Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#6001) spedyboy válasza sztara (#5999) üzenetére

spedyboy
(senior tag)
LOGOUT blog

az érdekes :Y
mert nekem az alp pc-vel nem engedte csak ha átírtam...
sose írtad át?

[ Szerkesztve ]

-::-iPhone 3GS -::- //Acer ASPIRE 5742//Eyeephone (iphone blog) www.eyeephone.wordpress.com

(#6002) spedyboy válasza spedyboy (#6001) üzenetére

spedyboy
(senior tag)
LOGOUT blog

-az elözö elötti:)
6000. hsz:):) :DD :DD

[ Szerkesztve ]

-::-iPhone 3GS -::- //Acer ASPIRE 5742//Eyeephone (iphone blog) www.eyeephone.wordpress.com

(#6003) sztara válasza spedyboy (#6001) üzenetére

sztara
(fanatikus tag)

sosem írtam át.... :U

http://www.spiritaker.atw.hu/lelek.php?id=55163&nyelv=hun

(#6004) spedyboy válasza sztara (#6003) üzenetére

spedyboy
(senior tag)
LOGOUT blog

akkor érdekes :)
hol vetted a telot? mármint mo-n?
mert az enyém az u.k. os tuti mertg a dobozán rajt van:)
de magyar szoft és én mo.n vettem és igy át kellett irnom...

(#6005) kali válasza S e t h (#5998) üzenetére

kali
(PH! félisten)

a telcsiben - az akksi alatt lévő - cimkén milyen product code szerepel? mert a sufnis kis gsm boltokban vásárolt készülékek nagyobb hányadában hiába veszed a készüléket függetlenül és magyar nyelvvel - többnyire csak a magyar nyelvű (megfelelő régiós) szoftver feltelepítése idejére írják át a pc-t, utána visszaállítják az eredetit - ezért is lepődnek meg olyan sokan, amikor az új szoftver a megjelenést követően esetleg még sokáig nem áll rendelkezésre, vagy ha a frissítés után eltűnik a magyar nyelv...

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#6006) sztara válasza spedyboy (#6004) üzenetére

sztara
(fanatikus tag)

magyar a teló.... a jokergsm-nél vettem még anno....igaz 6 hónap garival...ami már rég lejárt.... :F

(#6007) spedyboy válasza sztara (#6006) üzenetére

spedyboy
(senior tag)
LOGOUT blog

nemlehet h veled is az van mint amit kali emlitett az elözö hsz ban?

(#6008) sztara válasza spedyboy (#6007) üzenetére

sztara
(fanatikus tag)

velem nincs ilyen...magyar nyelves volt mindig is a teló...már 2x frissítettem...és nem írták át semmit :U

(#6009) heszakos

heszakos
(újonc)

hy!felraktam az új szofvert nokia n95-ösöm-re :DD ....akarom telepíteni a n-gage játékokat és azt irja ki mindig h "file is corruted. delete now?" miért csinálja ezt? :F mit tegyek?

(#6010) spedyboy válasza sztara (#6008) üzenetére

spedyboy
(senior tag)
LOGOUT blog

akk. szerencsés vagy:)

(#6011) GrandeP

GrandeP
(PH! addikt)

Ilyenje esetleg vkinek eladóban? :)

[ Szerkesztve ]

Lassan haladok, de sosem hátrafelé.

(#6012) R1ch válasza GrandeP (#6011) üzenetére

R1ch
(tag)

Ez egy USB-s töltő? :Y
Mert akkor énisakaroooooooooooooooooooom :C :D

(#6013) moland007

moland007
(tag)

Hali!
Este feltenném a 30ast én is. Minden ok? Nyugodtan nekiállhatok? Mármint jó/stabil a szoft
Tnx

g20 + a210

(#6014) spedyboy válasza moland007 (#6013) üzenetére

spedyboy
(senior tag)
LOGOUT blog

stabil jo gyors!
nekem ma nem igazán akarta forgatni aképet...
de nem tudom miért lehet h még korán volt neki:D
de amugy érdemes feltenni!

(#6015) heszakos

heszakos
(újonc)

hy..miért irja ki az app_trk progi amikor akarom telepíteni h "Nem telepíthető.Beépített összetevő"

(#6016) GrandeP

GrandeP
(PH! addikt)

Jó napot!

Usb kábel: Igen ez egy töltős adatkábel.... 1600 ft a vaterán.. gondoltam hátha árul itt vki fillérekért... de még nem kaptam ajánlatot.. pedig kellene.. mert sokan van gépen a mobil...

Átírtam a kódót frissítettem a 30-as verzióra... és magyar is lett...

Észrevétel... vmit gyorsabban, vmit lassabban csinál mint elötte... amúgy meg stabil! Tessék kipróbálni mindenkinek... :)

Más...

Hol tudom azt beállítani h ne legyenek a képen bekarikázott sorok?(nekem ott van 5 sor, elfoglalja szinte az egész képernyőt)

Ahol betudom állítani ott ugye csak annyit tudok h vagy legyen, vagy ne legyen... illetve a felette lévő sort parancsikonjait... de én azt szeretném h csak a parancsikonok maradjanak....

ui: láttam olyan témákat, ahol csak a parancsikonok voltak, tehát vhol biztos h be lehet állítani... de hol...

Köszönöm előre is.. :)

(#6017) spedyboy válasza GrandeP (#6016) üzenetére

spedyboy
(senior tag)
LOGOUT blog

szerintem csak ugy lehet ha a parancsikonk is eltünnek!
am. hogy van neked öt sor?
1. keresés
2. naptár
3.wlan
4.online megosztás
nekem csak négy van de én szeretem:D
söt imádom amikor s40 es telonál telel lehet irni h music player on of meg rádio meg ilyesmi
kár h ezt s60 on nem lehet...

jah egy kérdés: hogy kell lehet megváltoztatni a föképernyön a job gombot ami alapbol zene lejátszás ?

[ Szerkesztve ]

(#6018) kali válasza spedyboy (#6017) üzenetére

kali
(PH! félisten)

menü -> eszközök -> beállítások -> általános -> testreszabás -> készenléti állapot -> hivatkozások -> jobb választógomb -> opciók -> módosítás

GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

(#6019) spedyboy válasza kali (#6018) üzenetére

spedyboy
(senior tag)
LOGOUT blog

köszönöm:) :R

(#6020) GrandeP válasza spedyboy (#6017) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Az 5.dik sor az csak kosz volt... :D :B

Azok nekem ott már feleslegesek... inkább egy képet tennék oda.... (tudom így is lehet)

hisz fent lehet 6 hivatkozás... ott két gomb, ott a menű, meg az alkalmazások gomb...sok az már.. :)

Amúgy a linkelt képen is csak 2 van... de hogy? :)

Lehet egy hülye kérdésem egy vállalkozó emberhez?! :DDD

Feladat: vmilyen mai zenét hallgatni 100%-on és nekem ezt felvenni... majd feltenni vhova.. mondjuk a data.hu -ra...
Összehasonlításképpen... h télleg rossz a hangszóróm, vagy pedig ez ilyen...

Nekem úgy szól... 50%-on kimodottan szép hangja van...viszont ahogy megyek felfelé úgy torzol pl... 100-on ilyen recsegés-röcsögés hallható... olyan mint amikor már szét bömböltettek egy hangszórót....

De ha ennek ilyennek kell lennie (remélem h nem sagem my700-am szebben szólt) akkor nem dobok ki 6000 hufot.... hangszóró cserére...

Köszönöm...

[ Szerkesztve ]

(#6021) spedyboy válasza GrandeP (#6020) üzenetére

spedyboy
(senior tag)
LOGOUT blog

nekem is recseg 100% on...
ugy lehet h csak 2 van hogy az nem egy n95 hanem pl egy e65!
ott nincsenek ilyen faxságok h online megosztás meg keresés csak az h naptár meg wlan..
n95 ön ezt ne mlehet megoldani legjobb tudomásom szertin...

(#6022) GrandeP válasza spedyboy (#6021) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

hmm... akkor vagy a tied is szar.... vagy én várok el túl sokat... :F

Az elödjének.. sagem my700 negyed ekkora tudású volt.... de full hangerőn nem recseget ropogott... de még Asszony sau e250-je is szebben szól...

hmm nem tudom... majd akkor bemegyek egy boltban és megnézem h egy új hogy szól.. :)

(#6023) spedyboy válasza GrandeP (#6022) üzenetére

spedyboy
(senior tag)
LOGOUT blog

tedd azt:D
amugy enyém se mindig recsek il már nem
nézd meg a beállitásokat a zenelejátszoban
ot h hangbeállitás és ott elsz h. széles sztereoo és h hang hatás
mindektöt kapcsold ki neke mha kikapcsoltam ugy már jol szol:)

(#6024) heszakos

heszakos
(újonc)

hy!szerintetek lesz olyan jó n95-ön a need for speed undercover mint 1 iPhone-on?

(#6025) GrandeP válasza spedyboy (#6023) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Azzal kezdtem... akkor is olyan szar... :U ha bekapcsolom, akkor már nem is értem h miről van szó...
Holnap be támadok egy gsm üzletet... és majd beírom h milyen egy újnak, meg egy másik használtnak a hangja...

Most már komolyan idegesít... pl a penge filmnek a zenéje az komolyan mondom fülsértő...fáj ezen a telón hallgatni...

ui: az enyém egyfolytában recseg, 60-tól felfelé...100 -n meg ember legyen a talpán aki 3 perces számot végighallgat... :)

(#6026) spedyboy válasza GrandeP (#6025) üzenetére

spedyboy
(senior tag)
LOGOUT blog

jahh akor az enyém sokkal jobb:)
ez neke mjohir neked nem...
támadd támadd 1000rel:D

(#6027) GrandeP

GrandeP
(PH! addikt)

Üdv!

Olyan kérdésem van h a Nokia N95 beépitett gps-ét akarnám használni a garmin navival... ezért kell fizetni vagy ugyanúgy ingyenes mint egy mio a701-en?

Tehát nem kell fizetni wap/gprs vagy egyébért?! (nem a progiért gondoltam)

Köszi!

(#6028) attisx válasza GrandeP (#6016) üzenetére

attisx
(őstag)

Az aktív készenlét elemeinek az eltüntetésére egy kis trükk: [link] ;)

ClearBlack IV (aka ClearBlack Gold): http://bit.ly/HVa9mg   --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------      SteelBlack N8 Series: http://bit.ly/yyMyEQ /// VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK!!!

(#6029) GrandeP válasza attisx (#6028) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Húúú köszi... jól hangzik... mindjárt ki is próbálom... :)

Más:

Voltam boltban... meghallgattam egy új teló hangszóróit, meg egy 8 hónapos használtat...

új: 100-on is tökéletes és hangos... gyönyörű...(az enyém 100 % on szól úgy, mint az új 50 %-on, "felcsavartam" 100 %-ra hát hujjujj... :) nagyon tetszik )

Használt: szinte semmi különbség az új-hoz, majd kipróbáltam rajta egy hívást is... hát azthittem h kimosták a fülem is, olyan tiszta és erőteljes volt a hang hogy csak na...
Nekem vmikor kihangosítóra kellett kapcsolnom h halljam mit mondanak...

Konklúzió, nem csak a hátsó, hanem az első hangszóróm és szar, a boltos is megerősített ebben... nem tudom h mit csinálhatott vele az elöző gazdája de jó állat lehetett!

Boltos meg őket ajánlotta!

Küldtem nekik egy emailt h n95 összes hangszóróját cserélni kellene témával...

Erre jött a levél h van raktáron mindből (3 kell hozzá) és h munkadíjjal együtt 4000 huf :Y :Y Budapesten.-.. ingyen hozzák-viszik! :Y
Csak az a baj h nem Pesti vagyok... na mindegyhéten úgyis menni kell céges ügyben.... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#6030) moland007

moland007
(tag)

Sziasztok!

Feltettem a 30as szoftot, de a web`n`walk om nem megy. pedig volt alapbol a szoftban benne van és elkészítettem újbol is de sajna ugyanaz a gond:
'a csomagkapcsolt kapcsolat nem áll rendelkezésre'

esetleg valaki?

természetesen eddig jó volt és wifi ről megy szépen

g20 + a210

(#6031) GrandeP

GrandeP
(PH! addikt)

Eladó egy "gyári" nokia tv kábel.. egyszersem használt, akit érdekel privizzen...

Posta is játszik +400 huf és csak utalás után küldök.... rám lehet keresni volt már bizniszem

Köszi...

(#6032) HUN]Repa

HUN]Repa
(fanatikus tag)

Hi !

Valakinek már van tapasztalata olyannal hogy a wifi az ssid-t megtalálja ,de csatlakozni már nem tud , fw frissités megtörtént utána se müködik ! Csatlakozás probálkozása utána, már nem is találja a wifi hálokat ! Szerviz vagy pedig van rá valami megoldás ? :R

God save us from the arrows of the Hungarians.

(#6033) kali válasza HUN]Repa (#6032) üzenetére

kali
(PH! félisten)

ha nem védett hálózat (nincs; wep, wpa, wpa2) és mac szűrés sincs a hálón, akkor csatlakoznia kellene!
menü -> eszközök -> wlan-varázsló -> itt megjelennek az elérhető hálózatok, az adott hálózaton; opciók-> részletek -> itt a biztonság résznél látható, hogy milyen titkosítás érvényes a hálózatra (amennyiben védve van), a mac szűrést sajnos már nem ilyen egyszerű megnézni...
ha saját vagy ismerős hálózatról van szó - és ismert a titkosítás mértéke, esetlegesen jelszó...stb -, akkor hozz lérte hozzáférési pontot, és a böngészőben azt állítsd be hozzáférési pontnak.

(#6034) HUN]Repa válasza kali (#6033) üzenetére

HUN]Repa
(fanatikus tag)

Eddig tökéletesen ment a párom telefonja (ugyan ez ) tökéletesen megy is ! Látja a hálót aztán mikor csatlakozni szeretnék azt mondja hogy Hiba csatlakozás közben aztán már nem is látja a hálót ,utána eltelik egy kis idő és megint csak ujra látja ,de csatlokozni sose sikerül neki ezért gondolok HW hibára !

God save us from the arrows of the Hungarians.

(#6035) kali válasza HUN]Repa (#6034) üzenetére

kali
(PH! félisten)

ja, hát ebben az esetben valóban más a helyzet! ha minden beállítás okés, és úgy sem megy - másik telefonnal, azonos beállításokkal pedig igen -, akkor tényleg lehet hardveres hiba is, sőt...

(#6036) spedyboy

spedyboy
(senior tag)
LOGOUT blog

nah gyerekek!
meg jött:)
megjött az új akkum:D
most töltöm egész éjjel fog menni holnap le tesztelem...
de nagyobb mint a másik volt ( méretre) az lötyögött ki is estt ezmeg épp h belement:O elvilegmindeketö gyári nokija amit most vetem azon horogramos mati is volt!

(#6037) kali válasza spedyboy (#6036) üzenetére

kali
(PH! félisten)

az akksikat leellenőrizhetnéd poénból a nokia honlapján leírtak szerint, hogy valóban eredetiek, vagy sem - főként a régebbit; link

[ Szerkesztve ]

(#6038) bepe79

bepe79
(őstag)

Megint visszatertem a jo oreg N95-om hasznalatahoz. Akarhany telefont is vettem mar azota, mindig visszatertem az N95-hoz (nem adtam el), mint ahogy most is. Be kell, hogy lassam, hogy mind kezelhetosegben / hasznalhatosagban, mind tudasban, mind gyorsasagban, gyakorlatilag mindenben fenyevekkel veri a tobbi telefont, szerintem az N95 nagyon-nagyon kozel all a tokeletes telefonhoz, a 100%-hoz. Ugyhogy ma szepen visszaraktam az O2 SIM-emet a C702-bol az N95-be, es ujra Nokia-t hasznalok. :B :K Kivancsi leszek, hogy kezelhetosegben, minosegben, es gyorsasagban a 8510i hozza-e ezt a szintet, mert szerintem az N95 utan lehet, hogy ev vege fele mielott hazamennek beujitok egy N95 8GB-ra vagy egy N96-ra, vagy egy 8510i INNOV8-ra. Majd meglatom.

Motorola Defy+ MB526 45.0.1250.MB526.NonEFIGSRetail.en.EU 4.5.1-134_DFP-125 Android 2.3.5 Kernel 2.6.32.9-gbdd614e

(#6039) spedyboy válasza kali (#6037) üzenetére

spedyboy
(senior tag)
LOGOUT blog

elvileg rajta van a hologramos mati...
de ma megint félnap alt lemerült ugy h kibaxot kevest használtam...20perc zene bt headset en és ennyi..
gondolom még formálodnia kell...
megjött a ház is hozzá mostmár nagyon szép:D

(#6040) bepe79

bepe79
(őstag)

Szerintetek milyen anyag lehet az N95-ot kijelzoje, vagy milyen bevonat lehet rajta, hogy mar masfel eves az enyem, es egyetlen egy karc nincs rajta, pedig tobb alkalommal gyilkoltam meg korommel is, mikor a kepernyovedo foliat probaltam rarakni, leszedni, rarakni, leszedni?! Nincs kijelzovedo plexi sem, es olyan szinten karcallo es serulesallo, hogy en meg ilyet nem lattam. Ezt is nagyon eltalalta a Nokia, mas gyarto miert nem tud ilyet csinalni? Nehany modellnek mas gyartotol van ugyan karcallo teloja, de azoknak egy nagy vastag karcallo uveg van a kijelzojuk felett (SE K850i, Samsung M110i, iPhone3G, stb.)

Motorola Defy+ MB526 45.0.1250.MB526.NonEFIGSRetail.en.EU 4.5.1-134_DFP-125 Android 2.3.5 Kernel 2.6.32.9-gbdd614e

(#6041) R1ch válasza bepe79 (#6040) üzenetére

R1ch
(tag)

Látod, ez a kérdés már bennem is felmerült! Múltkor bordás felületen csúszott vagy fél métert a kicsike, és a kijelzőn egy lehellet karc sincs! :C
Jó azért kulcscsomó mellé nem raknám :)

Egyébként a P910i-m dettó (de azé érintésérzékeny, szal jó vastag a kijelzője).

(#6042) Magimano válasza bepe79 (#6040) üzenetére

Magimano
(senior tag)

szerintem tökmindegy miből van :)
lényeg hogy nem karcolódik és ennek örülök is nagyon :)

[ Szerkesztve ]

@ Nokia N95 @  iPhone 3GS @  MacBook White @ Mi ez? Hagymásbab? NEM KRUPLISHAL! @

(#6043) Murderer69

Murderer69
(őstag)
LOGOUT blog

hy all létezik a 950mAh Li-Ion aksinál combosabb hozzá? mert így elsőre elég kevésnek bizonyult. :(

http://www.flickr.com/photos/62290221@N04/

(#6044) Magimano válasza Murderer69 (#6043) üzenetére

Magimano
(senior tag)

gyári nem hiszem.
után gyártott asszem az van.

@ Nokia N95 @  iPhone 3GS @  MacBook White @ Mi ez? Hagymásbab? NEM KRUPLISHAL! @

(#6045) Murderer69 válasza Magimano (#6044) üzenetére

Murderer69
(őstag)
LOGOUT blog

esetleg valami konkrét? :)

(#6046) Magimano válasza Murderer69 (#6045) üzenetére

Magimano
(senior tag)

[link]

viszont itt a hátlap is megnő :(

[link]

itt van gyári Nokia 1200mAh-s de szerintem az csak a 8Gb-s hez jó. :F

[ Szerkesztve ]

(#6047) Murderer69 válasza Magimano (#6046) üzenetére

Murderer69
(őstag)
LOGOUT blog

a hátlapos megoldás elég tré a másiknak az árából meg kapok egy tök zsír töltőszettet szóval akkor inkább a töltőszett...

(#6048) Magimano válasza Murderer69 (#6047) üzenetére

Magimano
(senior tag)

sajnos igen.

nekem egyébként 2 napot simán kibír.

(#6049) GrandeP

GrandeP
(PH! addikt)

NA végre kicseréltettem a hangszórókat... hát gyerekek ég és föld a különbség...

Nagyon szuper lett...

A régiek meg tele voltak vasreszelékkel talán ezért is voltak szarok..

ui: eladó a gyári tv kábelem.. :)

(#6050) Murderer69 válasza GrandeP (#6049) üzenetére

Murderer69
(őstag)
LOGOUT blog

miért adod el? pedig tök jó buli tv-én játszani vagy egy bt bill-el netezni ;)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.