Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#551) charlie_hu válasza bandersen (#544) üzenetére

charlie_hu
(fanatikus tag)

Helló!

A beépített böngésző nem tud WAP-ot, ezért nem megy. Az Opera mini pedig külső proxyt használ, így a T-Mobile úgy érzékeli, hogy kívülről nézed. Olyan böngésző kell, ami tud WAP-ot, és nem proxyzik.

(#552) Land

Land
(őstag)

Üdv!

E Telefon és a Hero között agyalok. E melett a jobb fényképezős tudás szól, amelett a nagyobb kijelző. Nem túl pici ennek a kijelzője?

2.1 mikor jön rá?
Valaki leírhatná tapasztalatait ezekről: zene, wlan, GPS(igo megy?), filmezés, anyaghasználat, üzemidő, fotózás

Multitouchot fog tudni?

Land

Motorola Defy | Sennheiser CX-300 II

(#553) cryingdr4g0n válasza charlie_hu (#551) üzenetére

cryingdr4g0n
(fanatikus tag)

"Olyan böngésző kell, ami tud WAP-ot, és nem proxyzik."

Köszi szépen a választ! :R

Tudsz esetleg ilyen böngészőt? Eddig amiket találtam, azok nem jók: Dolphin, Skyfire. Bár nem értem, mert a Wave-en is Dolphin fut gyárilag, és azon megy a wapos sms-es oldal simán...

Flies around shit - bees around honey.

(#554) cryingdr4g0n válasza cryingdr4g0n (#553) üzenetére

cryingdr4g0n
(fanatikus tag)

Már nem tudom szerkeszteni az előzőt, bocsánat.

Közben találtam megfelelő böngészőt a célra: az UC browser az egyetlen, ami megbirkózik a feladattal normálisan. Így most már teljes az öröm, megy az sms küldés wapról :)
Köszi a segítséget még egyszer is!

Flies around shit - bees around honey.

(#555) SE_HELP válasza Land (#552) üzenetére

SE_HELP
(kvázi-tag)

Szia. A 2.1-es frissítés ennek a hónapnak a végére van ígérve. Az X10 mini pro zenelejátszója nagyon jó minőségben játsza le a zenéket. A hangszóró szépen, tisztán szól, fülhallgatót csatlakoztatva a zene minősége természetesen függ a füles minőségétől. WIFI csatlakozással semmi fennakadás (néha, miután hozzáadsz egy hálózatot, akkor az egy restartot megkíván). iGO fut a telefonon, de nem teljes felbontásban, én inkább a Navigon-t ajánlanám, szerintem tökéletes erre a telefonra. A Rock Player nevű aplikációt használom filmezésre, ez lejátsza a DivX-et, illetve a feliratokat is. A fényképezőgépnél nincs olyan sok beállítási lehetőség, viszont az elkészített képek minősége kárpótol mindenért. Multitouch támogatás nincs.

(#556) mrlujoak válasza Land (#552) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

...ezek fényében remélem a későbbiekben egy SE sem alkalmazza a kétujjas nagyítást!
Maradjon csak meg nekünk a single touch nagyítás...

Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini

(#557) Zugi válasza Land (#552) üzenetére

Zugi
(fanatikus tag)

Multitouch? Miért van erre mindenki úgy ráizgulva? Legnagyobb hülyeség lenne egy ekkora kijelzőre, semmi haszna nem lenne. Különben meg a fotónézegetésnél nagyon jól meg van oldva az egyujjas nagyítás.

(#558) tjandras

tjandras
(újonc)

Sziasztok!
A szövegbevitelhez nem jelenik meg a képernyőn a gombsor sem az sms írásnál sem más alkalmazásnál. Szerintetek mi a baj?

(Friss tulajdonos vagyok és az említett probléma miatt sík ideg :O , bocsánat, h. nem olvastam még visszább a fórumban!)

(#559) tjandras

tjandras
(újonc)

OKÉ! MEGVAN! Csak az alapértelmezett beviteli mód nem volt kipipálva... Bocsi! Nagyon klassz ez a telefon! Sziasztok!

(#560) hatpersze

hatpersze
(lelkes újonc)

udv forum!

a paromnak beszereztunk egy ilyen kis kutyut a mai nap folyaman, szep es jo, viszont van egy problema, es mivel nem tudom en vagyok a bena, vagy szoftveres gondja van a telonak, a visszavitel elott Toletek kerdeznek... szoval a problema hogy a kijelzo egy bizonyos ido utan egyszeruen nem reagal az erintesre. eloszor a toltessel hoztam osszefuggesbe, majd a billzarral, de elegge rapszodikus a tunet felbukkanasa. ha folyamatosan buzeralom, akkor semmi gond, viszont ha mittomen ot tiz percre magara van hagyva, utana a kijelzo nem reagal semmire. ugye a billentyuzeten nem lehet hivast kezdemenyezni sem, szal most ott tartunk hogy teljesen hasznalhatatlan a keszulek. ahogy par hszt visszaolvastam, gondolom az uj szoftver a gond, mert a mutyur azt irja a legujabb van rajta... esetleg meg megprobalkoznek egy hard resettel is, de fogalmam sincs hogyan, milyen bill. kombinacio kell hozza? jah, a symbian, es a winmobil nem tudna megszopatni, de ez a... kis szem.t megprobalkozik vele, csak neki kell allnom forumozgatni e temaban=) szoval erre az anomaliara van vmi kielegito magyarazat, vagy holnap elso dolgom legyen visszasuhanni vele a boltba?

a valaszokat elore is koszonom!!

(#561) hatpersze

hatpersze
(lelkes újonc)

elnezest a duplazasert, annyit sikerult kiokoskodni hogy ha toltore dugom a keszuleket, utana doglik be a kijelzo... szal hm... egy hard reset esetleg segitene a probleman, vagy teljesen egyedi a jelenseg?

(#562) l!nk87 válasza hatpersze (#560) üzenetére

l!nk87
(tag)

Hogy érted, hogy nem reagál semmire? Billentyűzárat feloldottad? Kicsit több infó kell, mert ezt nem nagyon értem. Tehát ott hagyod, majd visszamész és nem reagál a képernyő, mivel inaktív, gombot megnyom, még mindig nem reagál, majd bill. zár felold és működik, vagy nem?

(#563) Gál István

Gál István
(senior tag)
LOGOUT blog

Hogyan lehet egy K800i -ről átküldeni/átmenteni a névjegyeket az x10 mini pro - ra? bluetooth ugye felejtős, de mégsem kéne 400-500 nevet egyesével beírni...

[ Szerkesztve ]

Monitor Audio Reference Silver 5 hangfalpár eladó teljesen újszerű állapotban, minden tartozékával! 109.000

(#564) hatpersze válasza l!nk87 (#562) üzenetére

hatpersze
(lelkes újonc)

udv!

mint irtam a kijelzo nem reagalt erintesre, minden mukodott, ami billentyuzetrol elerheto volt azt mindent el tudtam erni. perszehogy feloldottam a billzarat. amikor megcsorgettem a telefont, nem lehetett felvenni a hivast sem, es egyaltalan semmire nem reagalt, egyertelmuen teljes egeszeben inaktiv volt a kijelzo. viszont vmi szoftveres hiba lehetett mert ha ujrainditottam a telot (billentyurol a space jellel es az enterrel megoldhato), utana mintha mi sem tortent volna, tokeletesen hasznalhato volt az erintes vezerles. de ez mar a mult, ma reggel vegleg elborult az agyam es kicsereltettem egy masikra. ez eddig jol mukszik, semmi gond vele, azon kivul hogy szerintem a symbianhoz es a winmobhoz kepest ez az 1.6-os android egy rakat hulladek... meg jo hogy nem fektetem be magamnak is egy ilyenbe, megvarom az n8 billentyus verziojat. viszont holgyeknek ugy tunik kotelezo darab, igazi csajos telo=))
jah, ami miatt kicsit meginogtam hatha en vok a marha, hogy van rajta az a plusz biztonsagi zar, a kepernyon alakzat letrehozasa vagy mi a fene, azt hittem az van rajta, de azt ujrakalibraltam (lathatova tettem a pontozast), es ugy sem reagalt semmire, szal jah, mindent megprobaltam. a boltban azt mondtak ilyennel meg nem talalkoztak... valoszinu majd fognak, nem tul biztato a made in china felirat a hatuljaban... mondjuk messzemeno kovetkeztetest sem vonnek le emiatt, szal inkabb nem huzom le a keszuleket, egyszeruen nem nekem valo, mint az iphone sem...

azert koszonom a faradtsagot hogy probaltal segiteni!!!! igazan halas vagyok erte!!!!

tamas

(#565) Magog

Magog
(újonc)

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy a telefonkönyve készített fényképeket hova menti a telefon?
Honnan lehet lementeni azokat?
Ha törlöm a DCIM mappát megmaradnak ezek a képek?

Köszi!

(#566) robyg

robyg
(tag)

Üdv mindenkinek.Két kérdésem lenne csak.

Az első: Azt olvasom a telóról,hogy MicroSD kártyát olvas 16 gigáig.A problémám az,hogy a boltokba csak olyan kártyákat látok amik MicroSDHC néven futnak.A kérdésem az hogy ezeket a MicroSDHC kártyákat bele lehet rakni a telóba és tudja is kezelni.Esetleg van olyan akinek mondjuk ilyen memóriakártyája (MicroSDHC) van 4,8,16 gigában és látja is?

Itt van egy leírás erről a két memóriakártya típusról.Elméletileg kezelnie kéne.

A második: A Telenornál nem tudja valaki mikor lehet kapni ezt a mobilt?

BF-Bad Company2: RobyG (HUN) ; Origin: RobyG

(#567) Zugi válasza robyg (#566) üzenetére

Zugi
(fanatikus tag)

Az én telefonomban 8 GB-os microSD HC kártya van, gond nélkül viszi.

Telenornál meg valószínűleg soha nem lesz kapható. Pár hónapja semmilyen Sony-Ericsson készüléket nem forgalmaznak, így arra ne várj! Én is emiatt vettem meg függetlenül.

(#568) Frostland

Frostland
(újonc)

Hali!
A Bluetooth problémája a 2.1-es androiddal megoldódik?(Azért az durva,hogy egy ilyen telón nem működik a dolog kapásból...)Ha nem, tudtok valami segédprogit valahol?A másik gondom pedig,hogy amikor egy képet akarok háttérnek beállítani,mindig megjelenik a kivágó négyzet a képen és mindenképp a kép csak egy részét teszi be háttérnek,holott a használati utasításban csak mintegy lehetőség van felajánlva a kép kivágása...hogy lehet eltüntetni a kivágó keretet?! :W
Szóval,ha tudtok segíteni,előre is köszi! :R

[ Szerkesztve ]

(#569) robyg válasza Zugi (#567) üzenetére

robyg
(tag)

Köszi a választ.

A szomszédom felesége a Telenornál dolgozik én is kérdeztem tőle és nem tudta megmondani,hogy lesz-e.

Úgy látszik nekem is majd kártyafüggetlenül kell majd megvennem.

BF-Bad Company2: RobyG (HUN) ; Origin: RobyG

(#570) Gál István

Gál István
(senior tag)
LOGOUT blog

Van ebben a telefonban valami fájlkezelő? Ahol elindíthatok egy alkalmazás telepítést?

Monitor Audio Reference Silver 5 hangfalpár eladó teljesen újszerű állapotban, minden tartozékával! 109.000

(#571) Zugi válasza Gál István (#570) üzenetére

Zugi
(fanatikus tag)

Market-ről szedd le a az ASTRO file manager-t.

[ Szerkesztve ]

(#572) Gál István

Gál István
(senior tag)
LOGOUT blog

Kérdésem másképp: x10 mini pro-ban hogy a rákba kell felrakni egy apk-t amit usbn toltam fel?

(#573) Gál István válasza Zugi (#571) üzenetére

Gál István
(senior tag)
LOGOUT blog

Letöltöttem, fel is raktam de bluetoothon még mindig nem megy a file transfer. Ez a rendszer egy szenny. Még jó hogy nem én vettem ilyen trét.

(#574) Zugi válasza Gál István (#573) üzenetére

Zugi
(fanatikus tag)

Ha valamihez nem értesz, ne a rendszert szídd első körben, inkább nézz utána, tanulj!

Pl. innen:
[http://blog.se-portal.hu/android/]

(#575) Gál István válasza Zugi (#574) üzenetére

Gál István
(senior tag)
LOGOUT blog

Engem nem érdekel hogy a wc-t is le lehet-e húzni egy telefonnal, de azért egy rendszeren ne külön alkalmazással kelljen már a bluetooth küldést beállítani :W vagy egy fájlkezelőt előhozni.

Ha telefonálni akarok arra is külön program kell? :(

[ Szerkesztve ]

(#576) Dracula válasza Gál István (#563) üzenetére

Dracula
(senior tag)

Ez engem is érdekelne!

Próbáltad esetleg a SE PC Suite-vel?

Üdv!

Dell E6410

(#577) mrlujoak válasza Gál István (#575) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

...pedig pont ez az okostelefonok egyik nagy előnye!
Nem kell megelégedned azzal a programmal, amit a gyártó rád sóz!
Ezesetben a filekezelőt magad választod ki.
A BT küldés meg a 2.0 alatt igényel külön appot, de még mindig jobb megoldás ez, mint az, hogy egyáltalán ne lehessen BT-on file-t küldeni-fogadni. (nem akarok két példát is felhozni)

Egyik nagy álmom, hogy olyan alapszoftver legyen egy-egy készüléken, amihez szinte az összes hardverkezelő funkciót te választhasd ki.

Pl a rádiót, és a zenelejátszót ne tartalmazza a telefon, hanem én tehessem fel, amit szeretnék. Pl winamp.

Vagy, ha már van fenn a telefonon olyan szoftver - mondjuk egy általam nem használt, előretelepített online navi - akkor azt legálisan, és bütykölés nélkül eltávolíthassam...

Szerintem Te nem értetted meg az okostelefon, mint bővíthető multimédiás egység fogalmát.
Segítek, van divix, xvid lejátszó is - mielőtt még ezért is lesajnálnád a mobilt - ami konvertálás nélküli filmeket is képes játszani...

(#578) Gál István válasza mrlujoak (#577) üzenetére

Gál István
(senior tag)
LOGOUT blog

Értem hogy mire gondolsz, de a munkatársamnak ez munkára lesz, egy kész rendszer kell nem egy olyan aminél minden kiderül valamilyen alapvető alkalmazás hiánya. Sajnos a T-nél erre beszélték rá, mert ez az android annyira új, annyira jó...

(#579) mrlujoak válasza Gál István (#578) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Az Android nagyon jó, és nagyon új, de okostelefon platform. Egyes funkcióhoz külön progi kell.
Az elvárásaid - azaz a munkatársad elvárásai - rövid ismerete alapján nem okostelefon lenne az ideális munkaeszköz.
Egy zárt oprendszeres telefonnal szinte semmi dolog nincs, beüzemeled, és használod.

(#580) Kopland

Kopland
(újonc)

Sziasztok! Valaki segítsen már nekem a következő a gond:
X10 mini pro és egyszerűen nem tudok se fogadni se küldeni mms-t. Kártyafüggetlenül vettem vodafonos előfizetéssel használom. A neten talált APN adatokkat csinálok hozzáférési pontot de kis próbálkozás után se küldi el (meg jelenik a 3g, vagy g ikon nyíl villog kicsit majd eltűnik) Vodafonba cseréltek már simkártyát is de így sem megy.

(#581) csacsi67 válasza Kopland (#580) üzenetére

csacsi67
(tag)

Ez alapján csináltad?[link]

(#582) Kopland válasza csacsi67 (#581) üzenetére

Kopland
(újonc)

igen

(#583) Kopland válasza Kopland (#582) üzenetére

Kopland
(újonc)

így néz ki az apnem:

Név:Vodafone MMS
Hozzáférési pont név: mms.vodafone.net
Proxy: 080.244.097.002
port:8080
Felhasználóinév:<nincs megadva>
jelszó:<nincs megadva>
kiszolgáló: http://mms.vodafone.hu/servlets/mms
MMs-proxy:080.244.097.002
port:8080
MCC: 216
MNC: 70
Hozáférésipont-név tipúsa: mms

(#584) Kopland válasza Kopland (#583) üzenetére

Kopland
(újonc)

Ha pedig teljesen úgy van beállítva mint a linken, akkor kis nyíl villogás után küldéshez sorban állítva üzenet jelenik meg

(#585) Gál István válasza mrlujoak (#579) üzenetére

Gál István
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem/nekünk kb annyi elvárásom lenne mint amit az öreg p1 tud:

- jó multitask
- office
- copy/paste (névjegyeket is)
- üzeneten belüli keresés
- wlan
- informatív főképernyő

Nem túl nagy elvárások, de mégsem sikerült ennek a telefonnak ezt összehoznia. És íhen, szégyellem hogy kész rendszert várok el...

[ Szerkesztve ]

(#586) aggleány

aggleány
(őstag)
LOGOUT blog

Egyetértek mrlujoakkal. Én is nagyon régen vártam már egy olyan telefont, amire én tehetem fel a programokat, és nem kell kerülgetnem a gyárilag szükségesnek ítélt, de nekem teljesen felesleges alkalmazásokat. Na jó, az Android egyelőre még nem ilyan, de nagyon közelít :K

Az nem a telefon hibája, hogy őt vetted meg, és nem egy olyat, ami megfelel az igényeidnek. Nem a telefon választja ki a leendő gazdáját.

Egyébként ha kicsit utánanézel, akkor mindent tudsz rá telepíteni, amit akarsz.

Az szerintem is érdekes, hogy alapból nincs rajta fájlkezelő, de legalább 1 perc munka szerezni egyet, úgyhogy nagy duzzogva meg lehet oldani valahogy. Inkább az a szomorú, hogy általában a boltban sem tudják megmondani, hogy miért és mire jó az Android.

Ha egy egyszerű, érthető bemutatást akarsz a telefonról (hogyan kell programokat tenni rá, egyéb alapdolgok), akkor nézd meg a hozzászólásom alján lévő oldalt. A kezdőknek szóló rész nem szaknyelven írja le a tennivalókat, csak követni kell a lépéseket, és máris működik a telefon :D

www.android.se-portal.hu *** www.nektech.hu *** Androidos leírások a Logoutomban *** Fél éves, fekete, T-Mobile-os SGS II eladó

(#587) TomBall

TomBall
(újonc)

Üdvözlök Mindenkit!
Kettő napja kezdtem el olvasni a fórumot, mert én is a mini pro-n gondolkodom.
Egy újdonsággal szolgálhatok: november elejétől elérhető lesz a Telenor kínálatában az X10 mini, az X10 mini pro, az X8 és a Yendo is. Se árat, se pontos időpontot nem tudok. Ezt is úgy zsaroltam ki egy régi pannonos, telenoros barátomtól, akinek a régi ericsson-os területi üzletkötője mondta. Aki a telenoros megjelenésre vár, az még legyen egy kis türelemmel. Amint tudok pontos információt (ár, idő), azonnal írok.

(#588) LÁZ

LÁZ
(senior tag)
LOGOUT blog

üdv, beléptem én is a klubba, a kérdésem, a gyári progikat vmi egyszerűbb módon le lehet szedni a telóról, akad itt legalább 1oldalni cucc, amire semmi szükségem.

Ez alapján próbáltam bűvészkedni, de nsok sikerrel, volt hogy a shell elindult, de már a jogosultságot nem adta be.

Egyébiránt dúrván bejön a teló, simán megéri az árát, bár külföldi vétel volt, igy kb bagóért vettem ;]

ps. kikapcsolt állapotban tud e ébreszteni, mert nekem nem jött össze a mutatvány :D

--- DIABLO 3 VIZÁLLÓSZÖVETTÉRKÉP 2 MÉRETBEN ELADÓÓ - Samu 102 cm LCD, HD 6970 eladó - LEGO 10188 DEATH STAR ELADÓ ---

(#589) SE_HELP válasza LÁZ (#588) üzenetére

SE_HELP
(kvázi-tag)

Szia. Kikapcsolt állapotban sajnos nem tud ébreszteni, de jó megoldás, ha estére Airplane mode-ba teszed a telefont, így nem tudnak majd hívni, de be lesz kapcsolva a telefonod.

(#590) LÁZ válasza SE_HELP (#589) üzenetére

LÁZ
(senior tag)
LOGOUT blog

kösz, hát, sajnálom nagyon ezt a részét :((( , illetve ami még feltűnt elsőre, hogy hiába állitottam be az sms-nél az kézbesitési visszajelzést, ha küldök sms-t , csak a pipa van, nekem kicsit kevésnek tűnik önmagában....De hát ez legyen a legnagyobb bajom :D

btw . gyári programok eltávolitása ügyben vmi egyszerű opciót tudnál e? :R

--- DIABLO 3 VIZÁLLÓSZÖVETTÉRKÉP 2 MÉRETBEN ELADÓÓ - Samu 102 cm LCD, HD 6970 eladó - LEGO 10188 DEATH STAR ELADÓ ---

(#591) Eagl3 válasza LÁZ (#590) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha rootolod a telefont, akkor tudsz rátenni olyan programot, amivel a gyári programokat el tudod távolítani, viszont nem ajánlom mert bekevr pár dologba, pl. nem látja a frissítéseket.

(#592) LÁZ válasza Eagl3 (#591) üzenetére

LÁZ
(senior tag)
LOGOUT blog

okés, értem, viszont akkor egy olyan progira lenne szükségem, amivel a 'desktop'-ról el tudom takaritani a felesleges gyári alkalmazásokat, akár egy mappába. :K :R

(#593) Eagl3 válasza LÁZ (#592) üzenetére

Eagl3
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

passzolom...
A folder organizerrel lehet mappába rendezni a cuccokat, de, hogy a desktopon is lehet-e az nem tudom.

[ Szerkesztve ]

(#594) Dracula

Dracula
(senior tag)

X10 + Android 2.1

:D

Üdv!

Dell E6410

(#595) Posza1 válasza Dracula (#594) üzenetére

Posza1
(újonc)

Éppen jövő hét péntekre akarom kihozatni a T-mobil webshop-ból. Mire megjön, szoftverfrissítéssel kezdhetek, de még kuka vagyok hozzá. :) K750i-ről váltok erre, nagyon megtetszett. Addig is olvasgatom sűrűn a topic-okat. :K

Ha valamid nincs meg az életben, az csak azt jelenti, hogy nem vágytál rá elég erősen.

(#596) Richee11

Richee11
(fanatikus tag)

Elismerem jó telefon!! De nem vennék ilyent. Én nekem pár dolog nélkülözhetetlen egy telefonból:

-Jó kamera vakuval: megvan
-Elegendő memória: nyilvánvaló hogy megvan
-Qwerty billentyűzet: gratulálok mert egy kis telefonhoz képest az SE nagyon szépen összehozte
-Social Network: igen ott a Facebook (beismerem kocka vagyok)
-Office: nah az már nem jött össze ebbe a Kis Apróságba

Viszont a Wifi alap, de úgy gondolom, hogy egy telefonnál átláthatónak kell lennie, és szerintem, vagyis egyéni vélemény, de ehhez kicsi a képernyő.

Am lehet szidni, mert annyira nem vágom a telókat, de a C6-ot akarom megvenni!
És sorba kapom az oltásokat hogy ne vegyek szar Symianos telefont.
Jó ha lenne pénzem megvenném a Samsung Vawe-t, de nincs plusz 20 ezre ft-m.
Lg Optimus, hát nem tudom, Ott az Android, de az Lg nekem olyan sötét ló.
Meg persze a sima X10 mini, amiből hiányolom a qwerty-t, meghát nekem kicsi.
Am én egy telefont se szidok, aki megveszi akármelyiket, az említettek közül jól jár mert egy Okos telefont kap, és remélem jól is jár vele!!! :D:D

(#597) Ateszzero

Ateszzero
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok.
Nálunk is családtag lett egy ilyen X10 mini pro készülék a tegnapi nap folyamán. Pár óra múlva fel is mondta a szolgálatot és nem reagált semmilyen érintésre, kikapcsolásra, csesztetésre és ma vissza is mentem a t-mobilhoz kicseréltetni. Egy szó nélkül ki is cserélték
Nem ez a lényeg.

Olvasgattam egy kicsit itt a fórumon a tunningolást/személyreszabást illetően, és az lenne a kérdésem hogy ezt az említett astro file managert hogyan tudom feltelepíteni a telóra , mert a későbbiekben (ha jól értettem)ezzel lehet megkönnyíteni a telóra való programok feltelepítését.
Előre is köszönöm a segítséget.

SNES PAL kazik egyben mind 3ezerért. http://hardverapro.hu/apro/snes_pal_kazettak_elado_vagy_cserelheto/hsz_1-50.html

(#598) rwbag válasza Ateszzero (#597) üzenetére

rwbag
(újonc)

Market-ről simán le tudod tölteni, nem fizetős.

(#599) Dracula válasza Posza1 (#595) üzenetére

Dracula
(senior tag)

Én meg 4 éves k800i-ről váltanék, csak még nem tudom, mire. Ez, X10 vs. Samsung i9000. Utóbbiak jóval drágábbak a T-nél is.

Dell E6410

(#600) Zugi válasza Richee11 (#596) üzenetére

Zugi
(fanatikus tag)

-Office: nah az már nem jött össze ebbe a Kis Apróságba

Csak egy Documents to go nevű alkalmazást kell letölteni és máris minden megvan. Excel, Word, PowerPoint.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.