-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabee76
csendes tag
Hali Mindenki.
Nemtudom volt-e az itt forumozok közűl tegnap az okostelefon akadémián valaki?
Én ottvoltam. (nyertem is egy ZTE Blade 3-at.De ez mellékes.
Volt szerencsém beszélni a ZTE Hungary igazgatójával és megkérdeztem pár dolgot.
A jó hir: Igen valóban lessz egy frissités a GXI-re pontosan mikor lessz elérhető nem tudta megmondani de már késsz van.
A frissités hiba javitásokat fog tartalmazni hogy mely hibákat javitották és miket nem azt nemtudom.
De az elmondása szerint a frissitéssel jobban kezelhető lessz a GXi.Most a rossz hirek: A frissités nem fog tartalmazni fm rádiót sajnos nem is lessz.
Kérdeztem hogy miért? -Válasz: Bár a hardver tudja az fm rádiót de szoftveresen nem tudták megoldani.
De mondom hát erre vannak a fejlesztők. Erre a válasz: Igen de nagyon sok pénzbe kerül a fejlesztés és a ZTE már a következő telefonjára forditja a figyelmet. A Grand 2X in-re.A következő rossz hir.
Kérdésem: Várható a GXi-re jelly bean?
Válasz: NEM. És sajnos nem is lessz ugyanazon okokból hogy sokba kerül a fejlesztése.Röviden ennyi. Remélem hasznos dolgokat osztottam meg veletek.
Üdv: Gabee.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest