Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ted-Mosby #1311 üzenetére
Én egyetlen dolgot szeretnék még itt megjegyezni (ha már senki nem a problémamegoldó topicba ír), magyarázat és levezetésképpen, hogy miért reagáltam le elég durván JJ kirohanó hozzászólását a kezdet kezdetén:
1. Azért mert nem igaz, hogy önkényesen változtattam meg a szabályzatot, és nem igaz, hogy nem hívtam fel a figyelmet rá (itt is, és a honlapon is - sőt, ott még mindig ez a legfelső hozzászólás), ez durva rágalmazás ellenem, és bizonyíték mások figyelmetlenségére.
2. Azért, mert valótlanság az, hogy ezzel az ő játékát akartuk elrontani - meg lett kérdezve, hogy ki milyen beállításokat használ, és ehhez képest 1 ember küldte el. Ki lett találva valami, de egyáltalán nem önkényesen, hiszen a figyelmet felhívtuk rá, hogy küldjétek el a beállításokat. Nem küldtetek, így mi beállítottunk valamit, és most úgy jön le, hogy elvettünk abból, ami mindenkinek kellett. Ez ebben a formában nem igaz.
3. És végül az egész valamiért rajtam csattant, ami különösen rosszul esett, hiszen folyamatosan azzal foglalkozok, hogy az egész - jól - működjön.
Leírtam "odaát" leírom itt is: én innentől kizárólag vb és szerver admin tevékenységekkel foglalkozom, minden más felelősséget elhárítok. Remélem a közös gurulások jobb hangulatban fognak telni, mint amit az elmúlt nap eseményei kicsit magukkal hoztak, és olyan lesz, mint amilyen korábban is volt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest