Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Riasztó topik
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
dodopek #9711 üzenetére
Nocsak, egy Sith nagyúr... Grat az új avatarodhoz
(#9698) lsc:
nekem is fagyott ott valamiért, valszeg a nagy melák szörny spawnolgat rossz helyre vagy az okoz crasht mert mikor azt megöltem onnantól nem fagyott ott lent sem... De egy log fájl jobb lenne (megjegyzem én sem tudom 10-ből 8x hogy mi baja
). Ezt crash után ott találod ahol a mentések vannak, csak nem a saves könyvtárban hanem a logs-ban, a dátum szerinti legfrissebb log fájl végéről kell az utolsó pár sor
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Napelem
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Dyson V15 detect absolute
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 32GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Magyar I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest