Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Akciókamerák
- 3D nyomtatás
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
-
PROHARDVER!
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Feltettem.
Sőt mivel az egyik még 4.3-on volt és onnan frissül a 4.3as hangzáshoz is tudok viszonyítani. A másik meg a .9-es végű KitKat-en volt....A hibás KitKat-ről való frissítés egyértelmű pozitív változást hozott. A 4.3-ról javított KitKat-ra pedig azt vettem észre hogy tisztább lett a magas viszont a mélyeknél nem vettem észre számottevő változást és mivel a 4.3on jól szóltak a mélyek ezért örültem is.
Pár zenével ki is próbáltam előtte és utána is, két másik családtaggal együtt. (Enya, Mauro Picotto, Hair, Muse, Lana Del Rey, Tiesto, Armin van Buuren .flac zenékkel volt próbálva)
Ezen felül a többiek által emlegetett kijelző kontrasztosság javulást én nem vettem észre. Akkuidőben nálam a netet és video streamet jobban bírja, leteszteltem.
De érdekes nálad ez a 4.20.206.16 verziószám. Nekem 4.19.401.11-re módosult frissítés után... Neked ugye nem HTC_032?
Juliuska: WTF?
Lehet várnunk kellett volna? Vagy ez miez? Most nézem a páromét és az is 4.19.401.11-re módosult csak annyi hogy az 4.3ról az enyém meg a .9-es végű KitKat-ről. Most ez hogy van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ASUS ROG Z890 MAXIMUS HERO + i7 Core Ultra 265KF + 48GB DDR5 8200Mhz + 2TB SSD
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Sőt mivel az egyik még 4.3-on volt és onnan frissül a 4.3as hangzáshoz is tudok viszonyítani. A másik meg a .9-es végű KitKat-en volt....
Lehet várnunk kellett volna? Vagy ez miez? Most nézem a páromét és az is 4.19.401.11-re módosult csak annyi hogy az 4.3ról az enyém meg a .9-es végű KitKat-ről. Most ez hogy van?