- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
mclane_ #7649 üzenetére
Nos leirom én hogy csináltam és hogy hol voltam tájékozatlan eddig.
Eddig a legutóbbi frissitésig mindig a TWRP-vel csináltam a frissitéseket és mindig sikerült is.Viszont ez az 5.5.22 ez valamiért csak a gyári recoveryvel hajlandó feltelepülni rendesen
Ami lényeges különbség a gyári recovery és a twrp közt,hogy a gyári nem látja a külső sd kártyát.
Ezért is csináltam mindig twrp-vel,mert így nem volt lényeg hogy legyen elég szabad hely a telefonon.
Microsd-re felmásoltam eddig a romokat,azt a twrp megcsinálta a frissitést az Uodateren keresztüli kiválasztással.
Ezt az 5.5.22-t viszont hibásan kezelte le.
Szóval a mostani frissités menete:Phone storage-ra letölteni a romot.Ha nincs elég hely,akkor csinálni kell neki.Valamit átkell addig ideiglenesen tenni az sd kártyára vagy bármi másúton módon,de kell hely.
Ha twrp van recoverynek,akkor egy frissitést kell csinálni akár a mostani működő rommal ami a telódon van vagy egy régebbivel,hogy feltegye a gyári recoveryt,ahogy rosszkutya is írtaHa ott a rom a telefon tárhelyén(phone storage),akkor a már szokásos leirt módon mehet a frissités.
Szóval a lényeg hogy egy akár mostani vagy régebbi romot frissiteni kell ha twrp van a telón,hogy az lecserélje a gyárira.!!!!!
A másik fontos dolog hogy NE SD KÁRTYÁN LEGYEN A LEGÚJABB ROM,hanem a telefon tárhelyén(Phone Storage)
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest