Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz
ATM_automata #4697 üzenetére
Nem váltotta be a reményeket. Az enyémen (w8/1/4) 1.04 van, 1.06-ból tettem át az apk-kat (phone,mtkbt), a libek ugyanazok voltak az update.zip-ben. Szinte minden hívás végén elhasalt. Próbáltam fast dormancy-t tiltani (mut-tal, mert 2g/3g váltáskor is újraindult a sim), de a jelenség maradt. Most a bt fülesen a telefon funkció kikapcsolva, így legalább nem bont el, lehet telefonálni. A fülesen nics csengetés, csak halkít bejövő híváskor. Marad a remény, hogy egy újabb thl-en (mt6595-tel) majd működni fog...
Esetleg maradt még 1-2 (a hibát okozó) apk, amit nem cseréltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest