Sziasztok!
Lassan harmadik napja vagyok én is a tulajdonosa egy mini pro-nak, és a többiekhez hasonlóan én is teljesen meg vagyok vele elégedve. Viszont felmerült pár probléma, kérdés, amire próbálkoztam választ találni, de a népszerűsége révén már most akkora állomány van különféle fórumokból,hogy elvesztem az adathalmazokban.
Feltennék pár kérdést, ha egy hozzáértő usernek van kedve, türelme, szívesen venném, ha kisegítene a válaszaival.
Mivel többnyire wifi közelében tartózkodom, nem vettem mobilnetet a készülékhez, ugyanis csak az alap 100 megás csomag kellett volna, az viszont nem ér nekem 2000 forintot. (T-Mobil) Ebből kifolyólag igyekeztem a különböző szinkronizációkat, frissítéseket manuálisra állítani, hogy ne legyen gond, DE ma vettem észre,hogy valamelyik kedves app 1600 forintos számlát ketyegett másfél nap alatt. Tudnátok ajánlani valamilyen szoftvert, amivel az adatforgalmat wifire lehet korlátozni, vagy esetleg arra az időszakra, amikor nem vagyok wifin, egyszerűen le tudom tiltani?
Második kérdésem a rootolással kapcsolatban lenne. Nem volt túl drága a készülék, aranykártyás előfizető révén, viszont azért annyira olcsó sem volt,hogy a garanciát kidobjam az ablakon egy rootolással. Van már valakinek tényleges tapasztalata, információja arról,hogy a rootolás garanciavesztéssel jár-e?
No. 3.: Érdemes-e blackmarkettal, vagy hasonló "tört" marketokkal foglalkozni full programok beszerzéséhez? (Néha azért zavaróak tudnak lenni a reklámok.)
No. 4.: Handcent sms appot tettem fel az alap sms program helyett (bár a mellé helyesebb kifejezés lenne), mert jobban kezelhetőnek tűnik, viszont ha sms-t kapok, addig nem tűnik el az üzenet jelzése, amíg az alap sms szoftverrel is meg nem nyitom az üzenetet. Ezt mivel lehet kiküszöbölni? Feltéve,hogy van rá megoldás.
"Röviden" ennyi lenne, köszönöm előre is mindenkinek aki áldoz az idejéből az elolvasására, és válaszol a kérdéseimre.
Zsombor