Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#251) Joe bácsi

Joe bácsi
(PH! addikt)

Sms írásban pl. hogy megyek vissza/fel 2 sorral mondjuk, ha nincs 4 irányú navi gomb??? És a böngészőben, ha nem a képernyőt akarom tapizni, mert nem úgy akarok lapozni???
:U :F

Nálam már ott megbukik egy telefon, h. nem tud sms jelentést és Bt-on fájlokat küldeni mindenféle buhera nélkül!

(#252) mrlujoak válasza ans (#248) üzenetére

mrlujoak
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jaaa! Leesett mire gondolsz. :D :D

A videó 44-45-46-ik másodpercében van az ominózus baki, amikor hamburgert vesz.
A baloldali képet nézd, ott a muki a bal kezében tartja a kaját, majd a megadott másodperceknél feltűnik a csípője mellett leeresztett jobb keze is, miközben a reklám jobb oldali képén a "másik jobb kezében" a telefont tartja...
Itt a 3 kezű ember :))

mrlujoak

Xperia™ ray 4.0.3 és Xperia™ X10 mini

(#253) Rain Blade válasza mrlujoak (#252) üzenetére

Rain Blade
(lelkes újonc)

Hali!
Aki vett T-mobcsinál tudna nekem arról nyilatkozni hogy a kedves szolgáltató
összecsúnyítja e a kicsikét a logójával? ( T-mobile felirattal )
köcce

AMD FX-4100 , HD4870 512Mb Gainward GS, 2*2Gb Kingstone HyperX 1800mhz,Raidmax Smilodon, Revoltec FightBoard Advanced , CM Inferno

(#254) fpy_ válasza Rain Blade (#253) üzenetére

fpy_
(tag)

Nem. Nekem meglepi volt a vászon tok is, a honlapon nem írták, hogy lesz a csomiban.
A füles viszont nem hangerőszabályzós sajna.

(#255) SE_HELP válasza rwbag (#229) üzenetére

SE_HELP
(kvázi-tag)

rwbag:

Sajnos nem lehet törölni ezeket a fájlokat.

(#256) Lasy válasza SE_HELP (#255) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ha nem kell a garancia akkor megoldható szerintem. :D

http://t7.hu/iv7 összes hirdetésem, illetve SE tuningok minden mennyiségben. +36704075344

(#257) japi válasza Lasy (#256) üzenetére

japi
(kvázi-tag)

Nem lehet megoldani!

"Ki engedte meg, hogy elhagyja az őrbódét? Már hogy hagytam volna el, itt van rajtam."

(#258) Dark Archon

Dark Archon
(őstag)
LOGOUT blog

Hmm... megtetszett a készülék, kiváncsi voltam hogyan mérik a szolgáltatóknál. Létezik, hogy a Telenor-nál összvissz 2db SE készülék van?!

Dark Archon | i5-2500K - GTX 560 Ti - 8Gb - Vista x64 | BC2: DarkArchonHUN

(#259) Joe bácsi

Joe bácsi
(PH! addikt)

Kedves Tulajok!

Aki rendelkezik ilyen vagy pro telóval az alábbi kérdésekre válaszoljon legyen szíves.
Aktív hívás közben lehet-e pl. melléket beütni, a telefonkönyvet vagy a menüt behozni?
Kiírja-e hívás közben az eltelt időt és a hívás végén?
Bármilyen háttérképet be lehet-e tenni? Mekkora méretű lesz?
Sms írás közben vagy Opera miniben mivel lehet felfelé menni vagy egy sorral vissza az sms-ben ha nincs pl. a qwerty-s proban 4 irányú gomb?
Mennyire fagy, stabil az Androit elavult 1.6-osa?
Mikorra lesz elérhető rá a 2 vagy 2.1 vagy 2.2-es Android?
Kihangosítva, hogy szól?

:R

Nálam már ott megbukik egy telefon, h. nem tud sms jelentést és Bt-on fájlokat küldeni mindenféle buhera nélkül!

(#260) Lasy válasza Joe bácsi (#259) üzenetére

Lasy
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem rendelkezem ilyen készülékkel, de talán segítenek a válaszok.

Aktív hívás közben lehet-e pl. melléket beütni, a telefonkönyvet vagy a menüt behozni?
Szerintem igen, mert az összes tapizós telefonnal lehet miért ezzel ne lehetne?
Kiírja-e hívás közben az eltelt időt és a hívás végén?
Tuti kiírja.
Sms írás közben vagy Opera miniben mivel lehet felfelé menni vagy egy sorral vissza az sms-ben ha nincs pl. a qwerty-s proban 4 irányú gomb?
tapizós telefonoknál úgy szokott lenne, hogy ahová az ujjadat teszed utt lesz a kurzor. ;)

sajan többire nem hiszem, hogy tudnék válaszolni

http://t7.hu/iv7 összes hirdetésem, illetve SE tuningok minden mennyiségben. +36704075344

(#261) Zugi válasza Joe bácsi (#259) üzenetére

Zugi
(fanatikus tag)

Hívás közben nagyon könnyen lehet melléket beütni. Van egy kis ikon, arra kell bökni és újra előadja a teljes billentyűzetet. Ugyanígy elindítható hívás alatt is más alkalmazás, így pl. nem gond ha valakinek egy 3. ember telefonszámát akarod bediktálni, mert hívás közben is bele tudsz menni a telefonkönyvedbe.

Hívás közben végig számolja az eltelt időt, de utána a hívást befejezve nem tudom hol lehet visszanázni. Szerintem alapból nem tudja, de én letöltöttem egy külön progit hozzá és ott minden információ utólag is kinyerhető. Hívások ideje, időtartamai, stb.

Háttérképet személy szerint még nem nagyon próbáltam. Egy a készülékkel kattintott fotót adtam meg próbaképpen mint háttér, de úgy túl nagyban helyezi el, azonban olvastam, hogy megfelelő éretűre alakítva a képet, normálisan beállítható háttérképnek. Lehet, hogy ilyen érintőképernyős készülékeknél a túl heterogén háttér zavaró, semmint a közel egyszínű.

Fagynia nekem egyszer sikerült 5 nap alatt, de új készülékként folyamatos nyúzás alatt áll(t). Ez is akkor történt, amikor sok új alkalmazást telepítgettem össze vissza, de máskülönben nagyon stabil a szoftvere.

2.1-es Androidot 3. negyedévben ígért az SE, tehát 2 hónapon belül jönnie kell.

Kihangosítva teljesen tökéletes.

(#262) Zugi válasza Joe bácsi (#259) üzenetére

Zugi
(fanatikus tag)

ja és a billentyűzeten a le-fel nyilakat hogy mivel lehet kiváltani, na arra én is kíváncsi vagyok, hátha valaki tudja!

(#263) arkades válasza Dark Archon (#258) üzenetére

arkades
(tag)

Igen létezik.
234-es hsz.
Sajnos elég valószínű :(
A legszomorúbb, hogy velünk felhasználókkal szúrnak ki.
Bővebb felvilágosítást egyáltalán nem adnak sehol.
Nekem a Vodánál is van előfizetésem, és ott sem mondanak semmit a várható megjelenésről.
Azért ez elég furcsa üzlet politika.
Olyankor mi van, ha valakinek elfogy a türelme, és átmegy egy másik szolgáltatóhoz, mivel nem mondanak semmi konkrétumot.
A mostani előfizetőkért folytatott harcban szerintem ez a titkolódzósdi egy baromság.
Miért nem lehet azt mondani, hogy: Figyelj, egy hónap és nálunk is lesz, vagy azt, hogy nem foglalkozunk ezzel a telefonnal.
Ráadásul szerintem elég nagy lenne rá a kereslet.

[ Szerkesztve ]

(#264) nauro

nauro
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Akik már megvették a kicsikét, azok le tudnák írni nekem, hogy hol vették és mennyiért? Természetesen nem a T-re gondolok. Valamint T-ben mekkora felárért lehet megkapni függetlenül?
Köszi

(#265) Zugi válasza nauro (#264) üzenetére

Zugi
(fanatikus tag)

(#266) nauro válasza Zugi (#265) üzenetére

nauro
(lelkes újonc)

köszönöm, akkor már csak a t-s függetlenítés érdekelne. Neten nézegettem, de nem találtam róla pontos információt. Na mind1, ha más nem holnap megpróbálok elmenni és megkérdezem a boltban. Ha megtudom, akkor majd leírom ide.
Köszi

(#267) dussy válasza fpy_ (#254) üzenetére

dussy
(senior tag)

Tudnál erről a tokról képet linkelni vagy feltölteni?
Csak a prohoz jár a tok? Thx!

-dussy-

(#268) Avicularia válasza Zugi (#250) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Köszi a választ.Most egy SE w660i-t használ,de a hd2-mel is szenved ha a kezébe adom,de nem csak a mérete miatt.Nem nagyon tud mit kezdeni a touchscreen-el.
Kolléganőjének ilyen van,megtapizta és megtetszett neki,csak félek,hogy nem tudja majd kezelni.

(#269) Zugi válasza nauro (#266) üzenetére

Zugi
(fanatikus tag)

Azt olvastam a T-nél 20e Ft a függetlenítés. Bár ezt konkretizálni kell, hogy vajon tényleg így van -e. Ha ott meg el akarod hozni előfizetés nélkül, feltöltőkártyás csomagban, akkor jelen állás szerint 74.990 Ft-ot fizetnél. Ez csak 8e Ft-tal kevesebb mint függetlenül venni egyet. Ha meg a T-nél való függetlenítést rászámítod, már meg sem éri.
Ha már pénzügyek, akkor ha van rá lehetőséged a T-nél vett készülékek Áfa-ját visszaigényelheted, azonban független helyeken ez az opciós nem él, mivel 0%-os Áfa kulccsal árulják.

(#270) fpy_ válasza dussy (#267) üzenetére

fpy_
(tag)

Szia,

küldtem fotot az emailodra, esetleg Youtube unboxing videóban lehet még megnézni.
A tok egy kicsit sötétebb a kályhaezüstnél.
Nekem pro van, nem tudom, hogy a simához jár -e...

[ Szerkesztve ]

(#271) Oly

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Az MBW-150 SonyEricsson Bluetooth-os karóra szerintetek ez a készülék kompatibilis?

SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

(#272) dussy válasza fpy_ (#270) üzenetére

dussy
(senior tag)

Köszi, egészen rendben van! :K

-dussy-

(#273) Oly válasza arkades (#263) üzenetére

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

Ne türelmetlenkedj!!! Várd meg a hétfőt, ha a Vodánál van előfizud... :))

[ Szerkesztve ]

SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy

(#274) arkades válasza Oly (#273) üzenetére

arkades
(tag)

Hú de jó lenne :)

(#275) nauro

nauro
(lelkes újonc)

Hétfőtől lesz a Vodafonnal is?? nem mondjátok?:) akkor várok, most akartam megrendelni függetlenben, mert vodás vagyok, de akkor várok még:)

[ Szerkesztve ]

(#276) arkades

arkades
(tag)

Csak ettől az érintő kijelzőtől félek egy kicsit, még soha nem használtam ilyet.

(#277) Zugi válasza arkades (#276) üzenetére

Zugi
(fanatikus tag)

Nem mondom, hogy nem lesz baromi szokatlan, de idővel azért nem olyan vészes.

(#278) Rain Blade válasza Zugi (#277) üzenetére

Rain Blade
(lelkes újonc)

Tegnap óta én is boldog tulajdonosa vagyok egy x10 mini pro-nak :)
Lenyűgöz a gyorsasága, és a tudása!
Az érintő képernyőtől ne félj ha megszokod élni sem fogsz tudni majd nélküle!
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Eddig tökéletesen megvagyok vele elégedve!

AMD FX-4100 , HD4870 512Mb Gainward GS, 2*2Gb Kingstone HyperX 1800mhz,Raidmax Smilodon, Revoltec FightBoard Advanced , CM Inferno

(#279) Rain Blade válasza Rain Blade (#278) üzenetére

Rain Blade
(lelkes újonc)

Valaki megtudná mondani hogy hol tudom kikapcsolni a 3G-t?
//x10minipro//

(#280) Zugi válasza Rain Blade (#279) üzenetére

Zugi
(fanatikus tag)

Beállítások - Vezeték nélküli vezérlők - Mobilhálózatok - Adatforgalom

(#281) Rain Blade válasza Zugi (#280) üzenetére

Rain Blade
(lelkes újonc)

Köszi megvan.
azért vicces hogy alapból egy fájlkezelő sincs rajta.ez nagyon hiányzott de most feltettem 1et.
meg hogy feltettem a network monitort nem vagyok fent a neten és úgy is számolja a k.bite-okat a 3g-n keresztül :S
gyorsan berendeltem egy ilyen 100mb-os havidíjas netcsomagot a tmobcsitól biztos ami biztos. nehogy meglepődjek amikor jön a számla.

(#282) l!nk87 válasza Oly (#273) üzenetére

l!nk87
(tag)

Megkérdezhetem, hogy honnan van az infód a hétfői vodáról? Én is nagyon várom már, hogy legyen, nekem pár héttel ezelőtt azt mondták, hogy talán szeptemberben. Mondjuk engem inkább a sima mini érdekelne, gondolom az is lesz akkor náluk.

(#283) Rain Blade válasza l!nk87 (#282) üzenetére

Rain Blade
(lelkes újonc)

Hmmm valaki tapasztalt olyat hogyha a készüléket kikapcsolja marha nehezen lehet utána visszakapcsolni? többnyire csak rezeg 1et és nem történik semmi.
Feltételezem nem mind1 hogy hogyan nyomom meg a bekapcsoló gombot mert ugye 1 gombon van a bill zár és a kikapcs/bekapcs.
Van ennek valami trükkje vagy hasonló tapasztalata valakinek?

(#284) Dark Archon válasza arkades (#263) üzenetére

Dark Archon
(őstag)
LOGOUT blog

Hát ez remek. Valakik nyilván megtömték a zsebüket a felvásárlással, s nyilván megint a fogyasztó szívja meg. Mondjuk én eddig is csak azért maradtam Pannon-os, mert "magyar", de ezek után már teljesen mindegy.

Dark Archon | i5-2500K - GTX 560 Ti - 8Gb - Vista x64 | BC2: DarkArchonHUN

(#285) fpy_ válasza Rain Blade (#283) üzenetére

fpy_
(tag)

Ez ilyen, viszonylag lassan indul el. A rezgéssel azt jelzi, hogy ne nyomd tovább a gombot, indul az op. rendszer.

(#286) nauro

nauro
(lelkes újonc)

Na a vodafone oldalán a készülékkeresőnél megjelent az X10 mini és a mini PRO is. Kép még nincsen hozzá, de pár díjcsomaggal megszabtak már árakat. Semmiféle dátumot nem láttam. Remélem ez azt jelenti, hogy mától már kapható lesz a kicsike!
Ha valakinek van pontosabb információja a témában, az kérem ossza meg velünk!
Köszi

(#287) Joe bácsi

Joe bácsi
(PH! addikt)

A Marketen lévő programokat lehet németül is használni? Vagy csak angol progik vannak?

(#288) pető bá'

pető bá'
(fanatikus tag)

eddig az Optimus-on gondolkodtam, de most h megjelent a vodánál lehet hogy egy x10mini pro lesz belőle. 2 év hűség 45k??? az optimus 26k lenne. qwerty (ami nekem nagy előny), kisebb (kijelző, meg az egész...), 5megapixel, vaku, mindegyik 1.6-os android (és mindegyik hamarosan frissül!)... azt hittem nem veszek soha SE-t, dehát... ilyen ajánlat nincs több... :K

Samsung Galaxy 3 - DutchMods v5.3 (finally); G3mod kernel v2.4.1 OC

(#289) tankagogy

tankagogy
(őstag)
LOGOUT blog

ilyen kis nyomi telefont rég láttam ..... :W

értelmetlenül kicsi! legózni jól lehet vele :)

Bin Ladent Barca mezben lőtték le... EZért most nem lehet tudni hogy meghalt vagy színészkedik!:D:D

(#290) dussy válasza tankagogy (#289) üzenetére

dussy
(senior tag)

Köszönjük az értelmes és főleg építő hozzászólást!
Ha nem érdekel a telefon nem kell ide írogatni...

[ Szerkesztve ]

-dussy-

(#291) jeni válasza pető bá' (#288) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

én is erre gondoltam,mert a SonyEriccsonak amivel drágább előfizúban közel +16e.Ft de ellenben saját billentyűzete van és jobb minőségű a kijelzője. Kérdés a prociban melyik lenne erősebb?

(#292) jeni válasza Zugi (#261) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

szia
Milyen a hangereje a SonyEriccson X10 mini pro-nak? Ugyanis a vodánál szeretném meghosszabbítania előfizumat,eddig ezt nem láttam a LG Optimus GT540 vettem volna meg,de vissza tartott hogy a csengetése mikor engem hívnak elégé halk,de lehet,hogy az ébresztője se lesz elégé hangos :(
Erre a teló Sonyericcsonra kíváncsi lennék milyen hangos?

(#293) Oly válasza l!nk87 (#282) üzenetére

Oly
(őstag)
LOGOUT blog

Az üveggömben láttam... :))

(#294) l!nk87 válasza Oly (#293) üzenetére

l!nk87
(tag)

Még ha tegnap írtad volna, nyugodtabb lettem volna. De sebaj, igazad lett, holnap menek is nézelődni :DD
Az előbb írta vlki, h a pronak jobb a kijelzője, én ilyet nem olvastam sehol, gondolom megint vak vok :U
Miben más a pro a méreten és a qwertyn kivül?

(#295) pető bá' válasza jeni (#291) üzenetére

pető bá'
(fanatikus tag)

elvileg (órajelben) mindkettő 600Mhz-s. de ugye nem minden a számokban rejlik. kisebb a kijelzője az Android nagyon jól fut rajta. youtube-on láttam játékokat is rá, kb. olyanok mint az Optimusra. (érdemes az x10mini-re rákeresni, arra több találat van, és a gombsoron kívül szinte semmi különbség. ami az egyiken elfut, az a másikon is. ;) ) a mérleg (az árral együtt is) a Mini Pro felé billen, az Optimus ellenében.

(a mini is van a vodánál, 5k-val kevesebb, abban a csomagban ami nekem van. 45k a pro 40k a sima. annyit csak megér egy qwerty...)

(#296) pető bá' válasza l!nk87 (#294) üzenetére

pető bá'
(fanatikus tag)

(#291) jeni: "én is erre gondoltam,mert a SonyEriccsonak amivel drágább előfizúban közel +16e.Ft de ellenben saját billentyűzete van és jobb minőségű a kijelzője."

jeni az optimussal hasonlította össze a pro-t, nem a minivel a mini pro-t... ;)

[ Szerkesztve ]

(#297) Zugi válasza jeni (#292) üzenetére

Zugi
(fanatikus tag)

Nem elfogultságból írom, de hangproblémája egyáltalán nincs. Tudom, mert életem során futottam már bele kétszer is olyan készülékbe, amik megvásárlása után bosszankodva könyveltem el, hogy a fenébe ezek halkak.
Ez az mini sem a hanghatásaiban, sem a beszédhangban nem halk. Nagyon is erős hangja van.
Pl. sms hangra és poénból beállítottam, hogy a klasszikus Nokia sms hangja szólaljon meg (MP3 file-ról) és ma reggel épp a fürdőszobában készülődtem, amikor egy banki sms a szívbajt hozta rám a hangerejével, miközben nem is maximumon állt a csúszka.
Az ébresztője meg egy állat - nemcsak hangerőben, hanem szó szerint is:) , mert kiráz az ágyból amikor a beépített kakas kukorékoló hangra teszem:)

(#298) jeni válasza pető bá' (#295) üzenetére

jeni
(PH! addikt)

igen azért kérdeztem mert az a 4 e.Ft a + bil simán megér mert nem kell folyton tapizni a kijelzőt

(#299) pető bá' válasza jeni (#298) üzenetére

pető bá'
(fanatikus tag)

hát persze! gombsoros okostelefont szerettem volna elérhető áron, már majdnem belenyugodtam, hogy ilyen nem lesz egyhamar. erre tessék!

(#300) pető bá' válasza Zugi (#297) üzenetére

pető bá'
(fanatikus tag)

gyári kakas?? :DDD azért van humoruk a Ericssonéknak... :K

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.