GTasks nevű programmal a "tennivaló" lsitát tudod szinkrózni.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
kolanda
(újonc)

kolanda
(újonc)
Nekem is szarakodik a kijelző, de én azt hittem hogy csak a fólia miatt, amit rajtahagytam.
Angry birdsezni nem is tudok vele, mert az érintések 80% át nem kezel le, vagy csak 1 perccel később. Tegnap feltettem egy másik játékot is, detto ugyanezt produkálja.
Valakinek hasonló gondok a kijelzővel? Csakmert nekem JIT enabled, és ha neked pl tök gyári a cucc akkor nemhiszem hogy A JIT, és egyéb szoftverbuhera miatt lett.
más:
Hogy az emberek ezt a "rootolás" hogy túlmisztifikálják, az valami hihetetlen. fogalmuk nincs az egész dologról

hadaway74
(lelkes újonc)
Köszönöm.megy a dolog.azt hittem van dokumentumra is szinkronizáció.
megyek mert jövök.

Dóri24
(újonc)
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni.
Eddig rendesen működött a telefonom, neteztem, telefonáltam és 3 naponta kellett feltöltenem. Ezen a héten viszont naponta lemerül, 17 órát épphogy kibír és nem tudom, hogy mi az oka. Nem használom most se többet, mint eddig.
Igaz, 1 hete megpróbálkoztam a szoftverfrissítéssel, de nem sikerült, mert megszakadt a kapcsolat, nem tudom, ennek lehet-e köze hozzá.
Ha valaki tudna segíteni, megköszönném.
Dóri

TomKiss
(kvázi-tag)
A frissítést mindenképpen futtasd újra, mert így, hogy megszakad, biztosan nem jó.
Utána is kell majd 2-3 nap, míg rendesen beáll a használat során az aksit.
"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."

Dóri24
(újonc)
Köszönöm szépen Tomi, próbálkozom majd akkor vele. 

Neoka
(fanatikus tag)
nekem gyári szoft. fut rajta, mostanában én is tapasztalom ezt.
Dori24: neked milyen aksid van, hogy 3 napig bírja?
nekem minden nap töltenem kell.
[ Szerkesztve ]

Neoka
(fanatikus tag)
Bocsánat Dóri24 véletlen elírtam a nick neved.

abteam2008
(kvázi-tag)
Nekem akkor bír ki 2 napot, ha kb. hozzá sem nyúlok és csak ott van a polcon. Ha twitterezek, foursquare-ezek, netezek stb. akkor nekem is 1 napot bír. :/
Xbox Live GamerTag: galbalazs1987
Sziasztok!
Ha ezt az gy akksit [link]berakom, akkor vajon tovább bírja e a kicsike 
►Üvölt, de nem üt. Lángol, de nem gyújt!◄ /Futárszolgálat a PH!-s kollégáknak. Részletekért keress privátban/

Kael123
(újonc)
Teljesen ugyan ez, angry birds, akkor a Ninjajump, meg amúgy is sz@rakodik, legszivesebben kidobnám a francba ezt a tetű telefont...

abteam2008
(kvázi-tag)
Az enyém kijelzőjének semmi baja, még rajta van a gyári fólia is. Rendesen, gyorsan reagál mindenre, az Angry Birds-öt is szarrá játszottam már.
Xbox Live GamerTag: galbalazs1987

911swat
(újonc)
ezek a gondok szerintem csak azért adódnak, mert a teló belső memóriája már elfogyott ill. alig van szabad memória - hiába a task killer is bár az azt mutatja hogy majdnem 40MB felszabadul, de ha a teló gyári beállításainál megnézem ott csak épp 16MB van és azóta szarakodik az én telóm is
ezért gondolkodok rootoláson h sd kártyára tudjak appokat telepíteni

911swat
(újonc)
van egy kis problémám: 12-én még ment a szinkronizálás tegnap meg frissítettem a telót az update service progival és azóta sem a google sem facebook sem a sony ericsson fiókom nem szinkronizálódik még manuálisan sem
mi lehet a baj? h lehet ezt megcsinálni?
Fergeteges ketyere ez az x10 mini pro, a cégnél odatették elém és mondták hogy ha tetszik a használata akkor megkapom. 1 napig bírtam vele és visszaadtam. Szó szerint ingyen sem kellett.
Monitor Audio Reference Silver 5 hangfalpár eladó teljesen újszerű állapotban, minden tartozékával! 109.000

911swat
(újonc)
na kezdek elborulni... Miért ne legyen okos telefonunk? mert nem működik. a frissítés óta nemcsak a szinkronizálás nem megy, de az sms-eket sem kapom meg ...
egyre jobb
Nem mind "nem működik" de ez a felület tényleg nem az igazi.
Monitor Audio Reference Silver 5 hangfalpár eladó teljesen újszerű állapotban, minden tartozékával! 109.000

TomKiss
(kvázi-tag)
SMS-eket nem kapod meg, mert kevés a helyed.
Ha jól emlékszem olyan 30-35 MB kell szabadnak lenni, és akkor jönnek az SMS-ek, levelek.
Egyébként meg ha a frissítés után problémák adódnak, érdemes újra ráhúzni, hátha nem sikerült elsőre.
[ Szerkesztve ]
"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."

cryingdr4g0n
(fanatikus tag)
Kevesebbet fog bírni. Az utángyártott akkukra pofátlanul nagy kapacitásokat mernek ráírni. A papír/fólia végül is elbírja... Rendeltem ilyen "nagy kapacitásút" anno ebayről egyik nokiámba... addig sem bírta, mint a gyári.
Az utángyártottakból a Mugen Power csinál olyat, ami tényleg tovább bírja, de azok nagyobbak (vastagabbak) is, mint az eredeti akku, ezért általában spéci akkufedéllel együtt árulják, elég drága is, a telefon jó bumfordi lesz tőle, de tényleg többet bír. Csodák nincsenek, egy adott méret határt szab a megvalósítható, mAh-ban mért kapacitásnak.
Flies around shit - bees around honey.

Tüske0614
(kvázi-tag)
szia nem tudod ez hogyan müködik vagyis mit kell látnom ha esetleg sikerült ?

cryingdr4g0n
(fanatikus tag)
Hát először is a végén kiírja hogy "OK" vagy "successful" vagy "completed", vagy valami ilyesmit, már nem emlékszem pontosan.
Indirekt módon meg abból látni, hogy pl. Root Explorerben látszanak a rendszermappák, vagy a Titanium Backup-nál meg abból látni, hogy ha elindítod a telefonon, akkor a legelején, mikor azt írja "asking for root rights" utána nem hibaüzenet jön, hanem szépen belép, ahogy kell.

the_cult
(újonc)
Sziasztok!
Jó pár hónapja tulajdonosa vagyok ennek a nagyon szuper telónak,és lenne egy kérdésem!Kb. 1 hete kezdődött hogy a rádió hallgatása elkezdet recsegni mintha rosszul lenne beállítva és le is halkult!a fura az hogy minden egyéb(játékok,mp3,videó ) teljesen normálisan megy ,szól!valaki tudna segíteni hogy mi lehet a gond?2.1 Android van rajta ,eddig semmi gondom se volt vele!Köszi előre is ha tudtok segíteni! 

Tüske0614
(kvázi-tag)
bocs nem értek hozzá..! de most ne nevess légyszi de ezt ugye nem a telora kell telepiteni hanem a gépre ... vagyis onnan kell megnyitni .?

911swat
(újonc)
Köszi. Időközben rájöttem én is. Gondolkodtam a rooton, de inkább utána az alkalmazások közül kezdtem szelektálni és csak azokat meghagyni amik fontosak. Ekkor kiderült, h még mindig kevés a memória, így tovább szelektáltam és csak a létfontosságúak maradtak. Nem akarok rootolni, mert bízom abban h jönni fog az újabb android erre a kicsikére is.
Ha meg mégis tévedtem, akkor meg veszek egy HTC-t és már kész is.
Amúgy a frissítést meg újra raktam és mert figyelmetlen voltam minden törlődött és kezdhettem mindent újból telepíteni és beállítani.
Contact Group Managert használok és azt szeretném kérdezni tőletek, h telefonos kapcsolatként vagy google kapcsolatként (esetleg SonyEricsson Sync) kapcsolatként vegyem fel ide az ismerősök telefonszámait? Mert eddig telefonos kapcsolatként vettem fel őket és csak ebben az app-ban látszódtak a telefonszámok, a gyári kapcsolatokban (eredeti) így az üres maradt-volt és ezért nem tudtam szinkronizáláskor a telefonkönyvemet elmenteni a netre. Hogyan tudnám a telóra beírt kapcsolataimat mondjuk gmaillel szinkronizálni? Mert ha megint törlődne minden akkor onnan meg lett volna és nem kellene összevadászni az elveszett tel.számokat. A naptár szinkronizálás működik.
[ Szerkesztve ]
üdv!
ismerősöm x10 mini pro-ján nem találja az USB mód választási lehetőséget. ez hol van?
CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

Esztike27
(újonc)
Sziasztok. Meg tudja nekem mondani valaki, hogy melyit turbosim müködik tökéletesen az proval? Egy sárgát probáltam már de az nem volt jo hozzá. Ķérlek segitsetek.

badartur2
(újonc)
az lenne a kérdésem hogy ehez vannak témák?
és hogy a fájlkezelöt hol találom?
csak futolag néztem bele a telbe ezért kérdezem 
W902,w890i,k850i->SonyEricsson

cryingdr4g0n
(fanatikus tag)
Nem nevettem 
Igen, a gépen kell indítani, ez egy sima exe fájl. Természetesen az USB kábellel össze kell kötni a telefonnal a gépet. Nem kell kiválasztani a telefonon semmit a kapcsolódáskor felajánlott üzemmódokból. Úgy emlékszem, akkor lesz jó. De megvan a leírása az xda-developers fórumon.

-myself-
(újonc)
Hello,
egy ismerősöm angol mini próját turbóval használja, de néha megmakacsolja magát. Ritkán, de mikor igen, az elég bosszantó.

zsnyusz
(újonc)
Sziasztok!
A Wifi-vel lenne problémám. Itthon minden gond nélkül működik, a suliban viszont nem. Felcsatlakozik, erős a jel is, de nem nyit meg egy weboldalt sem. A barátaim tudnak wifizni, így a gond nálam lesz. Mi lehet a probléma?

Esztike27
(újonc)
Egy fajtát már próbáltam de sajnos itt a környéken csak 1 srác árul :-( És találomra nem akarok rendelni, mert lehet nem lesz jó :-(

SE_HELP
(kvázi-tag)
Szia. Miután hozzáadtad a hálózatot a listához, restartold a telefont és próbálj meg újra csatlakozni.

SE_HELP
(kvázi-tag)
Szia.
A menüt és a homes screeneket meg tudod változtatni különböző launcherek segítségével, amik elérhetőek a Marketről (LauncherPro, ADW, Zeam,...) Fájlkezelőt szintén a Marketen találsz. Ajánlanám az ASTROFileManagert.
[ Szerkesztve ]

Gondar
(tag)
Sajnos akkor nem jöttem fel a fórumra, de nekem is ezvolt. Éjfélkor levettema töltőről és másnap délután négykor már megint rádugtam, úgyhogy szinte nem használtam a telót egésznap.
Utána fogtam restartoltam, meg az aksit ki-be raktam. Láss csodát most 3 napig
is bírja. 

Chesterfield
(fanatikus tag)
Helló!
Úgy hallottam másnak is problémája van, a fültől kikapcsolódó mikrofonnal.
Mit lehet ezzel kezdeni?

Harlequin
(lelkes újonc)
Ez a kikapcsolt állapotban is ébreszt, ez van akinek működik?

ben11
(senior tag)
Kikapcsolt állapotban egyetlen android telefon sem ébreszt, ha valaki azt mondta igen kamuzott v nem ért hozzá..
Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/

Harlequin
(lelkes újonc)

ben11
(senior tag)
Elírás..
[ Szerkesztve ]
Közérdekű: http://hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/
Sziasztok!
Nem tudjátok hogy hol lehet a prohoz hátlapot szerezni?
Mert az osztálytársam azt kapna szülinapjára,de nem találtam sehol...
Előre is köszi!

zsnyusz
(újonc)
Megpróbáltam, de így sem működik 

Harlequin
(lelkes újonc)
speedshopban

lyeany
(lelkes újonc)
Xperia X10 mini illetve pro tulajdonosok. Ti nem szívtok azzal folyton, hogy hívás közben bekapcsol a képernyő és a füleddel leteszitek, lenémítjátok stb...? Találtam progit ami új felületet ad és nem olyan könnyű a fülemnek az érintőképernyő által letennie a hívást, de nem működik jól. Tudnátok valamit ajánlani légyszives? Köszönöm

mcsbkm
(újonc)
sziasztok
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e valami olyan progit a telora, hogy gps-en lokalizálja és követi, hogy hol vagy és ezt meg tudod osztani skype-on v. msn-en. (Ilyen volt pl. win mobile-os telon a gpsed, de androidra ezt nem találtam)
köszi
[ Szerkesztve ]

pulsartomi
(újonc)
Szerintetek van valami gáz az 50ezer ft körüli új X10 pro-nál?Pl nem eredeti akksi (gsm boltok).Vagy csak egyszerűen 10essel drágább másutt?Még 80ért is láttam.

S0ner
(újonc)
Üdv kedved fórumozók!
Tervezem egy x10 mini pro beszerzését.
Olvasgattam itt és láttam ,hogy sokat panaszkodnak,arra a bizonyos recsegős hangra,és több negatív hozzászólást is olvastam.
A kérdésem a következő lenne,mivel egy SE k800i ről váltok(közel 4 éves telefon),szóval elég nagy ugrás ...Megéri e a pénzét ez a telefon?Külsőre tetszik,a tesztekben jót írtak róla.Már csak pár személyes véleményre vagyok kíváncsi.
Előre is köszönöm válaszotokat

SE_HELP
(kvázi-tag)
Szia pulsartomi. Próbálj meg valahogy utána járni a származási helynek, mert sok szürke behozatallal találkzhatsz. Mindenképpen nézd meg, hogy van-e benne Market, mert azt tudom, hogy az arab verziókban nem volt.

SE_HELP
(kvázi-tag)
Szia. Pont ilyet sajnos nem tudok neked javasolni, de szerintem próbáld ki a Foursquare alkalmazást. Marketről elérhetős az alkalmazás és elég jól el lehet vele szórakozni 

pulsartomi
(újonc)
Hello!
Köszi a gyors választ 
És a market-et hol tudom elérni?A menüben egyből?Vagy inkább kérdezzek rá a boltban van-e benne?

Snoop-y
(senior tag)
Sziasztok,
Nekem kicsit csalódás ez a telefon 
Ilyen agyament módon frissíthető telót még nem láttam. Az, hogy nem mindenki számára elérhető egy adott időpillanatban a frissítés a telefonhoz az egy vicc. Nincs egy normális frissítő szoftvere. Miért nem lehet offline letölteni az FW-t és a proginak megadva az elérési útját frissíteni? Hetek óta van új fw de az online frissítő csak azt pofázza, hogy a legfrissebb van a telefonon. Holott ez nagyon nem igaz. Szánalmas 
A legújabb FW verziót honnan lehetne megszerezni? ( 2.1.1.A.0.6 )
New level... -Nem akarok nagyon kigyúrt lenni -Akkor ne gyúrd ki magad nagyon bazzeg... Ja és GUGGOLJ! Mert valahol, odakint, egy csaj a maxoddal melegít...