Új hozzászólás Aktív témák

• hevizms

addikt

válasz mclane_ #7649 üzenetére

Nos leirom én hogy csináltam és hogy hol voltam tájékozatlan eddig.
    Eddig a legutóbbi frissitésig mindig a TWRP-vel csináltam a frissitéseket és mindig sikerült is.Viszont ez az 5.5.22 ez valamiért csak a gyári recoveryvel hajlandó feltelepülni rendesen
    Ami lényeges különbség a gyári recovery és a twrp közt,hogy a gyári nem látja a külső sd kártyát.
    Ezért is csináltam mindig twrp-vel,mert így nem volt lényeg hogy legyen elég szabad hely a telefonon.
    Microsd-re felmásoltam eddig a romokat,azt a twrp megcsinálta a frissitést az Uodateren keresztüli kiválasztással.
    Ezt az 5.5.22-t viszont hibásan kezelte le.
    Szóval a mostani frissités menete:

Phone storage-ra letölteni a romot.Ha nincs elég hely,akkor csinálni kell neki.Valamit átkell addig ideiglenesen tenni az sd kártyára vagy bármi másúton módon,de kell hely.
    Ha twrp van recoverynek,akkor egy frissitést kell csinálni akár a mostani működő rommal ami a telódon van vagy egy régebbivel,hogy feltegye a gyári recoveryt,ahogy rosszkutya is írta :R

Ha ott a rom a telefon tárhelyén(phone storage),akkor a már szokásos leirt módon mehet a frissités.

Szóval a lényeg hogy egy akár mostani vagy régebbi romot frissiteni kell ha twrp van a telón,hogy az lecserélje a gyárira.!!!!!
    A másik fontos dolog hogy NE SD KÁRTYÁN LEGYEN A LEGÚJABB ROM,hanem a telefon tárhelyén(Phone Storage)

Új hozzászólás Aktív témák