Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) UnSkilleD

UnSkilleD
(tag)

ezek jó hírek, de aza március még kicsit messze van :(

(#2) SzlobiG

SzlobiG
(PH! félisten)

Nagyon helyes jöjjön is a Dx11, grafikába szvsz oda fog verni a codnak.

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#3) Thom! válasza SzlobiG (#2) üzenetére

Thom!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

fizika is sokkal komolyabb :K

(#4) Daniel Alves

Daniel Alves
(fanatikus tag)

Wow! ez a trailer nagyon üt! Lehet csak tavasszal építek új gamer gépet! :D

http://www.flickr.com/photos/strici/ *****Kawasaki ZX-6R Ninja*****LG optimus X2*****Olympus E-PM1***

(#5) Polllen válasza UnSkilleD (#1) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Addig elleszek az mw2-vel... :)

Tényleg ütős a trailer, de majd meglátjuk. :DDD

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#6) boeing

boeing
(senior tag)

Wow jöhet. :K

(#7) kommunism

kommunism
(fanatikus tag)

Fasza lesz mint az eddigi összes bf:D

Ha a menyország kapujánál állsz a következőket fogod látni, Szent Pétert, Jézust, és Filippo Inzaghit......

(#8) UnSkilleD válasza Polllen (#5) üzenetére

UnSkilleD
(tag)

engem nem fogott meg különösebben az mw2, sztem ez a bad company lazán jobb a videók alapján

(#9) D1Rect

D1Rect
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Jónak tűnik, amire újra FPS-t veszek, lehet nem a MW2 lesz. :)

Milyennapvan?

(#10) olanor

olanor
(tag)

Addigra talán lemegy az ATI HD58xx kártyák ára és mindenki élvezheti a DX11 előnyeit. :))

♠♣ ASUS : Republic of Gamers ♣♠ | Steam : olanor , BFBC2 : olanor , BF3/Origin : olanor, BF2 : olasz02 , Xfire : olasz02

(#11) Arena87

Arena87
(fanatikus tag)

Alig várjuk :D:D :Y :C
Erre beújítok egy új gépel ! :P

Meg hát öröm az öröm, addigra jön nV új vga-ja és kiderül melyiket érdemes majd meg venni :D
De azért remélem, hogy itt tényleg fejes az fejes lesz, nem úgy mint COD4-ben, hogy 5méterre fejére lövök és vígan tovább fut, vagy épp "egy-két" golyóval lelő, ami nem is volt fejes :D

東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires

(#12) Keldor papa

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát nekem ettől a videótól nem esett le az állam.:( Elég gagyinak tűnik... :F

(#13) BalaNce87

BalaNce87
(PH! addikt)

Hát igen ez így hangulatilag teljesen szétveri az MW2-őt, nem játszottam BF-el eddig de ez sokkal ígéretesebb, összetetteb és kidolgozottab.

Keldor: Hát nekem mindenképp jobban tetszik, a codba már nem igazán tudnak újat mutatni, amire azt mondaná az ember ez bazz nagyon kemény lett, de hát ez nem meglepő mert ennyiszer nem lehet ezt eljátszani.

[ Szerkesztve ]

(#14) GoodSpeed válasza SzlobiG (#2) üzenetére

GoodSpeed
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Igen, simán :P

I.G. : W7 Home Premium 64-bit (BOX) Norton Internet Security & Malwarebytes' Anti-Malware PRO user II. g. : W7 HP 64-bit (OEM) NAV ; Vista HP OEM M.S.E & Agnitum Outpost Firewall PRO (Lifetime) BF3 nick: GSprof

(#15) Keldor papa válasza BalaNce87 (#13) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nekem ebből a videóból csak az jött le, hogy amíg az MW2-t elő "mertem" rendelni, addig ezt ki fogom próbálni mielőtt megveszem, mert E3-on még nagyon mást mutattak. :F Furi ez a mozgás is.

(#16) - = Zk = -

- = Zk = -
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hát ha ez egy multiplayer bemutató volt, akkor sokat változott a "háborús-lövöldözös" onlány játékok színvonala:Y....le a kalappal! :R
én leragadtam a MOHAAS Sniper szerverein. csak a kempelés, semmi mászkálás....

eladó vga/cpu stb. -> http://tinyurl.com/cg54t9f - = Origin(Bf3/BC2/The RUN): Gabbers_Unite = -

(#17) feka007 válasza Keldor papa (#15) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azt mondtad már előrendelted :DD
Nekem bejön, MW2 videókat mindig max egyszer néztem meg, ezt már vagy négyszer. :K Mondjuk az MW2 is bejön, de ez jobban tetszik így videók alapján.

[ Szerkesztve ]

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#18) ceaser

ceaser
(őstag)
LOGOUT blog

Nem sámli azért, hogy hova fejlődik a gamer piac....
Nagyon komoly a grafika is, de a fizika is....Az objektumok romblása meg lenyűgöző!

Nekem egy bajom van vele, hogy ez már sok. Tudom, hogy multi player, és össze van ersztve egy csomó gamer, és ennek a játéknak pont ez a lényege
De ez nekem olyan mintha beszívott katonák kamikazét játszanának.... Semmi taktika...
Jó lenne az Arma2-őt összegyúrni ezzel a játékkal.... Nah az lenne az én játékom...

Összeségében azért a grafika nagyon baba - kíváncsi leszek rá, hogy ebben a játékban mennyire lesz jelen a tesszeláció... És mennyire fogja megfektetni a 58xx szérát.... :F

(#19) Keldor papa válasza feka007 (#17) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Jaja, de most mondtam vissza.:D

(#20) feka007 válasza Keldor papa (#19) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Sztem teljesen jó videó, mondjuk látni pár bugot, dehát még odébb van a megjelenés... Én következő CoD-ot már sztem nem veszem meg, annyi újítást már nem tudnak hozni, MW2 még azt mondom jó lett, de mostmár ne adjanak ki több részt, inkább Battlefield.

[ Szerkesztve ]

A múlt században a tudomány egyik legfőbb kérdése az volt, létezik-e értelmes élet a Földön kívül. Ez az új évezredben kicsit módosulni látszik, így most a kérdés az lesz, létezik-e ilyen itt, a Földön.

(#21) sniper elite

sniper elite
(senior tag)

Na ebből a játékból vadászok majd egy Limited edition csomagra! :P

(#22) SzlobiG válasza Thom! (#3) üzenetére

SzlobiG
(PH! félisten)

Na igen az se utolsó a codhoz képest jóval jobbnak tűnik, tetszett ahogy leomlott a ház oldala. :K

Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>

(#23) zH.

zH.
(őstag)
LOGOUT blog

WoW.
Fizika is és a grafika is jobbnak tűnik ,mint az MW2 esetében ,de attól nem biztos ,hogy jobb lesz. :)

Várom ,de még elég soká jön.
Addig meg el leszek az MW2-vel. Kíváncsi lennék ,hogy csak az említett két dologban lesz jobb a konkurensnél ,vagy jobban megoldják a multiplayert és egyes részeket is.

[ Szerkesztve ]

just be

(#24) iZed

iZed
(fanatikus tag)

es ami a legfontosabb: lesz dediszerver!

(#25) Bocaa

Bocaa
(senior tag)
LOGOUT blog

van egy olyan érzésem hogy ehez kevés lesz a 4770 1680 ba :(
De legalább jön egy JÓ multis áték

"itt olyan vihar van hogy elfújja az fps-em " by my friend taki

(#26) Keldor papa válasza feka007 (#20) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Egyetértek, ne adjanak sztem se ki több új részt.
Gyúrjanak rá valamit teljesen újra, egy új motorral...

Igen nagyon bugos még, remélem a végleges jobb lesz és a mozgáson is javítanak még...

(#27) Szaby59

Szaby59
(fanatikus tag)

Cod-tól grafialiag jobbat nem lesz nehéz alkotni, sőt, viszont a játékélményt nem hinném, hogy verni fogja...

(#28) Robi BALBOA

Robi BALBOA
(őstag)

elég igéretesnek néz ki! :C
Fizika az komoly, ide szerintem lehet elkél egy 4 magos proci majd!

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#29) darkarthur

darkarthur
(senior tag)

Ha mw2-ben volna dedikált szerver, mindent ütne :( Nagyon helyes, hogy más nem követi ebben a dologban!

Samsung Galaxy S 2.3.6 (Darky's V10.4.2)

(#30) zH. válasza Robi BALBOA (#28) üzenetére

zH.
(őstag)
LOGOUT blog

Ja ; ide is jöhet majd ajánlottnak az i7. ;]

[ Szerkesztve ]

just be

(#31) .mf

.mf
(PH! addikt)

Végre rombolható környezet! :DD (Legalábbis a videó alapján. Remélem a játékban is tényleg így lesz)

(#32) v!ct0y

v!ct0y
(PH! addikt)

A hangok nagyon tetszenek és az a falbontó gl az a hab a tortán ;]

PSN-victoyka, BF3: inFected-viCtoy

(#33) feka007 válasza Keldor papa (#26) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mondjuk nekem az MW2-nek bejön a grafikája, 4-hez képest sokat javult. De a fizika még mindig fos, a 2005-ös Fear1 veri, úgyhogy ezzel a motorral már nem fognak tudni kornak megfelelő játékot csinálni az tuti. Még jövőre biztos jön egy CoD7 a treyarchtól, nem tudom most mit fognak majd alkotni, de ha megint csak lenyúlják a 6 motorját meg átskinelik Vietnámba (vagy ahol lesz), akkor én azért nem fogok fizetni, hanem inkább kihagyom a multit.

[ Szerkesztve ]

(#34) Polllen válasza darkarthur (#29) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elsőre nagyon fura volt, hogy nincs...de ha belegondoltok tényleg fenomenális ötlet, amíg van aki normálisan hosztoljon...

[ Szerkesztve ]

(#35) XuChi

XuChi
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem vagyok egy military őrült, de ez tetszik. A cod 4 nem jött be, a mw2 sem. Remélem ez jó lesz.

(#36) FPSTunker válasza Keldor papa (#19) üzenetére

FPSTunker
(fanatikus tag)

Hát én meg a MW2 helyett rendeltem elő. :D

(#37) Ren Hoek

Ren Hoek
(őstag)

Rombolható környezet...OMG beteljesült álom! Gondolom a Compute Shadereken fut, nagyon hasonlít a Havok-ra. Pisix ehhez képest sehol nincs, a pár törhető csempéjével, meg lengő köpenyével.

Nagyon várom :)

Nem írom alá!

(#38) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem volna rossz játék-ha kiszednék belöle jármüveket,akkor még el is tudnám képzelni,h.játszam az mp,de igy..lófa... :D

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#39) Polllen válasza LackoMester (#38) üzenetére

Polllen
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A járműves csata jó, csak a fejlesztők nehezen találják meg az egyensúlyt a gyalogság és gépesített hadosztály között...Talán ETQW-ben találták el a legjobban...egy tankkal nagyon tudsz aprítani, de kis ésszel hamar hatástalanítani lehet.

(#40) feka007 válasza LackoMester (#38) üzenetére

feka007
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Épp az a Battlefieldek lényege, hogy van benne jármű...

(#41) konas

konas
(senior tag)

Epithetem az uj gepet..

(#42) tome.jr

tome.jr
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez odab@sz rendesen :C , sehol sincs az MW2 ehhez képest. COD4 bejött nagyon, de a mostani nem hozott lázba, már lerágott csont és a grafikája is harmatgyenge. BC2-nek viszon a videók alapján nagyon igényes lesz a képi világa.

[ Szerkesztve ]

(#43) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

szerintem meg jó a cod4 az mw2 is,de ez qrva jó beszerzem ezt is :D

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#44) Thome

Thome
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Játékélményileg az MW2 megcsapta az MW-t szerintem, de ez a játék nagyon ígéretes! Ez egy kötelező darab lesz, örülnék ha egy ultraverylow-on elfutna a kis notikámon. Szerintetek lesz rá esély? :DDD

Trolololololol | Steam: thomahu

(#45) Xaels

Xaels
(PH! kedvence)

Az biztos, hogy grafikailag és fizikailag is sokkal részletesebb lesz mint a COD viszont ebből adodóan rengeteg más probléma is fellép majd. Sokkal kevesebben lesznek akik élvezhető sebességgel fognak tudni játszani. Mondjuk BF esetében 24fő minimum kell egy komoly játékhoz én úgy gondolom és sajnos még ekkor is ott van a lehetősége, hogy az amúgy csapatorientált játékot elrontják a fraghunterek. Arról nem is beszélve, hogy itt a rombolhatóság miatt nem nagyon lesz fedezék, míg CODban el tudtál bújni a GL elől itt esélyed nem lesz sok rá. Meglátjuk milyen lesz a végeredmény és ha olyan árban lesz mint előrendelve az MW2 akkor ez is mehet a többi közé.

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#46) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Ezt eddig is tudni lehetett nem? :D
Abu mondta párszor, ha jól emlékszem :)

(#47) konas

konas
(senior tag)

Most nezem csak a videot.
nagyon komoly grafika,teljesen mint az igazi eletben.
es ez a jo nem sarga meg kek minden.
ezeknek szokott mondjuk nagy gepigenye lenni jol tudom??

[ Szerkesztve ]

(#48) Abu85 válasza P00By (#46) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Inkább mondjuk úgy, hogy finoman utaltam rá. ;)
Ne hozz kínos helyzetbe, mert a tököm bánja. :D

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#49) Robi BALBOA válasza zH. (#30) üzenetére

Robi BALBOA
(őstag)

Kell a fenének i7!!!

Van 4 magos proci normális emberi áron is ami bika, azért az én Q6600-as procim 3,6ghz-en is bőven elég bármilyen játéknak és még van benne bőven!

Én ezekre gondoltam: Phenom2, C2Quad 6xxx vagy 8/9xxx esetleg egy jól megrántott Phenom1 is bőven elég.

Ja amúgy az a i7 ajánlott konfig az komoly volt(a C2Q már sz@rba sem nézik), a minimum meg 3ghz P4 :DDD

Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

(#50) suti_88

suti_88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

lesz lehetőség vajon arra, hogy multiból kivegyük a járműveket, és csak fegyverek?

Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.