenetére
Hát én nem vagyok vele megelégedve, mégpedig a gps, és a wifi miatt, ezért is kérdeztem, hogy lehet-e rá tenni zsjpe modemet, mert én elég sűrűn használnám a gps-t, de egy retkes műholdat se lát, és a gps aids se működik, és a wifi is elég gyengus, dobálja a jelet stb...Szerintem nekem megy vissza a jól bevált JS8! Egyébként a rom kinézete, meg minden ilyesmivel nincs gondom, de a gps probléma nagyon betett.
-
[DE2JAY]
senior tag
válasz
Tessier #44724 üzenetére
Az egyik forma azt irja hogy legyen kikapcsolva minden helymeghatározás a hely és bigtonság menüben mert ott bugol be valami... próba... ha jol értettem:
Confirm heavy battery drain with enabled Location & Security -> Use wireless networks / Use GPS satellites. I've disable both options and now my battery life is normal.
With enabled "Location & Security" options battery eaten by "Android OS" process (about 40-55%).
-
törölt tag
Volna néhány problémám a telefonnal, kérem aki tud segítsen, mert azon a ponton vagyok, hogy földhöz vágom. Jelenleg annyira sem használható, mint az előző 23-ért vásárolt ócskaságom.
GPS: talál holdat, gyorsan, de közlekedés közben hol egy párhuzamos, mellettem lévő utcába tesz, hol nem veszi észre, hogy elindultam. Aura és iGo volt amivel próbáltam. Optimussal mindkettő korrektül navigált, szóval nem a program a hibás. Locus relatív türhetően dolgozik, de ugyebár másképpen is szóval azzal sokra nem megyek.
Playlist: Van egy halom zene a telefonon, de folyamatosan letörlődnek a könyvtárakban lévő M3U playlist-ek. Újra megcsinálom, újra törli valami. Már levettem minden lejátszót csak az eredeti maradt, de ugyanaz. ezt a mediascanner-t le lehet valahogy lőni? Esetleg nem ez csinálja?
Hívás: Szól a zene, HiFi fülesen hallgatom. Hívnak. Telefon elő, felveszem, de mi
az már, hogy ki kell húznom a fülest, hogy a hangszórón halljam amit mondanak. Miért nem adja a hangot a fülesen. Minden más telefon ezt megteszi.Jelenleg 2.2.1 Doc főzött ROM van (XWJS8 v9.9.5 WIPE) , Supercurio's Kernel-el.
-
milanmylo
aktív tag
válasz
hargimalac #44423 üzenetére
Igen froyo kell alá alapból. De érdekes, hogy a firmware-nél már 2.3.3-at ír és az animációk is GB-sek. Bár én úgy vagyok vele, hogy tökmindegy hogy GB vagy Frodó, az animáció ugyanaz, GPS hibátlan, szuper szmút. Annyire nem izgat hogy 2.2-t lát az ember vagy 2.3-at. Főleg, hogy 2.3-at ír.
HUTCHDB : Jelenleg úgy vagyok vele, hogy amíg nálam lesz az sgs ez marad fent. Ha kijönnek hozzá a kamera és egyéb fixek ez egy tökéletes rom lesz. Nagyon felhasználóbarát, nagyon testreszabható és akadásmentes. Hatalmas online theme store van hozzá. Külön lehet témát állítani az egész rendszerhez, és az üzenetekhez is. Jelenleg nálam 10/9
Délután kettőkor került fel rá a rom, akkor 10%-on volt az akksi és még most sem merült le. Az üzemidővel sincs különösebb gond eddig. Most lemerítem teljesen aztán feltöltöm, nyomok egy wipe battery stats-ot és megnézem mit bír. -
nggabi
félisten
válasz
#68216320 #44420 üzenetére
aura fent van de élseben sosem használtam. asszem arra se túl frissek a térképek.
navigyurci oldalán találsz elég sok infót gps-el és térképekkel kapcsolatban...
korpi: engem megszivatott mind2
valamiért pl 4 sávos körforgalom szerű téren később szólt úgyhogy mentünk még egy kört
meg nem mindig volt egyértelmű az h merre kell menni...
Másrészt: Teleatlas vagy Topmap a jobb? erre nem találok egyértelmű választ...
-
nggabi
félisten
válasz
vzoltan #44417 üzenetére
gps: a Bartók Béla úton a házak között is lehet autózni?
egyébként tényleg jó a gps...
peachman: igot nem fejlesztették már egy ideje. nálam is van h meghülyül néha de az nem feltétlenül a gps vevő hibája, inkább a szoftver bénázik...
Ájgó is simán balra akart fordítani az Andrássy útonviszont pl arra van mindíg friss térkép...
jah és aki azt hiszi h az sgsben sz@r a gps ajánlom menjen el bécsbe garminnal, vagy mio-s igoval
majd meglátja...
-
törölt tag
válasz
vzoltan #44417 üzenetére
A GPS-re annyit, hogy ma egy túrán voltam és felvettem a mozgást. Teljesen hibátlan és pontos, de amikor hazafele jöttem és vagy iGo v. Aura navigált volna, háááát... össze viszza mutatott mindent. Egy utcával odébb jelzett. Rég elkanyarodtam mire továbblépett és jelezte. Nem értem miért van ez. Locus szuperül vett fel mindent.
-
vzoltan
aktív tag
JVK 2.3.3 rol annyit h nalam egy sima odinos feltolas, es utana SEMMI egyeb app telepitese,
megis 20-30%ot esik reggelre, pedig ejjel csak ott van az asztalon...
szoval egy nagy kaka aksi tekinteteben, viszont veszettul gyors hasznalat kozben.
remelem mire lesz eles rendszer addigra megoldjak az akku ugyet. addig marad a JS8-as doc. ami ejjelrol reggelre maximum 3%ot esik de inkabb 1-2t.gps-re csak annyit (mert lattam megint tema volt) hogy az SGS gpse HIBATLAN ahogyan tegnap is mutattam
-
nggabi
félisten
válasz
[DE2JAY] #44400 üzenetére
nem cserélünk? úgy látom a tied menet közben magától is töltődik
ez kell nekem is...
tony: nyugodtan megveheted. szappantaró
(bocs) után le se akarod majd tenni. nemsokára itt a hivatalos ginger, a mostani romokban már nagyon jó a gps. garmin után meg az igo is elég jól néz ki... szal sztem haddszóljon
régen hogy vágytam egy szappantartóra... hmmm....
-
paragon85
tag
Két SGS észrevétel röviden
1, Nyomogattam egy alma 3GS-t a hétvégén. Hogy is mondjam
Gyakorlatilag minden de minden tekintetben leveri az SGS. Még gyorsaságban is! Főleg, hogy a menü megnyitsakor belaggolt.. Nem nagyon fogdostam szifont eddig. Mindenki annyira isteníti, a fórumon is torokra mentek miatta, ezért úgy vettem a kezembe mint valami ereklyét, de úgy adtam vissza mint egy túlárazott vacakot. Bocsi, de nekem ez nagyon kevés..
2, GPS. GPS aids appal azonnal! talált jelet és végigvitt Orosháza, Szeged, Budapest parlament, Nemzeti színház, Halásztelek, Szeged, Orosháza útvonalon a hétvégén. Pesten pedig a sűrűjében mentem és hibátlanul végigvezetett. Csillagos ötös! Most már 3 hónap után rá merem bízni magam. Soha nem hagyott cserben.
Hát röviden ennyi
-
tony7
tag
Sziasztok! Most gondolkodom, hogy vennék egy ilyen telefont. Most nokia5230 telefonom van amiben nekem tökéletesen működik a gps /nem az ovi/ Fontos lenne számomra, hogy a következő telefonomban is tudjam használni a gpst és a fórumot olvasgatva teljesen elbizonytalanodtam, hogy megfelelő választás e az i9000 ilyen szempontból. Ha van időtök meg kedvetek akkor inkább privátban próbálnátok tapasztalatokat megosztani velem, hogy könnyebb legyen a döntés.Köszönöm előre is. /sajnos ha rossz döntést hozok akkor azt kénytelen leszek 2 évig elviselni a rabszolgaság miatt/
-
vzoltan
aktív tag
válasz
Kakumix #44270 üzenetére
Hali
EveryTrail programot hasznaltam, alap beallitasokkal. Egyetul a 3 mpes frissitest allitottam at 4 masodpercre. Minden maradt alapon.
Nagyon nagyon pontos lett mint lathattad. Korabban iphone 3gssel is ezt hasznaltam.
Megnezheted a korabbi eredmenyeket, azokon bizon latni h el el dobta a jelet az iphone.
Szoval az sgs gpse HIBATLAN ! -
Kakumix
senior tag
válasz
vzoltan #44229 üzenetére
Én is bringáztam ma egy rövidet. Link az aláírásomban az újabbak közt. Közel sem olyan pontos mint a tied. Melyik programmal csináltad és milyen mintavételezési frekvenciával?
Dare2Live: Ez, hogy fixál-e igencsak ROM (kernel, driver) függő. Most Darky van fent ezt megelőzően két Doc volt, de egyik Doc sem szerette a GPS-t. 3 hét alatt (amíg Doc ROM volt fent) kb. tízből egyszer sikerült fixálnia a munkahelyemre vezető kb. 20perces út alatt. Ezen kívül még egyszer sikerült hosszabb távon fixálnia, ez egy érdi látogatás volt, de odafelé így is 2x eldobta a holdakat, majd a hazafelé út kevés volt neki, hogy újra fixáljon. A mostani és a korábbi Darkyval meg minden próbálkozásra percen belül fixál - gyakran elég neki 4-10mp is - és nem dobja el a jelet.
ui.: Nem kívánok ezzel vitát kirobbantani, mert sokan szeretik a Doc ROM-okat, nekem nem jöttek be és a lényeg azon van, hogy jelentős különbség van a ROM-ok (kernel-re és driver-re gondolok elsősorban) közt. -
Dare2Live
félisten
válasz
#68216320 #44166 üzenetére
"Valahogy nem tartom megfelelőnek amit a GPS csinál. Mondjanak rá valamit, illetve lötyög a jobb szélén a fém csík. Pár napos, nekem ne lötyögjön majd 100ezerért."
Engem a GPS hiba baromira zavart, konkrétan azt a választ kaptam Samsungtól, hogy nem ismerik el. Akkor se ha másik készülékkel odamegyek és bizonyítom, hogy szar. (Enyém hálozat+wifi nélkül 4-5percig se talál jelet utána is eldobja.)
-
vzoltan
aktív tag
válasz
#68216320 #44214 üzenetére
Az nem fix hanem gpx
Terkep file ha ra akarnad huzni egyeb mapraLenyeg a lenyeg
Aki szidja a beepitett gpst az nezze meg amit ma csinalt a telom!
Hibatlan!
Foleg kelenfoldi "cikkcakk" baromi jo vagy a kopaszi gat
De ezeket hybridben es oda zoomolva erdemes nezni, hibaaaatlan -
törölt tag
Ejjha. Szép remények. Remélem tényleg lesz a dologbol valami számodra elfogadható kifejlet, mert így nagyon csak minuszban vagy a telefonnal. Nekem éppen hogy csak valami pici nyekergése van a készüléknek, ha az oldalát megnyomom. Amíg vadabb recsegésbe nem kezd ezek után eszembe se jut szervizbe vinni. Legalább a kijelzője jó marad. Azt megtennéd, hogy ha van valamni fejlemény az ügyben akkor elmondod? Már kíváncsi lettem mire számíthat manapság egy vásárló, ha egy vagyont egy telefonra.
vzoltan: ezzel így meg is elégednék. ez a gps fix fájl hova és mire való?
-
vzoltan
aktív tag
Sokat vitatott GPS kerdes:
mai teszt egy laza 24km-es tekeres-gurulas (inkabb gurulas)
Kopaszi gat - nagyi palacsinta
Kapcsold at Hybridre vagy Mapra
FullScreen
GoogleEarth
GPX File
Picit pontos a Samsung Galaxy S GPS csip -
törölt tag
Na, megtörtént a JVK telepítése, root-olás. Quadrant 1015 pont. Hááát... Majd tesztelem még, de remélem az aksival nem lesz gond és a GPS is megjavul. Holnap túra közben kap egy rendes tesztet. Esetleg valami spéci kernelt felrakok még alá. De nem tudom még mit.
Ja, a billentyűzeten miképp lehet a Z és Y billentyűket felcserélni, hogy QWERTZ billentyűzet legyen a QWERTY helyett?
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest