Lehet, hogy Te sokat tesztelted, nekem viszont az említett 3 modell közül mindegyik VOLT, és alaposan kiismertem őket. A K800 szélsőséges körülmények/fényviszonyok között a Xenon-vaku miatt valóban jobban teljesít, ugyanakkor hiába lesz világosabb, színhűbb, kontrasztosabb kép, ha tele lesz zajjal, márpedig igencsak jellemző. Nem is beszélve arról, hogy este utcán, a szabadban nyugodtan ki lehet törölni a Xenon-vakuval...
Nappali körülmények között pedig az N73 ha hiszed, ha nem, jobban teljesít. Esetleg még a firmware-verziók közti eltérést tudom elképzelni...
Na de OFF vége, ha ezt az eszmecserét szeretnéd folytatni, akkor tegyük azt privátban, és/vagy K800, N73, ill. mobil fotós topicban.
Peace 
Egyébként egy páran látom rinyáztok a hangrögzítő miatt, csak azt nem értem, hogy miért. Okostelefon révén, szabadon telepíthettek rá programokat, s ezáltal korlátok nélkül, szinte mindennel fel tudjátok vértezni a telótokat, amit gyárilag nem tud, vagy nem elég jól tudja, esetleg hiányoltok belőle. Pl. komplett DivX, XviD kódolású filmeket le lehet játszani, képes feliratot megjeleníteni, van korlátlan diktafon (pittyegés nékül!!!), bővített szótárak (ég és föld egy java-s és egy symbian-os szótár), képlopó progik, titkosító progik, stb. stb., nem sorolom tovább.
Félreértés ne essék, vannak hibái a telónak - nem is kevés, de a sw-s hiányosságokat általában külső programokkal lehet pótolni.
Az viszont, hogy puszta telefonként nem állja meg a helyét, az tényleg elég gáz, így nem szabadott volna kiadni. De emlékszem, annak idején az N70, N80 is úgy kezdte, hogy voltak furcsa dolgai a telefonálás során...
Remélhetőleg a fagyizásokat és a restartokat mihamarabb orvosolni fogják.