Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#20001) AXisBOLD válasza kelzsoca (#19993) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

eztakurva.

10$=2900Ft, nem semmi pofátlanság ez.

erről ki tehet? mert feltételezem, hogy nem az eladó vagy nem csak Ő.

Aurea mediocritas

(#20002) Mazsika válasza AXisBOLD (#20001) üzenetére

Mazsika
(őstag)

szerintem a feltöltő ára drága, ha megnézed itt is ~3100 forint a 10$-os...

PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD

(#20003) zso79 válasza AXisBOLD (#20001) üzenetére

zso79
(senior tag)

Viszont a fontot elég jól váltja :DD

(#20004) chubii válasza vhunor (#19996) üzenetére

chubii
(senior tag)

Akkor már előre félek a boss-fight-tól a játék végén. :) De ha az Uncharted sikerült Crushing fokozaton, akkor ez is meglesz valahogy......

[ Szerkesztve ]

It's gonna be legen - wait for it - dary! - / PSN ID : chubiii

(#20005) kelzsoca válasza AXisBOLD (#20001) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Igen-igen, erről beszéltem pár hozzászólással feljebb :)

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#20006) MrPG8 válasza chubii (#20004) üzenetére

MrPG8
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Van a végéhez egy "cheat". Én is sokat szenvedtem a végén, aztán ezzel sikerült pár próba után.
SPOILER VESZÉLY!
Ez az a [VIDEO].

(#20007) babli válasza Jocó E90 (#19988) üzenetére

babli
(kvázi-tag)

Kártyát vehetsz például [ITT] is, pár forintot lehet spórolni rajta! Én is náluk szoktam vásárolni, korrekt és gyors! És IGEN, ahogyan fenteb is írták, a fontot jól váltják...;)

[ Szerkesztve ]

★Beremend★

(#20008) dhcodoki

dhcodoki
(fanatikus tag)

Nem vagyok valami nagy gémer, de nem fér a fejembe, hogy miért kellett 50 percet szívnom a Castlevania első harmadában, mikor a csizmát adó boss-t kell kinyírni. Ráadásul a legkönnyebb fokozaton. Nektek is ilyen nehéz ez a játék?? (nincs túl sok viszonyítási alapom)

Egyébként nagyon jó kis game, annak ellenére, hogy az első 1-2 óra iszonyatosan idegesítő volt számomra. Főként a fix kamera miatt. Most, hogy már hozzászoktam, s sokkal nagyobb terepen lehet mozogni, egész élvezhető.. :K

(#20009) kelzsoca válasza dhcodoki (#20008) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sajnos a játék nehézségi fokozatát nem igazán kapták el a fejlesztők, ettől függetlenül nagyon jó játék a Castlevania, viszont ha az elején megakadtál akkor a késöbbiekben is lesznek kemény perceid :)

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#20010) chubii válasza MrPG8 (#20006) üzenetére

chubii
(senior tag)

Igazából csak az 1-et játszottam ki Crushing-on. A 2. rész kölcsönbe volt nálam, Easy-n tudtam csak kivinni ( hamar vissza kellett adnom ). A videót köszi, így tényleg nem vészes a vége...

[ Szerkesztve ]

It's gonna be legen - wait for it - dary! - / PSN ID : chubiii

(#20011) Djuree válasza MrPG8 (#20006) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

nem vagytok ti igazi gémerek. a gémer társadalom megcsúfolása, pfujj ;]
én megcsináltam simán, igaz már a tököm tele volt, azt hittem sosem lesz vége :DDD

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#20012) DM-Fan válasza Boolash (#19987) üzenetére

DM-Fan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pedig egyértelműen a géped gyenge hozzá. Ezt az is mutatja, hogy a felirat engedélyezésénél reccsen meg a rendszer, mert akkor real-time kódolja a filmre.

Az mkv2vob alkalmazása során semmilyen minőségromlást nem szenved el az alapanyag, ugyanis nem történik konvertálás, csak kontérnerformátum-váltás (az mkv-ból vob készül, ami meg ugye gyakorlatilag mpeg2, ami meg ugye gyakorlatilag a BD m2ts-e). Csak a felirat-beleégetésnél történik újrakódolás (emiatt tart sokáig a folyamat), de minőségromlás ott sem lesz, csak a felirat beleég a filmbe.

Szerintem egyébként ne erősebb procit vegyél, hanem egy 25 eFt-os médialejátszót (pl. WDTV-Live, Asus O!play, AC-Ryan és társaik), ami mindent lejátszik az 5-ös szintű .mkv-tól kezdve az m2ts-en és vc-1-en át a legutolsó avi-ig. Kényelmesebb, zéró hangjuk van, mivel többnyire passzív hűtésűek, adott esetben torrent kliens is fut rajtuk és még netes opcióik is vannak. A PS3-ra stream-elést meg felejtsd el, csak a baj van vele! Kényszermegoldásnak persze jó, de közel sem az igazi. Ráadásul csomó olyan fájl van, aminek lejátszására tényleg nem lehet rávenni és az mkv2vob sem kajálja.

Get Moded!

(#20013) kerekfej válasza AXisBOLD (#20001) üzenetére

kerekfej
(senior tag)

Gondolom haszon nélkül nincs értelme árulni.

RC Autó 1/10 kerék, felni, LiPo őr és Vitorlázórepülő eladó: www.href.hu/x/h8ui <-> www.href.hu/x/hhxe <-> www.href.hu/x/hh2g

(#20014) Boolash válasza DM-Fan (#20012) üzenetére

Boolash
(fanatikus tag)

Igen, én is úgy érzem, hogy több sebből vérzik ez a dolog.
A gépem gyenge, viszont Tsmuxer esetben nem az én gépemen múlnak a dolgok és mégse megy (első esetben nincs kép, második esetben a film végén elcsúszik a hang...)
Egyébként kipróbáltam az mkv2vob-ot a kritikus filmnél, ahol képet se ad a Tsmuxer (1080p, dts), majd 1 óra kódolás (vagy konvertálás, passz.., de szinronos volt, nem kértem feliratot) után még a felénél sem járt és leállítottam, ez számomra nem megoldás..
Csak kicsit csalódott vagyok, mert ezért is vettem a ps3-at, hogy majd erről kényelmesen hd filmezek, de úgy látom ez még nem teljesen kiforrott.
Én is úgy látom,h egy ilyen média lejátszó lesz a megoldás (bár 10e körül kapok használtan 2*3Ghz környékén már procit is).

(#20015) Edgeri válasza Boolash (#20014) üzenetére

Edgeri
(senior tag)

Szia!

Hasonló cipőben jártam én is. Mivel az asztali PC-m fejlesztése többe került volna, mint egy médiakütyü (konkrétan új gépet kellett volna vennem), így az utóbbit választottam (AC Ryan PlayON! Mini). Azóta nincs idegeskedés, csak filmnézés :DDD

Üdv, Edgeri

(#20016) Edgeri

Edgeri
(senior tag)

"A new PS3 system software update, v3.55, will be released soon. This is a minor update that adds a security patch."

Üdv, Edgeri

(#20017) kelzsoca válasza Boolash (#20014) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Most néztem a 11.5Gb-os Avatar 1080p-s mkv filmet 10 perc alatt lekonvertálta nekem.

Csak kicsit csalódott vagyok, mert ezért is vettem a ps3-at, hogy majd erről kényelmesen hd filmezek, de úgy látom ez még nem teljesen kiforrott.

A Sony soha az életben nem fogja megadni a supportot a másolt blu-ray tartalmak lejátszására (hülye is lenne) nem is tudom hogyan gondolják sokan, hogy ez valamikor is megoldott dolog lesz.

(#20018) Boolash válasza kelzsoca (#20017) üzenetére

Boolash
(fanatikus tag)

Akkor valami nálam nem okés..

Hát igen. Másolt játékok indítására sem ad és adott soha supportot :) Mondjuk ilyen elven gondoltam.

(#20019) Boolash válasza Edgeri (#20015) üzenetére

Boolash
(fanatikus tag)

Na ez jó hír! Én is ezt néztem ki. Köszi a tippet!

(#20020) kelzsoca válasza Boolash (#20018) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Gondolom erősebb is a gépem mint a tiéd.

Egyébként tényleg, ha főként filmet néznél, én is ajánlok inkább valami célhardvert erre a célra, ami nem is hangos, nem is fogyaszt annyit mint egy ps3, és mindenevő :)

(#20021) Boolash válasza kelzsoca (#20020) üzenetére

Boolash
(fanatikus tag)

Hát igen, de a God of War 3 -ról nem tudok lemondani :) Így szerintem nem helyette, hanem mellé lesz :)

(#20022) kelzsoca válasza Boolash (#20021) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Persze, én is mellé mondtam, azért annyira nem rossz az ha van egy blu-ray lejátszó is kéznél, illetve játszani is lehet valamivel :)

(#20023) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

NeoGeo classics hit PlayStation Network!

Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!

(#20024) kelzsoca válasza Sonja (#20023) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hmmm.. emlékszem még jó 15 évvel ezelőtt suli előtt és suli után állandóan a füstös kis játékteremben lógtunk pár sráccal és dobáltuk a pénzt a játékgépekbe, azok a régi szép idők.... :)

(#20025) AXisBOLD

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

üdv.

nem tudom mi lehet a bajság, de most menet közben kikapcsolt a ps3. mintha áramszünet lett volna, de nem volt :). se kép se hang, se led, semmire se reagál ilyenkor, mintha áramtalanítva lenne.

emmiez?

cserélek tápkábelt, mert nem a sajátjával ment, hanem egy pc tápéval, ami pc-vel is szarakodott. ez a 3. ilyen fura kikapcs, azóta van mióta új helyen va na cucc. másik konnektorban, elosztóval, tápkábellel. most visszavariálom az egészet.

[ Szerkesztve ]

Aurea mediocritas

(#20026) kelzsoca válasza AXisBOLD (#20025) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Esetleg áramingadozás lehet a probléma vagy az hogy nem földelt az adott dugalj.

(#20027) AXisBOLD válasza kelzsoca (#20026) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hát remélem ez lesz.

Aurea mediocritas

(#20028) AXisBOLD válasza AXisBOLD (#20025) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

megint csinálta. nem a kábel, nem az elosztó, nem a konnektor.

elég hideg van a szobában ahol használom, ez lehet?(nem tudok mire gondolni)

áramszünet biztos nem volt, szerintem áramingadozás se, mert elég sok minden megy és azokkal semmi sincs.

egy kérdés: az a kis műanyag rész, amin a főkapcsoló és a táp aljzata van másnak is mozog egy kicsit?

[ Szerkesztve ]

Aurea mediocritas

(#20029) DM-Fan válasza AXisBOLD (#20028) üzenetére

DM-Fan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A hidegnek ehhez semmi köze, a PS3 annál jobban érzi magát, minél hidegebb van. Nálam pl. nyáron, amikor 25-26 fok is van idebenn, akkor már 10 perc alatt fokozatosan lépdel felfelé a ventillátor fordulatszáma különösebb terhelés nélkül is, most meg a 22 fokban 5 óra aktív terhelés után is ugyanolyan alaphangon pörög, mint bekapcsoláskor.

Áramingadozás egyébként simán lehetett, azt nem veszed észre, és lehet, hogy a többi készüléked sem olyan érzékeny rá, mint a PS3. Egyik topictársnak ilyen miatt cseréltek főpanelt és tápegységet a plazmájában, több körben és ennek ellenére is állandóan kikapcsolt és elfelejtette a beállításokat. Kiderült, hogy a TV-nek az égvilágon semmi baja nem volt, csak éppen súlyos feszkóingadozások voltak a hálózatban. Akkor derült ki, mikor elköltözött, az új helyen pedig úgy szűnt meg a probléma, mintha sosem lett volna.

Szerintem egyébként simán lehet ez kontakthiba is, nekem nem mozog semmi a leírt helyen. Lehet, hogy a tápcsatlakozó forrasztása elengedte a nyáklapot. Szerintem szerviz.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#20030) AXisBOLD válasza DM-Fan (#20029) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

szerviz...ezt nem akartam hallani, de már én is ebben gondolkodok.

áramingadozás azért nem okozhatja szerintem, mert ugyan ott van mint ahol 1 éven keresztül volt és ezt most kezdte 1 hete.

az a panel meg nem tudom mióta mozog, vagy hogy alapból ilyen lett volna... :F

de azt észrevettem hogy ezek a lekapcsolások akkor vannak, ha vagy standby-ban van vagy csak az XMB megy, esetleg letöltés. tehát játék közben eddig még nem volt. ebből arra gondolok, hogy a terheléssel/áramfelvétellel lehet kapcsolatos a dolog, vagyis táp, vagyis szervíz :(((. csak akkor miért alapjáraton, terhelés nélkül jön elő ez?

ha úgy adódik milyen szervizbe vigyem? 1 év már lejárt, győri saturnban vettem. de van rá ez a +2 év jótállás. mondjuk erre meg nincs most 16k-m.

megkérdezem f27 kollégát is, ő jobban tudja ezeket a hardveres dolgokat.

Aurea mediocritas

(#20031) kelzsoca válasza AXisBOLD (#20030) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

[link]

(#20032) AXisBOLD válasza kelzsoca (#20031) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"természetesen máshol is leadható a gép"<-tehát a győri saturnban is leadhatom, vagy hol? és akkor hogy/kinek fizetek?

még párszor kikapcsol így, akkor lesz egy eladó hibás PS3-am, kicsit összeverve. mert erre a javításra most nincs keret.

Aurea mediocritas

(#20033) kelzsoca válasza AXisBOLD (#20032) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha van Győrben Sony szerviz akkor oda kellene leadni.

Ha eladnád így hibásan, akkor majd dobj rám egy privit :)

(#20034) AXisBOLD válasza kelzsoca (#20033) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ok. azért nem szívesen válnék meg tőle, ez egyelőre hirtelen felindulás volt, de rohadt idegesítő, hogy 85k, 1 év és ez van.

beszéltem f27-el. az a hátsó panel lötyögés normális. hamarosan kap egy gépet ilyen hibával, akkor tud közelebbit mondani. de állítólag a frissítés óta van ez a hiba...

Aurea mediocritas

(#20035) kelzsoca válasza AXisBOLD (#20034) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha szoftveres a gond az akkor szerencsésebb dolog :K

(#20036) DM-Fan válasza AXisBOLD (#20030) üzenetére

DM-Fan
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az áramingadozás is lehet, hogy csak egy hete fordult elő először, minden hibánál van olyan, hogy először jelentkezik.

Nem hinném, hogy terheletlenül rogyna össze a táp, ez pont ellenkezőleg szokott előfordulni, ahogy azt magad is írtad, szoftveres hibára meg azért nem gondolnék, mert akkor tele lenne vele a net.

Szerintem fölösleges találgatni, ha nem szűnik meg a probléma, akkor vidd szervizbe és tekintve, hogy csak 1 éves a gép (és feltételezve, hogy hivatalos Sony garanciával vetted), erősen javaslom, hogy hivatalos szervizbe vidd, hiszen a méltányossági garancia a készülék 3 éves koráig tart és így még az alaplapcserét is megúszod alig 17 eFt-ból!

Get Moded!

(#20037) AXisBOLD válasza DM-Fan (#20036) üzenetére

AXisBOLD
(PH! addikt)
LOGOUT blog

persze 17 nem lenne rossz érte. csak 1, hogy itt nincs szerviz, bevinni nem tudom. 2, 17k sincs rá. igen hivatalos sony gar :K de be is kaphatja a sony.

igen, nekem is furcsa hogy pont fordítva történik minden.

kelzsoca: hát ja, így legyen

Aurea mediocritas

(#20038) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

Nincs itt olyan, aki rendelkezik facebook accounttal + 3 ismerőssel és nincs GT5-je? :D Kellene nekem egy Jaguar XJ13 autó! :K Itt van a leírás, hogy mit kellene csinálni.

(#20039) olbaidhun válasza kelzsoca (#20024) üzenetére

olbaidhun
(senior tag)
LOGOUT blog

"..állandóan a füstös kis játékteremben lógtunk pár sráccal és dobáltuk a pénzt a játékgépekbe.."

Bizony, bizony, a régi szép idők! [link]

Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com

(#20040) AND1

AND1
(őstag)

Sziasztok,

nincs valakinek eladó controllere?

Egy régi PH-s.

(#20041) Sonja

Sonja
(PH! addikt)

Most már hivatalos a Neo Geo játékok PSN-en való megjelenése! :C

(#20042) Vladi válasza Sonja (#20041) üzenetére

Vladi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A videón nem látszik elég jól, felújították a grafikát?
Mondjuk hd? :D Tudnék mondani nekik listát... :DD

(#20043) Vladi

Vladi
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van 3.55-ös pecs. Bizony. :D Azt írják security patch, ami elvileg annyit csinál, hogy tiltja a system downgradet.

(#20044) kelzsoca válasza Vladi (#20043) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mi itt tisztán játszunk kéremszépen, minket az efféle dolgok nem kavarnak fel :P

(#20045) Mazsika

Mazsika
(őstag)

valaki segítsen már nekem, hogy hogy csaljam át a vob kiterjesztésű filmet a ps3-ra, winyóra nem tudom felrakni mert, fat32 miatt nem engedi. média szervert nem bírja a gépem/hálózat, tehát az megint kiesett, bluray íróm nincs kiírni nem tudom! valaki valami okosat erre?

PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD

(#20046) Mazsika

Mazsika
(őstag)

illetve még egy kérdés, ps3on youtubeon miért nem tudok hd videókat nézni? csak 240p-be jönnek?

(#20047) Djuree válasza Mazsika (#20045) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

okosság: pc-t összekötni tv-vel :K 2mp-ig tart a kábelt átdugni, pc mindent lejátszik, gyors, kényelmes :DD én így csinálom ;)

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#20048) Mazsika válasza Djuree (#20047) üzenetére

Mazsika
(őstag)

régebbi laptopom van, nem tudom összekötni a tv-vel... meg amúgy is monitoron van, az se lenne hosszú távon megoldás, hogy kötögetem át állandóan! :(

(#20049) Djuree válasza Mazsika (#20048) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

ja hát úgy tényleg nem jó megoldás :(

(#20050) kelzsoca válasza Mazsika (#20048) üzenetére

kelzsoca
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hát add el a ps3-at, és vegyél egy média centert+hozzá egy usb-s merevlemezt :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.