-
PROHARDVER!
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fengsuhi
csendes tag
Megérkezett tegnap az enyém is a Giztoptól.
Vásárlás, szállítás:
szept. 12-én rendeltem, bár az szombat volt. Négy-öt nappal később még mindig processing volt a vásárlás státusza, küldtem egy aggódó mailt, rá két napra válaszoltak. Kaptam egy tracking numbert, és aztán az automatikus webshopos email is megérkezett. Innentől már nyugodtabb voltamShenzen > Hong Kong > Franciaország > Németország > Ausztria > Bp. volt az útvonal, a követés eleinte a chronopost.fr oldalon működött, aztán kaptam egy magyar SMS-t a DPD-től, utána ott csekkoltam. Ha hétfőtől számolom, akkor 10 nap volt a szállítás, áfát nem fizettem (tudtommal erre nincs vám).
A telefon:
A klasszikus gagyi webshopos ROM, a 66.66.77.00 volt rajta. Nem csak hogy lassabb volt a teló tőle, de első bekapcsoláskor a com.process.phone (vagy valami ilyesmi) leállt, aztán a system ui is. Többször újra kellett indítani, pedig csak kicsit körülnéztem a rendszerben.TDD a telefon – ez van a dobozon és az akksi alatt is, – de a legfrissebb Xiaomi.eu ROM-mal prímán megy a net, megvannak a 3G és a 4G B1/B3/B7 frekvenciái is, bár utóbbit egyelőre nem tudom kipróbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- LEGO klub
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest