Hívás közben nagyon könnyen lehet melléket beütni. Van egy kis ikon, arra kell bökni és újra előadja a teljes billentyűzetet. Ugyanígy elindítható hívás alatt is más alkalmazás, így pl. nem gond ha valakinek egy 3. ember telefonszámát akarod bediktálni, mert hívás közben is bele tudsz menni a telefonkönyvedbe.
Hívás közben végig számolja az eltelt időt, de utána a hívást befejezve nem tudom hol lehet visszanázni. Szerintem alapból nem tudja, de én letöltöttem egy külön progit hozzá és ott minden információ utólag is kinyerhető. Hívások ideje, időtartamai, stb.
Háttérképet személy szerint még nem nagyon próbáltam. Egy a készülékkel kattintott fotót adtam meg próbaképpen mint háttér, de úgy túl nagyban helyezi el, azonban olvastam, hogy megfelelő éretűre alakítva a képet, normálisan beállítható háttérképnek. Lehet, hogy ilyen érintőképernyős készülékeknél a túl heterogén háttér zavaró, semmint a közel egyszínű.
Fagynia nekem egyszer sikerült 5 nap alatt, de új készülékként folyamatos nyúzás alatt áll(t). Ez is akkor történt, amikor sok új alkalmazást telepítgettem össze vissza, de máskülönben nagyon stabil a szoftvere.
2.1-es Androidot 3. negyedévben ígért az SE, tehát 2 hónapon belül jönnie kell.
Kihangosítva teljesen tökéletes.