Új hozzászólás Aktív témák
-
villásdugó
csendes tag
Sziasztok, úgy tűnik, hogy a thl w8 telefonom a minap éjjel téglásította magát.
Gyár rendszer volt rajta, nem romoltam. Egyik reggel arra keltem, hogy a telefon ki van kapcsolva. Az akku teljesen le volt merülve, de feltöltés után sem reagált semmire a telefon. Sem bekapcsolómb, sem a hangerőgombos kombinácókra nem reagál, tök süket.
Valószínűleg nem teljesen tégla, mivel egy életjelet mutat: ha bent lévő akkuval csatlakoztatom pc-re, az felismeri "MTK USB Port" virtuális soros portként.
Próbálkoztam sp flash tools-szal flashelni több romot is, de mindannyiszor leakad egy 4032-es kódú hibaüzenettel ("BROM ERROR: S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL ( 4032 ). Enable DRAM FAILED"). Betallózok egy scattert, elindítom a firmware upgrade-et, csatlakoztatom a telefont, akksi be, majd az sp flash toolsban alul végigfut egy piros csík 100%-ig, de utána néhány másodperc várakozás után az említett hibakódot dobja a program. Interneten talált infók alapján próbálkoztam azzal, hogy csak a preloadert töltöm le download gombbal, illetve formázással is, de mindig ua. történik.
Jelenleg nem tudok többet tenni, neten nem találtam megoldást,utolsó mentsváram, hogy beírok ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Autós topik
- Analóg fényképezés
- Formula-1
- AliExpress tapasztalatok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan Apple Watch Series SE 2.gen GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- JBL Bar 800 Pro 5.1.2 Hangprojektor
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest