Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
sing1ep1ayer #14 üzenetére
Mondjuk amiket soroltál azok szerintem főleg az ismeretek hiányának tudható be. A vga közti váltás valsz jogos. A wifi drivert jogi dolgok miatt nem mellékelik.
Az ssd trim-et alapból használja telepítéskor, ha winyóról másolt lemez akkor fstab-ban lehet megadni.
A winyó egészségéről infót az ezer éve létező smartmontools is ad, de ubuntun a disk util is kezeli a smart adatokat.Az energia gazdálkodásról nem tudom mennyivel más, az biztos hogy más az alapértelmezett (régebben olvastam róla). A thinkpad-eknél kellemes meglepetés volt hogy linux alól is meg lehet adni az akku töltés paramétereit (talán thinkwikin olvastam és működött).
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Peugeot, Citroën topik
- Filmvilág
- Milyen légkondit a lakásba?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ASUS routerek
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4710MQ I 16GB I 500SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG UltraWide 25UM58-P LED Monitor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest