Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#7001) t-bali3 válasza Viktor0610 (#6999) üzenetére

t-bali3
(fanatikus tag)

Nokia Mapsel próbálozok...

kali: hol kell pontosan bekapcsolni, mert ahol csak láttam beállításoknál Gps feliratot ott mindenhol bekapcsra mentem...

(#7002) kali válasza t-bali3 (#7001) üzenetére

kali
(PH! félisten)

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#7003) t-bali3 válasza kali (#7002) üzenetére

t-bali3
(fanatikus tag)

Ez pontosan így van beállítva, ahogyan leírtad.... :(
de amikor bekapcsolom a Mapsot, akkor nem forgalmaz semennyi adatot wapon keresztül, mert van ott egy kb számláló és az 0-án áll.

[ Szerkesztve ]

(#7004) Karma válasza Viktor0610 (#6999) üzenetére

LOGOUT blog

Belső GPS lévén nincs más választása a programoknak, mint a Location API-t használni.
Ergó vagy mind látja a műholdakat, vagy egyik se :(

t-bali3: Nekem is csinált ilyet, elég kiábrándító volt, hogy tiszta ég alatt, fáktól igencsak mentes parkban negyed órán át tartott meghatározni a helyzetemet. Nem nagyon tehetsz mást, minthogy vársz...

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#7005) Viktor0610 válasza t-bali3 (#7003) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

t-bali3:
Akkor teljes törlés vagy szerviz... :F

Amennyire emlékszem, a GPS-képes Symbian készülékek topikjában visszatérő probléma volt, hogy hogyan bírható rá a Garmin a belső GPS használatára.
Persze lehet, tévedek... :U

[ Szerkesztve ]

...

(#7006) kali válasza t-bali3 (#7003) üzenetére

kali
(PH! félisten)

ha ott nem is jelzi, hogy forgalmazott néhány kb adatot a pozicionáláskor, a naplóban ellenőrizd, hogy valóban használja-e a hálózatot; menü -> eszközök -> napló -> itt a második fül alatt szerepelnie kell az alkalmazás számára engedélyezett hozzáférési pont nevének, és abba belépve a forgalmazott adatmennyiségnek!
amúgy a telcsi szétcsúsztatva próbálsz pozicionálni?

[ Szerkesztve ]

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#7007) t-bali3 válasza kali (#7006) üzenetére

t-bali3
(fanatikus tag)

Most forgalmazott adatot 250kb-ot , de összecsúsztatva próbáltam, mert közben kutyát is sétáltattam....
Csak a legelső alkalommal ilyen hosszú a kapcsolódási idő vagy mindig???
Mert ha mindig akkor már nem is érdekel a dolog....

a lényeget kihagytam, most sem sikerült :)

[ Szerkesztve ]

(#7008) kali válasza t-bali3 (#7007) üzenetére

kali
(PH! félisten)

a telcsi leírásában is szerepel, hogy szétcsúsztatva kell használni a gps-t - a vevő elhelyezkedése miatt!
a-gps rásegítés nélkül tovább tart a pozicionálás, és nem attól függ, hogy hanyadszorra próbálod, hanem a műholdak elhelyezkedésétől - a te pozíciódhoz képest.
a-gps használatával jóval gyorsabbnak kellene lennie...

[ Szerkesztve ]

(#7009) t-bali3 válasza kali (#7008) üzenetére

t-bali3
(fanatikus tag)

Akkor valamikor teszek még egy próbát szétcsúsztatva és ha nem jön be akkor így jártam :)
Eddig is megvoltam nélküle, asszem ezután is lesz valahogy élet.....

Köszönöm a segítséget!

[ Szerkesztve ]

(#7010) No-kia

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

a t-mobilnálmost tényleg 40000ft 2 éves hűségnyilatkozattal? mert akko rvenni kéne egyetm ha van még raktáron

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#7011) N-vidi-A

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

sziasztok!
szert tettem egy T-s n95-re, de a gari papiron is es a szamlan is 2004. juliusi datum van...
ez ugye valami windows hiba volt a gepen!:D, mert akkor talan meg nem is volt n95, sot...

az elado is korrekt volt, meg sokat nem szamit, de 2007 aprilisi a tulaj szerint, aki elso tulaja!

varom valaszotokat!

üdv

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#7012) kali válasza N-vidi-A (#7011) üzenetére

kali
(PH! félisten)

2007. áprilistól kapható a t-mobile kínálatában az n95 :K

No-kia; Sajnos ez a termék jelenleg nem rendelhető!

(#7013) No-kia válasza kali (#7012) üzenetére

No-kia
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akk ehet nem léptem tovább :B

C35i->3510i->6230i->N73->5800XM->N93->6610->6230->7610->K550i->Blade->5310XM | Ford Sierra 2.0i

(#7014) dussy válasza kali (#7012) üzenetére

dussy
(senior tag)

Van ahol pedig ezt írja ki:
Nincs raktáron, hamarosan érkezik.

És ezt is:
Ez a termék jelenleg nincs raktáron, kérem értesítsenek e-mailben, ha rendelhető lesz.

Érdemes felhívni őket vagy emailt írni!

[ Szerkesztve ]

-dussy-

(#7015) kali válasza dussy (#7014) üzenetére

kali
(PH! félisten)

nekem már ugyan nem kell n95 telcsi, én 2008. augusztusában adtam el azt, amit 2007. áprilisában vettem tőlük... :P
mellesleg, már elég régóta az van kiírva...

(#7016) N-vidi-A válasza kali (#7012) üzenetére

N-vidi-A
(HARDVERAPRÓD)

Hali!
koszi, kozben en is rajottem, mivel a dobozon is 2007 van, meg 2007 ota van n95!
koszi!
üdv :R

Migiri, migiri, úgy ám! :D 漢字 Minden sikeres férfi mögött áll egy nő, aki jól járt...

(#7017) Joe bácsi

Joe bácsi
(PH! addikt)

Az új szotver hackelhető vagy nem?

Android??!! Hagyjuk mááááááááár!!!

(#7018) Karma válasza Joe bácsi (#7017) üzenetére

LOGOUT blog

HelloCarbide-dal nem. A szignózásos módszerek, mint mondjuk a kínai oldal, vagy talán más, neten szállingózó tanúsítványok elvileg mennek.
Ugyanez vonatkozik az E51-re is.

Break Driven Development

(#7019) Kickass válasza t-bali3 (#7009) üzenetére

Kickass
(senior tag)
LOGOUT blog

ha már van benne akkor csak működjön már nem? :D egyébként ha eddig mindig összecsukva próbáltad akkor azért nem működött, az elején én is beleestem ebbe a hibába :D

'Ami nem öl meg az kissebbé tesz' - Super Mario :D:D

(#7020) metaldog

metaldog
(fanatikus tag)

Hi valaki megtudná nekem mondani honnan lehet jó ikonokat letölteni a telóhoz vagy icon pack-eket mert akármennyire jóbarátom a gugli nemtud segíteni. Linkeket vagy segítséget szívesen várok.

(#7021) Karma válasza metaldog (#7020) üzenetére

LOGOUT blog

Inkább témákra keress, olyan még létezik is :DDD

Break Driven Development

(#7022) forgonati

forgonati
(senior tag)

Sziasztok. Eladtam végre a cefet SonyEricssonomat (eddig Nokiát használtam mindig, gondoltam kipróbálom az SE-t de többet se) és beruházok egy N95-re. Szeretném kérdezni, hogy van az N95-höz valami torrent kliens féle dolog? Marha jó lenne letöltögetni dolgokat vele wifin keresztül, nem kéne éjszakára járatni a gépem. Sorry ha már volt róla szó, pár oldalt visszaolvastam de nem találtam ezzel foglalkozó hsz-t.

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#7023) Karma válasza forgonati (#7022) üzenetére

LOGOUT blog

Van ám, itt a BME-n fejlesztik a srácok, SymTorrent-nek hívják.

Break Driven Development

(#7024) forgonati válasza Karma (#7023) üzenetére

forgonati
(senior tag)

Igen? És ez frankón müködik is N95-el? Mert az nagyon állat lenne... Mert legnagyobb kinom hogy éjszaka ha töltök, idegesit a 2 méterre zúgó gépem.

[ Szerkesztve ]

(#7025) Karma válasza forgonati (#7024) üzenetére

LOGOUT blog

Nem reklámoznám, ha nem így lenne :) Bár nem egy sebességbajnok, és nem árt, ha nyitsz neki egy portot a routeren, azért elvan a torrentekkel.

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#7026) forgonati válasza Karma (#7025) üzenetére

forgonati
(senior tag)

Ó, tuti, akkor el is kezdek vadászni az apróhirdetések közt egy N95-re. Köszi :C

(#7027) forgonati

forgonati
(senior tag)

Arra lennék még kiváncsi, hogy ezzel a navigációval hogy van? Haveromnak adtak az N95-höz külön memo kártyán navit, de ez gáz mert mindig cserélni kell. Viszont látok neten olyanokat, hogy rá van installálva a telóra a Garmin. Ez a megoldás miben különbözik a memokártyás megoldástól?
Mert kinálnak nekem egy jü kis N95-öt, de a srácnak nincs hozzá memkártyán a navi. Baj ez szerintetek? Nem vagyok ezzel igazán tisztában...

(#7028) kali válasza forgonati (#7027) üzenetére

kali
(PH! félisten)

hivatalosan az n95 telcsin alapban rajta van - a kereszoftverben - a nokia térképek - de nem teljes verziós (illetve csak adott ideig az!)
amit hivatalosan kártyán adnak - de nem a nokia telcsihez, hanem külön megvásárolható! -, az például a garmin mobile xt
(a kevésbé hivatalos verziókat meg hanyagolom...)

[ Szerkesztve ]

(#7029) Sztu

Sztu
(lelkes újonc)

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni töletek, hogy van valami jó progi vagy egyszerű megoldás arra, hogy teljes képernyős legyen a háttérkép,tudom hogy teljes képet témaszerkesztő oldalakon lehet témával együtt de volt egy progim ami enélkül megoldotta advanced theme volt a neve de nem akar elindulni eddig tökéletesen ment és egyszercsak nem.Csak megvillan és kész, leszedtem újratettem,de semmi, mi lehet a gond ?Bármilyen más progi nevét vagy linket nagyon köszönnék.

Galaxy Nexus / Samsung Galaxy S II

(#7030) peter001 válasza Sztu (#7029) üzenetére

peter001
(lelkes újonc)

Hali! Pic2theme tudja azthiszem.

(#7031) forgonati válasza Sztu (#7029) üzenetére

forgonati
(senior tag)

Én a ThemeDIY progit használom, egyszerű kezelni mint a pofon.

(#7032) metaldog

metaldog
(fanatikus tag)

Hali felraktam a smartmovie-t és lejátsz a feliratot de max csak nagyítóval lehet látni, esetleg nincs valami megoldás hogy látni lehessen vagy valami opció bár azt nem találtam a progiba.

(#7033) metaldog válasza forgonati (#7031) üzenetére

metaldog
(fanatikus tag)

Ez a háttér dolog engem is érdekel pl nem lehet menű hátteret változtatni análkül hogy új témát keljen csinálni? Vagy valami sis kicsomagoló ahova betudom rakni a hátteret anélkül hogy mást szerkeszteni keljen?

(#7034) FarkasAtis

FarkasAtis
(lelkes újonc)

nah nekem most fontos kérdésem lenne! vettem használtam egy n95öt. de ez a 31.blbalbalba szoftver van rajta.hogyan tudom rá a 30. blbalbalba -st vsszarakni.
a másik? iszonyatosan hangosan serceg csengésnél a telfon.....ez lehet sfotveres beállitási hiba vagy rosz a hangszoro: ha rossz mennyiért lehetne kicseréltetni?

(#7035) Sztu

Sztu
(lelkes újonc)

Sziasztok! Köszi a jó tippeket nagyon jók a témaszerkesztők viszonylag egyszerűen megvan a teljes háttérkép.Viszont most egy másik témában kérdeznék, mégpedig a memóriakártyával kapcsolatban,milyet ajánlotok most egy 2gb-nokia van az N95-ben, de kevésnek bizonyul ami a balyom még vele,hogy szerintem lassan lehet rá másolni (800kb).Kérdésem milyet ajánlotok, általában, vagy nokiát ,vagy sandisket írnak ,hogy jó 8gb-ban.Mostmár csak arra lennék kíváncsi melyikre mennyivel lehet másolni?Köszi

Galaxy Nexus / Samsung Galaxy S II

(#7036) Karma válasza FarkasAtis (#7034) üzenetére

LOGOUT blog

Nem lehet a korábbi verziókat visszarakni. Esetleg Phoenix-szel, vagy szervízes ismerőssel...

Break Driven Development

(#7037) FarkasAtis válasza Karma (#7036) üzenetére

FarkasAtis
(lelkes újonc)

ez a verzio meg zabálja az aksit. ha joltudom meg jol olvastam! a hangra valakinek valami megoldás?

(#7038) PeterPH válasza Sztu (#7035) üzenetére

PeterPH
(tag)

Használj külön kártyaolvasót, az N95 ennyit tud sajna.

(#7039) forgonati

forgonati
(senior tag)

Hi! Na, ma én is beszereztem egy N95-öt. És a vidolejátszással kapcsolatba lenne kérdésem. Előző nokiámba (6120c) volt Divxplayer nevü progi (asszem 0.87) verzió, gyönyörűen vitte a filmeket. Na most ugyanezt akartam rárakni erre is, de kiirja hogy lejárt tanúsitvány. Mi a tetűt kéne vele csinálni? Ja, letöltöttem az ujabb, 0.89-es verziót, de azt meg nem is telepiti, rögtön kiirja hogy fájltipus nem támogatott. Mit kelle csinálnom ezzel a tanúsitvány dologgal? Vagy esetleg tudtok valami másik jó kis videolejátszót ami kezel divxeket? Köcce!

(#7040) attisx válasza forgonati (#7039) üzenetére

attisx
(őstag)

Telepítés előtt állítsd vissza 1-2 évvel a telefonon a dátumot, ez segít kicselezni a lejárt tanusítványt, után pedig mehet vissza a valós dátum...

ClearBlack IV (aka ClearBlack Gold): http://bit.ly/HVa9mg   --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------      SteelBlack N8 Series: http://bit.ly/yyMyEQ /// VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK!!!

(#7041) FarkasAtis

FarkasAtis
(lelkes újonc)

Nah sikerült beszereznem egy N95öt(normálisat végre :) )
SAzal a kérdéseim: Hogyan tudom rá feltenni az uj firmwire-t illetve a sis fájlokat hogyan tudom telepitenio! nagyon hálás lennék a segitségért csak nincs időm 7000commentet visszaolvasni! Örök hála!

(#7042) Karma válasza FarkasAtis (#7041) üzenetére

LOGOUT blog

Akkor használd a keresőt, erre van :P

Tedd fel a gépedre a Nokia PC Suite-ot, azzal tudod mindezt megcsinálni.
A firmware frissítést ne siesd el, a v31-re már nem lehet aláíratlan cuccokat telepíten :( A v30 viszont elég jó volt. A v20-ban meg be lehet kapcsolni a Kastort, ha esetleg érdekel :DDD (a smartnews.hu-n találtam a leírást, de nem tudtam kipróbálni, mert akkor már frissítettem...)

Break Driven Development

(#7043) FarkasAtis válasza Karma (#7042) üzenetére

FarkasAtis
(lelkes újonc)

v30at szeretném felteni. Ha megvan ez a noklia pc suite hogy tudom ezt felrakni?
Illetve még egy sis telepitést magyarázzatok el nekem pls:$ Örök hála:)

(#7044) forgonati válasza attisx (#7040) üzenetére

forgonati
(senior tag)

Köszi, majd megpróbálom. Egyébként találtam egy CorePlayer nevezetű valamit, jó kis cucc, lejátszik minden szart, még FLV formátumot is. De a DivxPlayer jobban kezelhető volt.

Ja, és még valami. Nekem 31.0.017 firm van rajta, igy vettem. És ha széttolom a telefont médialejátszó módba, nem jön elő az az animált 3D-s vagy milyen menü. Csak annyit csinál hogy elforditja a képernyőt. Havernak régebbi firm van rajta és neki müxik. Nekem nincs jól beállitva valami, vagy ez a verziójú firm csinálja?

(#7045) kali válasza forgonati (#7044) üzenetére

kali
(PH! félisten)

az újabb firmware verzióknál szándékosan vették ki az említett funkciót!

(#7046) Hammon Serra

Hammon Serra
(senior tag)

Sziasztok!
Kínáltak eladásra egy N95i telót.
Honnan veszem észre,ha clone?
:R

Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........

(#7047) tuzpenge válasza Hammon Serra (#7046) üzenetére

tuzpenge
(fanatikus tag)

N95i nincs!
Tehát nem eredeti!

3210 -> 5140 -> N6230i -> E51 -> N95 / E71 / Xperia Pro

(#7048) Karma válasza forgonati (#7044) üzenetére

LOGOUT blog

Ott a nyomógomb erre... Szerintem nem para, hogy nem indítja el azonnal.

Break Driven Development

(#7049) forgonati válasza kali (#7045) üzenetére

forgonati
(senior tag)

És miért? Gondok voltak vele? Nekem, ha szétnyitom, és megnyomom a review gombot, akkor sem az az animált menü jön elő, hanem rögtön a képekbe megy bele. Nem tetszik ez a megoldás. Kár hogy nem lehet downgradelni, visszaraknám a régebbi firmwaret.

(#7050) Karma válasza forgonati (#7049) üzenetére

LOGOUT blog

És ha a média gombot nyomot meg a D-pad mellett jobbra?

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.