Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Hunork

veterán

Szép estét!

Hátha itt lesz segítség, pedig sokan voltak lelkesek és segítőkészek a másik topikban.
    Íme a probléma:

Srácok, 2 napja újra raktam a W8-at a PC-re, természetesen frissült 8.1-re. És csak most jutottam el addig, hogy a telómat rádugjam. (Nokia 630) És nem is ismeri fel!!! :Y A haldokló, belassult régi rendszerem meg igen. Onedrive működik, ez rendben, szinkronizál is, meg a telefonkönyv...stb, de a fájlkezelőben semmi nem látszik. Leszedtem a Windows Phone asztalai alkalmazást, hát az sem csinál semmit, csak felvillan, oszt jó napot. Telefon restart volt, a szoftver naprakész, számítógép meg szintúgy, egy teljesen tiszta rendszer, gyors, szintén naprakész. Mi a teendő??? :F

Lehúzás, eltávolítás, PC és telefon újraindítás megvolt.
    Az alkalmazás sem csinált semmit.
    Telefon kikapcsolva, elindítva.
    A haldokló W8.1 felismerte, ez meg 2 napos... :O
    Biztos valami egyszerű a megoldás, csak nem jövök rá... :W

Mod: Eszközkezelőben ott van a teló, ,de nem tudja frissíteni az illesztőprogramot... :W :W :O

Feladom...
    Amúgy ez van Eszközkezelőben, hátha így érthető:

Minden megvolt, amit írtatok, amit találtam a neten. Hihetetlen. Egy dolog nincs: eredeti Nokia kábel, de eddig sem volt!!!
    Plusz jó hír: fostalicska Lenovo laptopon, amin W7 van, ott figyel a Windows Phone, ami áll a Phone-ból és az SD Card-ból. Mint 3 napja a régi W8.1 esetében. Elképesztő... :W :W

És akkor még plusz adalék: a lényeg, hogy az Eszközillesztő szoftver telepítése nem jön elő, tálcán jobb oldalt, mint amúgy máskor, mikor egy új eszközt csatlakoztatunk. Hát ennyi. Ha valaki tud segíteni, azt nagyon megköszönném. Egy tuti: még 1szer a rendszert nem húzom újra, végre rendben vannak a játék kliensek...

Esetleg létezik valóban egy driver hozzá, amit nem találok???
    Ha igen, ezt elküldené nekem valaki? ;)

Új hozzászólás Aktív témák