Helló!
A beépített böngésző nem tud WAP-ot, ezért nem megy. Az Opera mini pedig külső proxyt használ, így a T-Mobile úgy érzékeli, hogy kívülről nézed. Olyan böngésző kell, ami tud WAP-ot, és nem proxyzik.

Helló!
A beépített böngésző nem tud WAP-ot, ezért nem megy. Az Opera mini pedig külső proxyt használ, így a T-Mobile úgy érzékeli, hogy kívülről nézed. Olyan böngésző kell, ami tud WAP-ot, és nem proxyzik.

Üdv!
E Telefon és a Hero között agyalok. E melett a jobb fényképezős tudás szól, amelett a nagyobb kijelző. Nem túl pici ennek a kijelzője?
2.1 mikor jön rá?
Valaki leírhatná tapasztalatait ezekről: zene, wlan, GPS(igo megy?), filmezés, anyaghasználat, üzemidő, fotózás
Multitouchot fog tudni?
Land
Motorola Defy | Sennheiser CX-300 II
(#553) cryingdr4g0n válasza charlie_hu (#551) üzenetére

"Olyan böngésző kell, ami tud WAP-ot, és nem proxyzik."
Köszi szépen a választ! 
Tudsz esetleg ilyen böngészőt? Eddig amiket találtam, azok nem jók: Dolphin, Skyfire. Bár nem értem, mert a Wave-en is Dolphin fut gyárilag, és azon megy a wapos sms-es oldal simán...
Flies around shit - bees around honey.
(#554) cryingdr4g0n válasza cryingdr4g0n (#553) üzenetére

Már nem tudom szerkeszteni az előzőt, bocsánat.
Közben találtam megfelelő böngészőt a célra: az UC browser az egyetlen, ami megbirkózik a feladattal normálisan. Így most már teljes az öröm, megy az sms küldés wapról 
Köszi a segítséget még egyszer is!
Flies around shit - bees around honey.

Szia. A 2.1-es frissítés ennek a hónapnak a végére van ígérve. Az X10 mini pro zenelejátszója nagyon jó minőségben játsza le a zenéket. A hangszóró szépen, tisztán szól, fülhallgatót csatlakoztatva a zene minősége természetesen függ a füles minőségétől. WIFI csatlakozással semmi fennakadás (néha, miután hozzáadsz egy hálózatot, akkor az egy restartot megkíván). iGO fut a telefonon, de nem teljes felbontásban, én inkább a Navigon-t ajánlanám, szerintem tökéletes erre a telefonra. A Rock Player nevű aplikációt használom filmezésre, ez lejátsza a DivX-et, illetve a feliratokat is. A fényképezőgépnél nincs olyan sok beállítási lehetőség, viszont az elkészített képek minősége kárpótol mindenért. Multitouch támogatás nincs.
...ezek fényében remélem a későbbiekben egy SE sem alkalmazza a kétujjas nagyítást!
Maradjon csak meg nekünk a single touch nagyítás...
Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini

Multitouch? Miért van erre mindenki úgy ráizgulva? Legnagyobb hülyeség lenne egy ekkora kijelzőre, semmi haszna nem lenne. Különben meg a fotónézegetésnél nagyon jól meg van oldva az egyujjas nagyítás.

Sziasztok!
A szövegbevitelhez nem jelenik meg a képernyőn a gombsor sem az sms írásnál sem más alkalmazásnál. Szerintetek mi a baj?
(Friss tulajdonos vagyok és az említett probléma miatt sík ideg
, bocsánat, h. nem olvastam még visszább a fórumban!)

OKÉ! MEGVAN! Csak az alapértelmezett beviteli mód nem volt kipipálva... Bocsi! Nagyon klassz ez a telefon! Sziasztok!

udv forum!
a paromnak beszereztunk egy ilyen kis kutyut a mai nap folyaman, szep es jo, viszont van egy problema, es mivel nem tudom en vagyok a bena, vagy szoftveres gondja van a telonak, a visszavitel elott Toletek kerdeznek... szoval a problema hogy a kijelzo egy bizonyos ido utan egyszeruen nem reagal az erintesre. eloszor a toltessel hoztam osszefuggesbe, majd a billzarral, de elegge rapszodikus a tunet felbukkanasa. ha folyamatosan buzeralom, akkor semmi gond, viszont ha mittomen ot tiz percre magara van hagyva, utana a kijelzo nem reagal semmire. ugye a billentyuzeten nem lehet hivast kezdemenyezni sem, szal most ott tartunk hogy teljesen hasznalhatatlan a keszulek. ahogy par hszt visszaolvastam, gondolom az uj szoftver a gond, mert a mutyur azt irja a legujabb van rajta... esetleg meg megprobalkoznek egy hard resettel is, de fogalmam sincs hogyan, milyen bill. kombinacio kell hozza? jah, a symbian, es a winmobil nem tudna megszopatni, de ez a... kis szem.t megprobalkozik vele, csak neki kell allnom forumozgatni e temaban=) szoval erre az anomaliara van vmi kielegito magyarazat, vagy holnap elso dolgom legyen visszasuhanni vele a boltba?
a valaszokat elore is koszonom!!

elnezest a duplazasert, annyit sikerult kiokoskodni hogy ha toltore dugom a keszuleket, utana doglik be a kijelzo... szal hm... egy hard reset esetleg segitene a probleman, vagy teljesen egyedi a jelenseg?

Hogy érted, hogy nem reagál semmire? Billentyűzárat feloldottad? Kicsit több infó kell, mert ezt nem nagyon értem. Tehát ott hagyod, majd visszamész és nem reagál a képernyő, mivel inaktív, gombot megnyom, még mindig nem reagál, majd bill. zár felold és működik, vagy nem?
Hogyan lehet egy K800i -ről átküldeni/átmenteni a névjegyeket az x10 mini pro - ra? bluetooth ugye felejtős, de mégsem kéne 400-500 nevet egyesével beírni...
[ Szerkesztve ]
Monitor Audio Reference Silver 5 hangfalpár eladó teljesen újszerű állapotban, minden tartozékával! 109.000

udv!
mint irtam a kijelzo nem reagalt erintesre, minden mukodott, ami billentyuzetrol elerheto volt azt mindent el tudtam erni. perszehogy feloldottam a billzarat. amikor megcsorgettem a telefont, nem lehetett felvenni a hivast sem, es egyaltalan semmire nem reagalt, egyertelmuen teljes egeszeben inaktiv volt a kijelzo. viszont vmi szoftveres hiba lehetett mert ha ujrainditottam a telot (billentyurol a space jellel es az enterrel megoldhato), utana mintha mi sem tortent volna, tokeletesen hasznalhato volt az erintes vezerles. de ez mar a mult, ma reggel vegleg elborult az agyam es kicsereltettem egy masikra. ez eddig jol mukszik, semmi gond vele, azon kivul hogy szerintem a symbianhoz es a winmobhoz kepest ez az 1.6-os android egy rakat hulladek... meg jo hogy nem fektetem be magamnak is egy ilyenbe, megvarom az n8 billentyus verziojat. viszont holgyeknek ugy tunik kotelezo darab, igazi csajos telo=))
jah, ami miatt kicsit meginogtam hatha en vok a marha, hogy van rajta az a plusz biztonsagi zar, a kepernyon alakzat letrehozasa vagy mi a fene, azt hittem az van rajta, de azt ujrakalibraltam (lathatova tettem a pontozast), es ugy sem reagalt semmire, szal jah, mindent megprobaltam. a boltban azt mondtak ilyennel meg nem talalkoztak... valoszinu majd fognak, nem tul biztato a made in china felirat a hatuljaban... mondjuk messzemeno kovetkeztetest sem vonnek le emiatt, szal inkabb nem huzom le a keszuleket, egyszeruen nem nekem valo, mint az iphone sem...
azert koszonom a faradtsagot hogy probaltal segiteni!!!! igazan halas vagyok erte!!!!
tamas

Sziasztok!
Tudja valaki, hogy a telefonkönyve készített fényképeket hova menti a telefon?
Honnan lehet lementeni azokat?
Ha törlöm a DCIM mappát megmaradnak ezek a képek?
Köszi!

Üdv mindenkinek.Két kérdésem lenne csak.
Az első: Azt olvasom a telóról,hogy MicroSD kártyát olvas 16 gigáig.A problémám az,hogy a boltokba csak olyan kártyákat látok amik MicroSDHC néven futnak.A kérdésem az hogy ezeket a MicroSDHC kártyákat bele lehet rakni a telóba és tudja is kezelni.Esetleg van olyan akinek mondjuk ilyen memóriakártyája (MicroSDHC) van 4,8,16 gigában és látja is?
Itt van egy leírás erről a két memóriakártya típusról.Elméletileg kezelnie kéne.
A második: A Telenornál nem tudja valaki mikor lehet kapni ezt a mobilt?
BF-Bad Company2: RobyG (HUN) ; Origin: RobyG

Az én telefonomban 8 GB-os microSD HC kártya van, gond nélkül viszi.
Telenornál meg valószínűleg soha nem lesz kapható. Pár hónapja semmilyen Sony-Ericsson készüléket nem forgalmaznak, így arra ne várj! Én is emiatt vettem meg függetlenül.

Hali!
A Bluetooth problémája a 2.1-es androiddal megoldódik?(Azért az durva,hogy egy ilyen telón nem működik a dolog kapásból...)Ha nem, tudtok valami segédprogit valahol?A másik gondom pedig,hogy amikor egy képet akarok háttérnek beállítani,mindig megjelenik a kivágó négyzet a képen és mindenképp a kép csak egy részét teszi be háttérnek,holott a használati utasításban csak mintegy lehetőség van felajánlva a kép kivágása...hogy lehet eltüntetni a kivágó keretet?! 
Szóval,ha tudtok segíteni,előre is köszi! 
[ Szerkesztve ]

Köszi a választ.
A szomszédom felesége a Telenornál dolgozik én is kérdeztem tőle és nem tudta megmondani,hogy lesz-e.
Úgy látszik nekem is majd kártyafüggetlenül kell majd megvennem.
BF-Bad Company2: RobyG (HUN) ; Origin: RobyG
Van ebben a telefonban valami fájlkezelő? Ahol elindíthatok egy alkalmazás telepítést?
Monitor Audio Reference Silver 5 hangfalpár eladó teljesen újszerű állapotban, minden tartozékával! 109.000

Market-ről szedd le a az ASTRO file manager-t.
[ Szerkesztve ]
Kérdésem másképp: x10 mini pro-ban hogy a rákba kell felrakni egy apk-t amit usbn toltam fel?
Letöltöttem, fel is raktam de bluetoothon még mindig nem megy a file transfer. Ez a rendszer egy szenny. Még jó hogy nem én vettem ilyen trét.

Ha valamihez nem értesz, ne a rendszert szídd első körben, inkább nézz utána, tanulj!
Pl. innen:
[http://blog.se-portal.hu/android/]
Engem nem érdekel hogy a wc-t is le lehet-e húzni egy telefonnal, de azért egy rendszeren ne külön alkalmazással kelljen már a bluetooth küldést beállítani
vagy egy fájlkezelőt előhozni.
Ha telefonálni akarok arra is külön program kell? 
[ Szerkesztve ]

Ez engem is érdekelne!
Próbáltad esetleg a SE PC Suite-vel?
Üdv!
Dell E6410
...pedig pont ez az okostelefonok egyik nagy előnye!
Nem kell megelégedned azzal a programmal, amit a gyártó rád sóz!
Ezesetben a filekezelőt magad választod ki.
A BT küldés meg a 2.0 alatt igényel külön appot, de még mindig jobb megoldás ez, mint az, hogy egyáltalán ne lehessen BT-on file-t küldeni-fogadni. (nem akarok két példát is felhozni)
Egyik nagy álmom, hogy olyan alapszoftver legyen egy-egy készüléken, amihez szinte az összes hardverkezelő funkciót te választhasd ki.
Pl a rádiót, és a zenelejátszót ne tartalmazza a telefon, hanem én tehessem fel, amit szeretnék. Pl winamp.
Vagy, ha már van fenn a telefonon olyan szoftver - mondjuk egy általam nem használt, előretelepített online navi - akkor azt legálisan, és bütykölés nélkül eltávolíthassam...
Szerintem Te nem értetted meg az okostelefon, mint bővíthető multimédiás egység fogalmát.
Segítek, van divix, xvid lejátszó is - mielőtt még ezért is lesajnálnád a mobilt - ami konvertálás nélküli filmeket is képes játszani...
Értem hogy mire gondolsz, de a munkatársamnak ez munkára lesz, egy kész rendszer kell nem egy olyan aminél minden kiderül valamilyen alapvető alkalmazás hiánya. Sajnos a T-nél erre beszélték rá, mert ez az android annyira új, annyira jó...
Az Android nagyon jó, és nagyon új, de okostelefon platform. Egyes funkcióhoz külön progi kell.
Az elvárásaid - azaz a munkatársad elvárásai - rövid ismerete alapján nem okostelefon lenne az ideális munkaeszköz.
Egy zárt oprendszeres telefonnal szinte semmi dolog nincs, beüzemeled, és használod.

Sziasztok! Valaki segítsen már nekem a következő a gond:
X10 mini pro és egyszerűen nem tudok se fogadni se küldeni mms-t. Kártyafüggetlenül vettem vodafonos előfizetéssel használom. A neten talált APN adatokkat csinálok hozzáférési pontot de kis próbálkozás után se küldi el (meg jelenik a 3g, vagy g ikon nyíl villog kicsit majd eltűnik) Vodafonba cseréltek már simkártyát is de így sem megy.

Ez alapján csináltad?[link]

igen

így néz ki az apnem:
Név:Vodafone MMS
Hozzáférési pont név: mms.vodafone.net
Proxy: 080.244.097.002
port:8080
Felhasználóinév:<nincs megadva>
jelszó:<nincs megadva>
kiszolgáló: http://mms.vodafone.hu/servlets/mms
MMs-proxy:080.244.097.002
port:8080
MCC: 216
MNC: 70
Hozáférésipont-név tipúsa: mms

Ha pedig teljesen úgy van beállítva mint a linken, akkor kis nyíl villogás után küldéshez sorban állítva üzenet jelenik meg
Nekem/nekünk kb annyi elvárásom lenne mint amit az öreg p1 tud:
- jó multitask
- office
- copy/paste (névjegyeket is)
- üzeneten belüli keresés
- wlan
- informatív főképernyő
Nem túl nagy elvárások, de mégsem sikerült ennek a telefonnak ezt összehoznia. És íhen, szégyellem hogy kész rendszert várok el...
[ Szerkesztve ]
Egyetértek mrlujoakkal. Én is nagyon régen vártam már egy olyan telefont, amire én tehetem fel a programokat, és nem kell kerülgetnem a gyárilag szükségesnek ítélt, de nekem teljesen felesleges alkalmazásokat. Na jó, az Android egyelőre még nem ilyan, de nagyon közelít 
Az nem a telefon hibája, hogy őt vetted meg, és nem egy olyat, ami megfelel az igényeidnek. Nem a telefon választja ki a leendő gazdáját.
Egyébként ha kicsit utánanézel, akkor mindent tudsz rá telepíteni, amit akarsz.
Az szerintem is érdekes, hogy alapból nincs rajta fájlkezelő, de legalább 1 perc munka szerezni egyet, úgyhogy nagy duzzogva meg lehet oldani valahogy. Inkább az a szomorú, hogy általában a boltban sem tudják megmondani, hogy miért és mire jó az Android.
Ha egy egyszerű, érthető bemutatást akarsz a telefonról (hogyan kell programokat tenni rá, egyéb alapdolgok), akkor nézd meg a hozzászólásom alján lévő oldalt. A kezdőknek szóló rész nem szaknyelven írja le a tennivalókat, csak követni kell a lépéseket, és máris működik a telefon 
www.android.se-portal.hu *** www.nektech.hu *** Androidos leírások a Logoutomban *** Fél éves, fekete, T-Mobile-os SGS II eladó

Üdvözlök Mindenkit!
Kettő napja kezdtem el olvasni a fórumot, mert én is a mini pro-n gondolkodom.
Egy újdonsággal szolgálhatok: november elejétől elérhető lesz a Telenor kínálatában az X10 mini, az X10 mini pro, az X8 és a Yendo is. Se árat, se pontos időpontot nem tudok. Ezt is úgy zsaroltam ki egy régi pannonos, telenoros barátomtól, akinek a régi ericsson-os területi üzletkötője mondta. Aki a telenoros megjelenésre vár, az még legyen egy kis türelemmel. Amint tudok pontos információt (ár, idő), azonnal írok.
üdv, beléptem én is a klubba, a kérdésem, a gyári progikat vmi egyszerűbb módon le lehet szedni a telóról, akad itt legalább 1oldalni cucc, amire semmi szükségem.
Ez alapján próbáltam bűvészkedni, de nsok sikerrel, volt hogy a shell elindult, de már a jogosultságot nem adta be.
Egyébiránt dúrván bejön a teló, simán megéri az árát, bár külföldi vétel volt, igy kb bagóért vettem ![;]](/dl/s/v1.gif)
ps. kikapcsolt állapotban tud e ébreszteni, mert nekem nem jött össze a mutatvány 
--- DIABLO 3 VIZÁLLÓSZÖVETTÉRKÉP 2 MÉRETBEN ELADÓÓ - Samu 102 cm LCD, HD 6970 eladó - LEGO 10188 DEATH STAR ELADÓ ---

Szia. Kikapcsolt állapotban sajnos nem tud ébreszteni, de jó megoldás, ha estére Airplane mode-ba teszed a telefont, így nem tudnak majd hívni, de be lesz kapcsolva a telefonod.
kösz, hát, sajnálom nagyon ezt a részét
, illetve ami még feltűnt elsőre, hogy hiába állitottam be az sms-nél az kézbesitési visszajelzést, ha küldök sms-t , csak a pipa van, nekem kicsit kevésnek tűnik önmagában....De hát ez legyen a legnagyobb bajom 
btw . gyári programok eltávolitása ügyben vmi egyszerű opciót tudnál e? 
--- DIABLO 3 VIZÁLLÓSZÖVETTÉRKÉP 2 MÉRETBEN ELADÓÓ - Samu 102 cm LCD, HD 6970 eladó - LEGO 10188 DEATH STAR ELADÓ ---
Ha rootolod a telefont, akkor tudsz rátenni olyan programot, amivel a gyári programokat el tudod távolítani, viszont nem ajánlom mert bekevr pár dologba, pl. nem látja a frissítéseket.
okés, értem, viszont akkor egy olyan progira lenne szükségem, amivel a 'desktop'-ról el tudom takaritani a felesleges gyári alkalmazásokat, akár egy mappába.

passzolom...
A folder organizerrel lehet mappába rendezni a cuccokat, de, hogy a desktopon is lehet-e az nem tudom.
[ Szerkesztve ]

Éppen jövő hét péntekre akarom kihozatni a T-mobil webshop-ból. Mire megjön, szoftverfrissítéssel kezdhetek, de még kuka vagyok hozzá.
K750i-ről váltok erre, nagyon megtetszett. Addig is olvasgatom sűrűn a topic-okat. 
Ha valamid nincs meg az életben, az csak azt jelenti, hogy nem vágytál rá elég erősen.

Elismerem jó telefon!! De nem vennék ilyent. Én nekem pár dolog nélkülözhetetlen egy telefonból:
-Jó kamera vakuval: megvan
-Elegendő memória: nyilvánvaló hogy megvan
-Qwerty billentyűzet: gratulálok mert egy kis telefonhoz képest az SE nagyon szépen összehozte
-Social Network: igen ott a Facebook (beismerem kocka vagyok)
-Office: nah az már nem jött össze ebbe a Kis Apróságba
Viszont a Wifi alap, de úgy gondolom, hogy egy telefonnál átláthatónak kell lennie, és szerintem, vagyis egyéni vélemény, de ehhez kicsi a képernyő.
Am lehet szidni, mert annyira nem vágom a telókat, de a C6-ot akarom megvenni!
És sorba kapom az oltásokat hogy ne vegyek szar Symianos telefont.
Jó ha lenne pénzem megvenném a Samsung Vawe-t, de nincs plusz 20 ezre ft-m.
Lg Optimus, hát nem tudom, Ott az Android, de az Lg nekem olyan sötét ló.
Meg persze a sima X10 mini, amiből hiányolom a qwerty-t, meghát nekem kicsi.
Am én egy telefont se szidok, aki megveszi akármelyiket, az említettek közül jól jár mert egy Okos telefont kap, és remélem jól is jár vele!!! 

Sziasztok.
Nálunk is családtag lett egy ilyen X10 mini pro készülék a tegnapi nap folyamán. Pár óra múlva fel is mondta a szolgálatot és nem reagált semmilyen érintésre, kikapcsolásra, csesztetésre és ma vissza is mentem a t-mobilhoz kicseréltetni. Egy szó nélkül ki is cserélték
Nem ez a lényeg.
Olvasgattam egy kicsit itt a fórumon a tunningolást/személyreszabást illetően, és az lenne a kérdésem hogy ezt az említett astro file managert hogyan tudom feltelepíteni a telóra , mert a későbbiekben (ha jól értettem)ezzel lehet megkönnyíteni a telóra való programok feltelepítését.
Előre is köszönöm a segítséget.
SNES PAL kazik egyben mind 3ezerért. http://hardverapro.hu/apro/snes_pal_kazettak_elado_vagy_cserelheto/hsz_1-50.html

Market-ről simán le tudod tölteni, nem fizetős.

Én meg 4 éves k800i-ről váltanék, csak még nem tudom, mire. Ez, X10 vs. Samsung i9000. Utóbbiak jóval drágábbak a T-nél is.
Dell E6410