Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- RAM topik
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Szép estét!
Hátha itt lesz segítség, pedig sokan voltak lelkesek és segítőkészek a másik topikban.
Íme a probléma:Srácok, 2 napja újra raktam a W8-at a PC-re, természetesen frissült 8.1-re. És csak most jutottam el addig, hogy a telómat rádugjam. (Nokia 630) És nem is ismeri fel!!!
A haldokló, belassult régi rendszerem meg igen. Onedrive működik, ez rendben, szinkronizál is, meg a telefonkönyv...stb, de a fájlkezelőben semmi nem látszik. Leszedtem a Windows Phone asztalai alkalmazást, hát az sem csinál semmit, csak felvillan, oszt jó napot. Telefon restart volt, a szoftver naprakész, számítógép meg szintúgy, egy teljesen tiszta rendszer, gyors, szintén naprakész. Mi a teendő???
Lehúzás, eltávolítás, PC és telefon újraindítás megvolt.
Az alkalmazás sem csinált semmit.
Telefon kikapcsolva, elindítva.
A haldokló W8.1 felismerte, ez meg 2 napos...
Biztos valami egyszerű a megoldás, csak nem jövök rá...Mod: Eszközkezelőben ott van a teló, ,de nem tudja frissíteni az illesztőprogramot...
Feladom...
Amúgy ez van Eszközkezelőben, hátha így érthető:Minden megvolt, amit írtatok, amit találtam a neten. Hihetetlen. Egy dolog nincs: eredeti Nokia kábel, de eddig sem volt!!!
Plusz jó hír: fostalicska Lenovo laptopon, amin W7 van, ott figyel a Windows Phone, ami áll a Phone-ból és az SD Card-ból. Mint 3 napja a régi W8.1 esetében. Elképesztő...És akkor még plusz adalék: a lényeg, hogy az Eszközillesztő szoftver telepítése nem jön elő, tálcán jobb oldalt, mint amúgy máskor, mikor egy új eszközt csatlakoztatunk. Hát ennyi. Ha valaki tud segíteni, azt nagyon megköszönném. Egy tuti: még 1szer a rendszert nem húzom újra, végre rendben vannak a játék kliensek...
Esetleg létezik valóban egy driver hozzá, amit nem találok???
Ha igen, ezt elküldené nekem valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- PlayStation 5
- Mafia: The Old Country - Fókuszban a harcok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest