Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#901) mira72 válasza Psytróger (#899) üzenetére

mira72
(őstag)

Hi!

Ha ráteszed a routerre, szépen veszi a jelet :)
Na vicc félre, laptoppal nem összehasonlítható, ott ugyanis általában a kijelző körül van a wifi antenna, ami nem kicsi. De amúgy elviselhető a dolog... Volt i900-am ahhoz képest 1000x jobb :)..
GPS progi hegyekbe ami nem free...de...de mennek mobilnet nélkül...

MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)

(#902) Psytróger válasza mira72 (#901) üzenetére

Psytróger
(tag)

Értem... Akkor azt mondjuk elfelejthetem hogy a nappaliban netezek rajta úgy, hogy a router egy szinttel feljebb van a szobámban? (vagy akár a pláza parkolójában használom annak nyilvános wifi-jét?)

www.photobucket.com/rataccess

(#903) mira72 válasza Psytróger (#902) üzenetére

mira72
(őstag)

szerintem nem
teljesen ok ilyenekre
nálunk is másik szinten van a router.. meg a plázába is megy :)

(#904) Psytróger

Psytróger
(tag)

Király, köszi! Ma elmentem megfogdosni, de pont az egyik legfontosabb tesztelendő funkciót nem tudtam kipróbálni, a lopásgátló cucc miatt nem tudtam becsukni... A qwertz király, de az érintőképernyős számbevitel is megfelelően működik? Nem túl kicsik a gombok, nem nyomtok rajta mellé...?

(#905) noicenoice válasza Psytróger (#904) üzenetére

noicenoice
(kvázi-tag)

Nagyon jól lehet a képernyőn is írni. Nekem is pro-m van, de rövidebb szövegekhez én is a képernyő billentyűzetet használom. Mellé még nem ütöttem és gyorsan lehet vele írni. Szerintem nagy segítség, ha be van kapcsolva, hogy rezegjen egy rövidet, amikor érinted a képernyőt gépeléskor.

X10 Mini Pro

(#906) fpy_ válasza haley (#900) üzenetére

fpy_
(tag)

Megértem, hogy nem olvastad végig ezt és a sima mini fórumot, de ezeket itt mind elsírtuk hónapokkal ezelőtt.
Ébresztőnek az Alarm Klock 1.6-ot javaslom (Market), ebben lehet hangerőt konfigurálni, sőt hangosodva is tud ébreszteni, ami még jobb.

(#907) SE_HELP válasza haley (#900) üzenetére

SE_HELP
(kvázi-tag)

Szia. Én pedig az EasyTether nevű app helyett szeretném neked ajánlani a PDANet nevű alkalmazást. Ez is arra szolgál, hogy az Androidos telefonodat használhasd modemként és ráadásul ez az app ingyenes.

(#908) McCann

McCann
(kvázi-tag)

Szerintem meg éljen a Mini Pro, mert nagyon penge kis teló, mióta tudtam rá IGo-t tenni, azóta tudom, hogy még jó darabig ez marad!!! :C :C :C

Krómpillangó zenekar, keress ránk a Youtube-on! http://youtu.be/RAHmoe4HXEs

(#909) McCann

McCann
(kvázi-tag)

Tényleg, azt tudja valaki esetleg, hogy amikor a számítógépre rádugom az USB-vel, csak hogy töltsön, akkor ugyanannyi idő alatt tölti fel az akksit, mint a fali töltő?
Szerintem igen, csak hátha van valakinek pontos infója :D

Krómpillangó zenekar, keress ránk a Youtube-on! http://youtu.be/RAHmoe4HXEs

(#910) Alex91 válasza McCann (#909) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Szeintem meg nem, es nekem lesz igazam :D!

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#911) noicenoice válasza Alex91 (#910) üzenetére

noicenoice
(kvázi-tag)

Szerintem is lasabban tölt.

X10 Mini Pro

(#912) vaiszab

vaiszab
(újonc)

Sziasztok!
Frissítettem a Telenoros Mini Promat 2.0.A.0.504-ről SEUS-al 2.0.2.A.0.24-re és azt vettem észre,hogy két gyárilag telepített játékot(ca gold rush,roller coaster) enged törölni.

(#913) KennyONE

KennyONE
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Ma frissítettem a telefonomat 2.2-re, PC companionnal.Remekül működik,de nem találom benne hogy hogyan lehet zenét küldeni bluetoothon.
Esetleg tudtok segíteni?

Előre is köszi!:)

(#914) noicenoice válasza KennyONE (#913) üzenetére

noicenoice
(kvázi-tag)

2.2-re biztos nem, max a 2.1 frissítését raktad fel.
Egy file kezelővel (pl. Astro, ES File explorer) megkeresed a zenét, hosszan rányomsz, választod a send (küldés) gombot, utána meg a bluetooth-ot.

X10 Mini Pro

(#915) cryingdr4g0n válasza Psytróger (#902) üzenetére

cryingdr4g0n
(fanatikus tag)

Dehogy felejtheted el... Teljesen korrekt a wifije. Összehasonlításképpen: ahol az n97minim állandóan elvesztette a jelet, ott ugyanolyan stabilan kapcsolódik wifin, mint a samsung wave-em, vagy korábban a p1i-m tette.

Flies around shit - bees around honey.

(#916) KennyONE válasza noicenoice (#914) üzenetére

KennyONE
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szia!

Köszönöm szépen a segítséget!Hoppá,véletlenül félrenyomtam,bocsánat :B

(#917) Psytróger

Psytróger
(tag)

S.O.S
A sima alapképernyőn van ugye a 4 funkció a 4 sarokban - bal oldalt fent sms, jobb oldalt fent zenelejátszó, jobb oldalt lent a "telefonkönyv" és bal oldalt lent "lenne" a tárcsázási gombsor (amivel a virtuális "tárcsázót" elő tudom hozni. Nos utóbbi nekem eltűnt, üres a kis negyedkör -> nemtudok a képernyőn tárcsázni. Van valami 5ltetetek hogy mi lehet a gond?
Köszi előre is!

(#918) kolanda válasza Psytróger (#917) üzenetére

kolanda
(újonc)

Valszeg véletlenül "kirántottad". Tarts lenyomva egy ikont a menüben, (vagy a helyi menüben van valami rendezés opció) és tetszőleges appokat tehetsz be mind a 4 sarokba

(#919) haley válasza SE_HELP (#907) üzenetére

haley
(újonc)

Szia,
Köszi a tanácsot.
Megnéztem a progit (PDANet) a marketen és ez teljesen megegyezik az EasyTether-el.
Szóval ezt sem tudom használni "secure" oldalak nézéséhez, ha modemként használom a telót.Esetleg más megoldás?
A 2.2 androidos frissítés lett volan még jó, de most olvastam a nagyszerű hírt, h bizony ez nem lesz elérhető ezen a telón.Szuper!
Zs.

(#920) Neoka

Neoka
(fanatikus tag)

Olvastam a remek hírt, hogy a 2.2-t nem lehet majd telepíteni a X10 mini prora.
Symbiánon alap volt, hogy lehet mem kártyára telepíteni alkalmazásokat.

Ha jól értem, akkor ezzel a húzással a "kedves" SE elintézte ezt is, hogy legálisan ne lehessen ilyet a X10 mini Pron. Vagy van még remény arra, hogy az apróbb fejlesztések ezt azért lehetővé fogják tenni?

(#921) tween

tween
(őstag)

színes hátlapokat keresek a pro-hoz,merre lehet találni?köszönöm!

(#922) KennyONE válasza tween (#921) üzenetére

KennyONE
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én láttam a T-mobile illetve Telenor üzleteiben ilyen színes dobozban vannak azt hiszem 3 db. van egy csomagban.

[ Szerkesztve ]

(#923) tween válasza KennyONE (#922) üzenetére

tween
(őstag)

rózsaszín is van közte? (párom él-hal érte) :)

(#924) KennyONE válasza tween (#923) üzenetére

KennyONE
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A Telenornál biztos:) Mert az osztálytársamnak is olyanja van. A T-mobilnál nem tudom.Esetleg még vaterán vagy Sony Ericsson mintaboltokban lehet megnézni még.

(#925) tween válasza KennyONE (#924) üzenetére

tween
(őstag)

köszönöm! :)

(#926) fpy_ válasza KennyONE (#924) üzenetére

fpy_
(tag)

Biztos, hogy pro-hoz és nem sima minihez?

(#927) KennyONE válasza fpy_ (#926) üzenetére

KennyONE
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintem prohoz van,mert a dobozán egy pro volt:D

[ Szerkesztve ]

(#928) mira72

mira72
(őstag)

nem tud valaki x10 mini prohoz valami rendesen kiherélt főzött romot? 2.1 is jó... 2.2 jobb lenne :)

(#929) Burki

Burki
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Lassan harmadik napja vagyok én is a tulajdonosa egy mini pro-nak, és a többiekhez hasonlóan én is teljesen meg vagyok vele elégedve. Viszont felmerült pár probléma, kérdés, amire próbálkoztam választ találni, de a népszerűsége révén már most akkora állomány van különféle fórumokból,hogy elvesztem az adathalmazokban.
Feltennék pár kérdést, ha egy hozzáértő usernek van kedve, türelme, szívesen venném, ha kisegítene a válaszaival.

Mivel többnyire wifi közelében tartózkodom, nem vettem mobilnetet a készülékhez, ugyanis csak az alap 100 megás csomag kellett volna, az viszont nem ér nekem 2000 forintot. (T-Mobil) Ebből kifolyólag igyekeztem a különböző szinkronizációkat, frissítéseket manuálisra állítani, hogy ne legyen gond, DE ma vettem észre,hogy valamelyik kedves app 1600 forintos számlát ketyegett másfél nap alatt. Tudnátok ajánlani valamilyen szoftvert, amivel az adatforgalmat wifire lehet korlátozni, vagy esetleg arra az időszakra, amikor nem vagyok wifin, egyszerűen le tudom tiltani?

Második kérdésem a rootolással kapcsolatban lenne. Nem volt túl drága a készülék, aranykártyás előfizető révén, viszont azért annyira olcsó sem volt,hogy a garanciát kidobjam az ablakon egy rootolással. Van már valakinek tényleges tapasztalata, információja arról,hogy a rootolás garanciavesztéssel jár-e?

No. 3.: Érdemes-e blackmarkettal, vagy hasonló "tört" marketokkal foglalkozni full programok beszerzéséhez? (Néha azért zavaróak tudnak lenni a reklámok.)

No. 4.: Handcent sms appot tettem fel az alap sms program helyett (bár a mellé helyesebb kifejezés lenne), mert jobban kezelhetőnek tűnik, viszont ha sms-t kapok, addig nem tűnik el az üzenet jelzése, amíg az alap sms szoftverrel is meg nem nyitom az üzenetet. Ezt mivel lehet kiküszöbölni? Feltéve,hogy van rá megoldás.

"Röviden" ennyi lenne, köszönöm előre is mindenkinek aki áldoz az idejéből az elolvasására, és válaszol a kérdéseimre.

Zsombor

(#930) noicenoice válasza Burki (#929) üzenetére

noicenoice
(kvázi-tag)

1. Beállítások - Vezetéknélküli és hálózati beállítások - Mobilhálozatok: az adatforgalom után a pipát kivenni.
2. Rootolás után egy szoftverjavítással vagy újrahúzással el lehet tüntetni minden nyomot. Akkor lehet egyedül gáz, ha az usb csatlakozó megy tönkre.
3. Ez mindenkinek a saját lelkiismeretén múlik. Én használtam néha, problémát nem okozott nekem.
4. ?

X10 Mini Pro

(#931) Burki válasza noicenoice (#930) üzenetére

Burki
(lelkes újonc)

Köszönöm a válaszokat,sokat segítettél. Lehet,hogy belevágok a rootolásba is, mert nagyon szűkös a belső memória. :S

(#932) fpy_ válasza Burki (#929) üzenetére

fpy_
(tag)

4. Üzenetek -> jobb gomb -> beállítások -> értesítések mellől pipa ki.

(#933) tween válasza KennyONE (#924) üzenetére

tween
(őstag)

a telenornál nincs,most kérdeztem meg és azt mondták ők nem forgalmaznak ilyesmit :F

(#934) Neoka

Neoka
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Itt is létre lehet valahogy hozni hívócsoportokat, amikhez külön csengőhangot lehet beállítani?

Kérdeztem a barátomat (google), de nem találtam meg.

(#935) Kael123

Kael123
(újonc)

Sziasztok.

Nem rég vettem egy fent említett telefont, és néha azt veszem észre hogy önmagától "rányom" valamire, pl.: a gyors indítókra amik kint vannak a sarkon, vagy a felülről lehúzható menü...De van amikor teljesen megkergül és csinál mindenfélét... Ha jól emlékszem 1.6 alatt nem vettem észre ilyet, de aztán lehet, de, 2.1nél már előjöttek ezek, ez most akkor az android rendszer hibája vagy a kijelzőé?
Illetve, mit javasoltok, mit csináljak vele?

(#936) Gondar

Gondar
(tag)

Sziasztok!
Lassan két hete váltottam k800ról mini pro-ra. Két kérdésem lenne. ( vodás vagyok )
1, Gyárilag van egy csomó dolog előre telepítve pl.: böngésző, email kliens (?), Latitude, Places stb.. Ezeket én semmire nem használom vagy jobbat használok helyette. Böngésző-> opera mini. Valahogy lehetne törölni azokat az alkalmazásokat amik engem nem érdekelnek? ( Lehetőleg gari vesztés nélkül :D )
2, Új vagyok a témában, de van egy barátom, aki 1 hónapnyi androidos teló használat után 100ezres :Y számlát kapott a t-mobiltól. Nálam adatforgalom és adatbarangolás ki van kapcsolva. ( Ez a két fogalom mit jelent bővebben ? )
A vodánál előfizettem hatezerért 1 évig egy 50 megás netre. Valakinek bármi tapasztalata ezzel, nagy számlákat fogok kapni ?
Köszi előre is és bocsi a jártatlanságomat a témával kapcsolatban.

(#937) Neoka

Neoka
(fanatikus tag)

Az létezik, hogy a nem lehet egyedi csengőhangot hozzárendelni adott számhoz vagy számokhoz ( hívócsoportokhoz)?

[link]

"A Xperia™ X10 mini pro termék nem támogatja ezt a funkciót"
A SE oldalon azt írják, hogy képeket sem lehet beállítani, de azt simán be tudok állítani.

Akkor most mi az igazság?

(#938) noicenoice válasza Kael123 (#935) üzenetére

noicenoice
(kvázi-tag)

Nem lett mostanában kijelzővédő fólia felrakva rá? Nekem okozott néhány napig ilyet, amikor felraktam rá a fóliát.

X10 Mini Pro

(#939) csabesz89

csabesz89
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy hol lehet beállítani a kamera miőségét(Mpx) mert sehol se találtam:S(alap progival)
köszii

(#940) noicenoice válasza Gondar (#936) üzenetére

noicenoice
(kvázi-tag)

1. Rootolás után le tudod szedni a nem kívánt programokat. Van egy lista, hogy miket szabad leszedni és miket nem. Rootolás után vissza lehet állítani a telót a garancia miatt.
2. Ha sokat vagy wifi közelében, akkor elég az 50 mega, de azért a 100 megát szokták ajánlani. Ha használod a mobilnetet, akkor rakj fel valami adatforgalom figyelőt(pl. 3g Watchdog), úgy nem érhet nagy meglepetés.
Ha az adatforgalom nincs kipipálva, akkor nem használ mobilnetet a teló, csak wifit ha az be van kapcsolva. Az adatbarangolás akkor jó, ha az előző be van kapcsolva és külföldön járva (vagy határ mellett) nem akarsz horror számlát kapni.

X10 Mini Pro

(#941) Gondar válasza noicenoice (#940) üzenetére

Gondar
(tag)

Köszönöm szépen! :R :R

(#942) Kael123 válasza noicenoice (#938) üzenetére

Kael123
(újonc)

Nem, nem igazán, a gyári után nem tettem rá, azóta semmilyen fólia nem volt rajta...

(#943) kolanda

kolanda
(újonc)

a mostani számlám mellé kegészítésnek 12k mobilnet használat is besikerült, annak ellenére, hogy a vásárlás napjától ki van kapcsolva a adathálózatok használata, és az idő nagy részében GSM hálózaton vagyok. 1 app letöltésének erejéig voltam mobilneten, és ha jól veszem ki a számlából akkor 10MB forgalomért fizettem ennyit.

Ez elég gáz

(#944) arty

arty
(senior tag)

megintcsak idézném a párom problémáit:

mióta 2.1 van a miniprón, miután fogadta a hivást és a készüléket a füléhez emeli, benyomodik a kihangositás az egyik sarokban/némitodik a mikrofon a másikban - nyilván a füléhez ér - 1.6 alatt nem volt ilyen gond, lehet lassabban reagál a telefon és nem kapcsol ki időben, amikor a füléhez emeli? a hivás közbeni 4 sarki "appot" nem lehet kicserélni valamire?

sajna a letehetetlen hivás is probléma 2.1 óta. rengetegszer kell rányomni a piros ikonra, mire reagál ez a sz*r

lehet, hogy költőiek a kérdéseim és nincs rájuk megoldás, azért beírtam - köszielőre :(

(#945) TomKiss válasza arty (#944) üzenetére

TomKiss
(kvázi-tag)

Nem tudom, mi lehet a gond, nekem ilyen egyszer sem fordult elő.
Az érzékelőt könnyen tudod tesztelni, hívd fel a telefont, és közelítsd az ujjad hozzá, észreveszed, hogy mikor kapcsol ki a kijelző.
A telefonálás alatti négy sarkot tudtommal nem lehet cserélni.
Egyébként csak a telefonálás alatt akadnak gondok a kijelzővel?
Máshol nem tapasztaljátok, hogy lassan reagál, vagy egyáltalán nem érzékeli az ujjad?

"Nincs az a magánélet, ami ne lenne leleplezhető. A civilizált világban nem lehet titkot tartani. A társadalom olyan, mint valami álarcosbál, ahol mindenki eltitkolja az igazi személyiségét, de rejtőzködés közben lelepleződünk."

(#946) noicenoice válasza arty (#944) üzenetére

noicenoice
(kvázi-tag)

A piros gomb effektus nálam is jelentkezik. Konkrétan kétszer kell rányomnom, hogy letegye.

[ Szerkesztve ]

X10 Mini Pro

(#947) Kael123 válasza arty (#944) üzenetére

Kael123
(újonc)

Ez a gond nálam is jelentkezik Arty, sőt, nálam még a szokta a 4es gombot nyomni azt a másik meg nem hall mert, folyamat csipog hiába van lenémítva....
Meg amit írtam előtte is, a kijelző szeret megőrülni... amúgy nem tudok róla hogy lenne ilyen funkció hogy kitedd a 4 sarki app-ot hívás közben, már én is gondoltam rá, néztem is de semmi...

(#948) Kael123 válasza TomKiss (#945) üzenetére

Kael123
(újonc)

Konkrétan nálam az egész telefon lassú szokott lenni, hiába használok advanced task killer-t
attól még lassú, egyes játékokra botrányos várás idő után reagál az érintő kijelző, illetve a játék...
Nem értem miért ilyen ramaty... ennyi pénzért már elvártam volna hogy normális telefont kapok
Ja én nem is próbálkozok a piros gombbal letenni, én megszoktam várni amíg leteszi a másik... :W

[ Szerkesztve ]

(#949) arty

arty
(senior tag)

a kijelzővel semmi gond, hiszen egyébként pontosan, gyorsan reagál mindenre, jó használni

inkább csak a hivásfogadás utáni belassulás lehet minden mögött, ez a 2.1 átka talán (1.6 vszeg időben lelőtte az érintőkijelzőt a fülhöz emeléskor)

szomorú olvasnom, hogy nem egyedi párom gondja, de így sokat akkor nem tehetünk. 2.2 nem lesz, szal ... :(

(#950) Kael123 válasza arty (#949) üzenetére

Kael123
(újonc)

Remélhetőleg azért valami frissítést/patch-et adnak ki hozzá, így 2.1en belül....

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.