Új hozzászólás Aktív témák
-
1stVikman
senior tag
Ha ég a piros led, akkor elkezdte felvenni a töltést.
Töltsd fel, majd Flashtool-lal tegyél fel rá egy FW-t és kb. ennyi.
Itt találsz gyári verziókat, figyelj, hogy "i" vagy "h" a készüléked: [link](#6303) Vermilion69
Szerintem ION-ra 4.1-nél nem lesz frissebb, hivatalosan legalábbis elég nagy a valószínűséggel nem.
Filmet nézni, netezni, fényképezni biztos jó lesz sokáig, és szerintem alkalmazások terén sem lesz hiány.
Ha azt vesszük, hogy sok app-nál még most is elég, ha 2.2 vagy 2.3-as rendszered van, így szerintem a 4.1 is sokáig megállja a helyét.
Az Ion mára középkategóriába csúszott vissza, de prémium kinézettel, amit az ára is mutat. Mindig lesz újabb, gyorsabb, szebb, és lesznek olcsóbb és drágább alternatívák is. Ha tetszik vedd meg, használd, vigyázz rá, és ha véletlenül mégse jönne be, akkor eladod. Legalább lesz tapasztalatod, amihez tudsz majd viszonyítani.
A döntés a tiéd, ami nem lesz könnyű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sorozatok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Macska topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Windows 11
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest