Új hozzászólás Aktív témák
-
norbesz74
aktív tag
@All: Nem csak a RAM méretével van gond a G1-nél. Volt valahol anno egy cikk, hogy a Flash! kevés benne, az 1.5 (és ránézésre az 1.6) is alig fér már el a telefonon.
Ettől függetlenül remélem, hogy vagy hivatalosan, vagy házilag valaki áthozza a G1-re is a stuffot. Vagy akár a Pulse-ra, mondjuk az is "csak egy G1", más csomagolásban.Erre varjatok gombot.
-
GGGBR
tag
mindenféle a készülékről:[link]
-
Peat;)
veterán
Pont ezért drága a készülék, mert sok előfizetett telefon másnap függetlenül kerül fel apróhirdetésbe. Már általános hogy igazolást kérnek a vásárlók hogy gyárilag független telefonról van szó. Az ilyen telefonok meg előfizetések nem hozhatnak sok "hasznot" a szolgáltatóknak, így marad az hogy rajtunk csattan az ostor..
-
hula59
csendes tag
Én arra gondolok, hogy nálunk a mobil előfizetések száma meghaladja a lakosságét, és én azt gondolom, odakinn ez nem így van. De lehet, hogy tévedek. Ez szerintem azért van, mert szeretünk új kütyüket vásárolni, tehát nem a szolgáltatások használatának intenzitására gondoltam. A rengeteg előfizetés jó része nyilván inaktív, és csak a készülék miatt jön létre. Mondom, én csak következtetek, lehet, hogy nem így van.
-
Peat;)
veterán
Ha mániákus moibolozók lennénk pont hogy olcsóbban adnák a kártyafüggő készülékeket, mivel visszahozná az árát a szolgáltatások ára és azért elég komoly verseny van nálunk is. Az alacsonyabb készülékárakkal próbálnák meg megfogni a fogyasztót, ha sokat használnák a szolgáltatásokat akkor ez lenne a jövedelmezőbb mint sem a készülékek árába is már kényszerárrést alkalmazni. Ha egy darab mobilszolgáltató lenne akkor lehetne igaz amit írsz, mivel a kereslet kötöttebb dolog lenne így visszaélhetnének a helyzetükkel. (pl windows) Vagy egy fajta kartellezést folytatnak a szolgáltatóink....
-
hula59
csendes tag
válasz
ThorsHUN #178 üzenetére
Az ÁFA különbség a nyugatiakhoz képest 2.500-4.000 Ft körül van ennél a bruttónál. A cég meg ugyanaz. Csak a vásárló nem. Nálunk mániákus mobilozó a lakosság, szerintem (bár ezt nem tudom) odakint ez nem annyira jellemző, ezért tudják, hogy itt akkor is ugrani fognak rá a vásárlók, ha kétszer annyi hasznot húznak le róluk. Én elvárnám, ha két évre magához akar kötni akármelyik szolgáltató, az ne keressen egy fillért sem az eszközön.
-
Reignman
aktív tag
Az egyébként biztos, hogy a Mobilarenán készülőben egy cikk a telefonról?
-
Blackraven
csendes tag
A webshop 10%-os akciójával a végén még olcsóbb lesz dominósan mint 1 év hűséggel
-
djozsi
senior tag
Szerintem az 50k a legolcsóbb havidíj mellett értendő, durvább csomagokkal egészen biztos, hogy jóval olcsóbb lesz, szóval kár pánikolni. Arról nem is beszélve, hogy bő 1 hónap múlva karácsonyi akciók, tuti, hogy 20-30%kal olcsóbban be lehet majd szerezni, én ki is várom inkább, annyi idő már belefér
-
vtechun
veterán
Na, tudomásomra jutott a Dominós ára is, meglepően olcsó lesz ezek után! Komolyan!!
Nem publikálhatom egyelőre, de így tuti veszek
-
ThorsHUN
őstag
Ebben az egeszben csak az a legszarabb, hogy (ahogy neztem) a T-nek van a legjobb (tulajdonkeppen majdnem az egyetlen normalis) olyan elofizuja ami netet is foglal magaban. Mellette meg van a vodanak is de az otvar fosnak nez ki.
Meg mondjuk elerheto lehetne az icon dijcsomag is mas telokkal
Amugy ez nem csak itt tapasztalhato meg. Nezd meg a HTC tattoo-t vagy a herot.
Vagy az uj 5850-5870es kartyakat. Odakint MINDEN kb 20%-al alacsonyabb aron van.
Itthon durvan magas az AFA, ez hatalmasat dob az arakon. Az mas kerdes, hogy sokan pofatlanul magas arrest raknak a dolgokra.Szar:S
-
Chronos6
tag
-
Chronos6
tag
Gyorsak a fiúk
220Euróért kelt el egy Magic a német Ebay-en, 10euróért elküldik bárhova EU-n belül. ez kb 60ezer forint, HTCnél meg univerzális a gar, csak szólni kell nekik hogy írják a nevedre. Azért nem mindegy hogy egy független Magicet veszel 60ért vagy egy 2éves hűséggel megáldott Huawei Pulse-t 50ért.
-
hula59
csendes tag
válasz
Reignman #172 üzenetére
Teljesen igazad van, nem vitatom az ár-érték arányt. De az továbbra sem világos, hogy a magyar előfizetőnek miért kell ennyivel többet fizetni a portékáért. Más típusokra is rácsodálkoztam már itt-ott, hogy majdnem annyit kérnek két éves előfizetéssel, mint amennyiért kártyafüggetlenül meg lehet kapni.
-
sippet
senior tag
válasz
Reignman #172 üzenetére
nekem csak a két év hűség fáj, valljuk be, hogy két év múlva ez a telefon egy elaggott műanyagdarab lesz.
kíváncsi vagyok, ha hűséget vállal az ember mondjuk valami normális multimédiás csomagra is mellette, úgy mennyit kérnek el a készülékért 1 évre. ha jelentősen nem emelkedik az ára, akkor én továbbra is vevő vagyok rá, úgyhogy nagyon várom a holnapi fejleményeket.
közben nézem, hogy modacon már rootolták is a telefont, és az első custom rom is megjelent hozzá. ígéretes.
-
Reignman
aktív tag
Szerintem azért nem olyan vészes, ugyanilyen 2 éves hűség konstrukcióban az LG Arena egy húszassal, a Nokia 5800 pedig 15ezerrel drágább. Nem mondom, lehetett volna egy kicsit drágább is, és talán 1-2 hónap múlva külföldről kártyafüggetlenül lehet beszerezni 50 rúgóért, de igaza volt itt valakinek, helyet kell hagyni a karácsonyi leárazásokra.
-
hula59
csendes tag
Kb 1 hónapja várom a megjelenést. De akkor megfogadtam, a külföldi árak ismeretében, ha a T túlárazza, akkor nem kell. 13 éve vagyok hűséges előfizetőjük, de azt is megfogadtam, ha ezt a hihetetlen pofátlanságot megcsinálják, hogy mindenki tudja, külföldön mennyibe fáj, és ennek ellenére itthon megvágják az ügyfeleket, akkor az összes társkártyámmal együtt szépen otthagyom a T-t. Ami sok, az sok. Hogy ezért a cuccért nem sok ez a pénz? Igaz. Csak úgy látszik, a hazai T fejőstehénnek nézi a vásárlóit. Tudom, nem mennek tönkre attól, hogy néggyel kevesebb előfizetőjük lesz, meg azt is tudom, hogy hogy ennyiért is el fogják tudni adni a portékát. De nem nekem. Ki tudnám fizetni, ha nagyon akarnám, de ez innentől elvi kérdés.
Isten veled, T-mobile hu. -
GGGBR
tag
infó: törölve, érdemi információt nem tartalmaz
[ Módosította: Gubro ]
-
Chronos6
tag
Srácok, garanciáról van valami infó? HTC-re ha jól tudom két év. Ha Huaweire 1 év, 50ropi és 2év hűség akkor teljesen esélytelen hogy én ezt megveszem.. Komolyan elgondolkodtam egy Magic-en némethonból..
-
Reignman
aktív tag
válasz
DarkByte #161 üzenetére
Kérdezd már meg azt a T-mobilos zsenit, hogy a 2 gigás kártyát adják e, vagy kilopják szokás szerint a csomagból? Köszi
Jó a duma a twitteren "olcsó ahhoz képest, hogy teljes felszereltségű android mobil". A teljes felszereltség mit jelet? Az előre telepített ingyenes, vagy korlátolt ideig használható programokat, vagy esetleg a töltőt, USB kábelt és memóriakártyát? Szemét cég ez a T-mobil...
-
Chronos6
tag
"Annyi infó, hogy Dominoban is jó ára lesz." - IS? Szerintem nincs jó ára, a jó ár dominóban 80-90ezer? Tényleg..
-
ThorsHUN
őstag
Nevetseges... nalunk miert kerul ennyivel tobbe MINDEN?:/
Ha tobbet keresnenk meg megertenem, de nem.Neztem Tattoo-t a brit vodanal 2 eves elofizuval (300 perc lebeszel, 500 sms ir, korlatlan net, ingyer' a telefon = 25 font per ho...) itthon 110 normal cegnel, 96-100 korul noname cegektol.
-
bounty123
őstag
Ennek köze nincs az iphone áraihoz. Az 50k kamatmentes részletre kb. annyit jelent, hogy egy 10-es befizetésével elvihető, a többi meg havonta, szerintem. De majd meglátjuk. És akkor ezt remélhetőleg már nem kötik ikon akárhányas díjcsomaghoz, hanem bármilyen előfizuval veheted, esetemben csak készülékcseréről lenne szó, mivel előfizetésem már van. Szerintem holnap meg is látogatom őket
A SE P1i -m megérett a cserére, sajnos meghalt a platform, semmit nem fejlesztenek már rá. -
No-kia
addikt
piff ez az ár
-
sippet
senior tag
válasz
Reignman #157 üzenetére
így van, ezért is mondtam, hogy nem értem, hogy az iphone esetében, ahol az apple nyilván minden fillért kisajtol belőlük, hogy tudnak olcsóbb konstrukciókat is csinálni, miközben egy saját márkás készüléket meg relatíve drágán adnak. bár nyilván az iphone presztízskérdés, így ott még akár kisebb bukta is belefér nekik.
-
Reignman
aktív tag
válasz
Konflikt #154 üzenetére
Jó hát azt már az évek során megszokhattátok, hogy Mo-on minden 30%-kal többe kerül, mint más országokban, és hiába keresgéli az ember az ATI 5750et a boltban 17000 forintért, mert átszámolva annyinak kellene lennie, de nincs csak duplájáért.
Mondjuk egy ilyen ismeretlen gyártótól való, saját névvel ellátott terméket igazán aláárazhatta volna a TMobile, hogy legyen tömegtermék, hogy vegyék mint a cukrot, marketing szempontból sem lett volna utolsó.
-
DarkByte
addikt
Akkor idézem a válaszokat:
# tmobilehungary @darkbyte_ph az 50 ezer a teljes ár 2 éves előfizetésnél, részlet esetén a kezdőrészlet kisebb. Kapható majd Dominoban is.
"# tmobilehungary @darkbyte_ph Tetszőlegesen választható díjcsomag. De ha pl. MédiaMánia L vagy XL csomagra is vállalsz hűséget, még olcsóbb a készülék.
A Domino-s árra, na meg a részletfizetési konstrukcióra azért kíváncsi leszek. Remélem hamar kikerül a listájukra.
#158: feltettem.
Várom a választ.
-
sippet
senior tag
válasz
Reignman #153 üzenetére
mindezt feltöltőkártyás konstrukciónál. szerintem korrekt. nálunk a két éves hűségnél szerinted nem fognak rád sózni valami multimédiás csomagot? dehogynem, és még mellette gúzsba is vagy kötve.
@Konflikt: én amúgy t-s vagyok, úgyhogy nagyon nem rinyálnék a hűség miatt, csak azért arra számítottam, hogy mondjuk 1 éves hűséggel valami épeszű előfizetéssel nem megy az ára mondjuk 60 pénz fölé. erre két éves hűséggel 50? na ne már. de mondom, kíváncsi vagyok, hogy pontosan milyen csomagot is jelent ez az 50 pénz.
-
Remélem kitalálnak valami normális Dominós árat, mert nem áll szándékomban T előfizetőnek lenni
-
Chronos6
tag
Ezt aztán csiripelhetik, kutyának se kell majd.
-
sippet
senior tag
válasz
Konflikt #145 üzenetére
angliában feltöltőkártyás konstrukcióban 51 ezer forint, ezt figyelembe véve kicsit vicces az árazás, de őszintén szólva nem vártam mást. arra lennék kíváncsi, hogy ezért a pénzért milyen díjcsomagot kapsz, illetve hogy lesznek-e más konstrukciók is. nehogymár az iphone 3GS-t, aminél az apple nyilván a szart-hugyot is kisajtolja a t-mobile-ból el lehessen hozni két éves hűséggel 19 ezerért, itt meg ha a fejed tetejére állsz se lehet 50 alá menni. de ha mondjuk a sima 3G-t nézzük, azt ikon 400-zal két évre 36 ezerért adják, szóval nehogymár.
-
DarkByte
addikt
-
vtechun
veterán
twitterrol : @tmobilehungary: Holnaptól kapható a T-Mobile Pulse: http://bit.ly/2X2GVb
-
Konflikt
addikt
es kint a hivatalos sajtokozlemeny is: holnaptol kaphato. jol kicentiztek
-
DarkByte
addikt
válasz
n0_gAboR #138 üzenetére
Addig míg a hardware közeli szoftver réteg mintavételez a kamerától, arról nem is beszélve hogy API-ból tudtommal a kamera videóframe-jeit sem lehet megkapni nyersen, addig aligha. Max. ROM hackel, de ehhez tudni kellene rendesen. Persze ezt a részét még az SDK-nak nem nagyon néztem, ha tévedek fixme.
-
n0_gAboR
őstag
OFF: nem lehet valahogy szoftveresen athidalni a kritikan aluli felbontasat a telefonnal keszitheto videoknak?
-
sippet
senior tag
újabb teszt a techradar.com-on:
http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/t-mobile-pulse-643836/review?artc_pg=1itt is csupa jókat írnak róla, a pár negatívum az eddigi tesztekből már ismert lehet. hajlok afelé, hogy nem várom meg a mobilarénás tesztet, ha nem jelenik meg holnap délelőttig.
-
No-kia
addikt
sehol semmi
-
No-kia
addikt
válasz
Reignman #127 üzenetére
az lenen jó ha lenen egy mondjuk 5k-s egy 7K-s és egy 10K-s csomag, amibe te választod ki az előre megadott menyniségek alapján a benen foglalt akciókat, azaz lehet 2GB net 100 perc besz. és 10 sms, de lehetne 500MB net 200 perc besz és 30 sms, vagy vmi hasonló, de a lényeget sztem értitek
-
Reignman
aktív tag
válasz
Konflikt #120 üzenetére
Értem én, csak az ember próbál kompromisszumokat kötni. Fizeti a kábelnetet, plusz a mobilinternetet, vesz BKV bérletet, de fenntart egy autót is, van pc, de szükség esetére egy laptop is.
Az ember csak próbálná összevonni a dolgokat, ne nézzék fejőstehénnek a szolgáltatók. Vagy csak én vagyok ilyen skót...
-
Konflikt
addikt
tegnap ugye eldontottek a launch date-et, de mint kiderult par perce: meg nem publikus..
-
Konflikt
addikt
off a google readerre:
en a "megjegyzesnezet" es az onozestol masztam majdnem falra.
vissza lehet rakni a nyelvet angolra. (mar csak azert is, mert a magyarban a nemreg bevezetett explore funkcio sem erheto el)@Reignman: keves a wifi. nalam szinten van meloban, es otthon is, de keves. kozben utazni is kell, illetve wifin joval hamarabb lemerul.
amugy net nelkul android nemsokat er. a legtobb szolgaltatas (h elvezetes, erdemes legyen hasznalni) szinte allando netkapcsolatot igenyel. (volt mikor elobb jott a notify G1-en, mint a gepen)
-
erdoke
titán
válasz
Reignman #118 üzenetére
Előbb megszokod, hogy folyamatosan kapcsolatban vagy bizonyos szolgáltatásokkal (pl. reggeltől késő estig a céges mail szerverrel), aztán megszokják azok is, akik veled vannak kapcsolatban. Tudod, eleinte még örül az ügyfél, hogy valamilyen választ mindig kap fél órán belül, aztán már elvárja...
Lakatlan szigeten nem kellene melózni, és a hírek is kevésbé izgatnának. -
Reignman
aktív tag
-
erdoke
titán
válasz
Reignman #116 üzenetére
Nagyon sok alkalmazás kifejezetten net kapcsolatot igényel, és a közeljövő életformája is ez a fiatalabbaknál. Social networking on the go. Ez alól nem lesz kivétel az Android sem, sőt. Tömegközlekedési eszközön marha egyszerű lehívni a leveleidet, vagy beizzítani a hírolvasód és leszinkronizálni a Google Reader-t (apropó, tegnaptól nekem Google Feedolvasó néven nyomul
), megnézni, ki írt marhaságokat a fészbukon, stb. Mivel a mobil net már így is elég elterjedt, és utóbb beleerősítettek a szolgáltatók a kifejezetten telefonhoz szánt net csomagokkal. Pl. ami a MédiaMánia csomagokban van, vagy újabban 2e-ért 500 MB-ot kínál a T, ami nemrég még 80 MB volt, de lesz ez még jobb is.
Nekem is van itthon WiFi, de már nem nagyon kapcsolódunk telefonnal, annyival egyszerűbb a mobilnetet használni (már ha van belőle gyors). Egy 3 GB-os csomaggal nem aggódok, hogy mennyit forgalmaz az időjárás frissítő alkalmazás, vagy a pontos idő szinkronizálása, mindkettő mehet 15 percenként. nem is beszélve arról, hogy az email mehet push alapon, nem kell kihagyni egy órát, amíg a munkahelyről hazaérsz.(#115) joey20
Nem nagyon tudok hasonlót. Szerintem 3 GB-os nettel + Mix csomaggal kijössz kb. 6,5e-ből (átlagosan). A net 2 év rablánccal 3500/hó (6 hónapig 2e, 18 hónapig 4e), a Mix havi díja 2860+200. Ha elsősorban hálózaton belül használod, akkor belefér 100 perc és 10 SMS. -
Reignman
aktív tag
Értem, mire gondolsz, havi 5000 forintos mobilszámla nem tűnik vészesnek, de ha az embernek otthon van wifi, munkahelyén van wifi, amikért fizet, akkor miért fizessen még havi 2-3 ezer forintot ki azért, hogy használja a mobilinternetet, mikor megteheti ingyen is (illetve úgy, hogy nem fizet érte duplán). Egyébként beszélni pedig vannak olcsóbb csomagok is, mint a MediaMánia, a mobilTV-t meg hagyjuk inkább...
Egyébként egy Android rendszert használó mobilra már nem igaz, hogy mp3, fénykép, internet, telefonálás és vége. Nézz körül az Androlib.com honlapon, kismillió alkalmazást találsz mindenféle funkcióhoz.
-
erdoke
titán
válasz
Reignman #112 üzenetére
Azért azt árulja már el valaki nekem, hogy
- miért vesz valaki nagy kijelzős, netre, multimédiára kitalált telefont, ha azon nem akar telefonálni és netezni? Zenét hallgatni egy sokkal olcsóbb telefonon vagy mp3 lejátszón is lehet.
- ha telefonál és netezik rajta, mennyivel olcsóbban tud kihozni egy olyan csomagot, amiben mondjuk telefonál havonta 100 percet, küld 15 SMS-t, és ellő 80-100 MB netet? Ezek mind szerény mennyiségek, és együtt legalább 4e Ft-ba fájnak (inkább 5). Ehhez képest egy MédiaMánis S-ben 5e-ért kapsz havi 170-180 perc beszélgetést, 50 SMS-t és 500 MB netet (még ha a 10 óra mobil TV-t el is felejtjük). Korábban ennél lényegesen kevesebbért inkább 6e Ft-ot fizettünk a feleségemnek úgy, hogy külön-külön raktuk össze a dolgokat.Szerintem a MédiaMánia csomagok nagyon jók, kifejezetten hiánypótlók, és még csak nem is drágák. Mondom ezt úgy, hogy nekem speciális igény miatt nem az van. Talán berakhatnának alulra egy kisebbet, de biztos, hogy aránytalanul drága lenne a nagyobbakhoz képest.
-
No-kia
addikt
még most sincs sehol semmi?
-
Reignman
aktív tag
Hát azért sok helyen szidják a vacak kameráját, a fülhallgató 2,5-3,5 átalakítóját, ami néha serceg, a rövid aksiidőt, meg az igénytelen műanyag vázat.
Azért én vennék egyet, de szerintem a T-mobile itthon piszkosan drágán fogja adni.
Angliában ez a teló előfizetés nélkül 179 font ~ 50 000 forint, biztos vagyok benne, hogy így itthon nem lehet majd kapni, de ha igen, akkor 80e körül, előfizetéssel pedig kizárólag valamelyik MediaMania csomagban, minimum havi 5000 forintért.
-
Konflikt
addikt
hat ma megsem veglegesedett. legalabbis nem twitteltek.
-
-
Konflikt
addikt
ess teszkeszulek is lesz valszeg kint
-
norbesz74
aktív tag
Latam egz rola videot, hogz géppelsz valamit és nem kell keresni a gombot ha számot vagz karaktert kelljen bevinned. Egyszerüen csak félre tolod nagyon klaffa.
-
-
vtechun
veterán
Nekem is szoknom kellene a vrtualis billt, mert lehet én is lecserélem a G1-et erre
T-s vagyok egyébként is, szóval függőség nem akadály, csak persze lehessen kapni dominóval
Néztem róla videót, és egész jó kis ficsoroket raktak a kezelofeluletbe.
-
sippet
senior tag
nem bírtam ki, és írtam a t-mobile ügyfélszolgálatának egy levelet, hogy mikor tervezik megjelentetni ezt a fránya telefont. kb. két hetet vártam a válaszra, de azért csak összejött! íme:
"Tisztelt Ügyfelünk!
A T-Mobile Pulse típus október végén fog megjelenni kínálatunkban. Javasoljuk, hogy kísérje figyelemmel akcióinkat a http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok oldalon, ahol mindig a legfrissebb információkat találja!
Bízunk benne, hogy a leírtakkal segítségére lehettünk és a jövőben is bizalommal fordul hozzánk kérése, kérdése esetén!
Üdvözlettel:
XY levelezési képviselő
T-Mobile"
-
sippet
senior tag
én is az engadget teszt miatt írtam, hogy most már bizonyítottnak látom, hogy kapacitív kijelzője van. a szerző külön megjegyzi, hogy szándékosan piszkálták stylus-szal, és semmi reakciót nem mutatott, ergo.
az anyagminőséget és összeszerelést pedig pont hogy dícsérik a tesztekben, egyedül arra panaszkodnak, hogy gyűjti az ujjlenyomatokat, viszont nem recseg-ropog, a trackball is fasza stb.
-
DarkByte
addikt
És az iránytűs dolog is úgy tűnik csak szoftver kérdése, legalább is a teszt fórumában azt írják hogy a Market-ből a "compass" alkalmazás letöltésével ez is elérhetővé válik. Egyébként nem tudom a 60MB-os alkalmazás memória mennyire lesz akadály, főleg majd egy iGO szintű navigációnál. Mondjuk a térképfájlok kerülhetnek az SD kártyára, szóval elvileg megoldható.
Egyébként úgy tűnik kapacitív panel lesz benne, legalább is a Engadget teszt azt írja kipróbálták stylus-al és arra nem reagált. Ámen.
-
DarkByte
addikt
A kapacitív kijelző továbbra sem egyértelmű nekem, ahogyan a TrustedReview cikk írja: "Sadly, because it uses resistive touch-sensing, the screen needs to be plastic, making it more scratch prone than glass fronted rivals (of which there are few, it must be noted). However, it is possibly the most sensitive yet hardest resistive touchscreens we've ever encountered and it took us a good while to realise it wasn't actually capacitive." Szóval habár rezisztív (amit a plexi borítás igazol) a tesztelők szerint az eddigi legjobb ilyen kijelző amivel találkoztak, nehezen tudták eldönteni hogy nem kapacitív.
Iránytű nincs benne, megint csak a fenti teszt szerint: "GPS is also onboard, though there's no digital compass to tell you which way you're pointing."
Egyébként egyet értek, nagyon korrekt telefon, ha bár a tesztek szerint a mérsékelt árat csak plasztik anyagokkal tudták megtartani. Én is várom piszkosul. Reménykedem a jövő heti bejelentésben, de valószínűbbnek tartom november elejét.
-
sippet
senior tag
kérdésemre meg is van a válasz: kapacitív. most már ezer százalékig biztos vagyok benne, hogy ez lesz a következő telefonom.
már csak az a kérdés, hogy mikortól. valaki nem tudja véletlenül, hogy pl. egy angol, vagy más európai országban árult pre-paid telefonon van-e simlock? ha nincs (vagy esetleg könnyen buherálható, valakinek info erről?), és a magyar t-mobile tényleg csak december-január tájékán kezdi árulni, ahogy azt a techneten sugallták, akkor inkább seperc alatt hozatok külföldről valami ismerőssel, talán még olcsóbban jövök is ki az egészből.
még egy dologra lennék kíváncsi, mégpedig hogy iránytű vajon van-e a telefonban. annyira nem fontos, de azért a layart pl. szívesen kipróbálnám. erről szintén ellentmondásos infók vannak a leírásokban.
szerk: a kommentekben is felmerült a kérdés, egyik user írja, hogy ő gyakorlatban is használt az iránytűt már.komolyan nem értem, hogy lehet ennyi pénzből egy ennyire fullos cuccot megcsinálni. egyszerűen semmi nem hiányzik belőle, ami egy 150 ezres készülékben van, emellett jelenleg a legnagyobb kijelzős android az összes közül. odavissza vagyok, na.
-
AS
félisten
Angol teszt:
+Video:
link -
sippet
senior tag
én továbbra is nagyon várom már a készüléket. valamit infót lehetne csorgatni róla igazán.
ami nagyon nem világos: néhány tesztben azt írják, hogy a képernyő rezisztív, míg a specifikációkban (gsmarena-n is pl.) és egy csomó más tesztben is kapacitív képernyőről hadoválnak? most akkor mi az igazság?
-
DarkByte
addikt
Tök jó hogy már lassan mindenütt máshol kapható.
Na jó kicsit túloztam
Várom 12.-ét, talán Hollandokkal együtt megkapjuk mi is, habár még sehol semmilyen előzetes még a hivatalos oldalon sem. Tartok tőle hogy ebből már leghamarabb csak november lesz.
#82: a MediaMánia L havidíjából lemaradt egy pár számjegy úgy érzem
-
DarkByte
addikt
Phandroid -os szerkesztők találták ezt a holland T-Mobile -nál: [link]
Vagyis valószínűleg igaz hogy még két hetet csúszik a megjelenés. (lásd bal alsó sarok)Vajon itthon mennyi lesz az ára, ha ott 0€ -ért odaadják 1 év hűséges Relax 150 -el, havi ~8 ezer forinttért.
-
DarkByte
addikt
válasz
Spindlyman #78 üzenetére
A hivatalos sajtóközlemény szerint októberben kapható lesz: [link]
"A T-Mobile Pulse októbertől lesz kapható Magyarországon."Persze ha belsős szerint késik, akkor valószínűleg úgy van. Ez esetben szomorú, jó ideje erre várok
-
Spindlyman
tag
Azt hallottam októberben szállítják le és novemberben kezdik el forgalmazni. Kell egy kis átfutási idő.
Viszont az info szerint lassú. No, talán egy frissebb firmware.... -
DarkByte
addikt
Jöhetne már az a teszt. Miért van az az érzésem hogy a HWSW megint beelőzi a Mobilarénát.
Pedig elvileg T-támogatott mindkét lap.
Szomorúbb hír hogy belsősebb forrás szerint egyelőre nyoma sincs az októberi bevezetésnek, vagy azt még az eladók/ügyfelesek elől is jól rejtegetik. Kíváncsi vagyok milyen konstrukcióban lesz, egy Ikon 200 -at lehet bevállalnék mellé.
-
Egy (szerintem) jóféle lövöldözősjáték-műfaj, pl. egy pár nagyon szimpatikus játék
-
norbesz74
aktív tag
http://www.geekwithlaptop.com/compare-mobile-phones/T-Mobile-Pulse-HTC--Snap-4048_3407
Itt egy szöszenet, mely nem tudom milyen trackballrol emlitenek, de lesz benne multi tuch is.
És snap htc winfossal fogják összehasonlitani, de viszont az értékelésében is androidos a nyerő.
-
honfoglalo
senior tag
Egész jónak tűnik, desing, illetve tudás tekintetében, de az ár nem lesz barátságos.
-
tween
őstag
ittcapacitiv van írva...
-
DarkByte
addikt
Ez elsősorban egy budget telefon lesz, szóval valamit muszáj kihagyniuk belőle. (mondjuk egyébként elég full -os felszereltségű) Jó dolog a multi touch, de tudnám nélkülözni, valamelyik gyártó gesztusokkal tök jól helyettesítette, ilyen megoldás valószínűleg már Android -ra is elérhető.
-
Konflikt
addikt
hivatalosan egyenlore a Heroban a bongeszoben van multitouch. (ez sem hivatalos google fejlesztes, htc-ek pakoltak bele)
nem hivatalosan pedig G1-en is, (sztem Magic-en is) van, a jonehany custom rom segitsegevel.
nagy hiba volt (mar ha tenyleg igaz) kihagyni a kapacitiv kijelzot. dehat tul szep lett volna a 3,5" os android 70K induloar korul..
-
DarkByte
addikt
Én sem örülök neki, de majd meglátjuk. Azt hiszem az 5800 is rezisztív panellal jött, legalább is a korai változatok, és az is egészen használható, igaz multi touch -ról le kell mondani, de az egyelőre nem is része hivatalosan az Android -nak (illetve én személy szerint arról le tudok mondani).
-
DarkByte
addikt
válasz
#16820480 #57 üzenetére
Ebben viszont rezisztív lesz: [link] "A londoni bemutatón résztvevők tapasztalatai szerint a Pulse kinézete és kezelése is kellemes, az érintőképernyő használata annak ellenére sima ügy, hogy nem az iPhone-ból ismert kapacitív technológiát, hanem a Windows Mobile-t futtató telefonokra jellemző rezisztív érintőkijelző lapul benne."
Remélem azért ettől még tényleg használható lesz. -
mr.geeZ
aktív tag
Végre egy elérhető árú android, ami jól is néz ki. Az akksira kiváncsi leszek, remélem jól bírja majd. Ha megjelenik, könnyen lehet, hogy megveszem. A qwerty az, ami hiányzik valamennyire, de ha elég érzékeny a kijelző, lehet, hogy meg tudnám szokni a hiányát. Már csak az iGO kellene rá, és teljes lenne az örömöm.
-
rdi
veterán
válasz
Viktor0610 #53 üzenetére
Azért csak megvárom
még akkor is vehetek más gépet
Viszont ez árban nagyon ütős lehet egy készülékcserénél. -
-
rdi
veterán
A szokásos kérdésem: lesz neki tv outja?
))
Akkor várok még egy hónapot a telefonvásárlással. -
Konflikt
addikt
nemsokara megtudjuk.
belso forrasokbol tudom (mobil arena talalkozo, from Bog) hogy lassan lesz teszt rolade pszt.
-
Ricardo
titán
Szép. Bízom benne, hogy az ára nem lesz az egekben.
Iknight: Első körben nézz rá a töltődre
-
DarkByte
addikt
Ennyire olcsó viszont fix hogy nem lesz. Pre-paid -ben szinte tuti hogy 60-80k lesz az induló ára.
(feltéve hogy a kezdetekben lehet majd kapni Domino -ban és nem tartják fenn exkluzívnak előfizetéssel) Na de majd meglátjuk, én már erősen agyalok rajta hogy hogyan is lenne nekem a legjobb
-
tween
őstag
-
N-vidi-A
őstag
Nagyon jól néz ki!
-
vtechun
veterán
de miért olyan nagy szám a Sense? Nekem egyáltalán nem hiányzik. Inkább zsúfolt az szerintem
-
Elijah Baley
tag
Egészen jónak tűnik...
-
iknight
senior tag
válasz
#16820480 #19 üzenetére
Én még egetlen kínai terméket sem láttam ami egy európai vagy amerikai gyárással felvenné a szinvonalat, talán az iphoen az egyedüli. Amelyik pedig kínai tervezésű is, kínai cég gyártja a saját égisze alatt, azok közül pedig mgé nem találtam oylat ami megütötte volna azt a szinvonalat, hogy pénzt adjak értük.
-
plus44
veterán
Adja az ég, hogy olcsó legyen (relatíve) és lehessen rá Sense-t rakni, hivatalosan.
-
DarkByte
addikt
Erről a mobilról eddig is azt lehetett olvasni hogy rendkívül olcsón lehet majd kapni kártyafüggetlenül is, 60-70k körül. Simán lehet ilyen áron előfizetéssel. Persze nem egy esetet láttunk már amikor a bejelentett árnál drágábban jött, de remélhetőleg most kivételt tesznek. Nekem nagyon tetszik, remélem gyorsan leteszteli a Mobilaréna, mert ha jó megyek és veszem is
-
VD
őstag
Lemaradtam volna valamiről? Mikor cserélt szerepet a T-mobile a máltaiakkal? Ébredjünk már fel. Annak is örülni kell majd ha előfizetéssel 70 rugóért oda adják! Vagy persze 30 rugó lesz, csak éppen írjá alá 2 évet valami fincsi 15-18 rugós havidíju média szir-szar csomagra.
-
Konflikt
addikt
Update: T-Mobile UK will offer the Huawei Pulse starting October too, for £179.99 ($294) on pre-pay.
mobilport:
Az Android platformos készülék októberben kerül a szolgáltatóhoz, ÁFÁ-val együtt, de hűségnyilatkozat nélkül várhatóan 87 ezer forint körüli áron. Ez azt jelenti, hogy 2 éves hűségnyilatkozat aláírása esetén akár 30-35 ezer forintért is miénk lehet majd a telefon. Tekintve, hogy Android-mobilról van szó, ez nem is lenne rossz ár érte.
azert ez eleg fasza lenne: )
-
Konflikt
addikt
zsir. vegre nem 3,2"! nagyon kiv. vagyok az arara.
-
Frenky87
aktív tag
-
vtechun
veterán
Na ez nagyon tetszetos, ha akksija is jol birja majd, akkor faxa lesz...
Lehet lecserelem majd g1-et erre
-
törölt tag
nem láthattál akkor sok kínait még életedben
Mo. meg amúgy sem mérvadó nagyjából semmilyen tekintetben...
amúgy nekem van pár kínai tervezésű és gyártású cuccom, ami lazán körberöhögi minőségben és árban is az európai vagy amerikai konkurenciát.szép ez a telefon amúgy. nagyon feltörekvőben van a Huawei is, a végén még egyenes konkurenciája lesznek a HTC-nek.
-
Kinézetre annyira nem tettszik, de azért elmegy, viszont a specifikációk alapján, ha egy kellemes árral dobják meg, jó vétel lehet.
-
T0rnad0
addikt
Remélem több ilyen jön még a Hua-tól
-
<NewL>
addikt
nem rossz ki cucc
Quasi_modo : sztem köze sincs a nokiás fazonokhoz. alig van szappan formájú telefonjuk
remélem most már a vodánál is lesz valami értelmes telefon,hátha megszerzik az N900at
-
Quasi_modo
nagyúr
Nekem olyan koppintott Nokia fazon. (szappan)
-
Móci
addikt
Nem lesz ez rossz, ha értelmes áron adják...
-
joey04
titán
3.5" nagyon dicséretes, HTC ia pakolhatna ilyet az androidos kütyükbe.
-
-
David75
őstag
70 ezerért ki az aki nem rohanna megvenni?
-
madarasz92
őstag
Jól néz ki ha megjelenik lehet hogy beruházok egyre...
-
kbencee
aktív tag
Külsőre bejön. A HTC is tehetne már ekkora kijelzőt az androidos telefonjaiba.
-
nrgia
őstag
Nagy Pulse kézikönyv
A telefon használatával kapcsolatban leggyakoribb kérdéseket összefoglalták a legpörgősebb Pulse fórumban, a Modacon. Mivel ezek hasznos tanácsok, útmutatók, ezért lefordítottuk magyarra, és kiegészítettük 1-2 jó tanáccsal.
Mielőtt kérdeznél Rootolással vagy Főzött ROM telepítéssel kapcsolatban, kérlek olvasd át ezeket!
I. A gyári 2.1 frissítés telepítése
II. "Főzött Rom" telepítése 2.1-es Android verzióhoz
III. Visszatérés a gyári 1.5-ös Android verzióhoz
IV. "Főzött Rom" telepítése 1.5-ös Android verzióhoz
V. A2SD / SWAP telepítése
VI. A kinézet (Look and feel) megváltoztatása
VII. A "Főzött Rom" nyomainak eltüntetése
VIII. Tippek és trükkök
IX. Gyakran feltett kérdések és a válaszok (FAQ)
X. Kiegészítés a Mobilaréna Pulse fórum olvasóitól[ Módosította: bnss ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Viccrovat
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest