Új hozzászólás Aktív témák

• villásdugó

csendes tag

Sziasztok, úgy tűnik, hogy a thl w8 telefonom a minap éjjel téglásította magát.

Gyár rendszer volt rajta, nem romoltam. Egyik reggel arra keltem, hogy a telefon ki van kapcsolva. Az akku teljesen le volt merülve, de feltöltés után sem reagált semmire a telefon. Sem bekapcsolómb, sem a hangerőgombos kombinácókra nem reagál, tök süket.

Valószínűleg nem teljesen tégla, mivel egy életjelet mutat: ha bent lévő akkuval csatlakoztatom pc-re, az felismeri "MTK USB Port" virtuális soros portként.

Próbálkoztam sp flash tools-szal flashelni több romot is, de mindannyiszor leakad egy 4032-es kódú hibaüzenettel ("BROM ERROR: S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL ( 4032 ). Enable DRAM FAILED"). Betallózok egy scattert, elindítom a firmware upgrade-et, csatlakoztatom a telefont, akksi be, majd az sp flash toolsban alul végigfut egy piros csík 100%-ig, de utána néhány másodperc várakozás után az említett hibakódot dobja a program. Interneten talált infók alapján próbálkoztam azzal, hogy csak a preloadert töltöm le download gombbal, illetve formázással is, de mindig ua. történik.

Jelenleg nem tudok többet tenni, neten nem találtam megoldást,utolsó mentsváram, hogy beírok ide.

Új hozzászólás Aktív témák