Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
[ez] a módszer valóban működik...most töltöm le a transformerst, a wallet is megy, de mivel visa kartyam van (vagy nem tudom még mi.az oka) azt nem fogadta el, és csak 10 az alap első reges 10 dolcsit adta meg a rendszer...a 25-öt még meglátom hogy sikerül.
Volt egy csipet izgalom is, mert wallet a rootolt.kütyüt nem támogatottnak írta (ennek ellenére megadta már rootolva is a 10-est), úgy meg nem tudtam volna használni sztem, no éd ezért nexus toolkittel visszaállítottam a rootolatlan állapotot, majd zártam a bootloadert, viszont ez elsőre vmiért (a gyari rom feltöltésének közepén) nem ment a toolkit-nek, és fél.óra várakozás után nem tudtam mitévő legyek...progi kikapcs, udb lehuz, és a nexust próbáltam kikapcsolni (merthogy fastbootba befagyott) ami végül sikerült, persze nem bootolt be, de fastboot maradt, így második nekifutásra sikerült a visszaállítás (10-15 perc volt kb azzal együtt, hogy a stock romot letöltötte, kicsomagolta, majd telepítette a toolkit), szóval az is működik...bár nem mindig
majd ha kell stickmount akkor megint rootolom, meg kipróbálom akkor a patchelt wallet apk-t is ami direkt roothoz van.
Nem nehéz a romolás ezen sem... úgy tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Android referenciagépet az Asus gyártja, a készülék Tegra 3 lapkakészlettel, IPS kijelzővel és Jelly Beannel érkezik.
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- TP-LINK routerek
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Intel Core I9 9900K Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest