- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
tegnap történt egy kis baleset a telefonommal.
Elkövettem azt a hibát , hogy rajtahagytam a Romot az SD kártyán, de még novemberben amikor a 839es kijött.
Tegnap melő közben a mellényzsebembe volt miközben szereltem, egyszer csak hallom ,hogy zenél a telefon, elövettem és látom a huawei logot, gondoltam ujraindul, de a logó eltünése után a beállitás varázsló fogadott, ott már tudtam, hogy ez nem jó jel.Szóval valahogy sikerült mind a 3 gombot megynyomni a zsebemben és igy ujratelepült a rendszer , fogalmam sincs ,hogy hogy sikeredett a telepités, de a telefon müködik láthatólag minden funkciója.
B853 ról most ujra B839 van, nem tudom ez igy mennyire volt szabályos, de gondolom igy nem volt se wipe semmi.a frissitést felajánlotta a telefon, DE akkor már inkább ujra teszem megint 853ra, lévén nincs se root se TWRP semmi . igy gondolom egyéb dolgom nincs csak letölteni a 853as romot, 2 gombossal wipe és 3 gombossal telepit és kész ujra öröm böddöttá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen autót vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia Akku 100%
- Apple iPhone 13 128/256GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia
- Ritkaság! Samsung Galaxy Z Flip 6 512GB Olympic Edition, 1 év globális garanciával!
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest