eztakurva.
10$=2900Ft, nem semmi pofátlanság ez.
erről ki tehet? mert feltételezem, hogy nem az eladó vagy nem csak Ő.
Aurea mediocritas
eztakurva.
10$=2900Ft, nem semmi pofátlanság ez.
erről ki tehet? mert feltételezem, hogy nem az eladó vagy nem csak Ő.
Aurea mediocritas

szerintem a feltöltő ára drága, ha megnézed itt is ~3100 forint a 10$-os...
PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD

Viszont a fontot elég jól váltja 

Akkor már előre félek a boss-fight-tól a játék végén.
De ha az Uncharted sikerült Crushing fokozaton, akkor ez is meglesz valahogy......
[ Szerkesztve ]
It's gonna be legen - wait for it - dary! - / PSN ID : chubiii
Igen-igen, erről beszéltem pár hozzászólással feljebb 
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!
Van a végéhez egy "cheat". Én is sokat szenvedtem a végén, aztán ezzel sikerült pár próba után.
SPOILER VESZÉLY!
Ez az a [VIDEO].

Kártyát vehetsz például [ITT] is, pár forintot lehet spórolni rajta! Én is náluk szoktam vásárolni, korrekt és gyors! És IGEN, ahogyan fenteb is írták, a fontot jól váltják...
[ Szerkesztve ]
★Beremend★

Nem vagyok valami nagy gémer, de nem fér a fejembe, hogy miért kellett 50 percet szívnom a Castlevania első harmadában, mikor a csizmát adó boss-t kell kinyírni. Ráadásul a legkönnyebb fokozaton. Nektek is ilyen nehéz ez a játék?? (nincs túl sok viszonyítási alapom)
Egyébként nagyon jó kis game, annak ellenére, hogy az első 1-2 óra iszonyatosan idegesítő volt számomra. Főként a fix kamera miatt. Most, hogy már hozzászoktam, s sokkal nagyobb terepen lehet mozogni, egész élvezhető.. 
Sajnos a játék nehézségi fokozatát nem igazán kapták el a fejlesztők, ettől függetlenül nagyon jó játék a Castlevania, viszont ha az elején megakadtál akkor a késöbbiekben is lesznek kemény perceid 
A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

Igazából csak az 1-et játszottam ki Crushing-on. A 2. rész kölcsönbe volt nálam, Easy-n tudtam csak kivinni ( hamar vissza kellett adnom ). A videót köszi, így tényleg nem vészes a vége...
[ Szerkesztve ]
It's gonna be legen - wait for it - dary! - / PSN ID : chubiii

nem vagytok ti igazi gémerek. a gémer társadalom megcsúfolása, pfujj ![;]](/dl/s/v1.gif)
én megcsináltam simán, igaz már a tököm tele volt, azt hittem sosem lesz vége 
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一
Pedig egyértelműen a géped gyenge hozzá. Ezt az is mutatja, hogy a felirat engedélyezésénél reccsen meg a rendszer, mert akkor real-time kódolja a filmre.
Az mkv2vob alkalmazása során semmilyen minőségromlást nem szenved el az alapanyag, ugyanis nem történik konvertálás, csak kontérnerformátum-váltás (az mkv-ból vob készül, ami meg ugye gyakorlatilag mpeg2, ami meg ugye gyakorlatilag a BD m2ts-e). Csak a felirat-beleégetésnél történik újrakódolás (emiatt tart sokáig a folyamat), de minőségromlás ott sem lesz, csak a felirat beleég a filmbe.
Szerintem egyébként ne erősebb procit vegyél, hanem egy 25 eFt-os médialejátszót (pl. WDTV-Live, Asus O!play, AC-Ryan és társaik), ami mindent lejátszik az 5-ös szintű .mkv-tól kezdve az m2ts-en és vc-1-en át a legutolsó avi-ig. Kényelmesebb, zéró hangjuk van, mivel többnyire passzív hűtésűek, adott esetben torrent kliens is fut rajtuk és még netes opcióik is vannak. A PS3-ra stream-elést meg felejtsd el, csak a baj van vele! Kényszermegoldásnak persze jó, de közel sem az igazi. Ráadásul csomó olyan fájl van, aminek lejátszására tényleg nem lehet rávenni és az mkv2vob sem kajálja.
Get Moded!

Gondolom haszon nélkül nincs értelme árulni.
RC Autó 1/10 kerék, felni, LiPo őr és Vitorlázórepülő eladó: www.href.hu/x/h8ui <-> www.href.hu/x/hhxe <-> www.href.hu/x/hh2g

Igen, én is úgy érzem, hogy több sebből vérzik ez a dolog.
A gépem gyenge, viszont Tsmuxer esetben nem az én gépemen múlnak a dolgok és mégse megy (első esetben nincs kép, második esetben a film végén elcsúszik a hang...)
Egyébként kipróbáltam az mkv2vob-ot a kritikus filmnél, ahol képet se ad a Tsmuxer (1080p, dts), majd 1 óra kódolás (vagy konvertálás, passz.., de szinronos volt, nem kértem feliratot) után még a felénél sem járt és leállítottam, ez számomra nem megoldás..
Csak kicsit csalódott vagyok, mert ezért is vettem a ps3-at, hogy majd erről kényelmesen hd filmezek, de úgy látom ez még nem teljesen kiforrott.
Én is úgy látom,h egy ilyen média lejátszó lesz a megoldás (bár 10e körül kapok használtan 2*3Ghz környékén már procit is).

Szia!
Hasonló cipőben jártam én is. Mivel az asztali PC-m fejlesztése többe került volna, mint egy médiakütyü (konkrétan új gépet kellett volna vennem), így az utóbbit választottam (AC Ryan PlayON! Mini). Azóta nincs idegeskedés, csak filmnézés 
Üdv, Edgeri

"A new PS3 system software update, v3.55, will be released soon. This is a minor update that adds a security patch."
Üdv, Edgeri
Most néztem a 11.5Gb-os Avatar 1080p-s mkv filmet 10 perc alatt lekonvertálta nekem.
Csak kicsit csalódott vagyok, mert ezért is vettem a ps3-at, hogy majd erről kényelmesen hd filmezek, de úgy látom ez még nem teljesen kiforrott.
A Sony soha az életben nem fogja megadni a supportot a másolt blu-ray tartalmak lejátszására (hülye is lenne) nem is tudom hogyan gondolják sokan, hogy ez valamikor is megoldott dolog lesz.

Akkor valami nálam nem okés..
Hát igen. Másolt játékok indítására sem ad és adott soha supportot
Mondjuk ilyen elven gondoltam.

Na ez jó hír! Én is ezt néztem ki. Köszi a tippet!
Gondolom erősebb is a gépem mint a tiéd.
Egyébként tényleg, ha főként filmet néznél, én is ajánlok inkább valami célhardvert erre a célra, ami nem is hangos, nem is fogyaszt annyit mint egy ps3, és mindenevő 

Hát igen, de a God of War 3 -ról nem tudok lemondani
Így szerintem nem helyette, hanem mellé lesz 
Persze, én is mellé mondtam, azért annyira nem rossz az ha van egy blu-ray lejátszó is kéznél, illetve játszani is lehet valamivel 

NeoGeo classics hit PlayStation Network!
Jobban vonz a sötét, mint egy félig szétrohadt világ!
Hmmm.. emlékszem még jó 15 évvel ezelőtt suli előtt és suli után állandóan a füstös kis játékteremben lógtunk pár sráccal és dobáltuk a pénzt a játékgépekbe, azok a régi szép idők.... 
üdv.
nem tudom mi lehet a bajság, de most menet közben kikapcsolt a ps3. mintha áramszünet lett volna, de nem volt
. se kép se hang, se led, semmire se reagál ilyenkor, mintha áramtalanítva lenne.
emmiez?
cserélek tápkábelt, mert nem a sajátjával ment, hanem egy pc tápéval, ami pc-vel is szarakodott. ez a 3. ilyen fura kikapcs, azóta van mióta új helyen va na cucc. másik konnektorban, elosztóval, tápkábellel. most visszavariálom az egészet.
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
Esetleg áramingadozás lehet a probléma vagy az hogy nem földelt az adott dugalj.
hát remélem ez lesz.
Aurea mediocritas
megint csinálta. nem a kábel, nem az elosztó, nem a konnektor.
elég hideg van a szobában ahol használom, ez lehet?(nem tudok mire gondolni)
áramszünet biztos nem volt, szerintem áramingadozás se, mert elég sok minden megy és azokkal semmi sincs.
egy kérdés: az a kis műanyag rész, amin a főkapcsoló és a táp aljzata van másnak is mozog egy kicsit?
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas
A hidegnek ehhez semmi köze, a PS3 annál jobban érzi magát, minél hidegebb van. Nálam pl. nyáron, amikor 25-26 fok is van idebenn, akkor már 10 perc alatt fokozatosan lépdel felfelé a ventillátor fordulatszáma különösebb terhelés nélkül is, most meg a 22 fokban 5 óra aktív terhelés után is ugyanolyan alaphangon pörög, mint bekapcsoláskor.
Áramingadozás egyébként simán lehetett, azt nem veszed észre, és lehet, hogy a többi készüléked sem olyan érzékeny rá, mint a PS3. Egyik topictársnak ilyen miatt cseréltek főpanelt és tápegységet a plazmájában, több körben és ennek ellenére is állandóan kikapcsolt és elfelejtette a beállításokat. Kiderült, hogy a TV-nek az égvilágon semmi baja nem volt, csak éppen súlyos feszkóingadozások voltak a hálózatban. Akkor derült ki, mikor elköltözött, az új helyen pedig úgy szűnt meg a probléma, mintha sosem lett volna.
Szerintem egyébként simán lehet ez kontakthiba is, nekem nem mozog semmi a leírt helyen. Lehet, hogy a tápcsatlakozó forrasztása elengedte a nyáklapot. Szerintem szerviz.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
szerviz...ezt nem akartam hallani, de már én is ebben gondolkodok.
áramingadozás azért nem okozhatja szerintem, mert ugyan ott van mint ahol 1 éven keresztül volt és ezt most kezdte 1 hete.
az a panel meg nem tudom mióta mozog, vagy hogy alapból ilyen lett volna... 
de azt észrevettem hogy ezek a lekapcsolások akkor vannak, ha vagy standby-ban van vagy csak az XMB megy, esetleg letöltés. tehát játék közben eddig még nem volt. ebből arra gondolok, hogy a terheléssel/áramfelvétellel lehet kapcsolatos a dolog, vagyis táp, vagyis szervíz
. csak akkor miért alapjáraton, terhelés nélkül jön elő ez?
ha úgy adódik milyen szervizbe vigyem? 1 év már lejárt, győri saturnban vettem. de van rá ez a +2 év jótállás. mondjuk erre meg nincs most 16k-m.
megkérdezem f27 kollégát is, ő jobban tudja ezeket a hardveres dolgokat.
Aurea mediocritas
"természetesen máshol is leadható a gép"<-tehát a győri saturnban is leadhatom, vagy hol? és akkor hogy/kinek fizetek?
még párszor kikapcsol így, akkor lesz egy eladó hibás PS3-am, kicsit összeverve. mert erre a javításra most nincs keret.
Aurea mediocritas
Ha van Győrben Sony szerviz akkor oda kellene leadni.
Ha eladnád így hibásan, akkor majd dobj rám egy privit 
ok. azért nem szívesen válnék meg tőle, ez egyelőre hirtelen felindulás volt, de rohadt idegesítő, hogy 85k, 1 év és ez van.
beszéltem f27-el. az a hátsó panel lötyögés normális. hamarosan kap egy gépet ilyen hibával, akkor tud közelebbit mondani. de állítólag a frissítés óta van ez a hiba...
Aurea mediocritas
Ha szoftveres a gond az akkor szerencsésebb dolog 
Az áramingadozás is lehet, hogy csak egy hete fordult elő először, minden hibánál van olyan, hogy először jelentkezik.
Nem hinném, hogy terheletlenül rogyna össze a táp, ez pont ellenkezőleg szokott előfordulni, ahogy azt magad is írtad, szoftveres hibára meg azért nem gondolnék, mert akkor tele lenne vele a net.
Szerintem fölösleges találgatni, ha nem szűnik meg a probléma, akkor vidd szervizbe és tekintve, hogy csak 1 éves a gép (és feltételezve, hogy hivatalos Sony garanciával vetted), erősen javaslom, hogy hivatalos szervizbe vidd, hiszen a méltányossági garancia a készülék 3 éves koráig tart és így még az alaplapcserét is megúszod alig 17 eFt-ból!
Get Moded!
persze 17 nem lenne rossz érte. csak 1, hogy itt nincs szerviz, bevinni nem tudom. 2, 17k sincs rá. igen hivatalos sony gar
de be is kaphatja a sony.
igen, nekem is furcsa hogy pont fordítva történik minden.
kelzsoca: hát ja, így legyen
Aurea mediocritas

Nincs itt olyan, aki rendelkezik facebook accounttal + 3 ismerőssel és nincs GT5-je?
Kellene nekem egy Jaguar XJ13 autó!
Itt van a leírás, hogy mit kellene csinálni.
"..állandóan a füstös kis játékteremben lógtunk pár sráccal és dobáltuk a pénzt a játékgépekbe.."
Bizony, bizony, a régi szép idők! [link]
Németországban dolgozok, emailben keressetek! ★nézz szét a hegyek között: www.sikfo.try.hu ★ olbaidhun.blogspot.com

Sziasztok,
nincs valakinek eladó controllere?
Egy régi PH-s.

Most már hivatalos a Neo Geo játékok PSN-en való megjelenése! 
A videón nem látszik elég jól, felújították a grafikát?
Mondjuk hd?
Tudnék mondani nekik listát... 
Van 3.55-ös pecs. Bizony.
Azt írják security patch, ami elvileg annyit csinál, hogy tiltja a system downgradet.
Mi itt tisztán játszunk kéremszépen, minket az efféle dolgok nem kavarnak fel 

valaki segítsen már nekem, hogy hogy csaljam át a vob kiterjesztésű filmet a ps3-ra, winyóra nem tudom felrakni mert, fat32 miatt nem engedi. média szervert nem bírja a gépem/hálózat, tehát az megint kiesett, bluray íróm nincs kiírni nem tudom! valaki valami okosat erre?
PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD

illetve még egy kérdés, ps3on youtubeon miért nem tudok hd videókat nézni? csak 240p-be jönnek?

okosság: pc-t összekötni tv-vel
2mp-ig tart a kábelt átdugni, pc mindent lejátszik, gyors, kényelmes
én így csinálom 
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

régebbi laptopom van, nem tudom összekötni a tv-vel... meg amúgy is monitoron van, az se lenne hosszú távon megoldás, hogy kötögetem át állandóan! 

ja hát úgy tényleg nem jó megoldás 
Hát add el a ps3-at, és vegyél egy média centert+hozzá egy usb-s merevlemezt