Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #67026816

    törölt tag

    válasz Alienhun79 #18900 üzenetére

    Én már meg akartam kérdezni, hogy mikor szólnak ránk a moderátorok, hogy a SOC modokat ne a COP topicban beszéljük meg.. :D

    Antonius1978: A félelmed nem alaptalan, de azért mégsem gondolnám, hogy a szarnak adunk egy pofont. Ahogy Alienhun79 írta, nyűgös a mod, de Ő egy fél évvel ezelőtti verzióval játszik, azóta 4 vagy 5 patch jött ki hozzá, és egyfolytában jönnek... Már a mostani is játszható verzió, a jelenlegiről itt azt olvastam, hogy már közel bugmentes(én azért nem kezdem el komolyabban tesztelgetni, mert angolul nincs türelmem hozzá), ezért elhiszem, hogy így van. De ha még nem is tökéletes, ami talán sosem lesz(úgy, ahogy egyik sem), attól még a mi munkánk az maradandó, és ha csak fél vagy egy év múlva lesz 1.0-ás verzió, az sem baj, valószínűleg addigra mi már unni fogjuk, viszont lesz hozzá egy kiforrott magyarítás, ami a mi kezünk munkája lesz.

    Nem szeretnék pofátlan lenni, és megvárni, hogy ránk szóljanak, ezért még linkelném azt amit kell, és a többit tényleg a soc topicban kellene megbeszélnünk, ha egyet értetek:)

    akkor mégegyszer az eddig fordított(ebben az alapjáték magyar fájljai is benne vannak): [link]

    és az összes angol fájl: [link]

    Annyit kérhetek, hogy ha valakinek van hozzá kedve, fussa át az eddig kész anyagot, mert stílus szempontjából hagy némi kívánni valót. Egy tipp hozzá: Van ez a winmerge szövegösszehasonlító program, txt fájlokat kezel, szóval az xml-eket txt-be kell másolni, és megnyitni őket. Az egyikbe a már lefordított szöveget, a másikba az érintetlen angolt. Sorry, a szájbarágós fogalmazásért!

Új hozzászólás Aktív témák