Új hozzászólás Aktív témák
-
villásdugó
csendes tag
Sziasztok, úgy tűnik, hogy a thl w8 telefonom a minap éjjel téglásította magát.
Gyár rendszer volt rajta, nem romoltam. Egyik reggel arra keltem, hogy a telefon ki van kapcsolva. Az akku teljesen le volt merülve, de feltöltés után sem reagált semmire a telefon. Sem bekapcsolómb, sem a hangerőgombos kombinácókra nem reagál, tök süket.
Valószínűleg nem teljesen tégla, mivel egy életjelet mutat: ha bent lévő akkuval csatlakoztatom pc-re, az felismeri "MTK USB Port" virtuális soros portként.
Próbálkoztam sp flash tools-szal flashelni több romot is, de mindannyiszor leakad egy 4032-es kódú hibaüzenettel ("BROM ERROR: S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL ( 4032 ). Enable DRAM FAILED"). Betallózok egy scattert, elindítom a firmware upgrade-et, csatlakoztatom a telefont, akksi be, majd az sp flash toolsban alul végigfut egy piros csík 100%-ig, de utána néhány másodperc várakozás után az említett hibakódot dobja a program. Interneten talált infók alapján próbálkoztam azzal, hogy csak a preloadert töltöm le download gombbal, illetve formázással is, de mindig ua. történik.
Jelenleg nem tudok többet tenni, neten nem találtam megoldást,utolsó mentsváram, hogy beírok ide.
Új hozzászólás Aktív témák
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Viccrovat
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Zbook Fury G7 I7-10850H
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest