Új hozzászólás Aktív témák
-
béke
aktív tag
Hali van egy ilyen verdám : VRX DT5 Blast
Motorja VRX 550
Egy 7.2V 1800mAh akku hajtja.Gyári töltője nincs meg.
Egy 8V 1A töltővel töltöttem fel de játék idő kb. 5perc volt teljes erő bedobással.Mennyit bírna eredetileg?
Próbáljam meg nagyobb A-per számú töltővel?Házilag csinálhatok hozzá nagyobb teljesítményű akkut?
Mennyit bírna? Pl.: Van itthon 2db Akkum amik (3.7V 2700mAh) a másik (3.7V 3000mAh) ha össze kötöm a kettőt (7.4V 5700mAh-Kapnék) és feltöltöm egy megfelelő (Multi Lapi töltővel,)
Elbírná a Motor és az elektronika?Vagy mindenképpen zsebke kell nyúljak és venni egy ilyet: 7.2V 36000mAh És hozzá egy töltőt.!!??
Vagy van itthon ilyenem is 6DB : Energizer 2450mAh vagy ez már túlzás lenne??
Köszi előre is a választ illetve aki benne van a témában nyakig kaphatnék egy kis segítséget?
Most kaptam és nem nagyon értek még hozzá próbálkoznék illetve dollárban nem vagyok eleresztve nem tudom milyen megoldás lenne a jó hogy legalább ki bírjon egy fél órát teljes bedobással vagy létezik ilyen azt sem tudom?
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest