- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagual73
csendes tag
HOME gomb felébressze a telefont - W8 széria:
Engem nagyon zavart, hogy alapból a telefon csak az oldalsó gombbal ébred, a képernyő alatti home gombra pedig nem reagál. Megtaláltam a megoldás, emiatt kellett a korábban említett root is. Ami hála lipike008 leírásának, simán lefutott végül. Már megcsináltam Beyond és W8S-en is.
Szóval a metód a következő:
Rootolás után:
1. telefonodon lévő file browser-el navigálj ebbe a mappába: / system / user / keylayuout
2. Ott találsz egy mtk-kpd.kl nevü file-t, amit ha megnyitsz egy text editorral akkor keresd meg ezt a sort: "key 102 HOME"
3. add hozzá egy space kihagyással a WAKE szót, majd ezután így kell kinéznie: " key 102 HOME WAKE "
4. mentés, reboot...profit.Rootolás után én feltettem egy ingyenes "root browser" appot, és azzal szerkesztettem a filet.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Cyberpunk 2077
- Elektromos autók - motorok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vírusirtó topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest