- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Hangszórók topicja
- Monitorkalibráló eszközök
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
[ez] a módszer valóban működik...most töltöm le a transformerst, a wallet is megy, de mivel visa kartyam van (vagy nem tudom még mi.az oka) azt nem fogadta el, és csak 10 az alap első reges 10 dolcsit adta meg a rendszer...a 25-öt még meglátom hogy sikerül.
Volt egy csipet izgalom is, mert wallet a rootolt.kütyüt nem támogatottnak írta (ennek ellenére megadta már rootolva is a 10-est), úgy meg nem tudtam volna használni sztem, no éd ezért nexus toolkittel visszaállítottam a rootolatlan állapotot, majd zártam a bootloadert, viszont ez elsőre vmiért (a gyari rom feltöltésének közepén) nem ment a toolkit-nek, és fél.óra várakozás után nem tudtam mitévő legyek...progi kikapcs, udb lehuz, és a nexust próbáltam kikapcsolni (merthogy fastbootba befagyott) ami végül sikerült, persze nem bootolt be, de fastboot maradt, így második nekifutásra sikerült a visszaállítás (10-15 perc volt kb azzal együtt, hogy a stock romot letöltötte, kicsomagolta, majd telepítette a toolkit), szóval az is működik...bár nem mindig
majd ha kell stickmount akkor megint rootolom, meg kipróbálom akkor a patchelt wallet apk-t is ami direkt roothoz van.
Nem nehéz a romolás ezen sem... úgy tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- iPad 10/11(A16/Gyári Apple Bill./2026.05.09.Apple Gar./
- PocketBook 700 Era eBook olvasó Wifi, Bluetooth, beépített háttérvilágítás Sunset bronz
- GyŰJTŐKNEK Új Bontatlan Fóliás/iPad 6th. 32GB Cellular/
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest