Egész jó lett ez a Phenom.Szerintem a következő konfigom is Amd lesz
.
Walter White is Bad*ss!!

.
Walter White is Bad*ss!!
Hát a teszt alapján pedig ezt semmi sem indokolja 
Kíváncsi leszek mit mutat majd az AMD 45nm-en...
Na igen, ha az 'átlapozós' oldalt nézzük akkor valóban nem indokolja. Viszont nem tuningol mindenki, így a 3magos megoldás nekik mégis jó választás lehet.
Different songs for different moods.

AMD nagyon bealudt az Athlon szériánál
, utánna nem kapták össze magukat időre, most meg már futhatnak a pénzük után.
Huhh, háta Crysis vagy brutális módon CPU limites, vagy a 8800GT-t messze nem tudja kihajtani még az E8200 sem. Én utóbbira tippelek.
[ Szerkesztve ]
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! *** TROPICO 4 eladó!

batár nagy réztégla
hehe, ez tetszik 
Védd az állatokat! Egyél embert.
A QX9770 75 fps-t megy.
4G-n azért csak mást mutat 
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

Nem bántam meg, hogy megvettem az E6750-et, nincs akkora sebesség növekedés. 
[ Szerkesztve ]
www.pcgear.hu
A Crysis nagyon rosszul kódolt játék, Tri-SLI-vel és Quad-CF-fel is borzasztóan skálázódik 
huhh. ezekszerint tényleg elkényelmesedtünk prociteljesítmény terén
. Eddig az vt az átlagvélemény (többek közt az enyém is), h egy 3+GHz-re húzott öreg E6300, sőt E2160 (...) kihajt egy 8800GTX-et. Hát a jelek szerint nagyon nem 
Lassacskán a játékosoknak is szükségük lesz a maxra kihajtott penryn+ csodákra
#10 okés, h rosszul van megírva, de uis jön még ki jó játék, jól megírva, 10x olyan jó látványelemekkel, ami skálázódik majd ilyen szinten
[ Szerkesztve ]
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html
Én is szeptemberben vettem Q6600-at 60k alatt, 3,6-ot megy, asszem még egy darabig marad is, bár ha lesz valami hasonló árú / sebességű, de jobb fogyasztású négymagos 45 nanométeres, akkor váltok.
De a tetsztet elnézve szinte tuti, hogy Intel marad, és akkor csak procicserével megúszom.
"Ezt fontos kiemelni, mert mint azt az AMD hazai képviselete is megerősítette, a tri-core Phenomban csak egyetlen mag lesz letiltva, a gyártó más változtatást nem eszközöl a processzorban."
Ki a hazai képviselet?
Akkor már ide is:
Dell / HP are eating a lot of Phenom Triple cores
Gondolom occsón kapják őket.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

hát aki ért hozzá biztos wolfit vesz ha nem márkahű
ezek alapján
de középkategóriás oem-es gépbe jó lesz, sztem sokat fog tudni eladni belőle az AMD mert hárommagos és a laikusnak ez számít
szal nem rossz de van jobb
egyébként jó a cikk 
[ Szerkesztve ]
Ego sum magister vitae - I am the teacher of life

Nagyon jó lett a teszt
Azt meg lehet kérdezni, hogy tuningnál mivel hűtöttétek az E8200-őt???
Érdekes hogy az "elavult" egy és kétmagos K8-at nem cserélik K10-re.
Persze biztos megvan az oka ( jobb kihozatal, nagyobb mozgástér a K10-nek, ... )

(...)"Ehhez a cikkünk elején látott Core 2 Duo E6300-as hűtőjét használtuk, tehát még csak nem is valami batár nagy réztéglát."(...)
''Nem kell hajó, nem kell repülőgép, | Van mit ennem, van hol aludnom még!'' Tankcsapda
fLeSs, te AMD berenc!!!!!

.
.
.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

[OFF]
Egyetertek...en sem. Most szep kenyelmesen 3.2GHz-en megy, de ha kell meg plusz teljesitmeny, akkor majd adok neki kakaot 
[/OFF]
Azt várom menjen már le a 8xxx szériának az árra akkor beújitok egyet a 805 már kicsit régi és rengeteget zabáll.
powered by: ®MAJORMÜVEK®
Nekem az utolsó Intel procim egy 366 MHz-es pentium2 volt. Azóta AMD cuccaim voltak/vannak.
Nincs mese, félre kell tenni a márkahűséget, és intelt kell venni, ez az egyetlen logikus döntés. Még akkor is, ha az AMD-nek jobb az ár/érték aránya, mert amennyivel olcsóbb annyival több áramot fűt el azonos képességű intelhez képest
Genesis Montana - újra kétkeréken

Ezt meg honnét szürted le?
Tesztből éppen nem ez jön le: Nagyon sokat fogyasztó, gyenge teljesítményű CPU.
AMD igen is nagy gondba van...
Net: 50Mb/5Mb Tarr Kft., Samsung LE40B650, POPCORN C200. HARMAN KARDON AVR 365. + 7.1 magnat suprem set

fLeSs szíve az AMD felé húz, ez egyértelmű egy ideje.. 
Net: 50Mb/5Mb Tarr Kft., Samsung LE40B650, POPCORN C200. HARMAN KARDON AVR 365. + 7.1 magnat suprem set
"Nincs mese, félre kell tenni a márkahűséget, és intelt kell venni, ez az egyetlen logikus döntés."
Az első mondatrésszel 1etértek, ne az alapján vásároljunk, ami rá van írva a dobozra. Az állításod második fele azért nem mindenkinél van így
Mint láttad is, akadt progi, ahol volt létjogosultsága az x3-nak, persze, ha megfelelő lesz az árazása.
Természetesen a mi fajtánknak (főleg játszik, számol, modellezik, tömörít, ja és ami a legfontosabb: tuningol) tleg nem sok értelme van ennek a féllábú darabnak
NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html
Egész jó lenne ez a hárommagos Phenom, csak a fránya órajeleket kéne feljebb tornázni. Mondjuk a leginkább processzorigényes alkalmazás amit én elindítok az valamilyen játék, szóval erre marad az Intel. (Fura is volt egy hónapja begépelni a böngészőbe, hogy www.intel.com, bár volt 2000 környékén egy Celeronom, de akkor meg internet nem volt itthon.)
Ez azért erős kifejezés szerintem.
I am a digital guy in an analog world *** Civ2 Ultimate Collection eladó! *** TROPICO 4 eladó!
Ezt még nem olvashattuk tőled sehol.
Szvsz ez az avatar jobban illene hozzád: 

mod: 
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
O RLY? 

Mire váltasz addigra úgyse lesz kompatibilis az új procid a régi lappal ![;]](/dl/s/v1.gif)
Pár hónapja vettem x2 5600+ ost és amint látom, még nem igazán kell váltanom. 27k-ba került, ilyen áron, meg nem sok mindent látok amire érdemes most lecserélnem. 
Gigabyte GA-MA69G-S3H; AMD Athlon II X4 620; 3GB Ram ddrII 1066 Kingmax, Gigabyte GTX 460 OC 768MB, 120 + 320 Gb Samsung Sata; egyedi modding ház :); LG M1717A LCD monitor-Tv
Jómagam már eljátszottam a gondolottal, hogy mi lenne ha... E8200-re váltanék. Az elmúlt egy-két hétben volt két gép is, amit ilyen processzorral szereltem, telepítettem, teszteltem. A bő 3 GHz feletti órajalet simán hozták. Most is épül egy ilyen gép, amiben - szerencsére - nem gyári hűtővel fog zakatolni egy E8200, hanem jóval erősebbel. Ha hozza a 4 GHz körüli órajelet, akkor az egy újabb lökés lesz a csere felé.
Egyelőre csak annyi bajom van, hogy a jól felszerelt (RAID & tuning) LGA775-ös lapok mind bruttó 30e felett vannak.
kirendelt PC Gear mustrátor - http://pcgear.hu
Sajnálatos, hogy az AMD 9700 ill. 9900 GHz-en se tudja megverni az Intelt.
![;]](/dl/s/v1.gif)
Filterd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

És miért baj, ha affelé húz? Attól még elég korrektek ezek a kis beszámolók.
Részvétet könnyen kap az ember, az irigységért azonban keményen meg kell dolgozni

Van rá esély h a 45nm-es phenomon csiszolnak javítják a művelet/órajelen? javítjanak a ghz-eken is? Végülis az intelnek sikerült
szal az talán felveszi az elébe dobott kesztyűt, ha igen olyat veszek 
[ Szerkesztve ]
Ego sum magister vitae - I am the teacher of life
Elég pesszimistán látom a helyzetet. Nagy csoda nem lesz, pedig szüksége lenne rá az AMD-nek.
Ha optimistán látnám, akkor azt mondanám, hogy ezeket a procikat gyorsan kiadták, aztán most finomítják őket, és majd ütnek, ha készen lesznek az újabbak.
kirendelt PC Gear mustrátor - http://pcgear.hu
Phenom-ítják őket... Stílszerűen. 
...a B0 szilícium inkább egy "ember lapáttal", semmint egy "Bulldozer" -> A B2 is csak egy 4-6-8 tagú brazil brigád ásóval és talicskával

Olyanja még nem mindenkinek van... 
Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.
Valahogyan én is ebbe a hitbe éltem, de sok olyan infót hallottam , hogy " egy nagyon húzott E2180 simán kihajt egy 8800gt-t " aztán nagyon nem , de lehet csak nem jó helyen olvasgattam 

jó kis Q6600-omat 3Ghz-en nem adnám semmiért ahogy látom.. vannak jobbak is tőle, de nekem megteszi...
Antec P182,Corsair GE600W 80+,(Ninja 3),HD 6870,8GB Corsair@1600Mhz, Z68X-UD3P-B3,2500k@4,2Ghz, 2x500GB www.us21.hu
"Az új Core 2 Duo szereplése az árak tekintetében az AMD-re nézve nem túl szerencsés. Az AMD-nek a Core 2 Duo E8200 környékére (kb. 45–46 000 forint) kell majd beáraznia a legmagasabb órajelű, 2,4 GHz-es tri-core Phenomot, és kénytelen lesz ennél olcsóbban adni az összes többi egy-, két- vagy hárommagos processzorát"
Nos nézzük 9500 van 40k körül már sok helyen, ezalapján 8500 legalább 5, de sztem inkább 7-10k-val olcsóbbnak kellene hogy legyen
és..
lesz ugye phenom 9100 és 9300 is elvileg, illetve kisebb x3-mak is lesznek
sztem 2.4ghz-es x3 is a 9500 ára alatt lesz, maxx 35k
amúgy jó teszt, nekem tetszik ez a proci, már csak valami értelmesebb órajelet elérő példány kellene 
[ Szerkesztve ]
az majd a Nehalem lesz 
de addig csak jön valami olcsóbb penryn 

intel 40k felett tolja a 8200-as, és annyi a 9500-as amd is.
vékonyabb csík kell és magasabb órajel, ha lassabn is amd, ár/teljesitmény buliból még jól jöhet ki.
Játékokban az E8200 nagyon hasít. Szegény D830 majdnem mindenhol utolsó, nagyon eljárt felette az idő.
Én a játékoktól annyit várok, hogy 50-60 FPS-sel fussanak (nem 2048-ban
). Ehhez egy Phenom pont jó. A tömörítés, kódolás, több szálon futtatás szintén fontos tényező nekem, erre szintén pont megfelel a Phenom. Húzni nem szoktam. Ezek után azt hiszem a következő váltásnál is AMD-t fogok venni 
[ Szerkesztve ]
PH semleges

Nahát ettől sem lesz árforradalom Inteléknél...
Remélem nyárra azért lemegy az E8200 ára 35-40K közé.

Aki hosszabb távra tervez, az meg már tényleg ne nagyon vegyen kétmagost. 3 év múlva lehet, hogy egy X3 többet fog érni mint egy E8200-as.
Tuningolni meg tényleg nem mindenki szokott. A környezetemben mindenkinek van számítógépe, de senki sem él ezzel a lehetőséggel.
WoT: CAGMC ; BF3: CptCagmc ; LoTRO: Cagmc