Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonius1978

    addikt

    válasz shield #18395 üzenetére

    Kulonboznek a kuldetesek az Enottol ugy tunik - kiveve a banditas kuldetes (Chapaev, erdogazdalkodas), mert az mintha az Enotban is hasonlo lett volna.Van kismillio uj fegyver, es ruhazat is tobbfele, erdekes kuldetesek, benne van hogy megvedd a dilinyos pofa barkajat, aztan Janovban is van egy hasonlo kuldi, tobbfele erdekes kepzodmeny, nemely nagyon utos (pl egy szervocuccra rateszel mondjuk 4 de akar 5 Rock of Life-ot - -20 kilo es egyeb aprosagok, de ad +23 regeneralodast,+25% golyoallosagot,+10% becsapodas ellen, szoval 4-5 ilyen cuccal gyakorlatilag a golyo sem fog, de ha megis, akkor ennyi kepzodmeny gyorsan viszi is vissza az eleted).
    Erdemes kiprobalni, habar az Enottal nem merkozhet egyelore, mert kevesebb rajta a palya, de szerintem egyszer vegigtolhatod, nem banod meg.

    SGM Geo English All-in-one en ezt a valtozatot szedtem le, mar nem tudom honnan, de innen kaptam a hivatkozast hozza....

    UI : a jatek nem toltotte be az allast, igy hogy Pripyatban mi van, azt nem tudom.Elkepzelheto, hogy lesz ott is egy olyan tudos, aki a 4es szintu kepzodmenyeket tudja tapolni...(remelem).
    Es talan lesz benne Sotetvolgy palya, majd megirom...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák