- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED monitor topic
- Bluetooth hangszórók
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
Sziaszok!
Milyen P35ös lapot ajánlotok???
Érdemesebb az Intel Chipsetjeit előnybe részesíteni,mint az nVidiáét?
-
Kovalic
csendes tag
Sziasztok!
A Giga P35 DS4 támogatja az Sli-t?
Két 8800 Gt kártyáról lenne szó!
Egyáltalán mennyit nyomna ez a teljesítményen?2 gb ram + E6600 proci.
Köszi a segítséget!
-
Pubszon
veterán
Vmit még akarok kérdezni.
Sima DS3-at néztem, vszínü hogy azt is fogom megvenni és hogy rá lehet tenni a Zalman CNPS7000B-ALCU-t? -
spirit007
senior tag
"a lap bizonyos esetekben elindul-leáll-elindul folyamatot hajt végre"
Tudna valaki olyan P35-ös lapot mondani , ami nem produkálja ezt a jelenséget
(Gigabyte, MSI , lapok csinálják...)
-
KDavid17
aktív tag
Hamarosan alaplapot szeretnék venni és nem tudom melyik lenne jobb.
asus p5k vagy gb p35-ds3p vagy esetleg más ajánlat ilyen árban
jelenlegi configom a profilomban!
Előre is kösz -
Fricc
tag
senki?
-
Fricc
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a pci express 2.0-s videókártyák mennek-e majd 1.0-ás foglalatokban?
core2duo konfigot tervezek, és ez nagyon fontos szempont, ha később videókártyát akarok cserélni... (giga p35ds4 alaplapot néztem ki magamnak először, de fontos hogy mindenféle hackelés nélkül fogadja az újabb 2.0-ás videókarikat is)
Ezer köszönet!
-
Dracula
őstag
Hali!
Nagyon jó lap lenne (nekem) a DS3, csak nincs rajta eSATA.
MIért???
De még az "elitebb" DS4-en sincs. Érthetetlen...A tuning nem érdekel, de az eSATA-t ki is használnám, pl. backupolni egy SATA vinyóra, persze kell hozzá táp is.
Azt honnan veszem?
Üdv!
-
Humamage
tag
Nekem is hallatszik a "sercegés" Gigabyte S3-nál.
Ezt leszámitva sztem egy jó cucc.. Valamilyen kellemetlen hiba miatt Xp alatt nem tudtam az alaplapi hangkártyát megszólaltatni. De már lassan 3-4 hónapja Vista megy a gépen, és azzal semmi gond nem volt.. Alapvetően nem bántam meg a vételt (bár nem ilyet terveztem, mikor vásárolni akartam)
-
Lacafi
tag
Hali.
"Abit ra elmondom nekem amitóta létezik 2év garancia van alaból de mind1
valami szar kiskert néztél szerintem ahol lesporólják azt az 1 évet"
Ez kisker? http://www.pcx.hu//?action=termekOldal&azonosito=00002
Adhatnék még 1-2 címet ami nem kisker!Mennyi garit látsz? AB9Pro. Sok volt pár napja ennyi!
-
fanti
addikt
"Ezenkívül szomorúan kellett tapasztalnunk, hogy a P5KC DDR2 memóriákkal instabil, ha az első pár szlotot használjuk"
Én 4x1GB Kingston DDR2 667-es memóval használom ezen lapomat kb. 2 hete és mit is mondhatnék mást, mint azt, hogy atomstabil.
És tuning esetén is ez a véleményem. Az E4300-am 9x333-on tökéletesen üzemel.
Lehet, hogy vannak olyan gyártók akik tuningmemóit nem szereti ez a lap, de a szabványos DDR2-es memóriákkal szépen megy.Érdekes is lenne, ha az Asus kiadna egy olyan lapot ami a DDR2-es memóriákkal instabil lenne.....
-
lehet hogy már szóltak miatta, de a cikkben az első oldalon a táblázat szerintem nem pontos.
Az NVIDIA nForce 680i SLI nél rosszak a sávszélesség adatok. Ha a támogatást vesszük akkor nem egyezhet meg a Intel 975XIntel:
1066/800/533 MHz - 8,5 GB/s
nVidia:
1333/1066/800/533 MHz - ehhez is a 8,5 GB/s került amikor itt megjelenik a 1333-as FSB lejhetősége ami a többi lapnél 10,6 GB/s jelentIntel:
DDR2 667/533 - 10,6 GB/s
nVidia
DDR2 800/667/533 - és itt is csak10,6 GB/s van írva amikor itt elérhető a 800-as DDR2 ram sebesség és a többi lapnál erre a támogatásra 12,8 GB/s jelet.javítani kellene a hibát.
szerk: én is elírtam
-
maszat
senior tag
Van egy apróbb elírás a hangminőséges táblázatban:
SB Audigy 2 THD értéke:
0,026: TökéletesSzerintem kimardhatott egy 0 belőle, mert ezekkel a százados értékekkel csak "jó" eredményt kap a többi hangkeltő.
-
Gorneck
legenda
-
shtml
őstag
Azt hiszem, ez esetben a 6 meg 8 fázisú tápellátás alig több, mint tükörrel belevillantani a dolgos mezőgazdasági munkás szemébe.
-
shtml
őstag
A tesztből nekem az jött le, hogy a Vdrop elsősorban az Asus lapok problémája. Így van ez vagy a többi lap is szenved ebben a betegségben?
-
priti
addikt
Nekem a P5B Deluxe-ban van ez a chipset és azt tapasztaltam , hogy a feszültségértékek állításakor produkálja ezt. Hülye szó rá, mert nem egy egyszerű kondi, de nem lehet hogy egészen véletlenül ki kell sütni a deszkát ahhoz, hogy az új feszültségértékeket tudja adni?
Ezen a logikán ha csak egyszer csinálja, akkor az teljesen normális, ha kétszer, akkor viszont valamit visszaállított, csak a gond az, hogy a BIOS-ban állandóan "befagynak az értékek" és hiába lépsz vissza, amikor kétszer kapcsolt le és úgy állt fel végül ott nem látsz semmit, holott a valós érték nem az ott módosítottnak megfelelő arányban módosultak.
Szóval ha kétszer kapcsol ki, mielőtt elindul, akkor CMOS resti és elölről az egész. Nálam ez maximálisan bevált és azon értékeknél, amelyek beállításánál csak egyszer kapcsolt le magától minden esetben atomstabil a gép. Nyúzhatom akárhogy. Amikor pedig kétszer, ott minden esetben eldobta magát valahol, többször már a vindóz betöltése után megfagyott, ha ott nem, akkor a memo dobta el magát gém közben, de valami mindig volt. -
Hun'reeth
őstag
Jó kis teszt!
Úgy tűnik az MSI még mindíg nem tud felnőni régi önmagához.Régen kimondottam msi párti voltam de már nem. Valamit mindíg elbaltáznak.
-
Gorneck
legenda
Boot problémákról:
965-ös chipset óta fennáll egy olyan ''probléma'', hogy a lap bizonyos esetekben elindul-leáll-elindul folyamatot hajt végre. Mivel többen kérdezték így illik pár szót szólni a dologról.
2 eset létezik Gigabyte P35-ös lapoknál:
1. Elviekben, ha a tuning beállításaidat elmented. Leáll a gép, majd elindul. Ehhez persze ésszerű beállítások kellenek és több ilyen nem lesz míg nem kezdesz el ismét tuningolni. Ha rossz a beállítás akkor 2-3 újra indulás után a bios vissza áll default-ra.
2. Áramtalanított gép esetén előfordulhat...de ilyenkor esély van egy default értékre való vissza állásra is (a gép elképzelhető, hogy instabil is...érdemes kitesztelni rendesen!). -
Rusher
őstag
Hmm.....dual-bootról nem irnak pedig gigabyte alaplapok is csinálják asus is ha meg van tuningolvaebben miért vagy olyan biztos? Saját tapasztalat? Mert nem hinném úgyhogy ne írogass olyan dolgokat amikkel nem vagy tisztában azért mert a te lapod ezt csinálja.......sőt a P5K topikban nem nagyon láttam ilyen jellegű problémát szvsz.......amúgy ABIT IP35 vs ASUS P5K ránézésre is kiderül ki a győztes (Abit )
Pfff........érdekes, hogy mégis ezzel a lappal csináltak FSB-WR-t........tudod kinek a pap, kinek a papné, de az ilyen kijelentéseket sztem tartsd meg magadnak......
-
MaSzKa
senior tag
sose alszok
és az összes hozzászólást elolvastam
dual-bootról nem irnak pedig gigabyte alaplapok is csinálják asus is ha meg van tuningolva
bios-ból meg szerintem a legújabbat kelletvolna az összes alaplapnál úgy lett volna fer
jah és eladó az x1950 Pro-m a jobbik verzió:-) persze nem olcsón
-
anulu
félisten
karácsony környékén tervezem, hogy a mostani S939 A64-em C2Q-ra cserélem, és alaplapot nézegetek jelenleg. valamelyik P5K lesz véletően. ha a Deluxe ára kicsit lejjebb menne addíg, annak nagyon tudnék örülni. bár mostanában alaplapot 2+ évre veszek, lehet, hogy a nagyberuházás keretében egy Deluxe-ot fogok magamhoz szólítani
-
MaSzKa
senior tag
a helyesírásommal mindig is bajok voltak, de csak azért mert nem írok szépen
angulol így hangzik: Japanese made Solid State Capacitors on the IP35 around the CPU socket significantly reduce heat and offer best voltage regulation, thereby increasing performance while expanding the product life even under most stressful
-
-
MaSzKa
senior tag
az a kérdésem Abit hoz miért nem az elérhető legújabb bios-t használtátok
már 1 hete van 1.2az nem létezik hogy ennyivel el legyen maradva a pro-tól a simától
a saját topicjából az jön le teljesen egyformán tuningolhatókamint tátom a képeken az IP35 Pro északi híd hűtője elég ferdén áll (leejtettétek?)
-
MaSzKa
senior tag
az ASUS P5K és P5K C alaplapján ami van délihűtő borda utoljára kb10éve láttam ilyet 1 SiS 4MB AGP videókártyán
1 vicc
amúgy ABIT IP35 vs ASUS P5K ránézésre is kiderül ki a győztes (Abit
)
ja és én az Abit IP35 2ével Bandittol vettem 29eFt-ért 1 hónapja
1hiája van a Dual-Boot remélem hamarosan orvosolják monjuk 1 new biossalmost már lehet kapni nála rendelésre 27eFt-ért bruttó és így lesz a best by
-
MaSzKa
senior tag
most olvasom és a cikkbe nagyon sok hiba csúszott
először is az ABIT IP35 és ABIT IP35 PRO-n teljesen egyforma szikárdelektronos kondezátorok vannak csak az IP35-E -re kerültek standard kondik (abit.com.tw)az ABIT IP35 és ABIT IP35 PRO mind2 alaplap 200-600 fsb-ig lehet állítani 1MHz-es lépésekbe (a cikkben 133-600-ig szerepel az IP35 sima
)
nem tudom a tisztelt cikkírók milyen bios-sal teszteltek és hogyan, mert más külfödi oldalakon az ABIT vezeti a pimet ha tuningról van szó
nekem 1.0 és 1.1 és 1.2 biossal is simán ment a 1600@3000 +0.08V-al orthos stabil 3óra és gyári intelhűtővel Intel E2140-em van BOX
szerintem az IP35 vs IP35 Pro versenybe a sima IP35-ösön jobb a FET-ek hűtése a sűrűlemellaszerkezet miatt de összesítve mégis az IP35 hűtése a jobb mert nagyobb és össze van kötve a délihíd is 1 hosszú hezapipe csővel
-
priti
addikt
Kiszúrom magamnak az MSI-t, olvasom tovább a cikket, rittig az a legdrágább.
Mindig ez van.
Ki érti ezt?
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Johnny Cage #74 üzenetére
ezt elég egyszerű kideríteni: www.gigabyte.com.
de nincs. sőt, a p35c-n ich9r van, tehát tud raid-et.
az msi sima és combo lapja között is csak 1000 ft a különbség. -
fLeSs
nagyúr
válasz
Johnny Cage #67 üzenetére
Bocs, összekevertem a 2-t.
Legyen elég 12 alaplap.
amúgy mire lennél kíváncsi ezzel kapcsolatban?
99%, hogy:
ugyanaz a bios-a, mint a sima ds3-nak, csak ha ddr3-at rax bele, akkor az fsb:ram arányok mások. a sebessége tuti nem magasabb, mint a többi alaplapé. -
Vandit.
addikt
válasz
Johnny Cage #67 üzenetére
Így van.Engem is.
-
Rusher
őstag
".....rontják a hatásfokot, nehezítik a tuningot, és adott esetben a PC csöndesítését célul kitűző....." ezekben az állításokban miért vagy olyan biztos
Nekem pl. P5K Dlx-om van ez az eddigi legjobban "becsövezett" lapom a legjobb hatásfokú és a legjobban tuningolható..........tehát sztem jó a HP és nem lehet panaszkodni rá egyáltalán nem hátrányos
-
törölt tag
Nem tudom mi ez a nagy hűhó, a sziláárdelektrolitos kondik körül. A folyékonnyal sem volt túl sok gond, főleg a márkásabbakkal.
Marketing. Haszna gyk. semmi.
Mire tönkremegy a folyékony (kiszárad, púpos lesz), már jó régen egy másik lapot használ a komolyabb tuningos. Aki meg olcsó lapot vesz általában tartós használatra, az nem tuningol, ergo nincs akkora terhelés a kondin sem, sőt, az ócsó lapokon nem igazán van a drágább kondifajta. -
daveed
tag
A P35 nem tamogatja az 533 as fsb-t lsd iNTEL P35 Spec sheet (pdf)
Amugy gyakorlatban is beszivtam: 326(533 fsb) os Celeron nem ment a p35 os lapommal.
-
m4rc!
őstag
"Ezen felül úgy tűnik, hogy az Abit átvette a Gigabyte szokását, vagyis az olcsóbbik alaplapra hagyományos folyékony elektrolitos kondenzátorokat épít, míg a Próra polimer-alumínium szilárdelektrolitos kondenzátorokat telepít, melyeknek elvileg hosszabb az élettartama."
Az abit site-ján az van, hogy a sima IP35-ön is szilárd-elektrolitú kondik vannak! Javítsatok pls!
-
akkor marad az IP35
-
dchard
veterán
Ém csak annyit jegyeznék meg, hogy már szériák óta tudják a gyártók, és tudjuk mi is, hogy az összehőcsövezett mosfet + északi + déli híd jellegű hűtő megoldások rontják a hatásfokot, nehezítik a tuningot, és adott esetben a PC csöndesítését célul kitűző felhasználókat is elriasztja, histen lehetetlen például vízhűtést szerelni egy ilyen alaplapra, vagy az borzasztó macerássá válik.
Újfent gratuálok a gyártóknak, ugyanis az eddig jobbára értelmes márkák közül is (lásd: Asus) sikerült néhánynak rossz irányba elmennie. Ezen szempontok alapján a lapok 2/3-a kapásból kiesik. Még szerencse, hogy maradt 1-2 nevesebb gyártó, akikre lehet számítani.
Itt is látszik, hogy egy bizonyos helyzetekben jól működő technológia agyatlan használata nem előnyt, hanem hátrányt szül.
Dchard
-
Daweee
őstag
és mi az a "túró" chip a giga lapokon a ram slotok alatt?
Egyébként a P5K tűnik a legjobbnak, viszont az ide csati lehetetlen elhelyezése miatt lehet mégis a DS3 lesz... vagy még az IP35 sem lenne rossz
-
szuper a teszt,gratula a készítőknek. kicsi segítséget szeretnék kérni. holnapi nap rendelem meg a p35-ös lapomat. namost el kéne döntenem vajon melyik legyen..tudom kicsit off,de hátha itt kapok segítséget. az egyik versenyző egy Abit IP-35E,a másik egy Asus P5K.
szerintetek melyik a jobb vétel? előre is köszönöm a válaszokat. és bocsi az offért... -
Hitman
aktív tag
Pont jókor jött ez a teszt
Szintén GA-P35C-DS3R-t hiányoltam, érdekes lett volna megnézni az asus P5KC és az MSI P35 Neo Combo-hoz viszonyítva mit teljesít...
Igazából a P5KC és a P35C-DS3R között nem tudok dönteni, ezért lett volna jó, ha bekerül, de ha itt valaki világos érveléssel meg tud győzni arról, hogy melyik a jobb akkor az is megfelel -
itt gondolom az alacsonyabb fsb-jű processzor tulajokra gondoltak?!?
-
rétisün
veterán
ööööö...hogy is van ez? a sima abit ip35-nél 133-600-ig, a pro-nál 200-600-ig állitható az fsb?
eh...hülye vagyok
ha beleteszek egy 6750-est például, 333-as fsb-vel megy, ugyebár. akkor meg olyan mindegy, 133-tól vagy 200-tól indul az fsb állitáa. jól megkavartam magam.
-
diksu
csendes tag
Remélem, az IP35-pro azért nem lesz olyan "középszerű", mint első olvasatra tűnik, mert most rendeltünk egy raklappal, 6750esekkel, hyperx-1200asokkal
-
Csapi007
veterán
Na végre.
DS3P hol van?
Jó teszt lett, alapos, grat. -
MZsoltee
veterán
A minőség kíváló, köszi a tesztet, tetszett!
Asszem tényleg jól döntöttem, mint átlagos felhasználó (no jó + 1 kis tuning
) a DS3ommal...
A teszt jó lett mégis 1 kis kritikát kell megfogalmaznom: Október 1. van ezeket a lapokat már elégv régen lehet kapni és talán az alaplap az az alkatrész amely a legjobban érdekri a PH! látogatóit(VGa és CPU után), szóval jöhetett volna kicsit hamarabb.
-
Daweee
őstag
Huh épp időben... pont most fogok P35-öt venni, úgy jöttem haza hogy most össze google-ézek pár dolgot róluk, erre itt a teszt...
-
Rusher
őstag
Gratula jó teszt ez hiányzott már
A P5K Deluxe-nál én pl. nem találkoztam az 1-2 percig nem indul el hibával, de a topikban sem láttam, hogy lett volna valakinek ilyen problémája....lehet egyedi eset
Ugyanúgy van mint pl. P5B szériánál nem indul valami beállítási hiba miatt reset és elsőre indul default beállításokkal...Soak #14 ne b+ már, hogy eddig még nem próbálgattad nem hiszem el
-
Skynet258
veterán
Nagy kúlság ez a teszt
, épp pár napon belül veszek egy Ip35-ös lapot, de nem tudtam dönteni az Asus p5k és a Giga Ds3 között. Most sem tudok, de azért segítség volt
Bár asszem inkább hajlok a Giga feléMellesleg enyém a 35. hsz., azért érzitek a stílust
-
Drizzt
nagyúr
Hopp, srácok, az lehet, hogy Kingmay Ramjaim P5KC-ban ha átpakolom őket a másik slotokba, akkor végre bírni fogják a névleges, 1066-os órajelet?
-
Kantorpe
tag
Intel sajat deszkait meg jolesett volna latni.
-
lorcsi
veterán
Circu-Pipe
nem semmi, mindent kitalálnak
-
ploteus
aktív tag
Most csak én siklottam el felette vagy tényleg nincs az összefoglalásba a GigaByte GA-P35-DQ6?
Ennyire jó lap, hogy be se merték tenni?
-
Fáraó
őstag
Jó kis általános hétfű du-i teszt! Grat!
Mondjuk én már döntöttem az ügyben...
-
keIdor
titán
Alapos és igényes teszt, elolvastam, gratula hozzá!
Tetszett!
Igaz, hogy nem könnyű beszerezni és drága is (65-70k) de a DFi LanParty P35-T2R-t nagyon hiányolom a tesztből!
Azzal lehetne FSB rekordokat döntögetni, igaz nem alapfesszel és nem akármilyen procival, de a majdnem 670FSB-re képes alaplap elött le a kalappal!
-
kovy79
őstag
Azok a Giga lapok nekem nagyon szimpik.
Kíváncsi vagyok, hogy az MSI Circu-Pipe tervezésénél volt e valami "szándékosság", vagy csak úgy összetekergettek 1 méter heat pipe-ot? -
SteeWe
aktív tag
Jó teszt, igaz csak azt olvastam el, ami érdekel (Abit IP35/pro). Ugy emléxem, hogy az Abit IP35 esetében egy kis feszt kell adni a chipsetnek és akkor minden ugy lesz ahogy annak kellene lennie. Megnézhettétek volna ezt is, ha már a Foxconnál adtatok plus feszt, mert azért tényleg furcsa, hogy ennyire rosszul szerepeljen a pro-hoz képest.
Más, az abit IP35 topikban sokáig ment ez a "dupla-boot" "hibajelenség", ebbe belefuottatok ti is?
Amugy a teszt hozza a szokásos PH-s minőséget, grat -
Rover623
félisten
Ami érdekesség, hogy a dobozon feltűnik a hivatalosan, a JEDEC által nem szabványosított DDR2-1066-os memória támogatása is, amely a felirat szerint 75%-kal gyorsabb a DDR2-800-nál. A DDR2–DDR3-as tesztünkben kimutattuk, hogy ez egyszerűen nem igaz, de sajnos sokan beugorhatnak az ígéretnek...
Azért aki "elhiszi" hogy az 1066 a 800-nál 75%-al több, az ne vegyen PC-t...de boltba se járjon, mert nagyon átqrják a palánkon...P.S.:
Egyébként a dobozon nem ez van feltüntetve...
Hanem az, hogy az Asus native (jelentsen ez bármit is) DDR2-1066-os üzemmódja a többi gyártó alaplapjaiban megszokott átlagos DDR2-800-as teljesítményhez képest akár 75%-os teljesítménytöbbletet is hozhat...
Vagyis ebbe nem csupán az órajelnövekedés értendő bele, hanem az összes hókuszpókusz...pl. akár a Transaction Booster, de akár a P35 más memóriatrükkje is...elvégre azt nem írják hogy az "others" rendszert milyen lapkával gondolták...bármilyen gagyi DDR2 képes lapkához viszonyíthatták...akár egy Single Channel-eshez is... -
adalbert1
veterán
Akkor úgy tünik jól döntöttem mikor lakótársam új gépébe ds3-at vettem, ill. nem nyúltam nagyon mellé.
-
Lacafi
tag
Én is gratula minden infóadó közléshez!!
Amit hiányolok viszont mindig, a nagy gariidő különbözet okai.
ABIT, Foxconn 1-1 év, ellenben az ASUS, MSI 3-3 év. Nagy különbség!
A minőség, megbízhatóság lehet ekkora?
Felhasználói érdeket, bizalmat nézve nagyon fontos kitétel szerintem.
-
Achill3uS
nagyúr
Egyrészt itt van a Transaction Booster, melynek pontos jelentésére egyelőre nem jöttünk rá, de a tuningban igencsak jártas Achilleus fórumtársunk szerint a maximális FSB eléréséhez Autón kell hagyni, a maximális teljesítmény eléréséhez viszont kapcsoljuk 1-es fokozatba.
ezt még akkor teszteltem először amikor a P5K megjelent, itt van 2 eredmény, az első boost: auto-n, a második boost:1-en, és egy kis bios finomhangolás után, láthatod, hogy a memória sávszélt dobja meg rendesen, viszont ehhez elég jó ram szükségeltetik, nem kingmax kategória
btw riszpekt, és jó "kis" teszt lett
látom az a QX nagyon nálatok ragadt -
Kriza
őstag
Az audiominőségnél a táblázat sajnos nem fért bele az oldalszélességbe. Kéretik javítani!
Ejjderossz az Audigy2 intermodulációs torzítása.
Egyébként szép, alapos teszt, gratula!
-
KrAt
veterán
Épp holnap lesz meg a P35-ös deszkám
Köszi a tesztet, frankó lett
-
ALI_G
veterán
dzsízüsz, jó sok teszt!!!
-
törölt tag
Alapos teszt!
Szokásos PROHARDVER! minőség!
Ha jól látom DDR2-es RAM-ok esetén nincs nagy teljesítménybeli különbség a lapok között?
Persze így is nagyon jó...(Gondolom DDR3 esetén jobban megmutatkozik majd a P35 ereje!) Az MSInek az a kanyargós heat-pipe hűtése elég... érdekes...
Cannibal: Figyelmedbe ajánlom a Gigabyte GA-G33M-S2 -t!
-
yankee
tag
Megnyugodtam. Abit IP35 deszkát választottam és eddig nem volt baj vele. De nem tudtam mit tud a konkurencia. Most már tudom, jót választottam és 29k-ért ahogy nézem jó az ár-érték aránya.
-
DeadMeat
nagyúr
Esetleg Matx-es lapok tesztje varhato valamikor?
-
elit_hun
őstag
Olvasom, jó cikknek tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Abit, az Asus, a Foxconn, a Gigabyte és az MSI alaplapjait nyúztuk, különös tekintettel a tuningra.
- 2x2gb DDR2 800 mhz memória
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston Fury Beast DDR4 2x8GB 3200Mhz CL16 RGB
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új FULL HD webkamera + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest