- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
don_peter
senior tag
válasz Buldozer99 #8638 üzenetére
"Dirt 2 milyen?"
Menű ocsmány!
Törés és fizika az tényleg jó lett de nem ad jobb játékélményt mint az első rész az akkor áttörés volt.
Nekem nem tetszik!----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
DM-Fan
nagyúr
válasz don_peter #8651 üzenetére
DiRT 2:
Szerintem a menü nem ocsmány, csak szokni kell. Ha megtanulod, hogy mi hol van benne, akkor már minden ok, reflexből oda fordulsz, ahova kell. Inkább ötletesnek nevezném.
A grafika szép, szerintem csiszoltak rajta az előző részhez képest, pedig már az is igen-igen szép volt, ez még szebb, hibátlan.
Fizikai motorja mit sem változott, nem a legjobb, kicsit lomhának érzem itt-ott, nem kellően realisztikusan viselkedik az autó, de azért nem panaszkodhatunk, mert még mindig a jobbak közé tartozik a PS3 autós-játék felhozatalban.
Törésmodell szerintem változatlan.
Kellemes játék lesz ez... majd egyszer hazajön használtban 5 eFt-ból, annyit mindenképpen megér, az első rész is itt van a polcon, azt nagyon szeretem.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Buldozer99
senior tag
Nah kipróbáltam énis a Dirt-et!
Menü szerintem sem ocsmány, 2perc alatt megszoktam, graf jó,irányítás kicsit arcade de simán megszoktam.
Nekem tetszik!
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
alibaba78
őstag
Sziasztok!
Egy kis segitseget kernek attol, aki mar jatszott a Resident 5-tel. Masodik talalkozas Weskerrel. Ertem, hogy a raketavetovel kell raloni, amit elkap, es utana ra kell loni vmi fegyverrel, hogy felrobbanjon a kezeben a raketa, majd loni sz@rasig. Mindezt ugy, hogy le vannak oltva 3 oldalt a lampak. Vhogy nem sikerul kinyirni..... Mit rontok el, vagy mit hagyok ki? Segitsetek legyszi! Koszonom!
-
Pityesz82
tag
Hi all!
Azt szeretnem tudni,hogy PS3 osszekotheto monitorral?Bocs a lama kerdesert,de ezt most tenyleg nem vagom. -
Lares
csendes tag
Sziasztok!
Samsung 2233SN -t néztem ki jövendőbeli PS3 hoz De van 1 kis bökkenő. Ez a monitor 15 pin D-sub kimenettel rendelkezik. Neten csak 19-24E Ft körül látok D-sub to HDMI átalakítót. Ráadásul felbontásból is veszítene szegény masina. Tehát nincs valami más jobb megoldás hogy minőség téren ne legyek szegényebb? Válasszak másik monitort? -
don_peter
senior tag
válasz alibaba78 #8656 üzenetére
Az összes lámpát lekapcsolod, és rá kell lőni a rakétalövővel és utána mikor el, kapja a rakétát szét, kell lőni a kezében. Úgy hiszem 3szor, kell megcsinálni és megpusztul...
Jah és utánna mikor felrobban a rakéta a kezében oda kell menni és be kell adni azt a szert amit elötte felvettünk!
[ Szerkesztve ]
----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
don_peter
senior tag
válasz alibaba78 #8656 üzenetére
Kicsit kuszán sikerült leírnom bocsesz!
Ha nem megy akkor itt a link ami egy youtube-s oldalra visz. A videón pont ezt a részt fogod látni.
Ezt csak akkor használd ha nem megy a dolog.----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
-
DM-Fan
nagyúr
Felejtsd is el azt a monitort! Amelyik monitor nem tudja a HDCP-t, az nem fogja megjeleníteni a PS3 képét, a D-Sub -> HDMI átalakító ezen nem segít. (egyébként is én úgy tudom, hogy ezek az átalakítók pont fordítottak, vagyis analóg jelből csinálnak digitálist: D-Sub-ról jövő jelet alakítanak HDMI-re játszhatóvá - na az kb. ugyanannyira értelmetlen) Legalább DVI-bemenettel kell rendelkezzen a monitor és ezen felül HDCP-snek kell lennie, de legjobb, ha HDMI bemenet van rajta.
40-45 eFt-ból már normálisnak mondható HDCP-s 22"-os monitort kapsz.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, hol lehet most legolcsóbban ps3at venni?Amit én találtam az a konzolvilág ott 74be van.Csak ott nem tudom h lehet e garancia kiterjesztést kérni +1 +2 évet és ha lehet akkor menyiért lenne.Erről van vmi infotok?
-
Pityesz82
tag
Szerintetek ezzel a moncsival mukodne a PS3?? [link]
-
Lares
csendes tag
Köszi. Tehát akkor a 2333SW sem a legjobb? Azon csak DVi van.
És mi a véleményed erről FUJITSU-SIEMENS SL 3230T ennek már van HDMI kimenete. -
Lares
csendes tag
A francba. 40-50E Ft között szeretnék venni egy monitort ami tökéletes a PS3 hoz. Most nem tom mit vegyek
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
-
DM-Fan
nagyúr
A Fujitsu-Siemens megfelel a célnak, mindkét HDMI bemenete HDCP-s. Itt egy nyúlfarknyi teszt róla:
40-50 eFt-ból nehéz kompromisszummentesen monitort venni, kb. 70 eFt-nál indul az a kategória, ami már játékra is nyugodt szívvel ajánlható.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Lares
csendes tag
Hmmm, lehet ez még belefér
[link]
Tán még jobb mint a Fujitsu Siemens ? -
nosferatue
tag
Akinek sikerült a PMS-be életet lehelni eset smart security alatt, az kérem ossza meg velem a titkát!
A gúglis találatok nem érnek, azokat már próbáltam.Előre is köszi!
I just curse the sun so I can howl at the moon
-
DM-Fan
nagyúr
válasz nosferatue #8674 üzenetére
Nekem simán sikerült Eset Smart Security alatt PS3 Media Server-t használnom, jelenleg is megy. A Zóna- és szabályszerkesztőben mindent engedélyezz a MS-nek, az IDS és további beállításokban pedig az UPnP mindenképpen legyen bepipálva. Asszem ennyit kellett belenyúlni és hibátlanul megy.
Get Moded!
-
Lares
csendes tag
válasz idegbeteg18 #8676 üzenetére
Uhh, thx ez tetszik a legjobban Videók alapján amit néztem szinvilága gyönyörű. Felszereltségileg is fain.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz nosferatue #8679 üzenetére
Hát, nincs tippem, mert még mielőtt a MS-t föltettem volna, elég sokat szenvedtem a Smart Security-vel, mire minden flottul működött, szóval lehet, hogy még akkor állítottam be valami olyasmit, ami a MS-nek is kell, ezt nem tudom. Szerintem a megbízható zónák körül keresgélj. Végül nekem sikerült olyan beállítást találnom, amikor a biztonság is maximális és mégis működik minden, aminek kell. Mindenképp úgy állítsd be a tűzfalat, hogy mindenre kérdezzen rá, ami forgalmat akar bonyolítani és majd akkor bepipálod, hogy szabály létrehozása és alkalmazása a jövőben.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz szasanyi #8680 üzenetére
Na, ezt én sem értem. Mindenki gombhoz akarja venni a kabátot? Feleakkora értékű megjelenítőre kötik a PS3-at, mint amennyit maga a gép ér. Először egy jó megjelenítőt vegyetek emberek, aztán összejön majd a PS3 is! Egy 22"-os monitoron játszani a PS3-mal nem sok értelme van, ilyen erővel PC-n is játszhatna az ember, annak még sok esetben szebb is a képe a magasabb felbontás miatt. Legyetek türelmesek, én is kibírtam, hogy megjelenés után majd' 2 évvel vegyem meg a PS3-at, addigra lett meg csak a plazma. Nem bántam meg, hogy ezt a sorrendet tartottam.
Get Moded!
-
Gebriel
veterán
Miért csodálkozol Mekk Elek is a tetőnél kezdete el építeni a házat ?
Nekem sem jutott eszembe, hogy next gen konzolt vegyek míg nem volt meg a megfelelő megjelenítőm.
Először plazma, majd LCD[ Szerkesztve ]
-
janicroft
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. A megfelelő megjelenítő megvan, most a konzol következik. PS3 lesz, de a slim megjelenése és a Linux támogatás elmaradása megzavarta a tervet. A játékon kívül filmnézésre (720p és 1080p HD) szeretném használni a gépet. Olvastam neten, hogy a streameléssel nem lehet ezt megoldani, mert a PS3 nem ismeri az MKV-t, tehát át kell konvertálgatni VOB-ba az MKV fileokat, utána lehet streamelni. 8-10 gigás állományokat nem sok kedvem van konvertálgatni, ezért kitaláltam, hogy felrakok egy YDL-t a PS3-ra, felmásolom alá az MKV-t, és lejátszom a Linux alatt. Volt nálam egy gép kipróbálásra, minden szuperül ment, már az MKV-t is felmásoltam, de nem tudtam működésre bírni a netet, és nem találtam normális lejátszót, így nem tudtam lejátszani a filmet.
Kérdésem, hogy valakinek sikerült-e már PS3-on, Linux alatt 720p és 1080p-s filmeket néznie? Vagy hogyan oldjátok ezt meg?
Előre is köszönöm a válaszokat.
JaniPlayStation.tlap.hu PSN nick: Janicroft81
-
Gebriel
veterán
-
Lares
csendes tag
Hát a monitor nem csupán a PS3 nak lenne. Röviden leirom bár nem hiszem hogy érdekelne kezdetben gép és PS3 mellé lenne a monitor (gépen Modellezés Inventor, 3ds max stb...) Mert a mostani CRT 1 iketsem a legjobb művelni ... igy majd ha lesz pénz TV re majd akkor ellesz szeparálva a kettő (ami 1 csöppet még odébb van ...).
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz skylinelaca #8687 üzenetére
Azonkívül, hogy nem olyan fényes a teteje mint az elődjének nem egy csúnya gép.
-
MAXIMIZE
tag
válasz Gebriel #8685 üzenetére
Az egyik legfontosabb különbség kimaradt: [I]"A PS3 Slim HDMI kimenetén keresztül végre kinyerhető a Blu-ray lemezek Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio hangsávjainak bitfolyama"[/I] (ez az egyetlen dolog amiért a slim kéne inkább) a fat ps3-ból ez firmware frissítéssel sem oldható meg a hardveres különbségek miatt sajnos, ott marad az LPCM
-
skylinelaca
senior tag
igazából engem nem érint egyik dolog sem, sem a bluray sem a linux, de ha már pro kontrát játszunk , akkor a slimre nem lehet op rnedszert tenni
nah akkor a 3.0 ás frissités, az új géppel együtt jön be. kíváncsi leszek
[ Szerkesztve ]
Üdv: Laca
-
MAXIMIZE
tag
válasz skylinelaca #8693 üzenetére
a linux engem sem érdekel, de ez a blu-ray cucc egy kicsit zavar, ha már a sony media centernek szánta a gépet, ettől függetlenül én sem fogom lecserélni slimre
-
-
Gebriel
veterán
válasz skylinelaca #8695 üzenetére
Parancskód beírása után lép a megfelelő rendszerbe.
Addig mindig az utolsó kiválasztóbban marad.[ Szerkesztve ]
-
BaliJack
aktív tag
Egy teljesen rövid magyarázatot írok le, ami szerintem elég sok embernek ad választ elég sok ember által választott lépésre:
mindenkinek a helyzete más és más, rengeteg oka lehet annak, hogy előbb a gépet veszik/vesszük meg és nem a megfelelő megjelenítőt .Nekem egy 40"-os vagy 46"-os LCD tv-re fáj a fogam, mert olyat szeretnék venni, amin filmeket is tudunk nézni. De ezek nem éppen a legolcsóbb méretű készülékek, így marad a 22" .
-
skylinelaca
senior tag
-
oyko
tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy körülbelül a PS3 hardware kihasználtságában hol tart? Mennyire használják ki erőforrásait a játékok?
Még idén tervezem egy ilyen beszerzését, és fontosnak tartom, hogy pár évnyi tartalék legyen még benne!M.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Projektor topic
- Külpolitika
- Milyen videókártyát?
- World of Warships
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest