Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Acer Predator 21 X: szürreális
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabee76
csendes tag
Hali Mindenki.
Nemtudom volt-e az itt forumozok közűl tegnap az okostelefon akadémián valaki?
Én ottvoltam. (nyertem is egy ZTE Blade 3-at.
De ez mellékes.
Volt szerencsém beszélni a ZTE Hungary igazgatójával és megkérdeztem pár dolgot.
A jó hir: Igen valóban lessz egy frissités a GXI-re pontosan mikor lessz elérhető nem tudta megmondani de már késsz van.
A frissités hiba javitásokat fog tartalmazni hogy mely hibákat javitották és miket nem azt nemtudom.
De az elmondása szerint a frissitéssel jobban kezelhető lessz a GXi.Most a rossz hirek: A frissités nem fog tartalmazni fm rádiót sajnos nem is lessz.
Kérdeztem hogy miért? -Válasz: Bár a hardver tudja az fm rádiót de szoftveresen nem tudták megoldani.
De mondom hát erre vannak a fejlesztők. Erre a válasz: Igen de nagyon sok pénzbe kerül a fejlesztés és a ZTE már a következő telefonjára forditja a figyelmet. A Grand 2X in-re.A következő rossz hir.
Kérdésem: Várható a GXi-re jelly bean?
Válasz: NEM. És sajnos nem is lessz ugyanazon okokból hogy sokba kerül a fejlesztése.Röviden ennyi. Remélem hasznos dolgokat osztottam meg veletek.
Üdv: Gabee.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Háztartási gépek
- Windows 11
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Arc Raiders
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
De ez mellékes.