Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát akkor a cikkben írtak eredetileg óriási f×szságokat... W Úgy látszik, egyre több ITCafés cikknél fogalmaznak szarul, vagy írnak bődületes baromságokat... könyörgöm, nézzenek már körül először egy kicsit...
Megnéztem, és azóta átfogalmazták a cikket, így már nem tartalmazza ezt az óriási hülyeséget. Konkrétan verziószámról volt szó az eredeti cikkben, amit nem is értettem, hogyan jöhet hirtelen a 6.2-es verziószám után 8.1...
Ezek szerint tényleg nagyon fenntartásokkal kell kezelni minden ITCafés cikket, mert a cikkíró hozzáértése megkérdőjelezhető...
Akkor mégis áll az eredeti hozzászólásom, amiben pont erre a problémára hívom fel a figyelmet, az előbbi pedig tárgytalan, a cikk hülyesége vezetett meg faszán. Kár, hogy bíztam benne, hogy a cikkíró utánanézett, mielőtt blődségeket pötyögött volna be.(#358) Penge_4 :
konkrétan nem tudom, milyen alkalmazások esetén jöhet elő ilyen kompatibilitási probléma, ami miatt pont a 6.0-s Vista után jött a 6.1-es Windows 7... úgy értem, akkor már miért nem XP után maradtak az 5.x-es vonalon. Igazából tényleg f@szság a konkrét verzióellenőrzés a szoftverfejlesztésnél, feature meglétét vagy hiányát kéne detektálni, nem pedig verziószámhoz kötni egy alkalmazás vagy csak valamely részének működését.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest