Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- PS5 és Xbox Series X/S külső SSD útmutató
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GodHeart #5157 üzenetére
Én így csináltam utoljára:
GOT-os 2.2.1 sbf-t feltoltam RDSlite-tal. (Vulnerable nem kell, mert GOT-os ROM-ban alapban tartalmazza.)
Felmásoltam (persze kicsomagolva) az androidiani openrecoveryt az memóriakártya gyökerébe.
A memkártyán az openrecovery/updates mappába kell belemásolni a frissítéseket, tehát oda megy a CM mod zip-je, meg a google appsé is.
Restart telefon recovery módban (X+bekapcs gomb, majd kamera meg hangerő fel ha megjelenik a sárga háromszög)
Ott apply update.zip, betölti az androidiani recoveryt, ott megkeresed apply update menüt, kiválasztod melyiket tegye fel (elsőre CM, aztán google apps), és ennyi.
Friss GOT telepítésre nem árt egy full wipe CM telepítés előtt.
Ha CM verziót frissíted, akkor elég a wipe dalvik cache meg a wipe cache partition.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Bluetooth hangszórók
- Windows 10
- Bundle topik
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest