találkoztam ám 3mal !!! Red Bull Air race nél. gyből friendlist, az egyikkel gta zok multiba meg gt5 
[ Szerkesztve ]
Apple Game center ID: Skylaca / US PlayStation Network ID: Laca_HUN

találkoztam ám 3mal !!! Red Bull Air race nél. gyből friendlist, az egyikkel gta zok multiba meg gt5 
[ Szerkesztve ]

Nekem 2 magyar van felvéve barátlistára, meg 1 német.
A némettel Fifázni szoktam, a magyarokkal is 

van egyébkénr egy hungary klub home-ba, csak azt irja h tele van

Most milyen gámát érdemes venni?
Amikre várok aza helyzet elég soká jönnek még: Uncharted2,AC 2, GOW3.GT5
[ Szerkesztve ]
"Mr. Salieri sends his regards"

Hát ez az...
Ráadásul szubjektív, legfeljebb azt mondhatja bárki, neki tetszett-e. Nézz teszteket a játékokról, hátha segít valamit.

Nézelődöm de nem találok most olyat ami igazság szerint hosszabb időre lekötne. 
"Mr. Salieri sends his regards"

gt5 -t én is várlom... getaway 2 t vártam de felvilágosítottak h nem lesz 
(#8258) skylinelaca válasza skylinelaca (#8257) üzenetére

bocsánat getaway 3*

Én is így vagyok, ezért a korábban végigjátszottak kerülnek elő. Mondjuk van jó pár darab, így még válogatni is tudok.
Sajnos az említett gamek-re több mint fél évet kell még várni. Mondjuk fel nem foghatom, miért nem karácsonyra időzítik a megjelenést?
Akkor még a sz@rt és a nagyon drágát is megveszi az emberek többsége, mert Karácsony van!... ezeket úgy vinnék, mint a cukrot! De legalábbis mintha fele árért adnák, abban biztos vagyok!

Lehet mert nem tudnak velük elkészülni addig? Persze ez a GT-re nem igaz, azt már saját bevallásuk szerint is csak csiszolgatják, olyan állapotban van hogy bármikor kiadhatnák. Nagyon remélem hogy még idén kijön és nem csúsznak át megint a következő évre, kezd elegem lenni belőlük.
Nagyrészt a GT5 miatt váltok át PS3-ra, van egy néhány cím amivel eltölthetem addig az időt: Uncharted, LittleBigPlanet, Killzone 2, a top három, mire ezekkel végzek, talán eljő a Megváltó is. 
Savanyú a narancs.

Lehet, hogy ez az egyik ok. Bár sztem olyan régen kezdték, hogy ha akarták volna, elkészül az karácsonyig. de lehet tévedek, ami egyébként mind1 is, mert ebből semmi sem lesz, akár e miatt, akár nem. Sajnos...

Remélem igaz,mert már én is nagyon várom.

Sziasztok tudnátok nekem ajánlani egy megbizható,és olcsó konzol boltot?amiről tudnék ps3 at rendelni.? Köszi a választ.

Sztem döntsd el mi a fontosabb neked: az olcsóbb ár, vagy a megbízhatóbb garanciális hátér? A kettő együtt elég ritkán van egy helyen. 

Hát igen épp ez a gond:S Találtam én olcsó konzol boltot,a ps3 ára tökéletes,de amikor számláról érdeklődtem,akkor ezt a választ,kaptam sima számlát tudnak adni de áfásat nem
Mert hogy minek az nekem,nem tudom jóváírni,nem számitógép hanem konzol
Na de kérdem én a hivatalos gari nem áfás számlával érvényes? Na a másik az ad rendes áfás számlát,de az a záron is meglátszik annyi erővel a mediamarkt-ba is vehetnék:S Szóval,már én se tudom mi a fontosabb,mert a 2 együtt nem fog menni
Azért köszi az infót.

Hali!
Szerintetek egy 80gigas fél éves ps3 3db eredeti játékkal megéri 70k-ért?
Fél év számlás gari van még rá. 
[ Szerkesztve ]
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:) | Adidas F50.8 (zöld) focicipő eladó! (42 2/3)

az eléggé
wasd4.hu | Videójáték Magazin - Cikkírókat, tesztelőket keresek!

Mondjuk nemtudom mi érné meg jobban, 80-ért már lehet kapni zsír újat 1év garival.
Segítsetek pls 
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:) | Adidas F50.8 (zöld) focicipő eladó! (42 2/3)

Miért, nem úgy működik hogy kapsz egy blokkot meg egy garanciapapírt ami el van látva az eladó pecsétjével azt' csókolom?
Vagy ki intézi egyáltalán a gart? xBox-nál -nem rég homályosítottak fel itt a szomszéd fórumon- úgy működik, hogy a bolt ahonnan vásárolsz, kimarad az egészből és közvetlenül a MS intézi a javítást. A legtöbb üzletben ~85k az ára, akkor az olcsónak számít és valszeg nincs áfás számla?
Savanyú a narancs.

Van olyan üzlet, ami olcsóbban kínál PS3 konzolt, és azok is legálisan is adják el, ezzel nincs probléma. A gond akkor kezdődik, ha belenyúltál vmibe, és gariztatni kell. Az max 1 év, és NEM itthoni, hivatalos márkaszervizbe szól, hanem konkrétan abba az üzletbe kell visszavinni ahol vásárolták, és ők küldik a beszerzés helye szerinti márkaszervizbe, pölö Hollandiába.
Ez nem egy hét, plusz oda-vissza kltsg is ha nem ott laksz ahol vetted.
Erre gondoltam, ez az amit érdemes elkerülni 6-8k kedvezmény ellenére is. Én így vette a PS3 konzolomat bp-i üzletből, futár útján, DE akkor 30k-val volt olcsóbb mint helyben, és hál' Isten nem volt - meg nincs is - vele semmi gondom. Mondjuk időszerű lenne kicserélni a 60-as vinyót, mert már tele van. 

konvolvilag.hu-ról van vmi vélemény? 
Vagy honnan érdemes vásárolni? 
[ Szerkesztve ]

Melyik üzletből rendelted? Nekem is futárral kell megoldanom, mert itt helyben, -mondjuk mostanában nem néztem- de olyan 130-körül lehet és ez szerény becslés... A népszerűbb üzletekről nincs vkinek infója mint PlatinumShop, Überkonzol, Konzolstúdió, Multiformat, stb.?
Savanyú a narancs.

Savanyú a narancs.

remélem tényleg így lesz!!! Prologue már lassan kész van nekem
remélem rendes gt5 ben több autó lesz... azért ez csalódás volt a prologue-ba 

Mint a nevében is benne van, ez egy előzetes. Te örülsz, mert kipróbálhatod hogy mégis milyen lesz a GT5, ők örülnek mert leakasztanak egy rakat pénzt, holott a teljes játék még fényévekre van. Tényleg csak azoknak ajánlott akik már nem bírnak magukkal, vagy nem számít a pénz, mert ha kijön a teljes játék, akkor a kutyának sem fog kelleni az tuti.
Savanyú a narancs.

hat mondjuk külön nem adtam volna pénzt érte... járt a ps hez. de a ferrarik megjelenése kellemes dolog volt számomra. 

ez ilyan 10k-11k korül van árfolyamfüggően + pk kb 1000 ft... hmmm... előbb billentyűzet aztán az élvezet 

Multiformat üzletből rendeltem. Nem számlát, de még blokkot vagy garpapírt sem küldtek a konzollal! Utólag hívtam fel őket, hogy ez azért durva. Még azt sem tudom igazolni, hogy vettem a PS3-at, nem még azt, hogy tőlük... azt mondták elfelejtették, bocsi.
Mivel én kimondottan óhajtottam, küldtek egyet 1 hét múlva, borítékban. A lényeg: nem volt garanciális problémám, és még utólag sem szeretném tudni milyen lett volna, hát még akkor! 

Konzolstúdióban vettem , 80 gigás, 90 ért , garanciajeggyel, 1év , és nyugtával fél éve

Én is a Multiformatban vettem a PS3-at, egyből adták mellé a számlát
Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

Te vetted sk ugye? Mert ha én vettem volna, én sem jövök el a nélkül... de rendeltem, és úgy hozták. 
Én 99 eFt-ért vettem a 40 GB-ost (akkor csak ezt lehetett kapni) szinte pont egy éve az 576-nál, a szokásos egy év Sony garival. A csomagban grátisz volt egy Bluetooth-os Blu-Ray távirányító (ami igen hasznos és rendszeresen használom, külön megvéve 7 eFt lenne) és egy Pókember 3 Blu-Ray film (maga a film szar, de külön megvéve alsó hangon 5 eFt lenne). Szóval szerintem én igen jól jártam ezzel a pakkal.
Alig hónapra rá kicseréltem a 40 GB-os vinyót egy 250 GB-os WD vinyóra, ami kb. 15 eFt-omba került és kb. 15 percembe, amíg végrehajtottam a hardvercserét és újrahúztam az XMB-t.
Get Moded!

eza hdd csere nem jár garivesztéssel? xmb-t utána hogy rakod fel rá? 

Én is HDD csere előtt állok, mert kissé szűk lett a 60GB. Tudom, hogy volt róla szó, de akkor nem nagyon érdekelt a dolog, és azóta újabb vinyók is vannak, szóval mit kell figyelembe venni ahhoz, hogy jól válasszak HDD-t a PS3-ba?
Vagy mind1, csal 2,5" és SATA legyen? 

vaterán nemrég egy csávókat hirdette magát ps3 ba vinyót rak 320 ast, meg a adatokat is lementi... de ha énis meg tudnam csinálni... ?!
Így van, 2,5"-os legyen, SATA legyen és javaslom, hogy ne 7200-es fordulatút, hanem csak 5400-est vegyél - ezt több helyen olvastam - mert egyrészt a 7200-esnek a zaja és a hőtermelése is nagyobb, másrészt a PS3 még az 5400-es írási/olvasási sebességét sem használja ki teljesen, úgyhogy emiatt fölösleges pluszköltségbe verni magad.
Márkák közül a WD és a Toshiba vinyókat ajánlanám a PS3-ba, nem a legolcsóbbak, de nagyon tartósak és garantáltan semmi hangjuk sincsen. Én egy 250 GB-os WD-t tettem bele, semmi gond nincs vele azóta sem.
Én ezt vettem:
WD 2500BEVS - Western Digital Scorpio Blue 250 GB
Amúgy gyárilag Seagate (LD25.2 40GB) volt benne.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
A vinyócsere nem befolyásolja a garanciát, meg sem kell bontanod a gépet hozzá. Ez a menete:
1. Először is töltsd le egy pendrive-ra az aktuálisan installált firmware-t, vagy egy újabbat és tedd bele a PS3\UPDATE könyvtárba (fontos, hogy a két könyvtár így legyen elnevezve).
2. Mentsd le a PS3 eredeti vinyójáról a fájljaidat, amiket meg akarsz tartani (pl. a játékmentéseket célszerű). Csinálhatsz teljes backup-ot is pl. egy külső, USB-s vinyóra, vagy nagyobb pendrive-ra.
3. Áramtalanítsd a PS3-at, majd szemből nézve a bal oldalán található kis műanyag ajtót egy műszerészcsavarhúzóval pattintsd le! Vigyázz, hogy a fedél ne sérüljön.
4. A fedél mögött találsz egy kék színű csavart, ezt csavarozd ki! Az európai PS3-aknál nincs drótból hajlított kallantyú, hanem onnan, ahonnan a kék csavart kicsavaroztad, ki tudsz húzni egy kis fület. Ha ez kijjebb jött, akkor meg fog szorulni és ennél fogva tudod kihúzni a HDD tálcát a vinyóval együtt. (az amerikai verzióval ellentétben az európaiban nem keresztben, hanem hosszában van a vinyó és nem kell oldalirányban elmozgatni kihúzás előtt, hanem csak simán kifelé húzni).
5. A vinyótálcából csavarozd ki a HDD-t (emlékeim szerint mindkét oldalon 2-2 csavar fogja), majd tedd bele az új HDD-t és csavarozd vissza! Jól húzd meg a csavarokat, mert különben rezonálhat a vinyó és hamarabb tönkremegy.
6. Csúsztasd vissza a vinyótálcát az új vinyóval, amíg a helyére nem kattan! Told vissza a fület és csavarozd vissza a kék csavart.
7. Pattintsd vissza a műanyag fedelet! Ezzel hardveresen készen is vagy.
8. Kapcsold be a PS3-at, ekkor egy képernyő fog fogadni, kérni fogja, hogy adj neki egy pendrive-ot, amin a PS3\UPDATE könyvtárban ott van az előző vinyóval installált, vagy annál újabb firmware. Ezt megmutatod neki, elkezdi fölpakolni, majd leformázza a vinyót, újraindul és készen is vagy. Ennyi.
9. Opcionális lépés, ha csináltál backup-ot, akkor azt fölteheted az új vinyóra/fölmásolhatod a kimentett dolgokat.
Itt egy szemléltető videó is (ez már az európai verzió):
[ Szerkesztve ]
Get Moded!

nagyon köszönöm!! ezt a leírásodat szabadalmaztatni kéne...

Oké, köszi. Megnézem miket és milyen áron tudok beszerezni, mert egyrészt 11-12k a max amit rá tudok szánni, másrészt nem tudom kell-e 250GB? 
Plutor: 22k-ért... még szerencse. Nem is tudom, hogy bírom ki reggelig. De lehet, még most elrohanok, ne hogy elvigyék mind! ![;]](/dl/s/v1.gif)

másrészt nem tudom kell-e 250GB?
Én is ekkorát vettem, Samsungot, de tulajdonképpen elég lenne egy 160GB-os vagy még esetleg egy 120GB-os is. Mert most rajta van egy csomó demó (jópárat még meg sem néztem), az installált játékok file-jai (ezek nem túl nagy helyet foglalnak), egy csomó letöltött bemutató videó, 3 film (8GB körüliek), és pár zene - így még mindig kb. 100GB van szabadon.
Más: linuxos tapasztalataimat pedig hamarosan megosztom veletek.
PS3 ID: BaliJack; Optimus 7

Hát nagyon köszi ez alapján már merek venni 40gb-os verziot is

Csinálhatsz teljes backup-ot is pl. egy külső, USB-s vinyóra, vagy nagyobb pendrive-ra.
Lehet, hogy nekem nem volt szerencsém, de amikor teljes backup-ot csináltam, utána a visszatett mentések nem működtek.
Azokat csak úgy tudtam újra használni, hogy a 40GB-osról simán átmásoltam (copy).
És a backup-nál mindent lement, tehát a videókat is, a demókat is. Ezért érdemes backup előtt a szükségtelen dolgokat törölni
.
PS3 ID: BaliJack; Optimus 7

utóbbi időben , mióta benéztem az UK home ba, azóta előfordul h ha kilépek home ból akkor kilépésnél fagy a gép és 3 csipogással restart... csak a home nál van ez... hiába , még BETA

USA store hány óra körül szokott frissülni? Jó lenne már a Fat Princess. 
Minden apróhirdetésem: http://href.hu/x/787m ** PSN & Steam ID: orkester ** X360 Gamertag: orkesterUK ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24.

hát nemtom... de jo lenne ha már menne... remélem a cuccaim nem vesznek el!!! 
benéztem uk store/home-ba is... nagyon gyenge... a home az nálam akad, a főtéren egy jó 3-4 percig, a Mall ban meg olyan kevés a cucc... és kevés hely is van ... US a király, JP home /store ban sajna nem nagyon tudom h mik vannak mert minden japánul van 
szerK egyébként egyik home sem működik most
[ Szerkesztve ]

Többek között ezért (is) hezitálok. A másik dolog viszont az, hogy a 160GB 9k+ÁFA, míg a 250GB 10.6k+ÁFA, és ár/érték arányban utóbbi a jobb... az előző viszont kevesebbe kerül. 
Szerintem is elég amúgy a 160 GB-os, nekem sincs közel sem tele a 250 GB-os, pedig már én is telemásoltam a leggyakrabban hallgatott zenéimmel, van rajta egy-két HD film, plusz jónéhány játékdemo, plusz a telepítési könyvtárak/játékmentések.
Viszont ár/érték arányban tényleg jobban jársz a 250 GB-ossal és végül is előbb-utóbb úgyis megtöltöd a nagyobbat is. Igaz, hogy azon nehezebb rendet tartani is. Szerintem a nagyobbat vedd, mert úgyis bánni fogod, hogy plusz 1.5 eFt-ért másfélszer akkorát kaptál volna. Meg ki tudja, hogy a jövőben milyen adatmennyiséget pakolnak majd föl a játékok (lásd. GT5 Prologe a maga szerény 5 GB adatával). Igazából pártolnám is, ha nagyobb adatmennyiséget pakolnának föl a játékok a vinyóra, mert talán így jobban kímélnénk az olvasót. A vinyócsere lényegesen olcsóbb és egyszerűbben kivitelezhető akár otthon is, mint az optikai meghajtó-csere.
Get Moded!

Hogy érted hogy kímélné az olvasót? kevesebbet kell a cd-t olvasnia?
hogy rakjátok fel a hd filmeket? mert pendrive az probálkoztam de az fat32 t használ ezért nem mennek rá a nagy cuccok.... átformáztam ntfs re de azt meg a ps nem látta.... gondolkoztam már 8.5 gigás dvd-n rw sen hogy esetleg azzal.... meg csináltam itthon media ervert is de azon kb 15 perc volt mire áment 700 mega... legtöbb hd s filmem meg 8 gigás...
[ Szerkesztve ]