az érdekes
mert nekem az alp pc-vel nem engedte csak ha átírtam...
sose írtad át?
[ Szerkesztve ]
-::-iPhone 3GS -::- //Acer ASPIRE 5742//Eyeephone (iphone blog) www.eyeephone.wordpress.com
az érdekes
mert nekem az alp pc-vel nem engedte csak ha átírtam...
sose írtad át?
[ Szerkesztve ]
-::-iPhone 3GS -::- //Acer ASPIRE 5742//Eyeephone (iphone blog) www.eyeephone.wordpress.com
-az elözö elötti
6000. hsz

[ Szerkesztve ]

sosem írtam át.... 
http://www.spiritaker.atw.hu/lelek.php?id=55163&nyelv=hun
akkor érdekes 
hol vetted a telot? mármint mo-n?
mert az enyém az u.k. os tuti mertg a dobozán rajt van
de magyar szoft és én mo.n vettem és igy át kellett irnom...

a telcsiben - az akksi alatt lévő - cimkén milyen product code szerepel? mert a sufnis kis gsm boltokban vásárolt készülékek nagyobb hányadában hiába veszed a készüléket függetlenül és magyar nyelvvel - többnyire csak a magyar nyelvű (megfelelő régiós) szoftver feltelepítése idejére írják át a pc-t, utána visszaállítják az eredetit - ezért is lepődnek meg olyan sokan, amikor az új szoftver a megjelenést követően esetleg még sokáig nem áll rendelkezésre, vagy ha a frissítés után eltűnik a magyar nyelv...
GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe

magyar a teló.... a jokergsm-nél vettem még anno....igaz 6 hónap garival...ami már rég lejárt.... 
nemlehet h veled is az van mint amit kali emlitett az elözö hsz ban?

velem nincs ilyen...magyar nyelves volt mindig is a teló...már 2x frissítettem...és nem írták át semmit 

hy!felraktam az új szofvert nokia n95-ösöm-re
....akarom telepíteni a n-gage játékokat és azt irja ki mindig h "file is corruted. delete now?" miért csinálja ezt?
mit tegyek?
akk. szerencsés vagy

Ilyenje esetleg vkinek eladóban? 

[ Szerkesztve ]
Lassan haladok, de sosem hátrafelé.

Ez egy USB-s töltő?
Mert akkor énisakaroooooooooooooooooooom

Hali!
Este feltenném a 30ast én is. Minden ok? Nyugodtan nekiállhatok? Mármint jó/stabil a szoft
Tnx
g20 + a210
stabil jo gyors!
nekem ma nem igazán akarta forgatni aképet...
de nem tudom miért lehet h még korán volt neki
de amugy érdemes feltenni!

hy..miért irja ki az app_trk progi amikor akarom telepíteni h "Nem telepíthető.Beépített összetevő"

Jó napot!
Usb kábel: Igen ez egy töltős adatkábel.... 1600 ft a vaterán.. gondoltam hátha árul itt vki fillérekért... de még nem kaptam ajánlatot.. pedig kellene.. mert sokan van gépen a mobil...
Átírtam a kódót frissítettem a 30-as verzióra... és magyar is lett...
Észrevétel... vmit gyorsabban, vmit lassabban csinál mint elötte... amúgy meg stabil! Tessék kipróbálni mindenkinek... 
Más...
Hol tudom azt beállítani h ne legyenek a képen bekarikázott sorok?(nekem ott van 5 sor, elfoglalja szinte az egész képernyőt)

Ahol betudom állítani ott ugye csak annyit tudok h vagy legyen, vagy ne legyen... illetve a felette lévő sort parancsikonjait... de én azt szeretném h csak a parancsikonok maradjanak....
ui: láttam olyan témákat, ahol csak a parancsikonok voltak, tehát vhol biztos h be lehet állítani... de hol...
Köszönöm előre is.. 
szerintem csak ugy lehet ha a parancsikonk is eltünnek!
am. hogy van neked öt sor?
1. keresés
2. naptár
3.wlan
4.online megosztás
nekem csak négy van de én szeretem
söt imádom amikor s40 es telonál telel lehet irni h music player on of meg rádio meg ilyesmi
kár h ezt s60 on nem lehet...
jah egy kérdés: hogy kell lehet megváltoztatni a föképernyön a job gombot ami alapbol zene lejátszás ?
[ Szerkesztve ]

menü -> eszközök -> beállítások -> általános -> testreszabás -> készenléti állapot -> hivatkozások -> jobb választógomb -> opciók -> módosítás
GEMINI PS-626USB Professional DJ Mixer, kábelek, átalakítók...stb eladó! http://href.hu/x/csoe
köszönöm

Az 5.dik sor az csak kosz volt...

Azok nekem ott már feleslegesek... inkább egy képet tennék oda.... (tudom így is lehet)
hisz fent lehet 6 hivatkozás... ott két gomb, ott a menű, meg az alkalmazások gomb...sok az már.. 
Amúgy a linkelt képen is csak 2 van... de hogy? 
Lehet egy hülye kérdésem egy vállalkozó emberhez?! 
Feladat: vmilyen mai zenét hallgatni 100%-on és nekem ezt felvenni... majd feltenni vhova.. mondjuk a data.hu -ra...
Összehasonlításképpen... h télleg rossz a hangszóróm, vagy pedig ez ilyen...
Nekem úgy szól... 50%-on kimodottan szép hangja van...viszont ahogy megyek felfelé úgy torzol pl... 100-on ilyen recsegés-röcsögés hallható... olyan mint amikor már szét bömböltettek egy hangszórót....
De ha ennek ilyennek kell lennie (remélem h nem sagem my700-am szebben szólt) akkor nem dobok ki 6000 hufot.... hangszóró cserére...
Köszönöm...
[ Szerkesztve ]
nekem is recseg 100% on...
ugy lehet h csak 2 van hogy az nem egy n95 hanem pl egy e65!
ott nincsenek ilyen faxságok h online megosztás meg keresés csak az h naptár meg wlan..
n95 ön ezt ne mlehet megoldani legjobb tudomásom szertin...

hmm... akkor vagy a tied is szar.... vagy én várok el túl sokat... 
Az elödjének.. sagem my700 negyed ekkora tudású volt.... de full hangerőn nem recseget ropogott... de még Asszony sau e250-je is szebben szól...
hmm nem tudom... majd akkor bemegyek egy boltban és megnézem h egy új hogy szól.. 
tedd azt
amugy enyém se mindig recsek il már nem
nézd meg a beállitásokat a zenelejátszoban
ot h hangbeállitás és ott elsz h. széles sztereoo és h hang hatás
mindektöt kapcsold ki neke mha kikapcsoltam ugy már jol szol

hy!szerintetek lesz olyan jó n95-ön a need for speed undercover mint 1 iPhone-on?

Azzal kezdtem... akkor is olyan szar...
ha bekapcsolom, akkor már nem is értem h miről van szó...
Holnap be támadok egy gsm üzletet... és majd beírom h milyen egy újnak, meg egy másik használtnak a hangja...
Most már komolyan idegesít... pl a penge filmnek a zenéje az komolyan mondom fülsértő...fáj ezen a telón hallgatni...
ui: az enyém egyfolytában recseg, 60-tól felfelé...100 -n meg ember legyen a talpán aki 3 perces számot végighallgat... 
jahh akor az enyém sokkal jobb
ez neke mjohir neked nem...
támadd támadd 1000rel

Üdv!
Olyan kérdésem van h a Nokia N95 beépitett gps-ét akarnám használni a garmin navival... ezért kell fizetni vagy ugyanúgy ingyenes mint egy mio a701-en?
Tehát nem kell fizetni wap/gprs vagy egyébért?! (nem a progiért gondoltam)
Köszi!

Az aktív készenlét elemeinek az eltüntetésére egy kis trükk: [link] 
ClearBlack IV (aka ClearBlack Gold): http://bit.ly/HVa9mg -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SteelBlack N8 Series: http://bit.ly/yyMyEQ /// VIGYÁZAT HAMISÍTJÁK!!!

Húúú köszi... jól hangzik... mindjárt ki is próbálom... 
Más:
Voltam boltban... meghallgattam egy új teló hangszóróit, meg egy 8 hónapos használtat...
új: 100-on is tökéletes és hangos... gyönyörű...(az enyém 100 % on szól úgy, mint az új 50 %-on, "felcsavartam" 100 %-ra hát hujjujj...
nagyon tetszik )
Használt: szinte semmi különbség az új-hoz, majd kipróbáltam rajta egy hívást is... hát azthittem h kimosták a fülem is, olyan tiszta és erőteljes volt a hang hogy csak na...
Nekem vmikor kihangosítóra kellett kapcsolnom h halljam mit mondanak...
Konklúzió, nem csak a hátsó, hanem az első hangszóróm és szar, a boltos is megerősített ebben... nem tudom h mit csinálhatott vele az elöző gazdája de jó állat lehetett!
Boltos meg őket ajánlotta!
Küldtem nekik egy emailt h n95 összes hangszóróját cserélni kellene témával...
Erre jött a levél h van raktáron mindből (3 kell hozzá) és h munkadíjjal együtt 4000 huf
Budapesten.-.. ingyen hozzák-viszik!
Csak az a baj h nem Pesti vagyok... na mindegyhéten úgyis menni kell céges ügyben.... 
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
Feltettem a 30as szoftot, de a web`n`walk om nem megy. pedig volt alapbol a szoftban benne van és elkészítettem újbol is de sajna ugyanaz a gond:
'a csomagkapcsolt kapcsolat nem áll rendelkezésre'
esetleg valaki?
természetesen eddig jó volt és wifi ről megy szépen
g20 + a210

Eladó egy "gyári" nokia tv kábel.. egyszersem használt, akit érdekel privizzen...
Posta is játszik +400 huf és csak utalás után küldök.... rám lehet keresni volt már bizniszem
Köszi...

Hi !
Valakinek már van tapasztalata olyannal hogy a wifi az ssid-t megtalálja ,de csatlakozni már nem tud , fw frissités megtörtént utána se müködik ! Csatlakozás probálkozása utána, már nem is találja a wifi hálokat ! Szerviz vagy pedig van rá valami megoldás ? 
God save us from the arrows of the Hungarians.

ha nem védett hálózat (nincs; wep, wpa, wpa2) és mac szűrés sincs a hálón, akkor csatlakoznia kellene!
menü -> eszközök -> wlan-varázsló -> itt megjelennek az elérhető hálózatok, az adott hálózaton; opciók-> részletek -> itt a biztonság résznél látható, hogy milyen titkosítás érvényes a hálózatra (amennyiben védve van), a mac szűrést sajnos már nem ilyen egyszerű megnézni...
ha saját vagy ismerős hálózatról van szó - és ismert a titkosítás mértéke, esetlegesen jelszó...stb -, akkor hozz lérte hozzáférési pontot, és a böngészőben azt állítsd be hozzáférési pontnak.

Eddig tökéletesen ment a párom telefonja (ugyan ez ) tökéletesen megy is ! Látja a hálót aztán mikor csatlakozni szeretnék azt mondja hogy Hiba csatlakozás közben aztán már nem is látja a hálót ,utána eltelik egy kis idő és megint csak ujra látja ,de csatlokozni sose sikerül neki ezért gondolok HW hibára !
God save us from the arrows of the Hungarians.

ja, hát ebben az esetben valóban más a helyzet! ha minden beállítás okés, és úgy sem megy - másik telefonnal, azonos beállításokkal pedig igen -, akkor tényleg lehet hardveres hiba is, sőt...
nah gyerekek!
meg jött
megjött az új akkum
most töltöm egész éjjel fog menni holnap le tesztelem...
de nagyobb mint a másik volt ( méretre) az lötyögött ki is estt ezmeg épp h belement
elvilegmindeketö gyári nokija amit most vetem azon horogramos mati is volt!

az akksikat leellenőrizhetnéd poénból a nokia honlapján leírtak szerint, hogy valóban eredetiek, vagy sem - főként a régebbit; link
[ Szerkesztve ]

Megint visszatertem a jo oreg N95-om hasznalatahoz. Akarhany telefont is vettem mar azota, mindig visszatertem az N95-hoz (nem adtam el), mint ahogy most is. Be kell, hogy lassam, hogy mind kezelhetosegben / hasznalhatosagban, mind tudasban, mind gyorsasagban, gyakorlatilag mindenben fenyevekkel veri a tobbi telefont, szerintem az N95 nagyon-nagyon kozel all a tokeletes telefonhoz, a 100%-hoz. Ugyhogy ma szepen visszaraktam az O2 SIM-emet a C702-bol az N95-be, es ujra Nokia-t hasznalok.
Kivancsi leszek, hogy kezelhetosegben, minosegben, es gyorsasagban a 8510i hozza-e ezt a szintet, mert szerintem az N95 utan lehet, hogy ev vege fele mielott hazamennek beujitok egy N95 8GB-ra vagy egy N96-ra, vagy egy 8510i INNOV8-ra. Majd meglatom.
Motorola Defy+ MB526 45.0.1250.MB526.NonEFIGSRetail.en.EU 4.5.1-134_DFP-125 Android 2.3.5 Kernel 2.6.32.9-gbdd614e
elvileg rajta van a hologramos mati...
de ma megint félnap alt lemerült ugy h kibaxot kevest használtam...20perc zene bt headset en és ennyi..
gondolom még formálodnia kell...
megjött a ház is hozzá mostmár nagyon szép

Szerintetek milyen anyag lehet az N95-ot kijelzoje, vagy milyen bevonat lehet rajta, hogy mar masfel eves az enyem, es egyetlen egy karc nincs rajta, pedig tobb alkalommal gyilkoltam meg korommel is, mikor a kepernyovedo foliat probaltam rarakni, leszedni, rarakni, leszedni?! Nincs kijelzovedo plexi sem, es olyan szinten karcallo es serulesallo, hogy en meg ilyet nem lattam. Ezt is nagyon eltalalta a Nokia, mas gyarto miert nem tud ilyet csinalni? Nehany modellnek mas gyartotol van ugyan karcallo teloja, de azoknak egy nagy vastag karcallo uveg van a kijelzojuk felett (SE K850i, Samsung M110i, iPhone3G, stb.)
Motorola Defy+ MB526 45.0.1250.MB526.NonEFIGSRetail.en.EU 4.5.1-134_DFP-125 Android 2.3.5 Kernel 2.6.32.9-gbdd614e

Látod, ez a kérdés már bennem is felmerült! Múltkor bordás felületen csúszott vagy fél métert a kicsike, és a kijelzőn egy lehellet karc sincs!
Jó azért kulcscsomó mellé nem raknám 
Egyébként a P910i-m dettó (de azé érintésérzékeny, szal jó vastag a kijelzője).

szerintem tökmindegy miből van 
lényeg hogy nem karcolódik és ennek örülök is nagyon 
[ Szerkesztve ]
@ Nokia N95 @ iPhone 3GS @ MacBook White @ Mi ez? Hagymásbab? NEM KRUPLISHAL! @
hy all létezik a 950mAh Li-Ion aksinál combosabb hozzá? mert így elsőre elég kevésnek bizonyult. 
http://www.flickr.com/photos/62290221@N04/

gyári nem hiszem.
után gyártott asszem az van.
esetleg valami konkrét? 

a hátlapos megoldás elég tré a másiknak az árából meg kapok egy tök zsír töltőszettet szóval akkor inkább a töltőszett...

sajnos igen.
nekem egyébként 2 napot simán kibír.

NA végre kicseréltettem a hangszórókat... hát gyerekek ég és föld a különbség...
Nagyon szuper lett...
A régiek meg tele voltak vasreszelékkel talán ezért is voltak szarok..
ui: eladó a gyári tv kábelem.. 
miért adod el? pedig tök jó buli tv-én játszani vagy egy bt bill-el netezni