Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FishAir

    senior tag

    Basszus tegnap ejtettem le másodjára, és ennek már nyoma is lett a két alsó sarkán. Grrrrr :((( .Annyira rohadtul mérges vagyok magamra. :W Leszállt a hátlap akksi ki és a billentyűk jobb oldalánál egy kicsit kilátszott a bele, de visszanyomtam. Viszont, hogy valaminek örüljön is a fejem így már nem mocorog a műanyag keret. :) Lepattant róla egy kis részen a csilli villi festés, de alatta hála istennek nem fehér vagy fekete, hanem szürke. A sötétebb szürke részen ugyanez vagy 6-7 kisebb karc, de alatta csak egy árnyalatnyival szürkébb a cucc. Tulajdonképpen nem feltűnő, csak rohadtul bosszantó. Semmi baja a gépnek megy ugyanúgy ahogy eddig.

    Kb. egy hete mondtam azt hiszem Maci neked a WeFi-t? Na az nekem nem megy. Feltelepül, de az indító képernyővel kifagy. A hivatalos fórumon olvastam, hogy más E52 tulajok is ezzel a problémával küzdenek.

    Feltelepítettem a Nokia Sports tracker progit, és hát brutális. Aki rendszeresen sportol annak kötelező (csak vigyázzon nehogy kiessen a telefon a mezéből :W ). Kb egy 30 ezer forintos vezetéknélküli bringás órával vetekszik a tudása, főleg, hogy még pulzus mérő övet is tud kezelni. Az egyetlen bajom vele, hogy az Ovi mapsaket nem tudja használni, ami azért elég érdekes. A térképet előre le lehet tölteni, de csak azt a területet ahol éppen vagy, a többit menet közben tölti, ha hagyja neki az emberfia. A nokia készített egy ilyen közösségi oldalt, ahol különböző csoportokhoz lehet csatlakozni, és feltölteni a saját útvonalaidat, aztán agyonra kielemezheted. Az útvonalat koordináták alapján rápakolja a google maps felületre, de el is lehet menteni olyan formátumban, hogy google earth-ön is lehessen használni. Ha van mobilinternete valakinek, akkor az otthoniak akár élőben is nyomon követhetik a honlapon, hogy éppen merre jár, vagy milyen zenét hallgat tekerés, futás vagy séta közben. Nagyon állat.

    iDontcare

Új hozzászólás Aktív témák