Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagual73
csendes tag
HOME gomb felébressze a telefont - W8 széria:
Engem nagyon zavart, hogy alapból a telefon csak az oldalsó gombbal ébred, a képernyő alatti home gombra pedig nem reagál. Megtaláltam a megoldás, emiatt kellett a korábban említett root is. Ami hála lipike008 leírásának, simán lefutott végül. Már megcsináltam Beyond és W8S-en is.
Szóval a metód a következő:
Rootolás után:
1. telefonodon lévő file browser-el navigálj ebbe a mappába: / system / user / keylayuout
2. Ott találsz egy mtk-kpd.kl nevü file-t, amit ha megnyitsz egy text editorral akkor keresd meg ezt a sort: "key 102 HOME"
3. add hozzá egy space kihagyással a WAKE szót, majd ezután így kell kinéznie: " key 102 HOME WAKE "
4. mentés, reboot...profit.Rootolás után én feltettem egy ingyenes "root browser" appot, és azzal szerkesztettem a filet.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Bomba ár! Acer Aspire 7 - i7-7700HQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I GTX1050 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest