Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#20051) .Ádám.

.Ádám.
(újonc)

hol tudom elrejteni a számom, tehát hogy hívásoknál ne mutassa ki a számom? a válaszokat előre is köszönöm

(#20052) Étyi válasza .Ádám. (#20051) üzenetére

Étyi
(újonc)

Hívás - Általános beállítások - Saját szám küldése

Black V10f

(#20053) pcnet

pcnet
(tag)

Egy videó a hitetleneknek:

http://videa.hu/videok/tudomany-technika/lg-arena-WuUDg8FEQafzpAGl?play=1

HTC HD2 Powered by Google :)

(#20054) 85EasyRider válasza pcnet (#20053) üzenetére

85EasyRider
(újonc)

Hali!
Haveromtól vettem az Arénámat.
Ő ajánlotta az ultra video convertert. Ezzel a progival pikk pak átkonvertálsz akár HD filet is vagy DVD-t vagy szinte akármit mondjuk mp4-be amit tökéletesen lejátszik az Aréna!
;)

(#20055) pcnet válasza 85EasyRider (#20054) üzenetére

pcnet
(tag)

Köszi, ki próbáltam, de csak hang van, kép nincs. Ennyit még nem szívtam egyetlen telefonnal sem.

(#20056) 85EasyRider válasza pcnet (#20055) üzenetére

85EasyRider
(újonc)

Hali!
Beállítottál mindent convertálóban?
Mivel rakod föl?
Én adattároló módban szoktam total commanderrel áthúzgálni, és simán megy.

(#20057) Étyi válasza pcnet (#20055) üzenetére

Étyi
(újonc)

Én Xilisoft-ot használok a konvertálásra. Nekem csak a teljes képernyő megjelenítéssel van problémám. Te tényleg megszívtad evvel a telóval. Az első pár hónapba én is a pokolba küldtem volna örökre. De mint utólag kiderült, én frissítgetem rosszul az egyébként szürke importos Arénámat. Elvittem a LG Mamuthoz.(a kocsimat is márkaszervizbe hordom, és mert nem vagyok egy bátor PC guru! ) Hozzáértő technikus ember 20 perc alatt rendbe rakta. Most teljesen meg vagyok elégedve vele. Én ezt még megpróbálnám.

[ Szerkesztve ]

Black V10f

(#20058) pcnet válasza Étyi (#20057) üzenetére

pcnet
(tag)

Köszi a tippet. Ki próbálom azt a progit is. Frissítésre én is gondoltam, de én sem vagyok elég bátor. Samsungon, HTC-n még anno DCT-3-as Nokián megcsináltam, de LGnek nem merek nekiállni. Ez az első LG telóm. Összességében teccik, A BÖNGÉSZŐ GONDOT IS SIKERÜLT MEGOLDANOM!!! :) Csak a javascriptet és a flash-t kellet kikapcsolni a megjelenítés beállításoknál. De ha wifiről netezek, 5 perc után behal a böngésző. Mobilnetről tökéletesen megy. 3 napja tapicskolom, eddig egyszer indult újra. Most látom a Tieden is ugyan az a soft van mint enyémen. Akkor már tényleg nincs ötletem. Írtam LG ügyfélszolgálatnak emailt, remélem holnap válaszolnak.
Még egy kérdés: Nem lehet valahogy megoldani, hogy a gyári böngésző egy adott weblapot fix nagyításban jelenjen meg? Pl ha fórumot olvasok, annyira kicsit a betűk, hogy nem látom. Zoomolok pl 160%ra, de amint megírtam a hozzászólást vagy lapozok, vissza ugrik 100%ra és nagyítani kell. Egy olyan oldalon ahol folyamatosan lépkedek egyik topicból a másikra elég idegesítő tud lenni, hogy fél percenként zoomolni kell. Szöveg tördelést sem tudom jól beállítani, hogy a kijelzőhöz igazítsa mint pl Opera mini. Állandóan scrollolni kell jobbra-balra.

(#20059) Étyi válasza pcnet (#20058) üzenetére

Étyi
(újonc)

Nem nagyon használom a telefont netezésre. Eleget ülök a gép előtt. De szerintem az se mindegy, hogy az oldal mobil barát-e. A soft meg lehet megegyező, de lehet zavar benne, ami megbolondítja a működést. Enyém 2009 októberi. Három hónapig a hajam égnek állt a sok képtelenségtől, amit művelt vagy nem művelt a telefon. Már gondolkoztam, hogy indulok a mobildobó versenyen vagy vudu babának, használom. Mint írtam a kálváriám a LG Mamutban ért véget. ( elöször az sem volt egyszerű. ) De most már több mint fél éve stressz mentes a kapcsolatunk. :)

Black V10f

(#20060) namerke válasza pcnet (#20058) üzenetére

namerke
(kvázi-tag)

Nem olvastam vissza, így nem tudom próbáltad-e már a Format Factory nevű videó konvertert.
Nekem bevált, ezeket a beállításokat használom:
-Videó Kódoló: MPEG4(DivX)
-Videó Méret: 704x480
-Bitarány: 900KB/s
-FPS: 25
-Képméretarány: 1.667 <- ennek a megváltoztatásával nem kísérleteztem, magának lőtte be, de működik.
-2menetes kódolás: nem

Audio beállításoknál meg 2 csatornát és 128-as bitarányt adok meg.

Ezekkel a beállításokkal ha elindítod a filmet akkor rátapizol és baloldalt a zoom gombra böksz akkor teljes képernyőn pixelezés nélküli éles filmet kapsz. Legalábbis nálam ez a helyzet, remélem tudtam segíteni.

(#20061) pcnet válasza namerke (#20060) üzenetére

pcnet
(tag)

Köszi, próbáltam már a Format Factory-t is, ott van LG Aréna profil, abba nyúltam kicsit bele, csak a felbontást csökkentettem a nyitó hozzászólásban lévő felbontásra, de nem nyitotta meg. Az általad leírtaknak megfelelően létre hoztam egy profilt, de csak hang van, kép nincs. :(

(#20062) pcnet válasza namerke (#20060) üzenetére

pcnet
(tag)

Ha szépen megkérnélek el küldenéd nekem emailben a profil fájlt amiben Neked be van állítva a jól működő verzió? Itt az elérési út:

C:\Program Files\FreeTime\FormatFactory\VideoCustom\

Email címem: pc-net@freemail.hu

Előre is köszönöm.

(#20063) pcnet

pcnet
(tag)

Sziasztok!

Még egy utolsó kérdés: ha wifiről netezek miért hal meg az Aréna 5 perc után? Ma a városban több levédetlen hálózaton is kipróbáltam, de mindenhol ugyan az a jelenség. 5 perc után a böngésző ki írja, hogy nem sikerült csatlakozni, ellenőrizzem a hálózati kapcsolatot. Ki lépek a böngészőből, ki majd újra bekapcsolom a wifit és újra működik, de megint csak 5 percig. Van valakinek valami ötlete? Nálatok tökéletes wifiről? Böngésző/Streaming/Java profilt mindenhol wifire állítottam.

(#20064) Incognito válasza pcnet (#20063) üzenetére

Incognito
(őstag)

Sajnos ez ilyen. Az Arena nem minden routert szeret. Valahol itt van ehy Arena FAQ, ahol le van írva, hogy miket szeret miket nem...

(#20065) fiktív1 válasza pcnet (#20063) üzenetére

fiktív1
(tag)

Hát, neked sincs szerencséd.... Nekem is ez a legnagyobb szívfájdalmam. Kritikán aluli ez a dolog. Én már a 3. Arenámat nyúzon, sajnos mindegyik produkálta a legtöbb hibát, + még hardveresen is elromlottak. (Memória, fényképező, főpanel) Garanciában ki lettek cserélve, de sajnos egyik sem az igazi..
Nálam 10 perc a wifis kapcsolat, de így is rendkívül frusztráló a dolog. Aztán pár percig nem is tud újracsatlakozni. A mostani Arenám már van, hogy bizonyos ruoterhez végtelen ideig tud csatlakozni, de csak igen ritkán.
Te nem olvastad el az első hozzászólást? És az abban szereplő FAQ-ot?? Ott részletezik, melyik routerrel megy jól, melyikkel nem... Sajnos ez sem szentírás, mert van akinek máshogy produkál a telcsije.

(#20066) pcnet válasza fiktív1 (#20065) üzenetére

pcnet
(tag)

Áááá, akkor inkább megy a háztól. Aztán inkább egy HTC Touch2.... Szóval ha valakit érdekel, még mindig eladó. (Bár ha van olyan elvetemült emberke aki a hozzászólásaim után még a vásárlás mellett dönt...) :( Hatalmas csalódás számomra ez a teló. Pedig már kezdtem megszeretni.

(#20067) befi

befi
(újonc)

Hali Mindenkinek !
Hogyan lehet elmenteni egy utoljára hívó vagy hívott telefonszámot ami nincs benne a telefonkönyvben ? :W

[ Szerkesztve ]

(#20068) pcnet válasza befi (#20067) üzenetére

pcnet
(tag)

Zöld gomb (híváslista) rányomsz a számra, a szám alatt video, hang, nézet, el húzod balra és ott a szerkesztés. Bal oldalt fent a "lapon" (menü) szám mentése.Nah ezt jól el magyaráztam. :D

(#20069) befi válasza pcnet (#20068) üzenetére

befi
(újonc)

Nahát ezaz !
Nekem a szám alatt Hang... Video...Üzenet küldése...
Balra meg nem tudom elhúzni... Se jobbra.
Lehet, hogy más a menü vagy a mittudom én.

[ Szerkesztve ]

(#20070) pcnet válasza befi (#20069) üzenetére

pcnet
(tag)

Azokat az opciókat nem tudod csúsztatni? Hang, videó, nézet...? Van is ott egy kis fekete jobbra mutató nyíl az nézet feliraton.

(#20071) befi válasza pcnet (#20070) üzenetére

befi
(újonc)

Ugye ugye ! Ezért mondjátok: ez az LG így meg úgy, mikor milyen egyszerű így már, hogy megmondtad. Különben úgy működik mint egy számítógép program : Gyakorolni kell. Főleg azoknak akik Nokiások voltunk, mint én is. Megszoktunk egyfajta emberbarát menürendszert aztán a Jó Istennek sem akarunk a régi bevált logikától elkanyarodni.
Köszönöm a segítséget de az előbb tényleg nem akart balra mozdulni. igaz még csak pár hetes és nem áll a kezemre a tapogatás, vagy már kezdi a fórumon olvasott hülyeségeket ?

(#20072) pcnet

pcnet
(tag)

Én is még csak 5 napja vagyok logaritmus tulajdonos. :) És én is Nokiáról váltottam, ráadásul E61i-ről, ami ugye qwertys és nagyon jó a wifije. LGnél meg 5 perc és elvérzik. Hihetetlen, hogy nem tudták még mindig kijavítani. Írtam már LG ügyfélszolgálatára is, de még csak válaszra sem méltattak. Már kezdem megkedvelni erre ma közlik velem a wifi dolgot. Böngészőt sikerült önszorgalomból beállítani, már videó konvertálási lázzal is felhagytam erre most jön a wifi, meg hogy fő panelos és kijelző hibás lehet. Ok, bármelyik mobil lehet az, de hogy az Arénák sorban dőlnek ki nem épp reményt keltő hír számomra.

(#20073) tothpeter01

tothpeter01
(újonc)

Sziasztok Srácok!
A segítségetekre lenne szükségem! Nemrég vásároltam egy KM900 at. V10m es firmware volt rajta, amivel meghatározatlan idöközönként problémáim voltak. Képernyő villogott, újraindult. Egy nap alatt egy újraindulást és egy fagyást produkált, ami nem az első eset volt.
Rászántam magam egy Pcsuite-os firmware telepítésre, aminek az lett a vége, hogy a telefon lezárt és nem tudom semmilyen sim-mel használni!
Szerintem Vodas teló volt az ikonokból saccolva. Az USA-ban rendeltem, franciaországból hozták be mivel a doboza francia.
Tudtok valami megoldást a problémámra? Egy év garancia van rá, nem tudom azonban, hogy a garancia él e ilyen esetben!
Előre is köszönöm segítségeteket!

(#20074) tomej

tomej
(fanatikus tag)

Üdv. 2008. aug.-ban vásároltam egy arénát. Már az elején gondok voltak vele, de sem időm sem energiám nem volt rá, hogy evvel foglalkozzam.
Mostmár csak úgy tudom használni, ha havi1-2 factory resetet ráengedek.
A legutóbbi hibák:

Lefagyások (akku kivétellel orvosolható):
Érintőképernyő nem működik, csak világít. Power-gombra látszólag reagál, semmi másra nem.
Bejövő hívást nem lehet fogadni, csak nyomkodom, de mint a vágódeszka...
Zsebből elővéve a kijelző bejövő hívást jelez (forog a kocka) a telefon nem csörög, felvenni nem lehet (magyarán belefagy a hívásba).

Telefon csörög, felvenni nem lehet. Az érintőképernyő nem reagál, hívás végével feléled.
Az üzenetek mappát sehonnan sem lehet megnyitni, csak jelez a rezgő, hogy megnyomtam az érintőképernyőt.
Az esetek többségében a WIFI 10 perc után nem üzemel, csak újraindítással (’A gazdagép nem található’).
A Telefonkönyvben a keresés opció a megtalált név után kb. 0,5 mp-el a lista elejére ugrik.
A telefon nem a telefonkönyvből kiválasztott számot hívja, hanem az 1-3. tétel valamelyikét.
Ébresztő óra akkor ébreszt, amikor akar.
A kijelző háttérvilágítása néha vibrál

Firm: v10v trémobilos. Van vkinek tapasztalata, hogy minek kell történnie ahhoz, hogy a cég visszavegye ezt a vacakot?
Most vittem először szervizbe, érintőképernyő csere lesz pénteken....

[ Szerkesztve ]

(#20075) Amoonre1717

Amoonre1717
(kvázi-tag)

Sziasztok. Kérdésem lenne: telefonom szeretném eladni KM900 Arena, decemberben lesz 1 éves, t-mobilos, megvan minden tartozéka és szép állapotban van a telefon, Kb mennyiért lehetne eladni és kb. mennyit adnának érte a használttelefon boltba?

(#20076) Simtu

Simtu
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Feleségemnek vennék egy ilyen Arena-t. Tényleg ennyire kaka, mint azt itt sokan írják?
Nem nagyon találok rá alternatívát az a baj...
Rádió jó fényképező, szép kivitel, jó felbontás...
:F

(#20077) 85EasyRider válasza tomej (#20074) üzenetére

85EasyRider
(újonc)

Helló!
Hasonló problémáim voltak nekem is. :W
Nem sokon múlott, hogy a falhoz vágjam.
Vissza vittem a Tmobil-hoz és új szoftver +kijelző csere megoldotta a problémát.
Attól tartok, hogy csak ideiglenesen.

[ Szerkesztve ]

(#20078) Turbobacsi válasza Simtu (#20076) üzenetére

Turbobacsi
(tag)

nehéz kérdés: enyim T-s, egy éves, semmi baja, szuperul teszi a dolgát (mondjuk én ébresztőnek nem használom, arra ott a rádió)

HP Probook 4730s - Motorola Defy

(#20079) kovilac

kovilac
(kvázi-tag)

Sziasztok! Lehet volt róla szó, de nem találtam kérdéseimre pontos választ.
Melyik a legfrissebb szoft a telóhoz? Hogy lehet a jelenlegi trés szoftot lementeni hogy ha gikszer van visszarakhassam? A mobil tv működik attól, hogy nem tés a szoft? És mi a szitu az internettel? Előre is köszönöm a válaszokat!!!

(#20080) Shuti

Shuti
(újonc)

hello

Olyan kérdésem lenne, hogy láttam, hogy amerikába kiadtak valami új telót, ami ugyanaz mint az arena, viszont a szoftver sokkal újabb, többet tud. Ez felrakható az arenára?? mert érdekelne az :)

(#20081) breakjoe

breakjoe
(újonc)

Sziasztok!Van egy kis gondom,hátha tud valaki segíteni!Kb 2hónapja vettem egy Arénát innen az apróból.Tökéletesen működött,aztán egyszer csak elkezdett ingadozni,elmenni teljesen a térereje.2010 11 26 ig garis a kicsike ezért bevittem az üzletbe(B-tel,Phonhouse kft),mert bolti gari van rajta.Ez 10.13-án volt.11.04-én felhívtam őket,mi újság,közölték,alkatrész ellátási gondja volt az Lgnek,de nemsokára jelentkeznek.Egy órára rá visszahívtak,hogy valaki berhelte a telefont,az Lgnél ezt mondták nekik.Miután közöltem,hogy ez kizárt,mivel a telefon garis és tuti nem nyúlt bele senki,aztmondták,akkor megfellebezik az Lgnél.Nekem nagyon sántít ez a dolog.:(A gondom az,hogy az adás vételi szerződésen csak a vevő neve szerepel(ez álltal nem tudom felvenni vele a kapcsolatot) és nem tudom,hogy ebbe nem fognak e belekapaszkodni.Vélemény?

(#20082) hhaby válasza Shuti (#20080) üzenetére

hhaby
(lelkes újonc)

Üdv.
Hol láttad azt a telefont?

KM900 Szoftverletöltések

[ Szerkesztve ]

(#20083) Shuti válasza hhaby (#20082) üzenetére

Shuti
(újonc)

http://www.youtube.com/watch?v=dKFvRcbQpBc :)

lehetséges a KM900-ra ez a szoftververzió? vagy amit linkeltél, ott az újabbik már hasonlít erre? :)

[ Szerkesztve ]

(#20084) hhaby válasza Shuti (#20083) üzenetére

hhaby
(lelkes újonc)

Ez a GT950.
Nincs benne wifi valamint a teljes memória sem 8Gb csak 150 Mb.
leírás
Valaki,vállalkozó szellemű kipróbálhaná a szoftverét.
(version mismatching?)

[ Szerkesztve ]

(#20085) AndrewX

AndrewX
(lelkes újonc)

Sziasztok!

A jelenlegi telefonom szeretném lecserélni (SE W810i) és eddig az Arena tűnt a legmegfelelőbbnek. Legfontosabb szempont, hogy a multimédiás képességei jók legyenek (kamera-zenelejátszás-filmnézés). Kicsit visszaolvasva feltűnt, hogy elég vegyesek a tapasztalatok, az utobbi hsz-ban pedig inkább már csak negatív vélemények vannak a telóról. Valóban ennyire megbízhatatlan lenne??? Még1x kihangsúlyozom, a multimédia az elsődleges, a sebesség, irodai funkciók, net stb annyira nem számítanak! :)
Tudom hogy off, de kérlek írjátok le, ha van más alternatíva 30-35e ft környékén, ami hasonló multimédiás képességekkel bír! (a 30-35e ft-ot természetesen használt mobilra értem) :)

(#20086) Shuti válasza hhaby (#20084) üzenetére

Shuti
(újonc)

hát igen, igaz, mondjuk a legjobb az lenne, ha lenne egy olyan szoftver, amihez hozzátették a wifi tudást, meg hogy a teló 8 gb-os :)

(#20087) TheSaurus62 válasza Shuti (#20086) üzenetére

TheSaurus62
(tag)

Egy ilyen koncepciójú telefonból kihagyni manapság a WiFit... a memóriát még csak-csak lehet pótolni.

Bámulatos, hol tart már a tudomány...!

(#20088) Gumballer válasza persil (#19911) üzenetére

Gumballer
(újonc)

Szia!
Az Opera böngészővel nem dob ki a 2ik-3ik link után a netről kevés belső memóriára hivatkozva? Tudom hogy többen leírták már a problémát, de megoldást még nem találtam rá :(

(#20089) Csibe78

Csibe78
(lelkes újonc)

Tudnátok segíteni abban,hogy ha v10p szoftvert raktam a telóra pár hónappal ezelött és most ugy nézz ki beszart az érintőképernyője; visszaraktam a v10v szoftvert ( bár nem értem nem tudom hogy tökéletes lett e mert pár ikon szürke lett nincs benne lez az idétlen t-mobilos szin meg a háttér is szürke lett :F ,olyan mintha nem mindet irta volna át a szoftver) hogy igy visszaveszik gariba?

[ Szerkesztve ]

(#20090) Tityahome válasza AndrewX (#20085) üzenetére

Tityahome
(újonc)

Szia!
Ha a multimédia a lényeg akkor szerintem nem fogsz csalódni bár a java cuccokat kicsit lassan nyomja de nem vészes

(#20091) Tityahome válasza Gumballer (#20088) üzenetére

Tityahome
(újonc)

Szia
Az opera nem dob ki két-három oldal után és tökéletesen működik!
Esetleg ajánlom még az Uc Browsert ami gyorsabb mint az opera de csak angol nyelven érhető el (meg krissz-krassz nyelveken :) ) !

(#20092) Tityahome válasza Csibe78 (#20089) üzenetére

Tityahome
(újonc)

Szia
Nyomj neki egy "factory reset"-et és akkor jó lesz. Ha nem tudod mi az a factory reset akkor keress rá a topikban mert rengeteget volt róla szó!

(#20093) Tityahome válasza kovilac (#20079) üzenetére

Tityahome
(újonc)

Szia
Lehet nem a legfrissebb de szerintem a legjobb a "VADM".Minden benne van ami kell.Dicsérik még a német v10p-t vagy szerintem még tesztelheted a KM900 AYGS V10c 00_2 Spain amit http://lgfw.fw.hu/ tudsz letölteni! Egyszer már felraktam és jónak tünt.
A pc-suite automatikusan vissza rakja a trés szoftot.

(#20094) Tityahome válasza kovilac (#20079) üzenetére

Tityahome
(újonc)

:DDD

[ Szerkesztve ]

(#20095) Csibe78 válasza Tityahome (#20092) üzenetére

Csibe78
(lelkes újonc)

Tudom mi az és már nyomtam neki de akkor se változott semmi egyes ikonok ugyanolyanok maradtak mint a v10p-ben voltak (szép szinesek) a többi meg átváltozott t-mobilos magenta szinüre nem értem miért. :F
Ui: letöltöttem máshonnan a v10v.kdz-t ujra megcsináltam de ugyan az maradt mint az elöző probálkozásnál :(

(#20096) Csibe78 válasza Tityahome (#20092) üzenetére

Csibe78
(lelkes újonc)

Tudom mi az és már nyomtam neki de akkor se változott semmi egyes ikonok ugyanolyanok maradtak mint a v10p-ben voltak (szép szinesek) a többi meg átváltozott t-mobilos magenta szinüre nem értem miért. :F
Ui: letöltöttem máshonnan a v10v.kdz-t ujra megcsináltam de ugyan az maradt mint az elöző probálkozásnál :(

(#20097) Étyi

Étyi
(újonc)

Sziasztok!

Én teljesen meg vagyok elégedve az Arénámmal, mindenben kiszolgál, de most jelentkezett egy kis problémám. Adattárba használom csak, és tegnaptól nem látja a pc-ém a telót. Felismeri, megjelenik és eltűnik. Valaki találkozott hasonló problémával? A kábel a rossz vagy a pc-ém nem frankó?

[ Szerkesztve ]

Black V10f

(#20098) Tityahome válasza Csibe78 (#20096) üzenetére

Tityahome
(újonc)

Próbálj meg egy másik frissítési módszert!Szerintem az segíteni fog. A faq-ban találsz másik módszert.

(#20099) pcnet válasza Étyi (#20097) üzenetére

pcnet
(tag)

Szia!

Nekem is volt ilyen problémám, hogy másolás közben eltűnt a teló betűjele és megszakadt a másolás. Nekem az USB-s egerem zavart be. Ha másolni szeretnék a telóra, előtte mindig lehúzom az egeret. :) Vagy még meg próbálnám LG weblapjártól letölteni az USB drivert.

üdv: pcnet

[ Módosította: philoxenia ]

(#20100) TheSaurus62

TheSaurus62
(tag)

Szinkronizálni akartam tegnap este az Arenát és a szintén LG KS20-at. Bluetooth-on nagy nehezen felismerték egymást, aztán annyi, mert a KS20 szerint a másik nem ismeri ezt a módszert. Jó, akkor kábel. KS20 gépre, Activesync, Outlook, minden rendben. Arena gépre, Activesync rá se néz, irány az LG PC Suite. Az hajlandó volt szinkronizálni, szerinte 100%-os eredménnyel, eltekintve attól, hogy a híváslista, ami a KS20-ban a padlóig ért, az Arenában 3 db-ra szűkült, és mindegyiknek az ideje a szinkronizálás ideje lett. Nincs valami megbízhatóbb módszer? (A KS20-ban van egy PIMBackup nevű progi, ami tökéletesen ment minden adatot, de azzal az Arena nem tud mit kezdeni.)

Bámulatos, hol tart már a tudomány...!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.